geram Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά αυτό το activesync πως απενεργοποιείται; Προσπαθώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά αυτό το activesync πως απενεργοποιείται; Προσπαθώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Νομίζω οτι σε όλα τα ΕΤΕΝ είναι απενεργοποιημένο. Αν όμως έχεις πρόβλημα κάνε αυτό: Ενα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Στο ptravelalarm 2.61(το τελευταιο)στο set alarms ξετσεκαρισε το set volume.βαλε μια αφυπνιση και δοκιμασε να δεις αν χτυπαει τη συγκεκριμένη ωρα που του εβαλες.Γενικα παντως δε συνεργαζεται και τελεια,αλλα τουλαχιστον ετσι,σε μενα δουλευει. Εχω το 2.7.0 αλλά δεν είναι από το pTravelAlarm. Ακούω μουσική μόνο από το Windows Media Player! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Εμένα το σηκώνει μόνο του, με αποτέλεσμα να μένω πολύ γρήγορα από μπαταρία. Επίσης να ρωτήσω πως γίνεται με το που βάζω την κάρτα μνήμης να γίνει εγκατάσταση το destinator; Οι οδηγίες το παρουσιάζουν τόσο απλό, αλλά εμένα δεν τρέχει η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αν δε τρέχει μπαίνεις στο 2577 και τρέχεις το autorun. Σε περίπτωση που και πάλι δε τρέχει τρέχεις το main.cab και το forlinks.cab & greek.can στο addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Νομίζω οτι σε όλα τα ΕΤΕΝ είναι απενεργοποιημένο. Αν όμως έχεις πρόβλημα κάνε αυτό: Ενα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. Είσαι σίγουρος ότι σβήνοντας τον fake server παραμένουν οι ρυθμίσεις του χρονοδιαγράμματος σε "μη αυτόματες"; Σε λίγο θα ξέρω, βέβαια. Είναι υποχρεωτικό να το σβήσουμε αν πχ δεν έχουμε επιλέξει τίποτα για συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 όσοι ενδιαφέρεστε για το m-700 έχω κάνει ένα review στο αντίστοιχο θέμα Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Κάτι πήρε το μάτι μου στο eten-users για επίσημη απάντηση που έλαβε κάποιος η οποία έλεγε ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην επερχόμενη rom 291 που θα κυκλοφορήσει σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Κάτι πήρε το μάτι μου στο eten-users για επίσημη απάντηση που έλαβε κάποιος η οποία έλεγε ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην επερχόμενη rom 291 που θα κυκλοφορήσει σύντομα... Κυριλέ φίλε μου παρακολουθώ καλά το eten users forum. Βέβαιο είναι οτι τα προβλήματα θα διορθωθούν σε επόμενη ROM, το θέμα είναι οτι μας έχουν κάνει beta testers.:D Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά καταλήγω και δεν το ψάχνω άλλο ότι τα προβλήματα προέρχονται από ασυμβατότητα με κάποια προγράματα της spb και music/video players. To pTravelalarm το έφτιαξα, ήταν θέμα ρύθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Είσαι σίγουρος ότι σβήνοντας τον fake server παραμένουν οι ρυθμίσεις του χρονοδιαγράμματος σε "μη αυτόματες"; Σε λίγο θα ξέρω, βέβαια. Είναι υποχρεωτικό να το σβήσουμε αν πχ δεν έχουμε επιλέξει τίποτα για συγχρονισμό; Σίγουρος.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Χαιρεται κυριοι! Θα ηθελα να ρωτησω εαν το λαμπακι της φορτισης γινεται πρασινο σε εσας γιατι στο δικο μου οσο ειναι στην φορτιση μενει κοκκινο κ δεν ξερω εαν εχει γεμισει ή οχι η μπαταρια (το εχω φορτισει 4 φορες απο αρκετες ωρες). Επισης, λαμβανεται MMS? γιατι ζητησα ρυθμισεις απο την vodafone και μου εστειλαν για το HTC TyTN-ειπαν οτι ειναι ιδιες- τις περασα και οταν εκανα δοκιμη αποστολης MMS δεν εστειλα και οταν μου εστειλαν MMS μου ζητησε να το κανω download και οσο το ειδατε εσεις το ειδα κ εγω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σίγουρος.:cry: Καλά ντε :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Χαιρεται κυριοι! Θα ηθελα να ρωτησω εαν το λαμπακι της φορτισης γινεται πρασινο σε εσας γιατι στο δικο μου οσο ειναι στην φορτιση μενει κοκκινο κ δεν ξερω εαν εχει γεμισει ή οχι η μπαταρια (το εχω φορτισει 4 φορες απο αρκετες ωρες). Επισης, λαμβανεται MMS? γιατι ζητησα ρυθμισεις απο την vodafone και μου εστειλαν για το HTC TyTN-ειπαν οτι ειναι ιδιες- τις περασα και οταν εκανα δοκιμη αποστολης MMS δεν εστειλα και οταν μου εστειλαν MMS μου ζητησε να το κανω download και οσο το ειδατε εσεις το ειδα κ εγω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Το λαμπάκι είναι κόκκινο όσο διαρκεί η φόρτιση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η μπαταρία γεμίζει σχεδόν, αλλά το λαμπάκι θα παραμείνει κόκκινο μέχρι να φθάσει στο 100% γιά ώρες ακόμα και μετά θα σβήσει. Πράσινο δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδια απο σημερα και εγω ενας ευτυχης κατοχος του Χ500.... ... αρα αρχιζουμε και τις ερωτησεις :) τι Screen Protector προτινετε και απο που ? το update του GPS μονο μεσω GPRS γινεται ? (δοκιμασα μεσω WiFi και active sync, αλλα τσουκου :( ) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδια απο σημερα και εγω ενας ευτυχης κατοχος του Χ500.... ... αρα αρχιζουμε και τις ερωτησεις :) τι Screen Protector προτινετε και απο που ? το update του GPS μονο μεσω GPRS γινεται ? (δοκιμασα μεσω WiFi και active sync, αλλα τσουκου :( ) Μέσω activesync γινέται αλλά μόνο με καλώδιο η υπέρυθρες... Δεν γίνεται συγχρονισμός σε wm5 μέσω WiFi... Όσο για το προστατευτικό οθόνης και αυτό που έχει μέσα καλό είναι μέχρι να βγάλει το brando shop για Χ500... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Υποστηρίζεται η αναγνώριση κλήσης σε ακουστικά Bluetooth με οθόνη; Μπορούν να εκτελούνται φωνητικές εντολές; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ρε παιδια στις επαφες μου εμφανιζει και τις καταχωρησεις που εχω στην SIM. Μπορουμε να το κανουμε να μην εμφανιζονται, χωρις βεβαια να τις διαγραψουμε απο την SIM. Και ενα προβλημα που μολις μου εμφανιστηκε: Πατοντας το πανω αριστερα κουμπι (αυτο με τον δορυφορο), μου εμφανιζει το εξης error: Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου GPS. Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο κλπ κλπ. .... Επανεγκατηστε ή αποκαταστησετε αυτο το αρχειο. Χειροκινητα (μεσω του μενου) ανοιγει κανονικα. Εκανα uninstall και reinstall, αλλα και παλι τα ιδια. Οποιος εχει κατι να προτινει ..... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Σας χαιρετώ κι εγώ, νεώτατος κάτοχος του x500 (+Destinator). Μόλις το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει. Πρώτες εντυπώσεις: 1) Ιδιαίτερα στιβαρή και επαγγελματική εμφάνιση. 2) Πολύ καλή αίσθηση από την ποιότητα των υλικών. 3) Απαλό και απροβλημάτιστο slide του καπακιού της μπαταρίας, ωραίο slide-in και lock κλιπάκι για σταθεροποίηση. Μου άρεσε! 4) Περίεργος φορτιστής! Πρώτη φορά βλέπω συναρμολούμενο! Καλό ;-) 5) Μου αρέσει η ιδέα της κουμπωτής δερμάτινης (μυρίζει!) θήκης! Ωραίο concept και look! Θα επανέλθω με περισσότερες "πρώτες εντυπώσεις" μόλις ανοίξω τη συσκευή το βράδυ (8 ώρες φόρτιση...). (edit: είναι σωστό που το λαμπάκι είναι πράσινο τώρα στην πρώτη φόρτιση; η συσκευή είναι κλειστή και δεν έχω βάλει τη SIM μέσα) Χαιρετισμούς! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ρε παιδια στις επαφες μου εμφανιζει και τις καταχωρησεις που εχω στην SIM. Μπορουμε να το κανουμε να μην εμφανιζονται, χωρις βεβαια να τις διαγραψουμε απο την SIM. Και ενα προβλημα που μολις μου εμφανιστηκε: Πατοντας το πανω αριστερα κουμπι (αυτο με τον δορυφορο), μου εμφανιζει το εξης error: Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου GPS. Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο κλπ κλπ. .... Επανεγκατηστε ή αποκαταστησετε αυτο το αρχειο. Χειροκινητα (μεσω του μενου) ανοιγει κανονικα. Εκανα uninstall και reinstall, αλλα και παλι τα ιδια. Οποιος εχει κατι να προτινει ..... Γιατί δεν μεταφέρεις τις επαφές σου από την sim στο τηλέφωνο; Δε βρήκα κάποιο σχετικό φίλτρο προβολής στις επαφές, πάντως. Όσο για το πλήκτρο, η πρόταση μου είναι να το αντιστοιχίσεις με τη μία το destinator. Δεν ξέρω καν τι ανοίγει σε default ρύθμισεις γιατί το άλλαξα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Γιατί δεν μεταφέρεις τις επαφές σου από την sim στο τηλέφωνο; Δε βρήκα κάποιο σχετικό φίλτρο προβολής στις επαφές, πάντως. Πριν ειχα το S100 και αυτο με τις επαφες δεν γινοταν. Οι επαφες ειναι ηδη στη συσκευη απο συγχρονισμο που εκανα. Το θεμα ειναι να μην φαινονται της SIM, κατα προτιμηση χωρις να σβηστουν απο εκει. Εχεις να δωσεις κανενα link για Destinator 6. Το κατεβασα απο 2 διαφορετικα site, αλλα και τις δυο φορες μου βγαζει corrupt file 2 αρχεια κατα την αποσυμπιεση. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 touchdown kai azzazel sas emfanise to gnwsto kai pleon provlima me ta minimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 touchdown kai azzazel sas emfanise to gnwsto kai pleon provlima me ta minimata? Εγώ ακόμα το φορτίζω... Θα σας πω όμως. Τι ακριβώς θέλετε να ψάξω; Πως να το δοκιμάσω; Να βάλω κάποιον π.χ. να μου στείλει SMS? Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 touchdown kai azzazel sas emfanise to gnwsto kai pleon provlima me ta minimata? Γενικοτερα συνηθως μιλαω παρα στελνω/λαμβανω sms. Απο περιεργεια εστειλα απο αλλο κινητο 3 sms και τα ελαβα ολα κανονικοτατα. Χωρις χαρτακι στην μπαταρια, αλλα με τις ρυθμισεις του δικτυου σε manual Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Παιδιά εγώ πάντως ακόμα να το δω το πρόβλημα κι έχω και auto ρυθμίσεις. Το μόνο το οποίο ίσως να είναι διαφορετικό είναι ότι η κάρτα που έχω μέσα δεν έχει pin. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο (χλωμό το κόβω) αλλά το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή διάβασα κάτι σχετικό στο eten-users... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 touchdown kai azzazel sas emfanise to gnwsto kai pleon provlima me ta minimata? Τελικά δε μου είπατε... είμαι ΟΚ που ενώ φορτίζει ανάβει πράσινο λαμπάκι; Κάτι για κόκκινα διαβασα πιο πάνω.. το εχω περίπου 7 ώρες στο ρεύμα και περιμένω πως και πως να περάσει αλλή μια ώρα να το ανοίξω.. δεν πιστεύω να μην έχει φορτίσει ....ε ? Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts