Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

taiwan ... kina ... ke apoti prosexa i siskeui den ferei kamia endiksi tou testin MADE IN ....

Στο αυτοκόλητο κάτω από την μπαταρία λέει Made in China. Αυτό όμως δεν είναι κατ'άναγκη κακό καθώς πολλές σοβαρές εταιρείες έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους εκεί.

Στο αυτοκόλητο κάτω από την μπαταρία λέει Made in China. Αυτό όμως δεν είναι κατ'άναγκη κακό καθώς πολλές σοβαρές εταιρείες έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους εκεί.

Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κρίνει την ποιότητα από το αγαπημένο μας Χ500:love:, Δεν πα να είναι και από την Αφρική (υποστήριξη έχουμε και απ' όλα έχουμε :D :D )

Λοιπόν.. Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post, βαρέθηκα να περιμένω το play247 να φέρει screen protector και συναντήθηκα χθες με ένα παλικάρι που γνώρισα στο emarket και μου έδωσε screen protector 3Μ, τα 6 κομμάτια 10 ευρώ.. Σήμερα το πρωί το έβαλα, εφαρμόζει τέλεια και δείχνει άψογο.. Δεν γνωρίζω αν γρατσουνιέται γρήγορα μιας και δεν το έχω ούτε μια μέρα.. Αν πάντως ενδιαφέρεται κανείς, μπορεί να τον βρει στο manosdet@yahoo.gr Έχει screen protector και για άλλα ppc.. :)

Loipon meta apo poly rapse - xylwne panw sto kinhto vrhka akrh me mms Cosmote kai douleyoun kai mms kai wap kai browsing apsoga.

................................................................................................................................

............................................................................................................

Meta apo aytes tis ry8miseis pou sas edwsa lamvanw kai stelnw kanonikotata mms alla kai perihghsh sto net (via gprs) kai se wap selides, alla kai perihghsh istoselidwn otan to ppc einai docked sto pc.

ps. Prosoxh giati oi xrewseis gia perihghsh se html selides logw ogou mesw gramhs gprs einai arketa upsiles.

loipon ola kala kai oraia me tis ri8mhseis .alla meta luphs mou eida oti an kano

soft reset xanontai ola :( :( :( kai exo kai thn 354 ekdosh.. giatiiii ??? re GMT>

loipon ola kala kai oraia me tis ri8mhseis .alla meta luphs mou eida oti an kano

soft reset xanontai ola :( :( :( kai exo kai thn 354 ekdosh.. giatiiii ??? re GMT>

Μια ιδέα είναι ότι τρέχει ένας wizard κατα την εκκίνηση και σου :kill: τα settings. Άν έχεις το MemMaid μπορείς να δείς τι προγράμματα τρέχουν κατά την εκκίνηση. Αν υπάρχει κάποιο με όνομα GPRSWizardService.lnk, μπορεί να φταίει αυτό.

Αν απεγκαταστήσεις το ConnectionWizard (ή ΕΤΕΝ GPRS Wizard 3.0) θα φύγει και αυτή η εγγραφή από τα προγράμματα που τρέχουν κατα την εκκίνηση. (μπορείς βέβαια και να το σβήσεις με το χεράκι σου)

Μπορεί να το ξέρετε, αλλά επειδή μου πήρε κάποια ώρα να το ανακαλύψω, το καταγράφω μήπως και ενδιαφέρει κανένα. Άν θέλετε να ενημερώνεται το sbp weather από άλλη πηγή καιρικών προβλέψεων τότε υπάρχει διαθέσιμο το παρακάτω αρχειο

http://www.pdagold.com/themes/detail.asp?t=14821

(το οποίο μάλλον έχει φτιάξει ο γνωστός θαμώνας του εδώ forum κύριος hab) το οποίο επικοινωνεί με το http://www.meteo.gr για προβλέψεις

Αφού το κατεβάσουμε κάνουμε τα παρακάτω:

1. Μεταφέρουμε το αρχείο στο Program files\Spb Weather\templates folder του X500

2. Πάμε στα Options Spb Weather και μετά κάτω αριστερά στα Tools->Weather Sources

3. Πατούμε το Add

4. Πατούμε το Browse

5. Πάμε στο Spb Weather\templates folder

6. Επιλέγουμε το αρχείο το *.tpl αρχείο που βάλαμε πριν και πατούμε OK

7. Πατούμε OK ακόμα 2 φορές

8. Πάμε στα Options στο Cities Tab και πατούμε Add

9. Επιλέγουμε κάτω αριστερά το Custom

10. Πληκτρολογούμε το όνομα της πόλης

11. Επιλέγουμε την πηγή προβλέψεων που βάλαμε πριν (όνομα *.tpl αρχείου)

12. Βάζουμε τον αντίστοιχο για την πόλη αριθμό (τον οποίο βρίσκουμε όπως περιγράφεται στο link παραπάνω)

13. Πατούμε OK 2 φορές

14. Κάνουμε refresh all για να δούμε αν δουλέψει (ελπίζω να δουλεύει, δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή δίκτυο στο Χ500):cry:

Για άλλα αρχεία σχετικά με άλλες πηγές προβλέψεων κοιτάξτε στο

http://www.pdagold.com/themes/list.asp?tp=11

Με την 354 χάνω με κάθε soft reset τις ρυθμίσεις στο wifi καθώς και τα προγράμματα που έτρεξα τελευταία στο μενού έναρξη.

Θυμάμαι είχε αναφερθεί και παλιότερα το θέμα του wifi αλλά δε θυμάμαι αν είχε προταθεί καμιά λύση.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος. :D

Με την 354 χάνω με κάθε soft reset τις ρυθμίσεις στο wifi καθώς και τα προγράμματα που έτρεξα τελευταία στο μενού έναρξη.

Θυμάμαι είχε αναφερθεί και παλιότερα το θέμα του wifi αλλά δε θυμάμαι αν είχε προταθεί καμιά λύση.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος. :D

Αντιθετα εγω, με τη 354, δεν εχω χασει καθόλου τις WiFi ρυθμίσεις...μαλιστα καπου ειχα διαβασει οτι διορθώθηκε αυτο με αυτή τη ROM,οπως και οτι επιτελους συνδεεται και με 802.11g WiFi δικτυα.

Οσο για το χασιμο των πρόσφατων προγραμματων συνηθως το παθαινω μετα από backup :)

Μπορεί να το ξέρετε, αλλά επειδή μου πήρε κάποια ώρα να το ανακαλύψω, το καταγράφω μήπως και ενδιαφέρει κανένα. Άν θέλετε να ενημερώνεται το sbp weather από άλλη πηγή καιρικών προβλέψεων τότε υπάρχει διαθέσιμο το παρακάτω αρχειο

http://www.pdagold.com/themes/detail.asp?t=14821

(το οποίο μάλλον έχει φτιάξει ο γνωστός θαμώνας του εδώ forum κύριος hab) το οποίο επικοινωνεί με το http://www.meteo.gr για προβλέψεις

Εγώ είμαι ο ένοχος :D

Υπάρχει και μέσα στο poll με τα προγράμματα καιρού. Θέλω εδώ και λίγο καιρό να κάνω ένα ξεχωριστό thread μόνο με αυτό και γενικές οδηγίες σαν αυτές που έγραψες αλλά το παραμελώ. Μάλλον τώρα που έχω τις οδηγίες έτοιμες θα το κάνω :D

prospa8hsa gia prwth fora na sunde8w me to pc ths douleias mou, mesw tou 'programa pelaths terminal services'. afou synde8hka, blepontas thn o8onh to desktop tou pc tou grafeiou, mou zhtaei na balw username k password. to provlhma einai oti einai agglika, alla oti keyboard k an xrhsimopoihsa, egrafe ellhnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (oti glwssa k an allaksa k oti k an ekana). mias k ayto htan enas apo tous kyrious logous pou phra to etenaki, elpizw na yparxei kapoia lysh. opoios exei kapoia idea....

Πετάξτε το Connection Wizard είναι καταστροφή. :cry:

Εμένα πάντως με tim και μόνο το τις ρυθμίσεις του Connection Wizard μου δουλέψανε κανονικότατα τα mms. Μόνο για να ανοίγει σελίδες χρειάζεται μια μικρή αλλαγή. Θα τα κάνω post κάποια στιγμή που θα τα φτιάξω...

Εγώ είμαι ο ένοχος :D

Υπάρχει και μέσα στο poll με τα προγράμματα καιρού. Θέλω εδώ και λίγο καιρό να κάνω ένα ξεχωριστό thread μόνο με αυτό και γενικές οδηγίες σαν αυτές που έγραψες αλλά το παραμελώ. Μάλλον τώρα που έχω τις οδηγίες έτοιμες θα το κάνω :D

Για δείτε παρακάτω για τα templates του meteo: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1802954&posted=1

Εμένα πάντως με tim και μόνο το τις ρυθμίσεις του Connection Wizard μου δουλέψανε κανονικότατα τα mms. Μόνο για να ανοίγει σελίδες χρειάζεται μια μικρή αλλαγή. Θα τα κάνω post κάποια στιγμή που θα τα φτιάξω...

Κι εγώ το φορτώνω μιά φορά να μου περάσει τις ρυθμίσεις vodafone mms & gprs και μετά στα σκουπίδια. :D

Κι εγώ το φορτώνω μιά φορά να μου περάσει τις ρυθμίσεις vodafone mms & gprs και μετά στα σκουπίδια. :D

Ε ναι, στα σκουπίδια μετά, εννοείται :lol: :lol:

Epidi teleutea to destinator mu kanei kati kolimata..(to ksanaevala meta to upgrade se 354) tha ithela na rotiso to eksis..

I thira ine com7 ke i taxitita 115200?

Λογικά εκεί την βλέπει μόνο του, αλλά δεν σου φταίσει αυτό...Destinator και κολλήματα στο Χ500 κάτι άλλο παίζει. :rolleyes:

• The title was changed to ETEN Χ500