jimgag Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Απο το επίσημο site: X500 SAR info GSM Head: 0.743 mW/g (10g) DCS Head: 0.441 mW/g (10g) CE WLAN Body: 0.127 mW/g (10g) Ευχαριστω μολις τωρα το βρηκα και εγω !!! Λιγο υψηλο το GSM..... Ποιος επεξεργαστής καταναλώνει λιγότερη ενέργεια(έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας), ο Intel XScale PXA270 στα 520MHz ή ο Samsung S3C2442 στα 400MHz ;;; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 H Csmote το έχει φέρει; Έχω επιδότηση για ανανέωαση και το θέλω Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδια ειμαι αναμεσα στο χ500 και στο s200. θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας μιας και γνωριζετεκαποια πραγματα σχετικα με το συγκεκριμενο Εαν εβαζες γκαλοπ και υπηρχε εστω και ενας (σωφρων ανθρωπος) στους 1000 που δε διαλεγε το Χ500...τοτε θα ξυριζα το μουστακι και θα εκανα παντου χαλαουα..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Aυτό να ήταν SD,και τι στον κόσμο...:( Οι καρτες SD,εχουν ηδη εγκαταληφθει απο τις εταιρειες,και δε προκειται να ξαναβγει hi-end mobile phone με SD.. Μονο miniSD (που κι αυτες καποια στιγμη θα καταργηθουν) και microSD.. Ειτε το θελουμε ειτε οχι,για να μειωθουν οι διαστασεις και να περιελαμβανονται στη συσκευη,ολο και περισσοτερα πραγματα,οι microSD θα κυριαρχησουν... Παραδειγμα οι CF (CompactFlash)...Τις θυμαστε?..Εγω κοντευω να τις ξεχασω... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδια ειμαι αναμεσα στο χ500 και στο s200. θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας μιας και γνωριζετεκαποια πραγματα σχετικα με το συγκεκριμενο Εννοειται X500: 400ρης εναντι 200ρη(που δεν τρεχεο ουτε Skype) +LTPS οθονη με μεγαλυτερες γωνιες θεασης +GPS +radio με TMC support +πιο δυνατο ηχειακι ΑKU 3.2 παραπλησιο μεγεθος το s200 εχει απλα λιγο καλυτερη καμερα με macro mode και υπερυθρες +μεγαλυτερη αυτονομια(αν δεν το υπερχρονισεις) αλλα θα σουν τρελος να δωσεις τα σχεδον 600 ευρω που κοστιζει τωρα(αν και αναμενεται να πεσει λιγο)οταν υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος:HP 6815,Eten X500,Mio A701.Με 2 λογια: No way! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εαν εβαζες γκαλοπ και υπηρχε εστω και ενας (σωφρων ανθρωπος) στους 1000 που δε διαλεγε το Χ500...τοτε θα ξυριζα το μουστακι και θα εκανα παντου χαλαουα..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καμία σχέση δεν έχουν τα δύο... Εάν είσαι htcακιας (omapakias δλδ) πάρε το Artemis καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εννοειται X500: 400ρης εναντι 200ρη(που δεν τρεχεο ουτε Skype) +LTPS οθονη με μεγαλυτερες γωνιες θεασης +GPS +radio με TMC support +πιο δυνατο ηχειακι ΑKU 3.2 παραπλησιο μεγεθος το s200 εχει απλα λιγο καλυτερη καμερα με macro mode και υπερυθρες +μεγαλυτερη αυτονομια(αν δεν το υπερχρονισεις) αλλα θα σουν τρελος να δωσεις τα σχεδον 600 ευρω που κοστιζει τωρα(αν και αναμενεται να πεσει λιγο)οταν υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος:HP 6815,Eten X500,Mio A701.Με 2 λογια: No way! Το s200 έχει καλύτερη κάμερα από το χ-500??????!!!!?!?!?!?! Δε νομίζω.....Ακόμα και το Macro mode που έχει το s200 δεν κανει τίποτα είναι χάλια....Μιλάμε για πολύ ανώτερη ποιότητα φωτογραφιών στο χ-500. Το μόνο "κακό" που έχει η κάμερα του χ-500 είναι ότι αργεί λίγο να εστιάσει.....Στα ίδια επίπεδα με το m600+ τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Review: http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=885 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Review: http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=885 Πολύ καλό όντως...:) Άντε να μάθουμε και τιμούλα...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το παρείγειλα από Ελβετία με 522 και 24 μεταφορικά. Τέλος της βδομάδας θα το έχω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Κοίταξες όμως να έχει αγγλικά; :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Κοίταξες όμως να έχει αγγλικά; :) ------------------- Ναί με Αγγλική ROM το παράγγειλα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ------------------- Ναί με Αγγλική ROM το παράγγειλα.:lol: Nice γιατί στα Eten από ότι ξέρω δεν μπορείς να βάλεις πάνω στην Αγγλική rom Γερμανική η Γαλλική και το ανάποδο. Το περιμένουμε όλοι μαζί! :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το παρείγειλα από Ελβετία με 522 και 24 μεταφορικά. Τέλος της βδομάδας θα το έχω.:D Στείλε link μπας κι αγοράσουμε κι εμείς από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το review αναφέρει:"E-TEN replaced Windows Mobile Picture and Video viewer with Multimedia Manger. It's essentially the same thing, but lets you adjust thumbnail size and navigate a bit easier between pictures stored on a device and on a storage card." Αν δεν κάνω τραγικό λάθος (οπότε συγγνώμη) όχι μόνο τα 2 προγράμματα δεν είναι "essentially the same thing" αλλά έχουν μια τεράστια διαφορά, ότι το 2ο προβάλει τις εικόνες fullscreen με zoom+pan, ενώ το πρώτο όχι. Τι reviews είναι αυτά ρε γμτ; edit: 2η πατάτα. "It's quite clear as early as the Today screen that E-TEN has done some work. They install a plugin called Quick Link that puts icons on your Today screen. You can disable this, of course." Τωωωωωώρα; Εδώ και ένα τέταρτο (που λέει κ ο Γεωργίου). Ομοίως για το M-desk. Λες και το βλέπουν πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάρε κόσμε :D :D :D http://www.digigasin.com/ http://www.digigasin.ch/product_info.php?manufacturers_id=42&products_id=2375&osCsid=bf582e7d46e4b4de046907fd41b35857 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάντως εγώ βρήκα αυτό: http://www.infotec-service.com/shop/index.php?currency=EUR&main_page=product_info&cPath=12_17&products_id=277&language=en ΥΣ: Τώρα είδα ότι το έβαλε ο Πάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 τελικα πολοι ενδιαφερομαστε να αγορασουμε το ΕΤΕΝ Χ 500 (αλλωστε ημουν απολυτα ευχαριστημενος απο το Μ600+) αντε μπας και ξεφυγουμε οι ελληνες απο την qtek htc με τους ΟΜΑΡ τουςςς, και τις απιστευτες πραγματικα τιμες τους Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καλημερα στο forum, επειδη ειμαι καινουριος στον χωρο κ δεν γνωριζω πολλα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αν το παραγγειλω απο το εξωτερικο μπορω μετα να περασω ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ειμαι απο αυτους που συχαινονται τον Εξελληνισμο των Windows.. Ομως σε ορισμενα πραγματα,υπαρχουν εξαιρεσεις.. Αγοραζω ενα Pocket Pc απο e-shop με Αγγλικη ρομ οταν: α)Δε υπαρχει η θα αργησει πολυ να ερθει στην Ελλαδα (ΕΤΕΝ Μ600). β)Η διαφορα της τιμης ειναι απαγορευτικη (π.χ το ελληνικο Qtek S100 σε σχεση με το αγγλικο JAM,που ηταν το ιδιο τηλεφωνο με αλλο brand,ηταν κοντα στα 180 ευρω διαφορα). Στη συγκεκριμενη λοιπον περιπτωση,γιατι να το παραγγειλω απο το εξωτερικο?Οταν: α)Το Χ500,θα ερθει τη Πεμπτη στο Πλαισιο.Αρα θα το εχω στα χερια μου,πριν απο το φιλο που το πηρε απο εξωτερικο(εστω με την ελληνικη ρομ,που σημειοτεον ομως,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,εχει μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης-το ενοιωσα στο πετσι μου με τa Qtek Xda,Qtek 2020,Eten Μ600 που τρομαξα να πουλησω γιατι ολοι τα ηθελαν με ελληνικη ρομ.) β)Θα το πληρωσω 20-30 ευρω ακριβοτερα,ομως θα εχω εγγυηση στην Ελλαδα απο το Πλαισιο. γ)Αν εχει καμμενο πιξελ (πραγμα πιθανο),θα το παω πισω να μου το αλλαξουν αμεσως,αντι να το στελνω πισω στο εξωτερικο και να περιμενω. Με λιγα λογια,αν το Χ500 ειχε στο εξωτερικο μεχρι 450 ευρω θα το επαιρνα,αντι να δωσω 599 στο πλαισιο...Αλλα για 20-30 ευρω,μαγκες εγω δε το κανω... Υ.Γ Προς mods:Φτιαξτε avatar για το Χ500..Ε-Ε-Ερχεται!!! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ... Υ.Γ Προς mods:Φτιαξτε avatar για το Χ500..Ε-Ε-Ερχεται!!! Στο φόρουμ του σχολιασμού υπάρχει ένα thread για παραγγελίες avatar. Για γράψε το εκεί, γιατί οι mods δεν φτιάχνουν avatars.:cool: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ειμαι απο αυτους που συχαινονται τον Εξελληνισμο των Windows.. Ομως σε ορισμενα πραγματα,υπαρχουν εξαιρεσεις.. Αγοραζω ενα Pocket Pc απο e-shop με Αγγλικη ρομ οταν: α)Δε υπαρχει η θα αργησει πολυ να ερθει στην Ελλαδα (ΕΤΕΝ Μ600). β)Η διαφορα της τιμης ειναι απαγορευτικη (π.χ το ελληνικο Qtek S100 σε σχεση με το αγγλικο JAM,που ηταν το ιδιο τηλεφωνο με αλλο brand,ηταν κοντα στα 180 ευρω διαφορα). Στη συγκεκριμενη λοιπον περιπτωση,γιατι να το παραγγειλω απο το εξωτερικο?Οταν: α)Το Χ500,θα ερθει τη Πεμπτη στο Πλαισιο.Αρα θα το εχω στα χερια μου,πριν απο το φιλο που το πηρε απο εξωτερικο(εστω με την ελληνικη ρομ,που σημειοτεον ομως,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,εχει μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης-το ενοιωσα στο πετσι μου με τa Qtek Xda,Qtek 2020,Eten Μ600 που τρομαξα να πουλησω γιατι ολοι τα ηθελαν με ελληνικη ρομ.) β)Θα το πληρωσω 20-30 ευρω ακριβοτερα,ομως θα εχω εγγυηση στην Ελλαδα απο το Πλαισιο. γ)Αν εχει καμμενο πιξελ (πραγμα πιθανο),θα το παω πισω να μου το αλλαξουν αμεσως,αντι να το στελνω πισω στο εξωτερικο και να περιμενω. Με λιγα λογια,αν το Χ500 ειχε στο εξωτερικο μεχρι 450 ευρω θα το επαιρνα,αντι να δωσω 599 στο πλαισιο...Αλλα για 20-30 ευρω,μαγκες εγω δε το κανω... Πολυ σωστος ο συλλογισμός σου Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ειμαι απο αυτους που συχαινονται τον Εξελληνισμο των Windows.. Ομως σε ορισμενα πραγματα,υπαρχουν εξαιρεσεις.. Αγοραζω ενα Pocket Pc απο e-shop με Αγγλικη ρομ οταν: α)Δε υπαρχει η θα αργησει πολυ να ερθει στην Ελλαδα (ΕΤΕΝ Μ600). β)Η διαφορα της τιμης ειναι απαγορευτικη (π.χ το ελληνικο Qtek S100 σε σχεση με το αγγλικο JAM,που ηταν το ιδιο τηλεφωνο με αλλο brand,ηταν κοντα στα 180 ευρω διαφορα). Στη συγκεκριμενη λοιπον περιπτωση,γιατι να το παραγγειλω απο το εξωτερικο?Οταν: α)Το Χ500,θα ερθει τη Πεμπτη στο Πλαισιο.Αρα θα το εχω στα χερια μου,πριν απο το φιλο που το πηρε απο εξωτερικο(εστω με την ελληνικη ρομ,που σημειοτεον ομως,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,εχει μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης-το ενοιωσα στο πετσι μου με τa Qtek Xda,Qtek 2020,Eten Μ600 που τρομαξα να πουλησω γιατι ολοι τα ηθελαν με ελληνικη ρομ.) β)Θα το πληρωσω 20-30 ευρω ακριβοτερα,ομως θα εχω εγγυηση στην Ελλαδα απο το Πλαισιο. γ)Αν εχει καμμενο πιξελ (πραγμα πιθανο),θα το παω πισω να μου το αλλαξουν αμεσως,αντι να το στελνω πισω στο εξωτερικο και να περιμενω. Με λιγα λογια,αν το Χ500 ειχε στο εξωτερικο μεχρι 450 ευρω θα το επαιρνα,αντι να δωσω 599 στο πλαισιο...Αλλα για 20-30 ευρω,μαγκες εγω δε το κανω... Υ.Γ Προς mods:Φτιαξτε avatar για το Χ500..Ε-Ε-Ερχεται!!! +1 kai apo emena ... :cool: me kalipses plhrws file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 παιδια σημερα στο πλαισιο(πειραια,καλλιθεα) μου εκαναν τους χαζους ρωτησα και μου ειπαν πως δεν ξερουν ακομα ποτε θα ερθει δε ξερω τι να κανω πια. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Φίλε alx255 συνήθως οι απλοί πωλητές δεν γνωρίζουν πότε κυκλοφορεί ένα προιόν,εκτός αν τους έχει γίνει ενημέρωση.Ειδικά στο συγκεκρίμενο προιον που υπάρχει μια αβεβαιότητα για το πότε θα κυκλοφορήσει,ευθύνεται η ίδια η eten για την καθυστέρησή του και δεν είναι απλά θέμα καθυστέρησης παραλαβής στα καταστήματα...Οπότε που να ξέρει ο απλός πωλητής πότε θα έρθει.... Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts