michalis1961 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Καλημέρα σε όλους, Είναι φυσιολογικό ενώ το βράδυ γύρω στις 11 η μπαταρία να είναι 100% το πρωί στις 5.30 να έχει πέσει στο 85%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Καλημέρα σε όλους, Είναι φυσιολογικό ενώ το βράδυ γύρω στις 11 η μπαταρία να είναι 100% το πρωί στις 5.30 να έχει πέσει στο 85%; Εξαρτάται τι άφησες ανοικτό (π.χ. αν άφησες και το bluetooth θα κατεβαίνει γρηγορότερα). Επίσης στην αρχή χρειάζεται αρκετές πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις για να "εκπαιδευτεί" και να αποδίδει κανονικα (όπως όλες οι συγχρονες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες εξάλλου). Σε μένα μετά από χρήση 3,5 μηνών κρατά γύρω στις 3 μέρες, χωρίς εκτεταμένη χρήση (no bluetooth handsfree, ελάχιστο GPS, ελάχιστο WiFi). Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις το ActiveSync να γίνεται μόνο "χειροκίνητα" (δες το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1663933#post1663933) καθώς επίσης να απεγκαταστήσεις το ETEN backup πρόγραμμα (συνίσταται η χρήση του Sprite ή Spb backup :)) Τέλος αν προβληματίζεσαι για τη διάρκεια των πρώτων φορτίσεων δες το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1785256#post1785256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklada Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Γράφω ένα θέμα που είχα με το X500 μου απλά για ενημέρωση. Πριν 2 μήνες περίπου είχα ένα πρόβλημα με το GPS, το είχα μοιραστεί και με την κοινότητα εδώ. Το πρόβλημα ήταν οτι ενω ολα επαιζαν φυσιολιγικα΄, κανένας δορυφόρος δεν "εβλεπε" το glofiish μου. Προσπάθησα μόνος, με την βοήθεια του forum, τίποτα..... Τελικά το πήγα στο πλαίσιο. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός για άμεση αντικατάσταση. Μου το κράτησαν, και ήδη έχουν περάσει 22 ημέρες χωρίς τηλέφωνο. (ευτυχώς είχα κρατήσει το S100). Καμία ενημέρωση εντω μεταξύ, Παίρνω και ξαναπαίρνω. Μια μου λένε είναι στο βέλγιο, μια στη γερμανία, μία στο βόρειο πόλο. Κανείς δεν ξέρει... και περιμένω. Εχει παει για επισκευη λέει κάπου εκει έξω..... Αυτά για το service τώρα που πέρασε ο μήνας της άμεσης αντικατάστασης. Για την ιστορία λέω πως το πήγα στο πλαισιο της Ηλιούπολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sylvestros Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αν και το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Συνεχώς ακόμα και όταν δεν έχω ανοιχτό το gps μου αναβοσβήνει το μπλε φως. Τι να κάνω για να σταματήσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklada Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Αν και το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Συνεχώς ακόμα και όταν δεν έχω ανοιχτό το gps μου αναβοσβήνει το μπλε φως. Τι να κάνω για να σταματήσει?? bluetooth!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Πως μπορω να απενεργοποιήσω (δηλαδη να μην εμφανιζεται το μηνυμα How are you και το Vodafone menu στο Χ500 κατα την ενεργοποίηση του κινητού ? ΤΗΝΧ Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Πως μπορω να απενεργοποιήσω (δηλαδη να μην εμφανιζεται το μηνυμα How are you και το Vodafone menu στο Χ500 κατα την ενεργοποίηση του κινητού ? ΤΗΝΧ Σβήσε από το Registry το HKEY_CLASSES_ROOT\SimToolkit.UI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Βρε παιδιά μήπως κάποιος έχει στην κατοχή το κρατικό μυστικό-τις ρυθμίσεις της τιμ για gprs-mms,να τις δώσει και σε μας;:secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Βρε παιδιά μήπως κάποιος έχει στην κατοχή το κρατικό μυστικό-τις ρυθμίσεις της τιμ για gprs-mms,να τις δώσει και σε μας;:secret: Check this : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Γεια θεματα εδω. για προγραμματα κοιτα λιγο εδω :) Σε ευχαριστώ, αλλά προγράμματα δεν κατάφερα να βρώ. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Προσπαθώ να βρώ πως θα μπορώ να στείλω μύνημα με 160 χαρακτήρες και όχι με 70. Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει πώς θα το κάνω; Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Προσπαθώ να βρώ πως θα μπορώ να στείλω μύνημα με 160 χαρακτήρες και όχι με 70. Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει πώς θα το κάνω; Ευχαριστώ.:) Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Σε ευχαριστώ, αλλά προγράμματα δεν κατάφερα να βρώ. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;:) Εχεις pm :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tepes4 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Kalispera s' olous, paratirisa simera to prwi ena problima me tin apostoli sms. Se diktyo cosmote prospathousa na steilw sms kai to x500 to topothetouse sta "e3erxomena" alla oses fores ki an prospathisa den to estelne. Ekana kai soft reset alla kai pali tipote... Telika anagkastika na dokimasw me to W800 mou (twin sim) to opoio to esteile kanonika. Mipws yparxei kapoio kalytero programma gia sms apo ayto pou exei to x500 ? Episis mipws mporei kapoios na mou pei pws bazoume monima anafora sta sms? Eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Kalispera s' olous, paratirisa simera to prwi ena problima me tin apostoli sms. Se diktyo cosmote prospathousa na steilw sms kai to x500 to topothetouse sta "e3erxomena" alla oses fores ki an prospathisa den to estelne. Ekana kai soft reset alla kai pali tipote... Telika anagkastika na dokimasw me to W800 mou (twin sim) to opoio to esteile kanonika. Mipws yparxei kapoio kalytero programma gia sms apo ayto pou exei to x500 ? Episis mipws mporei kapoios na mou pei pws bazoume monima anafora sta sms? Eyxaristw... Μήπως δεν είχε σημα και δεν μπόρεσε να το στείλει; Για ενεργοποίηση αναφορών: Έναρξη->Μηνύματα, πηγαίνεις στα SMS και μετά Μενού (κάτω δεξιά)->Εργαλεία->Επιλογές. Κλικάρεις το "SMS" και ενεργοποιείς το "Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοσης" στην οθόνη που ανοίγει :D Πάντως χειρίζεται τις αναφορές σαν κανονικά μηνύματα ... (εμφανίζει "νέο μήνυμα", τις αποθηκεύει μαζί με τα κανονικά μηνύματα κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 E-TEN promises Windows Mobile 6 upgrade for all Glofiish Pocket PC phones:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 με λιγα λογια θα μπορουμε να τα κατεβασουμε δωρεαν μετα το Μαιο η θα μας πουνε πληρωστε ......αντε να δουμε...:cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Υπάρχει τρόπος να μην κλειδώνει αυτόματα;Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν συνδέω το bleutooth itech clip IIs wireless stereo με το ΕΤΕΝ παίζει μονοφωνικά ενώ όταν το συνδέω με το S200 παίζει στερεοφωνικά. Το ξανάκανα pair μετά απο hard reset αλλά πάλι τα ίδια παίζει μονοφωνικά. Μήπως πρέπει και στο ΕΤΕΝ να κάνω εγκατάσταση το a2dp όπως έκανα στο S200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν συνδέω το bleutooth itech clip IIs wireless stereo με το ΕΤΕΝ παίζει μονοφωνικά ενώ όταν το συνδέω με το S200 παίζει στερεοφωνικά. Το ξανάκανα pair μετά απο hard reset αλλά πάλι τα ίδια παίζει μονοφωνικά. Μήπως πρέπει και στο ΕΤΕΝ να κάνω εγκατάσταση το a2dp όπως έκανα στο S200; Μήπως :worry: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 μπορουμε να μεταφερουμε επαφες με πολλες καταχωρησεις και φωτογραφια επαφης απο sony ericsson κ750 στο Χ500 και με ποιο τροπο? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 ξερει κανενας απο που μπορουμε να αγορασουμε (εντος ελλαδας) silicon case για το Χ500? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Υπάρχει τρόπος να μην κλειδώνει αυτόματα;Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Kalispera s' olous, paratirisa simera to prwi ena problima me tin apostoli sms. Se diktyo cosmote prospathousa na steilw sms kai to x500 to topothetouse sta "e3erxomena" alla oses fores ki an prospathisa den to estelne. Ekana kai soft reset alla kai pali tipote... Telika anagkastika na dokimasw me to W800 mou (twin sim) to opoio to esteile kanonika. Mipws yparxei kapoio kalytero programma gia sms apo ayto pou exei to x500 ? Episis mipws mporei kapoios na mou pei pws bazoume monima anafora sta sms? Eyxaristw... Εβγαλές καμιά άκρη φίλε μου,διότι και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 καλησπερα σε ολους, θελω να αναφερω καποια προβληματα που εχω με το Χ500, μηπως και καποιος μπορει να με βοηθησει. 1. Πως μπορω να απενεργοποιησω το GPRS (Vodafone) ωστε να μη συνδεεται οταν δεν βρισκει ασυρματο; Δοκιμασα μια λυση που ειχε αναφερθει (πειραγμα των ρυθμισεων) αλλα δεν επαιξε. Οταν δεν βρισκει το ασυρματο εμφανιζεται στην πανω μπαρα ενα μικρο G και κανει συνδεση με το GPRS. 2. Αν εχω βαλει την ROM 354 πως μπορω να ξαναγυρισω σε παλιοτερη ROM? 3. Το Χ500 αναγνωριζει τα mid σαν ringtones? Εμενα παντως οχι!!! 4. Καποια patches που βαζαμε στις ROM πριν την 354 χρειαζονται? π.χ SMSDRFixWM5, X500_A2DP_BTPatch, RILMUX20061212.CAB Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts