Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ρε παιδιά εξαφανίστηκε από το Menu Έναρξη το κουμπί που λέει "Ρυθμίσεις"!!! What the hell?

ΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΩ... ???

ΗΕLP ME

Exω το ΕΤΕΝ Χ500

Elpizw na exeis parei kapoio backup giati de se blepw na to glytwneis to hard reset.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά εξαφανίστηκε από το Menu Έναρξη το κουμπί που λέει "Ρυθμίσεις"!!! What the hell?

ΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΩ... ???

ΗΕLP ME

Exω το ΕΤΕΝ Χ500

Κανε back up και format. Καποιο προγραμμα ισως το εκανε

SV9PFY

Στο Windows\Start Menu υπάρχει φάκελος settings?

Αν όχι φτιάξε ένα και δες μπας και...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

• Administrators
Κανε back up και format. Καποιο προγραμμα ισως το εκανε

To Backup stin parousa fasi tou einai axristo giati ean parei Backup kai meta to epanaferei, tha eksakolouthei na exei to problima gia to opoio ekane hard reset. Ektos ki an epanaferei mono ta PIM (epafes, sms, ktl).

Modpic.gif

Kατάλαβα... Πάω για Hard Reset:!:... Άντε να βάλω τώρα 27 προγράμματα πάλι μέσα...:(:cry::cry::cry:

Υπάρχει κάποιος να μου θυμίσει τη διαδικασία, και να μου πει ποια updates βάζω με το hard reset για να είναι up to date η συσκευή?

Eυχαριστώ...

To Backup stin parousa fasi tou einai axristo giati ean parei Backup kai meta to epanaferei, tha eksakolouthei na exei to problima gia to opoio ekane hard reset. Ektos ki an epanaferei mono ta PIM (epafes, sms, ktl).

Αυτο εννοώ. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

SV9PFY

Γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις απεγκατασταση καποιο τελευταιο προγραμμα που περασες και μετα ειδες το προβλημα μπας και φτιαξει
myphone_2.png

παιδιά έχω την τελευταία αγγλική έκδοση (436) και έχει default εγκατεστημένα τον Windows live messenger και windows live

μπορρώ να τα απεγκαταστήσω με κάποιο κομψό τρόπο?

• Administrators
παιδιά έχω την τελευταία αγγλική έκδοση (436) και έχει default εγκατεστημένα τον Windows live messenger και windows live

μπορρώ να τα απεγκαταστήσω με κάποιο κομψό τρόπο?

Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να απεγκαταστήσεις πρόγραμμα ενσωματωμένο στη ROM. Καλό είναι να μην τα πειράζουμε αυτά.

Modpic.gif

Mερικές Γρήγορες αποριούλες... :p

1: Γίνεται να βάλουμε Windows Mobile 6 σε ΕΤΕΝ Χ500 που έχει τώρα την ελληνική ROM?Αν "ΝΑΙ", πώς???

2: Aν "ΝΑΙ", πηγαίνει καλύτερα;:ninja:

3: Θέλω να αλλάξω τους ήχους για το μήνυμα και για το ξυπνητήρι...αλλά δεν μου αρέσουν οι ήχοι που έχει μέσα το κινητό. Πού βάζω τους καινούργιους ήχους για να τους αναγνωρίσει, και τι μορφής πρέπει να έιναι?

Δεν ξέρω αν έχουν απαντηθεί κάπου τα παραπάνω αλλά θα ήμουν ευγνώμων να απαντούσε κάποιος...:respect::w00t:

• 2 weeks later...
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει κάποιος εύκολα τα сontacts απο τον υπολογιστή? στην contact list έχω emails, κτλ τα οποία θέλω να σβήσω

• Administrators
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει κάποιος εύκολα τα сontacts απο τον υπολογιστή? στην contact list έχω emails, κτλ τα οποία θέλω να σβήσω

Το Outlook δεν σε βολεύει; Κάνεις εκεί ότι αλλαγές θέλεις και με έναν συγχρονισμό... ανανεώνονται και στο PPC σου.

Modpic.gif

οτι λεει και ο τιτλος παιδια που μπορω να βρω προσοψη για το ετεν χ500+ την μαυρη:rolleyes:

αυτή δεν θα κάνει και για το χ500 το απλό?

αν βρεις πες και εδώ γιατί ψάχνω και εγώ. ρώτησα Πλαίσιο αλλά μου είπαν οτι δεν έχουν και πρέπει να το στείλουν Γερμανία στο σέρβις + οτι δεν ήξεραν πόσο θα στοιχίσει

αυτή δεν θα κάνει και για το χ500 το απλό?

αν βρεις πες και εδώ γιατί ψάχνω και εγώ. ρώτησα Πλαίσιο αλλά μου είπαν οτι δεν έχουν και πρέπει να το στείλουν Γερμανία στο σέρβις + οτι δεν ήξεραν πόσο θα στοιχίσει

Ναι κανει και για το Χ500 μαλλον πρεπει να κοιταξουμε σε κανα ebay γιατι αυτοι στο πλαισιο μονο να τα περνουν ξερουν;)και απο υποστηριξη

βαθμος 5/10:mad:

myphone_2.png

Καλησπέρα

Είχα ξαναναφεερθεί στο συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει. Έχω WIND και σε κάποιες φάσεις (όταν του καπνίσει) το ETENακι μου βγάζει το εξής μήνυμα "USSD message sent out fail" και μπαίνει σε flight mode. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν αυτό και αν ναι το έλυσε με κάποιον τρόπο ή πρέπει να πάω στην WIND να δω τι παίζει? Θα ξέρουν να μου απαντήσουν άραγε?

Και εγώ WIND έχω φίλε μου και κοντά ένα χρόνο τώρα δε μου έχει παρουσιάσει κάτι παρόμοιο. Πιο πιθανό λοιπόν είναι να φταίει η συσκευή σου παρά η WIND...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Οταν στελνω καποια αρχεια με bluetooth το εχω ρυθμισει να πηγαινουν στην καρτα μνημης τα ληφθεντα αρχεια αλλα αυτο δεν εχει γινει ποτε παντα στη μνημη του τηλεφωνου τα αποθηκευει. Συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Και εγώ WIND έχω φίλε μου και κοντά ένα χρόνο τώρα δε μου έχει παρουσιάσει κάτι παρόμοιο. Πιο πιθανό λοιπόν είναι να φταίει η συσκευή σου παρά η WIND...

Την συσκευή την αγόρασα από Αγγλία και όσο καιρό βρίσκομαι εκεί χρησιμοποιώ αγγλική sim. Mε την αγγλική sim δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.Αφού μου λες maternus ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα μάλλον θα πρέπει να πάω να αλλάξω την sim. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Mετα απο αγορα πολλων pda (τα περισσοτερα HTC και QTEK) εχω να δηλωσω οτι καλυτερο και πιο αξιπιστο μοντελο απο το X500 δεν εχω δει. Ειναι οτι καλυτερο και αρνουμαι να το αλλαξω.
SV9PFY

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Καλησπέρα σε όλους,

Εκεί που δούλευα κανονικά με το ETEN X500+ μου (Windows Mobile 6), σήμερα το πρωί άνοιξα ένα Minimo για να μπω στο internet μέσω του wifi και από τότε όταν ανοίγει το keyboard στο κάτω μερος της οθόνης, κρύβει τις δύο επιλογές που αντιστοιχούν στα SIP buttons. Ακόμη, έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα στα εγκατεστημένα keyboards (το default και το hikeyboard) με το μικρό drop down menu που υπήρχε δίπλα στο εικονίδιο του keyboard στην κάτω μεριά της οθόνης.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο??? Πως μπορώ να το φτιάξω???

Σοβαρο προβλημα.Εδω και 2-3 μερες το Χ500 δεν κανει πια conection με το active sync στο λαπτοπ μου

Καμια ιδεα?

Εχεις κανεις προβλημα με την καρτα μνημης. Εμενα μια τη βλεπει μια οχι υπαρχει καποια λυση καποιο patchακι. Βαζω ηχους κλησης απο την καρτα και οποτε τη βλεπει μονο παιζουν. Μετα πρεπει να βγαλω και να την ξαναβαλω για να παιξει. (Kingston 2Gb)

• The title was changed to ETEN Χ500