Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως την φορτίζεις? αποκλειστικά μέσα στο κινιτό???

αυτό είναι που θέλω να αποφύγω και σκέφτομαι να πάρω κάποιο battery-expander (συνδεέται στην usb και φτάνει μέχρι τα 3500mAh) και φορτίζει μόνο του, χωρίς το κινιτό

ναι στο κινητο τη φορτιζω,η σε φορτιστη αλλα πιο πολυ στη δουλεια το συνδεω στο pc

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγορασα πριν μια εβδομαδα με συνδεση 2 ωρων το χ500+ 323ευρω.καρτα 2GB 25ΕΥΡΩ και βαση αυτοκινητου 49ευρω..

Δεν ηθελα χ500+ λογω φαινομενου κουρτινας.

Μνημη και car kit ηταν μερος του πακετου και η επιδοτηση μου εκρεμμει ακομα οποτε θα ξεπεσω κι΄αλλο.

Επομενως η διαφορα τιμης ειναι σχετικα μικρη.

Απο που το πηρες αληθεια?

Να ρωτησω κα κατι αλλο,

το ραδιο μπορει να μπει σε ανοιχτη ακροαση και να ακουγεται απο το ηχεακι???Με καποια νεα ρομ ισως???

Να ρωτησω κα κατι αλλο,

το ραδιο μπορει να μπει σε ανοιχτη ακροαση και να ακουγεται απο το ηχεακι???Με καποια νεα ρομ ισως???

Με καμία rom το ράδιο δεν παίζει από το εξωτερικό ηχείο. Ο μόνος τρόπος για να ακούς ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά είναι να βάλεις ένα ανταπτοράκι στην έξοδο των ακουστικών και μετά να στείλεις τον ήχο σε όποια εξωτερική συσκευή θέλεις... :cool:

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Δεν ηθελα χ500+ λογω φαινομενου κουρτινας.

Μνημη και car kit ηταν μερος του πακετου και η επιδοτηση μου εκρεμμει ακομα οποτε θα ξεπεσω κι΄αλλο.

Επομενως η διαφορα τιμης ειναι σχετικα μικρη.

Απο που το πηρες αληθεια?

Να ρωτησω κα κατι αλλο,

Μια βδομάδα με το κινητό, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με την τελευταία ROM το πρόβλημα αυτό είναι αν όχι ανύπαρκτο, αμελητέο.

Το έχω ελέξει με το google Maps, και με το Pocket Navigator...

Με καμία rom το ράδιο δεν παίζει από το εξωτερικό ηχείο. Ο μόνος τρόπος για να ακούς ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά είναι να βάλεις ένα ανταπτοράκι στην έξοδο των ακουστικών και μετά να στείλεις τον ήχο σε όποια εξωτερική συσκευή θέλεις... :cool:

κριμα γιατι ακουγα πολυ ραδιο με ανοιχτη ακροαση με το w810 που ειχα.

Οποτε μαλλον θα παιξει αυτο που το ειχα και παροπλισμενο αλλα μολις παρω το 2.5mm>3.5mm ανταπτορακι.

Μια βδομάδα με το κινητό, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με την τελευταία ROM το πρόβλημα αυτό είναι αν όχι ανύπαρκτο, αμελητέο.

Το έχω ελέξει με το google Maps, και με το Pocket Navigator...

Οποτε τσαμπα φοβηθηκα την αγορα του

αλλα τωρα εινα ανουσιο πια μιας και πηρα νο απλο x500.

Ετσι και αλλιως μικρες οι διαφορες...

Καλησπέρα,

Μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω καλό screen protector για το Χ500; Το βασικό αν παραγγείλω από internet είναι να ξέρω ότι θα έρθει!!!

http://www.play247.gr

εκεί πήρα το δικό μου, δεν είναι το φθηνότερο αλλά από πλευράς ποιότητας είναι μια χαρά

if you believe in God, it's because of the Devil...

Το καλύτερο είναι το BW Ultra Clear Screen Protector της Brando. Έχω παραγγείλει πάμπολες φορές από εκεί πράγματα και έρχονται πάντα. Το play247 που λέει ο Mandos φέρνει κατα καιρούς το συγκεκριμένο screen protector, ψάξε πρώτα εκεί αν είναι...

Το διόρθωσα, οκ? :)

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Μηπως ξέρει κανεις να μου πει στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανης και ειδικότερα στο φορματ της εικόνας η επιλογή jpeg+Gps τι ακριβώς κάνει?

Όταν επιλέγω το φορματ αυτο μου ανοίγει το Gps και ένα παραθυράκι επάνω δεξιά με την ένδειξη.

Το καλύτερο είναι το BW Ultra Clear Screen Protector της Brando. Έχω παραγγείλει πάμπολες φορές από εκεί πράγματα και έρχονται πάντα. Το play247 που λέει ο Μάνος φέρνει κατα καιρούς το συγκεκριμένο screen protector, ψάξε πρώτα εκεί αν είναι...

eeehm... it's Mandos :)

της Brando έχω πάρει και εγώ, 14€ θυμάμαι (αλλά το είχα πάρει από το μαγαζί, δεν είχα μεταφορικά κτλ)

το jpg+exif βάζει στο exif της εικόνας τα coordinates του σημείου που βρίσκεσαι

ενδιαφέρον κολπάκι, ειδικά αν θες να βάλεις μια φωτό στο google earth πχ

if you believe in God, it's because of the Devil...

Εάν θέλω να βάλω wm6 στο Χ500 μετά πως μπορώ να ψάχνω αλφαβητικά στον κατάλογο των επαφών μου?

Έχω 400-500 επαφές όλες στα Ελληνικά. Πρέπει να τις αλλάξω όλες?

Εάν θέλω να βάλω wm6 στο Χ500 μετά πως μπορώ να ψάχνω αλφαβητικά στον κατάλογο των επαφών μου?

Έχω 400-500 επαφές όλες στα Ελληνικά. Πρέπει να τις αλλάξω όλες?

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4569 :cool:

Το καλύτερο είναι το BW Ultra Clear Screen Protector της Brando. Έχω παραγγείλει πάμπολες φορές από εκεί πράγματα και έρχονται πάντα. Το play247 που λέει ο Mandos φέρνει κατα καιρούς το συγκεκριμένο screen protector, ψάξε πρώτα εκεί αν είναι...

Το διόρθωσα, οκ? :)

Και εγώ αυτό πήρα από το play247 και μετά από χρήση 5 μηνών είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση. Είναι το πιο ακριβό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. Και το μαγαζί είναι πολύ καλό στις συναλλαγές του.

Προς Xrele Πόσο σου πήρε να έρθει ;

Το παραγγειλα Κυριακη βραδυ και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο Ελλαδα και οτι θα το φερουν απο Αγγλια.

Τεταρτη ηταν Αθηνα και Παρασκευη πρωι Ηρακλειο Κρητης οπου μενω με dhl σπιτι μου.

Καθε απογευμα τηλ στο υποκαταστημα της expansys και μου ελεγαν την πορεια της παραγγελιας μου.

Απλα τωρα το expansys εχει λιγα κομματια ακομα στο απλο x500(μαζι με το car kit και memory 1gb).

παιδια μην τυχον ξερει κανεις πως βαζω σαν ξυπνητηρι ηχο mp3 -ringtone κτλ?

Προσωπικά κατέβασα το enalarmppc που δίνει τη δυνατότητα να βάλεις επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια όλοκληρη λίστα mp3 και μάλιστα να παίζουν με τυχαία σειρά κάθε φορά :cool:

Παιδια πηρα το X500+ (Ελληνικη ROM) αλλα εχω μερικα προβληματακια

- Ρυθμισεις Wind για GPRS δεν βρηκα που να παιζουν. Αυτες που εχει sticky το forum δεν παιζουν (με το cab)

- Το πληκτρολογιο κανει τη βλακεια οποτε γυρνας Αγγλικα , μολις γραφεις ενα γραμμα να γυρναει σε Ελληνικα. Πολυ σπαστικο για μενα που εχω αναμεικτα contacts σε Ελληνικα και Αγγλικα. Υπαρχει λυση ή να βάλω κανα αλλο keyboard; Ποιο προτεινετε ;

- Wifi. Το ενεργοποιω, κανω associate με το Access point μου , συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω browse στο Internet ενω φαινεται το εικονιδιο του wireless με τα δυο βελακια. Καμμια ιδεα ;

Wind plus

Aφού έχεις στείλει το μήνυμα ενεργοποίησης για wind plus

πας settings-->connections-->add new modem connection

1.cellular line gprs-->next

access point-->gwap.b-online.gr για internet αλλά

user name-->wap

pass-->wap

finish

edit my proxy server-->Tσεκάρεις τα 2 κουτάκια και το proxy server γράφεις 192.168.200.10

Πατάς advanced επιλέγεις το http και στο port γράφεις 9401

3 φορές οκ και είσαι οκ:D

Εκει που επαιζαν ολα μια χαρα, εγραφα κατι αρχεια απο τη μνημη στην microSD με τον File Explorer οπου ξαφνικα παγωσε.

Αναγκαστηκα εκανα soft reset και απο τοτε δεν διαβαζει την microSD. Δεν φαινεται πουθενα στον explorer ουτε και απο το PC αμα συνδεσω το X500+ για sync (μεσω απο το Explore Device).

Αντιθετα αμα τη συνδεσω απευθειας στο PC μεσω του adapter της καρτας τη διαβαζει κανονικα.

Ξερει κανεις εαν με hard reset θα φτιαξει ; Εχει τυχει σε κανεναν ; Το θεωρω πολυ τραγικο να τρεχω στο service 4 μερες μετα την αγορα !!!!:cry::cry:

ρε παιδια να δωσω το χ500 να παρω το χ500+?ποιες ειναι οι δαφορες τους?εχει προβληματα το χ500+?

MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92

ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δεν υπάρχει λόγος τέτοιας αλλαγής εκτός αν σε εξιτάρει η vga οθόνη του x500+. Πήγαινε σε ένα Πλαίσιο, δες το και σύγκρινέ το. Πέραν της οθόνης είναι ακριβώς το ίδιο...

ok.κατι αλλο? η αγορα απο expansys αξιζει?δηλαδη αυτο που με καιει ειναι αν παθει κατι πως θα καλυφτω εγω?πρεπει να το στειλω εξωτερικο?κ αν ναι αναλαμβανουν αυτοι τα εξοδα? κ θα κανω δουλεια η θα περιμενω κανα 3μηνο?σε αντιστοιχη περιπτωση αν παθει κατι ενα αγορασμενο απο πλαισιο ποια ειναι η αντιστοιχη διαδικασια?

MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92

ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αν το αγοράσεις από expansys ίσως το βρεις πιο φθηνό και θα γλιτώσεις το ΦΠΑ αν το περάσεις στο ΑΦΜ της εταιρίας. Αν πάθει όμως κάτι, θα πρέπει να στείλεις έξω με έξοδα δικά σου φυσικά και θα το πάρεις σίγουρα μετά από ένα μήνα. Αν το πάρεις από το Πλαίσιο, σε καλύπτει η εγγύηση 2 ετών με άμεση αντικατάσταση αν παρουσιάσει κάτι στις πρώτες 20 μέρες. Αν πάει για service θα αργήσει αλλά όχι παραπάνω από μήνα... Και στις 2 περιπτώσεις ταξιδεύει στη Γερμανία, εξού και η καθυστέριση...

• The title was changed to ETEN Χ500