Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε την Αγγλική ROM να τελειώνεις.

Αλλαζοντας ROM να υποθεσω πως το backup του Spite δεν μπορει να επαναφερει προγραμματα και ρυθμισεις.

Οσοι βαλατε τη νεα ROM αν μπορειτε κρατατε μας ενημερους για την λειτουργια της και τις αλλαγες της.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!Τελικα το Χ500 εχει πιο πολλα προβληματακια σε σχεση με το

G500 οταν πρωτοηρθε?σκευτομαι να το παρω αλλα βλεπω αρκετα και με το πλαισιο δε βγαζεις ευκολα ακρη κανεις μια ερωτηση και περνεις 10 διαφορετικες απαντησεις απο τον πρωτο οροφο μεχρι τον τριτο!!:mad:Η μονη διαφορα του με το M700 ειναι το qwerty?

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Νέα έκδοση Skype γιά το Χ500 http://www.skype.com/download/skype/mobile/brand_eten.html

Να χαρώ έκδοση skype για το x500 :mad: . Ίδια με αυτή του m600. Το patch εξακολουθεί να είναι απαραίτητο. Την δοκίμασα και κράσαρε μετά από 4'' ομιλίας. Με το patch όλα οκ. Με άλλα λόγια, όσοι έχετε ήδη το skype και δουλεύει, μην ασχοληθείτε.

Καλησπερα!Τελικα το Χ500 εχει πιο πολλα προβληματακια σε σχεση με το

G500 οταν πρωτοηρθε?σκευτομαι να το παρω αλλα βλεπω αρκετα και με το πλαισιο δε βγαζεις ευκολα ακρη κανεις μια ερωτηση και περνεις 10 διαφορετικες απαντησεις απο τον πρωτο οροφο μεχρι τον τριτο!!:mad:Η μονη διαφορα του με το M700 ειναι το qwerty?

Συμφωνώ μαζί σου φίλε... εγώ θα περιμένω 3-4 μήνες μπας και ''παίξει'' καμιά plus (+) έκδοση όπως με το G500;)

Προσέχετε όσοι θέλετε να περάσετε Αγγλική ROM, πιθανόν δεν θα ισχύει η εγγύηση στο πλαίσιο...

Προτείνω να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί στο μέλλων να σας μειώσουν την αξία του pda σας;) το άκουσες bujinkan...:cool:

Φιλικά Μάκης

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Ετσι μαλλον θα γινει,θα φερει την Plus με 256!το M 700 μου αρεσει που ειναι σχεδον ιδιο αλλα θα πειμενω οπως λες να δω..;)

Φιλιππος

ετσι οπως το παει η Eten καθε τοσο περιπου θα μπενουμε στην μπριζα να περνουμε αλλο....:lol: :lol: :lol:

Φιλιππος

Συμφωνώ μαζί σου φίλε... εγώ θα περιμένω 3-4 μήνες μπας και ''παίξει'' καμιά plus (+) έκδοση όπως με το G500;)

Προσέχετε όσοι θέλετε να περάσετε Αγγλική ROM, πιθανόν δεν θα ισχύει η εγγύηση στο πλαίσιο...

Προτείνω να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί στο μέλλων να σας μειώσουν την αξία του pda σας;) το άκουσες bujinkan...:cool:

Φιλικά Μάκης

Μάκη καλησπέρα, πιστεύω οτι μπορούμε να επαναφέρουμε την Ελληνική ROM αν το θελήσουμε, αλλά από που προκύπτει οτι αν περάσουμε την Αγλική χάνουμε την εγγύηση ? Δηλαδή η Αγγλική δεν είναι επίσημη της εταιρίας ?:rolleyes:

@kirileman: αυτό που έχεις βάλει κάτω από το batterystatus πιο είναι και τι κάνει ακριβώς? Είναι μόνο για να σου δείχνει τις γιορτές ή γενικά ημερολόγιο? Επίσης από τα αριστερά του αυτά που φαίνονται είναι αυτού του προγραμματος λογικά?

@kirileman: αυτό που έχεις βάλει κάτω από το batterystatus πιο είναι και τι κάνει ακριβώς? Είναι μόνο για να σου δείχνει τις γιορτές ή γενικά ημερολόγιο? Επίσης από τα αριστερά του αυτά που φαίνονται είναι αυτού του προγραμματος λογικά?

To spb diary είναι. Δείχνει σε tabs από ημερολόγιο (μέχρι κ 31 μέρες, όχι μόνο 1 που δείχνει το default πρόγραμμα) έως και τα μηνύματα. Έχεις pm.

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα έγινα και γω κάτοχος το Χ500. Για αρχή μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το κλασικό πρόβλημα με τα SMS με τους 70 χαρακτήρες. Διάβασα εδώ μέσα για ένα patch για το resco keyboard αλλά δε το βρήκα κάπου. Μπορεί να με κατατοπίσει κανείς;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα έγινα και γω κάτοχος το Χ500. Για αρχή μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το κλασικό πρόβλημα με τα SMS με τους 70 χαρακτήρες. Διάβασα εδώ μέσα για ένα patch για το resco keyboard αλλά δε το βρήκα κάπου. Μπορεί να με κατατοπίσει κανείς;

Ευχαριστώ.

Patch για resco keyboard δεν ξέρω καν τι είναι.

Patch για sim/sms ... http://www.trendsmobile.com/download/X500/..._Comm_Patch.CAB

@flyboy: με ένα search όλα εμφανίζονται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97156&highlight=%22resco+keyboard%22

κοίτα και το dynatype και το hikeyboard, κατά τη γνώμη μου θα σε βολέψουν πιο πολύ από το resco...

Σε ευχαριστώ πολύ hab! Λειτούργησε αν και είναι λίγο εκνευριστικό το backspace.

Τελικά το ποστ που είχα διαβάσει αναφερόταν στο hikeyboard.

Καλημέρα . Ειμαι νέος στο forum . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ΕΤΕΝ Χ500 αλλά για επαγγελματικούς λόγους θα ήθελα να ξερω πριν 2 πραγματακια.

1.Την ακρίβεια των συντεταγμένων της θέσης του Χ500 όταν είναι ακίνητο σε μέτρα .

2.Αν μπορώ να αλλάξω τις παραμέτρους του χάρτη ώστε να έχω συντεταγμένες σε αλλο συστημα αντι του LAN/LAT και συγκεκριμένα στο Ε.Γ.Σ.Α 87 (ΕΝΙΑΙΟ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ).

Ζητάω πολλά το ξέρω ,ομως δε μπορω να βρω βοήθεια από τα καταστήματα και ειμαι σίγουρος ότι εσεις κάτι παραπάνω ξέρετε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Την ακρίβεια των συντεταγμένων της θέσης του Χ500 όταν είναι ακίνητο σε μέτρα .

http://en.wikipedia.org/wiki/GPS#Accuracy

Δεν είχα πρόβλημα να σβήσω την ειδοποίηση στο ημερολόγιο. Μάλλον επείδη προσπαθούσαν και το ξυπνητήρι και η ειδοποίηση να χτυπήσουν κατι στραβό έγινε και από και πέρα ...

Τελικά έκανα h/w reset και σβήσιμο όλων ... έφυγε η ειδοποίηση (ευτυχώς γιατι ήταν άκρος ενοχλητική και για τους άλλους) και τώρα προσπαθώ να επαναφέρω το προχθεσινο backup γιατι το χθεσινο μου κόλησε 2 φορες (είναι full backup apo sbp backup ... θα πρέπει να μπορεί να τα επαναφέρει όλα ... ειδωμεν).

Πάντως δεν μου έχει βγάλει μέχρι τώρα αγνωστη SIM ... κατι είναι και αυτο ...

Τελικά το πρόβλημα λυθηκε με h/w reset και σβήσιμο όλων ...

Το Sbp Backup απέτυχε να επαναφέρει τα System Data (επανέφερε τουλ. τα PIM Data, Emails, My Documents) όποτε ξαναέβαλα τα προγραμματα από την αρχή. Αντικατέστησα όμως το Spb Backup με το Sprite Backup μήπως κάνει καλύτερη δουλεια. Πάντως το δεύτερο προσφέρει password για το αρχείο με το backup αλλά δεν σου επιτρέπει να του αλλάξεις όνομα ούτε που θα το αποθηκευσει (τουλ. δεν το βρήκα εγώ), κάτι που κάνει το Spb. Επίσης το Spb σου έδινε και ένα utility για να ξεπακετάρεις το backup στο PC σου.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που αποθηκεύει το Destinator τα "Αγαπημένα" (Favorites) με τα μέρη που έχεις σημειώσει εσύ, γιατί με την επαναεγκατάσταση τα έχασα...

Η μπάρα που υπάρχει κάτω από τη μπάρα του κλειδώματος ποιά είναι; (αναφέρομαι στο screenshot του Kirileman)

Έχω την εντύπωση ότι είναι του συστήματος αλλά δεν έχω βρεί πως μπορεί κανείς να βάλει shortcuts για τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν...

Ευχαριστώ

Τελικά το πρόβλημα λυθηκε με h/w reset και σβήσιμο όλων ...

Το Sbp Backup απέτυχε να επαναφέρει τα System Data (επανέφερε τουλ. τα PIM Data, Emails, My Documents) όποτε ξαναέβαλα τα προγραμματα από την αρχή. Αντικατέστησα όμως το Spb Backup με το Sprite Backup μήπως κάνει καλύτερη δουλεια. Πάντως το δεύτερο προσφέρει password για το αρχείο με το backup αλλά δεν σου επιτρέπει να του αλλάξεις όνομα ούτε που θα το αποθηκευσει (τουλ. δεν το βρήκα εγώ), κάτι που κάνει το Spb. Επίσης το Spb σου έδινε και ένα utility για να ξεπακετάρεις το backup στο PC σου.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που αποθηκεύει το Destinator τα "Αγαπημένα" (Favorites) με τα μέρη που έχεις σημειώσει εσύ, γιατί με την επαναεγκατάσταση τα έχασα...

Το sprite backup είναι πιό αξιόπιστο. Γιά τα αγαπημένα του Destinator ψάξε τον φάκελο Favorites και πάρε το αρχείο ΜY FAVORITES.DAT. ;)

kirileman ποια προγραμματακια εχεις βαλει και ειναι τοσο ομορφο το today σου?Πως εχεις βαλει τα sortcuts κατω κατω?οπως και τερμα αριστερα!thanks!

Φιλιππος

kirileman ποια προγραμματακια εχεις βαλει και ειναι τοσο ομορφο το today σου?Πως εχεις βαλει τα sortcuts κατω κατω?οπως και τερμα αριστερα!thanks!

Τα αριστερα shortcuts νομίζω ότι είναι από το Spb Diary αν δεν κάνω λάθος (ουσιαστικά δεν είναι shortcuts αλλά κουμπια που σε πάνε σε tasks, contacts, notes, messages και special (?)...

Τα αριστερα shortcuts νομίζω ότι είναι από το Spb Diary αν δεν κάνω λάθος (ουσιαστικά δεν είναι shortcuts αλλά κουμπια που σε πάνε σε tasks, contacts, notes, messages και special (?)...

Ναι... Το τελευταίο tab δείχνει μόνο τα γενέθλια και επετείους που βρίσκει στις επαφές. Πολύ βολικό το spb diary κ πολύ ελαφρύ!!! Μου έβγαλε βέβαια την πίστη να καταφέρω να βάλω σε μια σειρά (αντί για 2 που είχε αρχικά) το "All day : Γιορτή του Τάδε + το εικονίδιο" αλλά χαλάλι του.

Τα εικονίδια κάτω κάτω είναι συντομεύσεις προγραμμάτων που βάζει το ilauncher... αρκεί να βρείτε στα μενού του που είναι οι επιλογές "shell tray tab" (για να στείλει τις συντομεύσεις από ένα tab κάτω στην tray) και το "auto minimize" (για να μην φαίνεται καθόλου η tab στην today screen παρά μόνο οι συντομεύσεις που μόλις βάλατε με το "shel tray tab" στην tray). :)

Καλημέρα . Ειμαι νέος στο forum . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ΕΤΕΝ Χ500 αλλά για επαγγελματικούς λόγους θα ήθελα να ξερω πριν 2 πραγματακια.

2.Αν μπορώ να αλλάξω τις παραμέτρους του χάρτη ώστε να έχω συντεταγμένες σε αλλο συστημα αντι του LAN/LAT και συγκεκριμένα στο Ε.Γ.Σ.Α 87 (ΕΝΙΑΙΟ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ).

Ζητάω πολλά το ξέρω ,ομως δε μπορω να βρω βοήθεια από τα καταστήματα και ειμαι σίγουρος ότι εσεις κάτι παραπάνω ξέρετε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν κάνεις και μια ερώτηση στο φόρουμ της http://www.ngi.gr που είναι η εταιρεία που φτιάχνει τους χάρτες που "φοράει" το Destinator? Όλος και κάποιος θα ξέρει.

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Παιδιά βοήθεια

Ο GPS Viewer μου γράφει Open GPS failed

Οι ρυθμίσεις είναι θύρα προγράμματος com2

θύρα υλικού com4 57600

Τσεκαρισμένη η αυτόματη διαχείριση GPS

ευχαριστώ

• The title was changed to ETEN Χ500