georgep800 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Το θεωρω εντελως απαραδεκτο. Με καλουν για 2η φορα. Την 1η φορα ηταν στις προηγουμενες βουλευτικες εκλογες. Μα καλα πως ειναι δυνατον να καλουν συνεχως τα ιδια ατομα; Πραγματικα θελω να ψηφισω, αλλα δεν θελω και να παω ομως. Αλλα αναγκαστηκα οταν θα παω να ψηφισω θα με τσιμπησουν σιγουρα. Πήγαινε να να ψηφίσεις 18:50...;) Έχω ακούσει απο αρκετούς πάντως ότι τους καλούν συνεχώς... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Aν πας εκεί και μαλακίζεσαι. Τουτέστιν εισαι όλο έξω για τσιγάρο, για κατούρημα, σε πονάει το κεφάλι σου, ο ***** σου κλπ κλπ μπορεί να σου κάνουν τπτ νομικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δεν νομίζω...απλά κάποια στιγμή θα βαρεθείς να τα ξύνεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δεν νομίζω...απλά κάποια στιγμή θα βαρεθείς να τα ξύνεις! Ε ναι. Καλό είναι αν πας εκεί να βοηθήσεις κιόλας. Να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Το θεωρω εντελως απαραδεκτο. Με καλουν για 2η φορα. Την 1η φορα ηταν στις προηγουμενες βουλευτικες εκλογες. Μα καλα πως ειναι δυνατον να καλουν συνεχως τα ιδια ατομα; Πραγματικα θελω να ψηφισω, αλλα δεν θελω και να παω ομως. Αλλα αναγκαστηκα οταν θα παω να ψηφισω θα με τσιμπησουν σιγουρα.ma apo thn stigmh poy 8a pareis to xarti exeis kapoies meres(eos tis 8 tou mhna htan fetos) gia na dhloseis oti den mporeis na pareure8eis.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ έχω την εξής ερώτηση: Πόσο καιρό πριν σε καλούν; Δηλαδή την έχω γλυτώσει τώρα, ας πούμε; Σε παλιότερο post διάβασα ότι δεν έγινε τίποτα να χάσεις μια μέρα από την ζωή σου ώστε να πας και να βοηθήσεις στην εφορευτική επιτροπή αν σε καλέσουν. Μωρέ έγινε και παραέγινε! Μια Κυριακή περιμένουμε οι περισσότεροι για ξεκούραση, να την χάσουμε και αυτή; Με τα 1000 ευρόπουλα (και με λιγότερα εδώ που τα λέμε) όμως , το πράγμα σίγουρα αλλάζει. Είναι πολλές οι ανάγκες του κόσμου... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ναι, εξάλλου όπως ειναι γνωστό ο χρόνος έχει μόνο μια Κυριακή και μετά άντε να περιμένεις άλλες 365 μέρες να ξεκουραστείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Επειδή είδα και σε προηγούμενες απαντήσεις σου ότι τα παίρνεις εύκολα, θεωρώ περιττό να σου πω ότι το "μια Κυριακή" είναι τρόπος του λέγειν, γιατί σίγουρα θα ειρωνευτείς και γι΄αυτό. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν αν θες να πεις κάτι, να απαντήσεις στην ερώτηση, γιατί άμα ξαναδιαβάσεις την απάντησή σου θα δεις πόσο εκτός θέματος είσαι. Ας μην αρχίσουμε τα ίδια που γινόντουσαν και πέρσυ... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Δεν τα παίρνω, απλά δε μ' αρέσουν οι χαζές δικαιολογίες. Και μια χαρά κατάλαβα τι είπες και λέω πως δε χάθηκε κι ο κόσμος αν χάσεις ΜΙΑ Κυριακή από τη ζωή σου για να βοηθήσεις σε κάτι αφιλοκερδώς. Λες και δεν έχεις άλλες Κυριακές να ξεκουραστείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ έχω την εξής ερώτηση: Πόσο καιρό πριν σε καλούν; Δηλαδή την έχω γλυτώσει τώρα, ας πούμε; Εμενα 3-4 μερες πριν μου ηρθε το χαρτι... Και μαλιστα ενα σκετο χαρτι χωρις φακελο, πεταμενο στην εισοδο της πολυκατοικιας, το οποιο καλλιστα θα μπορουσε να ειχε χαθει... Κι εγω λεω πως μια χαρα δεν θα πηγαινα να βοηθησω σε κατι αφιλοκερδως. Εκτος κι αν επροκειτο για κατι σχετικο με το περιβαλλον. gkr41 αμα με ξανακαλεσουν θα πας για μενα βρε;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Άνετα :p Πήγα στις δημοτικές κανά δίωρο στο πόδι της αδερφής μου και ήταν μια χαρά (οκ ήταν και 2-3 γνωστοί μου, αλλιώς μπορεί να βάραγα ενέσεις :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Κι εγώ μέσα παιδιά...:(...κι έχω ξαναπάει στις προπροηγούμενες δημοτικές!!! Μήπως να παίξω κανένα τζόκερ?? Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Να ρωτησω κατι...αν δεν πας να ψηφισεις θεωρητικα-πρακτικα εχεις τπτ κυρωσεις. Θυμαμαι οτι ισχυε καποια στιγμη κατι για την χιλιομετρικη αποσταση απο το μερος που ψηφιζεις. Ισχυει ακομα? Στις προηγουμενες ειχα ψηφισει κανονικα. (Σπουδαζω Ηρακλειο...ψηφιζω Αθηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ε εντάξει.....το άκουσα και αυτό!!!Και τι έγινε να χάσεις ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ για να κάνεις κάτι αφιλοκερδώς!!!! Μα καλά....είστε σοβαροί κάποιοι εδώ μέσα;Απευθείας να την πείτε στον άλλον όταν εσείς οι ίδιοι είστε λάθος;;; Να σου απαντήσω λοιπόν εγώ φίλε gkr41: -ΓΙΑΤΙ να δουλέψω αφιλοκερδώς για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ;Να πήγαινα να δουλέψω εθελοντικά για διάφορους σκοπούς (πχ. φιλανθρωπίες κ.α.) να πω ΟΚ!Αλλά όχι να δουλέψω για τους τεμπέληδες που το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη!Και γιατί ο εισαγγελέας να παίρνει 1000€;;;Για να δίνει διαταγές;Γιατί οι γραμματείς να παίρνουν 100€;Συγγνώμη αλλά είναι τρελή κοροϊδία! -Και ναι ρε συ.....έχω ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και δεν γουστάρω να την χάσω για τυς γύφτους, γιατί όταν δουλεύεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από το πρωί ως το βράδυ(γιατί αυτοί οι καραγκιόζηδες που λέγονται πολιτικοί με ανάγκασαν να δουλέψω -έμμεσα και άμεσα!- τόσο πολύ για να ζήσω αξιοπρεπώς) θες ΜΙΑ ΜΕΡΑ να κοιμηθείς κανονικά,να ξεκουραστείς,να δεις άνετα την κοπέλα σου,τους φίλους σου κ.α.! Για αυτό κάποιοι πριν μιλήσετε και "κράξετε" κάποιον με την πρώτη ευκαιρία (γιατί όμως...;;;;; ) καλύτερα αναλογιστείτε και κάποιες άλλες πλευρές της ζωής! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Να ρωτησω κατι...αν δεν πας να ψηφισεις θεωρητικα-πρακτικα εχεις τπτ κυρωσεις. Θυμαμαι οτι ισχυε καποια στιγμη κατι για την χιλιομετρικη αποσταση απο το μερος που ψηφιζεις. Ισχυει ακομα? Στις προηγουμενες ειχα ψηφισει κανονικα. (Σπουδαζω Ηρακλειο...ψηφιζω Αθηνα) Από ότι ξέρω ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σου κάνουν τίποτα τώρα πια!Σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Νόμους (οι οποίοι όταν έρχονται κόντρα σε αντίστοιχους ελληνικούς πάντα έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ) είναι δικαίωμά σου να μην πας να ρίξεις την ψήφο σου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ε εντάξει.....το άκουσα και αυτό!!!Και τι έγινε να χάσεις ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ για να κάνεις κάτι αφιλοκερδώς!!!! Μα καλά....είστε σοβαροί κάποιοι εδώ μέσα;Απευθείας να την πείτε στον άλλον όταν εσείς οι ίδιοι είστε λάθος;;; Να σου απαντήσω λοιπόν εγώ φίλε gkr41: -ΓΙΑΤΙ να δουλέψω αφιλοκερδώς για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ;Να πήγαινα να δουλέψω εθελοντικά για διάφορους σκοπούς (πχ. φιλανθρωπίες κ.α.) να πω ΟΚ!Αλλά όχι να δουλέψω για τους τεμπέληδες που το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη!Και γιατί ο εισαγγελέας να παίρνει 1000€;;;Για να δίνει διαταγές;Γιατί οι γραμματείς να παίρνουν 100€;Συγγνώμη αλλά είναι τρελή κοροϊδία! -Και ναι ρε συ.....έχω ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και δεν γουστάρω να την χάσω για τυς γύφτους, γιατί όταν δουλεύεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από το πρωί ως το βράδυ(γιατί αυτοί οι καραγκιόζηδες που λέγονται πολιτικοί με ανάγκασαν να δουλέψω -έμμεσα και άμεσα!- τόσο πολύ για να ζήσω αξιοπρεπώς) θες ΜΙΑ ΜΕΡΑ να κοιμηθείς κανονικά,να ξεκουραστείς,να δεις άνετα την κοπέλα σου,τους φίλους σου κ.α.! Για αυτό κάποιοι πριν μιλήσετε και "κράξετε" κάποιον με την πρώτη ευκαιρία (γιατί όμως...;;;;; ) καλύτερα αναλογιστείτε και κάποιες άλλες πλευρές της ζωής! +1 Καθώς επίσης να προσθέσω ότι αφού για μενα τον απλό πολίτη δεν έγινε τίποτα να χάσω μια Κυριακή από τη ζωή μου, τότε δεν έγινε τίποτα και για τους γραμματείς και για τους δικ. αντιπρόσωπους. Άρα τζάμπα να πηγαίνουν και αυτοί. Κάποιοι έγραψαν σε παλιότερα posts ότι ακόμη και για τον γραμματέα θέλει μέσον. Αυτό δεν ενοχλεί κανέναν;; Εμείς που θέλουμε να ξεκουραστούμε τις Κυριακές ενοχλήσαμε ξαφνικά; Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τελικά αυτή η δημοκρατία πολύ ενοχλητικό πολίτευμα φαίνεται ότι είναι. Την θέλουμε αλλά να τρέχουν για όλα οι άλλοι ... :shock::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::dizzy::dizzy::dizzy: Ας τις καταργήσουμε τις εκλογές τότε αφού δεν μας αρέσουν... Υ.Γ. Αν αμείβονται τα μέλη των εφορευτικών ποιοι θα τα πληρώσουν τα έξοδα; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τελικά αυτή η δημοκρατία πολύ ενοχλητικό πολίτευμα φαίνεται ότι είναι. Την θέλουμε αλλά να τρέχουν για όλα οι άλλοι ... Ας τις καταργήσουμε τις εκλογές τότε αφού δεν μας αρέσουν...Τι ακριβώς δουλειά έχουν η δημοκρατία και οι εκλογές αυτής με το αν «τρέχουν» σαν μ___κες τα μέλη της εφορευτικής χωρίς την παραμικρή ανταμοιβή, μου διαφεύγει εντελώς... :worry: Είπε κανείς να καταργήσουμε τις εκλογές ή, ακόμα, και τις εφορευτικές; Να αμείβονται με κάποιο τρόπο ζητάμε (έστω και με μια μέρα άδεια μετά αποδοχών την επομένη). Υ.Γ. Αν αμείβονται τα μέλη των εφορευτικών ποιοι θα τα πληρώσουν τα έξοδα;Όποιοι πληρώνουν τα έξοδα των δικαστικών αντιπροσώπων και των γραμματέων. Ποιοι άλλοι θα έπρεπε να πληρώνουν δηλαδή; Στο κάτω κάτω ας έκοβαν 200-300€ από τους αντιπροσώπους και ας τα έδιναν στην εφορευτική και λίγο παραπάνω στους γραμματείς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τι ακριβώς δουλειά έχουν η δημοκρατία και οι εκλογές αυτής με το αν «τρέχουν» σαν μ___κες τα μέλη της εφορευτικής χωρίς την παραμικρή ανταμοιβή, μου διαφεύγει εντελώς... :worry: Είπε κανείς να καταργήσουμε τις εκλογές ή, ακόμα, και τις εφορευτικές; Να αμείβονται με κάποιο τρόπο ζητάμε (έστω και με μια μέρα άδεια μετά αποδοχών την επομένη). Εκτός από το "μια μέρα άδεια την επόμενη" που είναι καλή ιδέα με τα υπόλοιπα διαφωνώ. Υπάρχουν πράγματα (όπως οι δημοκρατικές διαδικασίες, έστω όπως τις έχουμε καταντήσει...) τα οποία δεν πρέπει να συνδυάζονται με την λέξη αμοιβή. Δικαιώματα και υποχρεώσεις ενός υπεύθυνου πολίτη με άλλα λόγια. Όσοι το βλέπουν έτσι και το καταλαβαίνουν το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι δεν θα το καταλάβουν. Είναι διαφορά άποψης και πως το βλέπει κανείς. Κανονικά ούτε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα έπρεπε να πληρώνονται. Όποιοι πληρώνουν τα έξοδα των δικαστικών αντιπροσώπων και των γραμματέων. Ποιοι άλλοι θα έπρεπε να πληρώνουν δηλαδή; Στο κάτω κάτω ας έκοβαν 200-300€ από τους αντιπροσώπους και ας τα έδιναν στην εφορευτική και λίγο παραπάνω στους γραμματείς. 18959 εκλογικά τμήματα, ας πούμε 50 € το κάθε μέλος έχουμε περίπου 5 εκ. €. Εντάξει, βγαίνει μισό € στον καθένα από εμάς.... Μμμμ αν όντως τα κόψουν από τους δικαστικούς και τους φίλους τους (τους γραμματείς δηλαδή) ναι, θα έχει ενδιαφέρον. Καλή ιδέα εν τέλει. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εκτός από το "μια μέρα άδεια την επόμενη" που είναι καλή ιδέα με τα υπόλοιπα διαφωνώ. Υπάρχουν πράγματα (όπως οι δημοκρατικές διαδικασίες, έστω όπως τις έχουμε καταντήσει...) τα οποία δεν πρέπει να συνδυάζονται με την λέξη αμοιβή. Δικαιώματα και υποχρεώσεις ενός υπεύθυνου πολίτη με άλλα λόγια. Όσοι το βλέπουν έτσι και το καταλαβαίνουν το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι δεν θα το καταλάβουν. Είναι διαφορά άποψης και πως το βλέπει κανείς. Κανονικά ούτε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα έπρεπε να πληρώνονται. ...και αυτά σε έναν ιδανικό κόσμο. Άντε πείσε τον πεινασμένο πολίτη ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών...Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Να τις βράσει τις ευθύνες - αυτές θα δώσει στα παιδιά του να φάνε;; Δώστου ψωμί να φάει (πχ αμοιβή σε αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες), για να είναι κι αυτός εντάξει στις υποχρεώσεις του... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ε εντάξει.....το άκουσα και αυτό!!!Και τι έγινε να χάσεις ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ για να κάνεις κάτι αφιλοκερδώς!!!! Μα καλά....είστε σοβαροί κάποιοι εδώ μέσα;Απευθείας να την πείτε στον άλλον όταν εσείς οι ίδιοι είστε λάθος;;; Να σου απαντήσω λοιπόν εγώ φίλε gkr41: -ΓΙΑΤΙ να δουλέψω αφιλοκερδώς για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ;Να πήγαινα να δουλέψω εθελοντικά για διάφορους σκοπούς (πχ. φιλανθρωπίες κ.α.) να πω ΟΚ!Αλλά όχι να δουλέψω για τους τεμπέληδες που το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη!Και γιατί ο εισαγγελέας να παίρνει 1000€;;;Για να δίνει διαταγές;Γιατί οι γραμματείς να παίρνουν 100€;Συγγνώμη αλλά είναι τρελή κοροϊδία! -Και ναι ρε συ.....έχω ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και δεν γουστάρω να την χάσω για τυς γύφτους, γιατί όταν δουλεύεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από το πρωί ως το βράδυ(γιατί αυτοί οι καραγκιόζηδες που λέγονται πολιτικοί με ανάγκασαν να δουλέψω -έμμεσα και άμεσα!- τόσο πολύ για να ζήσω αξιοπρεπώς) θες ΜΙΑ ΜΕΡΑ να κοιμηθείς κανονικά,να ξεκουραστείς,να δεις άνετα την κοπέλα σου,τους φίλους σου κ.α.! Για αυτό κάποιοι πριν μιλήσετε και "κράξετε" κάποιον με την πρώτη ευκαιρία (γιατί όμως...;;;;; ) καλύτερα αναλογιστείτε και κάποιες άλλες πλευρές της ζωής! Βοηθάς στο να ολοκληρωθεί μια διαδικασία που αφορά ανεξαιρέτως όλους τους πολίτες, γι' αυτό και απαιτεί τη συμμετοχή όλων. Καταλαβαίνω από τη μια πως μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά δε σε βάλανε και να σκάψεις ffs! Λίγη κατανόηση χρειάζεται. Σχετικά με τις αμοιβές, μου θυμίζει αυτή την ελληνική νοοτροπία "σιγά μην πάω τσάμπα, κορόιδο είμαι; Ας πάω να ψηφίσω και μετά ν' αράξω 3 ώρες για καφεδάκι κι άσε τους βλάκες να σκοτώνονται". Δε διαφωνώ οτι καλό θα ήταν να υπάρχει και μια αμοιβή, αλλά οκ πρέπει να πληρωνομαστε και για το παραμικρό δηλαδή; Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να χαραμίσει κάποιος μια μέρα στα 4 χρόνια, για να κάνει κάτι αφιλοκερδώς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ναι, είναι δύσκολο. Τίποτα δεν μου προσφέρεται εμένα τζάμπα, γιατί πρέπει εγώ να προσφέρω; Ρε, δεν πάμε καλά μου φαίνεται... Εdit: Και γιατί δεν μου προσφέρει η εργασία μου 1 μέρα στα τέσσερα χρόνια ένα ταξιδάκι αναψυχής σε προορισμό της επιλογής μου; Δεν είναι δα και φοβερό, δεν θα πέσουν έξω οι εταιρίες... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ο εαυτός μας και τα λεφτάκια μας πάνω απ' όλα και όλοι άλλοι να πάνε... :yawn: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malefrag Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Αθάνατη ελληνική νοοτροπια....Δεν πάω εγώ, ας πάει κάποιος άλλος. Αυτοί που τρώνε τα λεφτά ας πάνε οι ίδιοι... Ξεχνάμε κάτϊ- η κοινωνία είμαστε ΕΜΕΙΣ. Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που παίρνουν τα €1.000 να ενημερώσουμε ότι η δουλειά τους δεν κρατάει κάποιες ώρες, αλλά ξεκινάει από πριν, και τελειώνει όταν έχει συμπληρωθεί η ατέλειωτη χαρτούρα κ κατατεθεί στη νομαρχία. Να πάνε στις νομαρχίες, να πάρουν σάκους, να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εκεί. Να διαβεβαιώσουν την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση μετά. Να κάνουν όοοοοολη τη χαρτούρα κλπ. Επίσης, πάνε όπου υπάρχει ανάγκη. Μπορέι δηλαδή με τα 1.000 να πάνε στην άνω λεστινίτσα να πληρώσουν τα μεταφορικά τους και τη διαμονή τους........ Does that solve any queries? Ναι, το τσάμπα πέθανε, και το βερεσέ αρχοπεθαίνει, αλλά έλεος πια με αυτό τον ωχαδελφισμό. "αν ήταν για περιβαντολογικό σκοπό θα πήγαινα". Ακόμα και για αυτό, αν ήταν πρίν από τις φωτιές, κανέις δεν θα πήγαινε. Τα οικολογικά μας ξυπνήσανε σε όλους μας όταν είδαμε την καταστροφή. Και αν όχι σε όλους, τότε σίγουρα σε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτά.... Παράθεση You will be wise not to seek too much from others. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Επίσης, πάνε όπου υπάρχει ανάγκη. Μπορέι δηλαδή με τα 1.000 να πάνε στην άνω λεστινίτσα να πληρώσουν τα μεταφορικά τους και τη διαμονή τους...Μόνο για αυτό, δεν θα διαφωνούσα καθόλου να έδιναν το (πάνω από) 1000€ μόνο σε όσους πάνε κάποια χιλιόμετρα μακριά (π.χ τα 200 της εκλογικής άδειας των κοινών θνητών) από τον τόπο διαμονής τους. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts