Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι? Καλά μην επιμένετε, ρωτάω! :) Οι κάρτες micro sd δουλεύουν όλες καλά ή εξαρτάται από τη μάρκα? Αν αγοράσω δηλαδή μια φθηνή θα έχω πρόβλημα? Έχω βρει twinMOS και kingston που είναι αρκετά πιο φθηνές της transcrend του πλαισίου.. :confused:

Απλα τσεκαρε την ταχυτητα τους.Προσωπικα εχω δοκιμασει τις kingston και sandisk χωρις προβληματα.

Στο ebay παιρνειs τα 2gb με 20-25 ευρω ! :shifty:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Δεν με λένε Πάνο αλλά θα απαντήσω, με το iLauncher (εάν δεν κάνω λάθος:D )

:D :D

Bill tote !!!

Exo to ilaincer alla den mporo na vro pia leitourgia poy to kanei mipos exei kapios kai mporei na moy to kolpo??

Thank u

:D :D

Bill tote !!!

Exo to ilaincer alla den mporo na vro pia leitourgia poy to kanei mipos exei kapios kai mporei na moy to kolpo??

Thank u

Options / Shortcuts / Shell Tray Tab και βάλε ότι θες. :rolleyes:

Γιατι απο την ωρα που εχω βαλει την 354 η οθονη μου ψιλοτρεμοπαιζει;

Μήπως τρεμοπαίζει μόνο στο "Σήμερα" και έχεις ανοιχτό το Quick Link; Αν ναι απενεργοποίησε το Quick Link και βάλε το iLauncher!

Bill ton rotisa giati prin kairo ekeinos moy eipe gia to Ilauncher kai episis vlepo sta post toy oti sta Bar toy exei eikonidia!!!

Πλάκα κάνουμε, υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα που ξέρουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου (δεν ανήκω σ' αυτά τα παιδιά:lol::lol: )

Και όπως έχει πει ο άρχοντας Πάνος να μην προσωποποιούμε τις ερωτήσεις μας :D

Παιδιά σήμερα κι εγώ παρέλαβα το νέο μου ετενακι αφού θεωρώ πως έφτασε ο καιρός να πάμε σε κάτι ποιο φρέσκο (έχω το 2020ι) οπότε καλώς σας βρήκα στην διάσκεψη και φυσικά να φορτωθείτε άλλον ένα που θα σας κάνει ερωτήσεις:D

Σε προηγούμενες σελίδες κάπου διάβασα για κάτι νερά που κάνει η οθόνη αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον είναι χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών;

Εμένα δεν μου έχει ακριβώς νερά,αλλά όταν είναι σβηστή φαίνεται μια στάμπα σαν να μην έχεις κολλήσει καλά ένα screen protector,και πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη κυκλικά εκτός από τις γωνίες,είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρουν και άλλοι ή θα πρέπει να ανησυχώ; :worry:

Μήπως τρεμοπαίζει μόνο στο "Σήμερα" και έχεις ανοιχτό το Quick Link; Αν ναι απενεργοποίησε το Quick Link και βάλε το iLauncher!

Δεν το πιστευω,εχεις απολυτο δικιο...:cry:

Απο το πρωι εχω κανει εφτα HReset & 50 Sreset και περασα και παλι απο πανω την 354 και παλι τιποτα.....:mad:

Και εφταιγε για ολα αυτα αυτο το κ@λ@γαμ/ν@ πρόγραμμα;;;:wacko: :ninja: :X

Τι να σου πω βρε φιλε μου...μ'εσωσες,σ'ευχαριστω πολυ:D :) :rolleyes:

Πλάκα κάνουμε, υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα που ξέρουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου (δεν ανήκω σ' αυτά τα παιδιά:lol::lol: )

Και όπως έχει πει ο άρχοντας Πάνος να μην προσωποποιούμε τις ερωτήσεις μας :D

Περισότερο γιατί ενοχλούνται κάποιοι άλλοι και τα βάζουν μαζί μου οτι ειρωνεύομαι και το παίζω πολύξερος. ;)

Nai to katalava gia tin plaka kai symfono kai me esena kai me ton Pano gia to na min prosopopioume tis erotiseis mas alla se Pm moy eixe lysei kapoies apories kai me eixe voi8eisei se kapies epiloges kai me liga logia gia ayto simera exo kai ego x 500 kai IAM GLAD !!!!!!!!!!!:D :D :D :D

Περισότερο γιατί ενοχλούνται κάποιοι άλλοι και τα βάζουν μαζί μου οτι ειρωνεύομαι και το παίζω πολύξερος. ;)

:offtopic: Το διάβασα και εγώ αυτό, αλλά δεν ξέρουν πόσους έχεις βοηθήσει, μην μασάς και εάν κάποιοι ενοχλούνται προβλημά τους!

Παιδιά σήμερα κι εγώ παρέλαβα το νέο μου ετενακι αφού θεωρώ πως έφτασε ο καιρός να πάμε σε κάτι ποιο φρέσκο (έχω το 2020ι) οπότε καλώς σας βρήκα στην διάσκεψη και φυσικά να φορτωθείτε άλλον ένα που θα σας κάνει ερωτήσεις:D

Σε προηγούμενες σελίδες κάπου διάβασα για κάτι νερά που κάνει η οθόνη αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον είναι χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών;

Εμένα δεν μου έχει ακριβώς νερά,αλλά όταν είναι σβηστή φαίνεται μια στάμπα σαν να μην έχεις κολλήσει καλά ένα screen protector,και πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη κυκλικά εκτός από τις γωνίες,είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρουν και άλλοι ή θα πρέπει να ανησυχώ; :worry:

Καλά, κανείς δεν απαντάει στο παιδί? Ντροπή σας! :p Λοιπόν.. Τα νεράκια τα κάνει στο κέντρο της οθόνης όταν αυτή λειτουργεί αλλά θα το συνηθίσεις, δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα έτσι και αλλιώς.

Τώρα για το άλλο που λες.. Δεν το παρατήρισα στη δική μου συσκευή και να σου πω την αλήθεια, πρώτη φορά αναφέρεται στο forum κάτι τέτοιο.. :worry: Τι να σου πω τώρα.. Αυτή η στάμπα που λες φαίνεται όταν το κοιτάς από πάνω ή από πλάγια? Αν δημιουργηθεί λειτουργικό πρόβλημα, πήγαινε να το κοιτάξεις αλλιώς απλά μην του δίνεις σημασία.. :X

Καλά, κανείς δεν απαντάει στο παιδί? Ντροπή σας! :p Λοιπόν.. Τα νεράκια τα κάνει στο κέντρο της οθόνης όταν αυτή λειτουργεί αλλά θα το συνηθίσεις, δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα έτσι και αλλιώς.

Τώρα για το άλλο που λες.. Δεν το παρατήρισα στη δική μου συσκευή και να σου πω την αλήθεια, πρώτη φορά αναφέρεται στο forum κάτι τέτοιο.. :worry: Τι να σου πω τώρα.. Αυτή η στάμπα που λες φαίνεται όταν το κοιτάς από πάνω ή από πλάγια? Αν δημιουργηθεί λειτουργικό πρόβλημα, πήγαινε να το κοιτάξεις αλλιώς απλά μην του δίνεις σημασία.. :X

Περισσότερο από τα πλάγια φαίνεται,θα πάω μια βόλτα από το πλαίσιο αύριο να δω τι θα μου πουν.

Κάτι άλλο:υπάρχει κανένα καλύτερο πληκτρολόγιο από το υπάρχον;Γιατί είναι ψηλό μάπα:p

Περισσότερο από τα πλάγια φαίνεται,θα πάω μια βόλτα από το πλαίσιο αύριο να δω τι θα μου πουν.

Κάτι άλλο:υπάρχει κανένα καλύτερο πληκτρολόγιο από το υπάρχον;Γιατί είναι ψηλό μάπα:p

Έχεις pm! ;)

• The title was changed to ETEN Χ500