kirileman Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Να σας ρωτήσω κάτι. Εαν αγοράσω το x500 από το πλαίσιο με την Ελληνική ROM θα μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπω τα menu και όλες τις άλλες λειτουργίες στα Αγγλικά. Στο Qtek S100 που έχω μπορώ να γυρίσω είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα. OXI, μόνο ελληνικά έχει (και μάλιστα πολύ καλύτερα από τα ελληνικά της ACE, το χα κ γω το s100). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 μολις εκανα pairing το plantronics bluetooth headset το οποιο λειτουργει τελεια.και το αναφερω αυτο διοτι το ιδιο στο G500 επαιζε χαλια και μονο αφου εβαλα το btpatch απο το eten-users forum εφτιαξε καπως Πράγματι ρε φίλε, ενώ είναι το μόνο (απ ότι γνωρίζω τουλάχιστον) bt που συνεργάζεται με 2 συσκευές, και με τα περισσότερα pdaphone - mobilephone λειτουργεί μιά χαρά με το g500+ ακούγεται χάλια...:mad: Ένας λόγως παραπάνω για να το αλλάξω σύντομα με το x500:) Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Panosha καλορίζικο. Και ένα πρόγραμμα που ανακάλυψα μόλις τώρα (ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! :p ) http://htcwizard.com/apps/ Κατεβάστε το smart key. Σto pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση. Με λίγα λόγια, φτιάξτε ένα φάκελο στο program files και πετάξτε μέσα το .exe και το ini. Μια φορά τρέξτε το exe και.... ΜΌΛΙΣ ΤΟ Χ500 ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ S200 Η΄ΤΟΥ ARTEMIS. Χωρίς πλάκα... Επειδή έχω εγκατεστημένο το x button για να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τα κάνει minimize, το smart key ΚΛΕΙΝΕΙ τα προγράμματα! Μπράβο στα παληκάρια! Ελπίζω να κάνει αυτό που φαντάζομαι και το οποίο το ψάχνω εδώ και μία ώρα. Remap τα κουμπάκια δίπλα από d-pad... edit: δεν κάνει αυτό:( Μόνο αλλάζει τα πάνω κουμπάκια σε ok και "Έναρξη". Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως να αλλάξουν τα κουμπάκια δίπλα στο d-pad ας κάνει ένα post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Panosha καλορίζικο. Και ένα πρόγραμμα που ανακάλυψα μόλις τώρα (ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! :p ) http://htcwizard.com/apps/ Κατεβάστε το smart key. Σto pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση. Με λίγα λόγια, φτιάξτε ένα φάκελο στο program files και πετάξτε μέσα το .exe και το ini. Μια φορά τρέξτε το exe και.... ΜΌΛΙΣ ΤΟ Χ500 ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ S200 Η΄ΤΟΥ ARTEMIS. Χωρίς πλάκα... Επειδή έχω εγκατεστημένο το x button για να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τα κάνει minimize, το smart key ΚΛΕΙΝΕΙ τα προγράμματα! Μπράβο στα παληκάρια! (edit: τελικά τη δουλειά την κάνει από μόνο του, δεν χρειάζεται καν άλλο πρόγραμμα για κλείσιμο των εφαρμογών) Must-have πρόγραμμα, αν και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και στο θέμα των προτεινόμενων εφαρμογών οπότε σόρυ αν ανακαλύπτω ξανά την Αμερική :) Ευχαριστώ φίλε, γιά δείτε κι αυτό http://www.trancreative.com/mb.aspx Σας εγγυώμαι χωρίς προβλήματα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ελπίζω να κάνει αυτό που φαντάζομαι και το οποίο το ψάχνω εδώ και μία ώρα. Remap τα κουμπάκια δίπλα από d-pad... edit: δεν κάνει αυτό:( Μόνο αλλάζει τα πάνω κουμπάκια σε ok και "Έναρξη". Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως να αλλάξουν τα κουμπάκια δίπλα στο d-pad ας κάνει ένα post... Το βρήκα :up: Για δείτε το AE Button Plus http://ae.inc.ru/aebplus.php Kirileman πιστεύω θα σου αρέσει πιο πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ελπίζω να κάνει αυτό που φαντάζομαι και το οποίο το ψάχνω εδώ και μία ώρα. Remap τα κουμπάκια δίπλα από d-pad... edit: δεν κάνει αυτό:( Μόνο αλλάζει τα πάνω κουμπάκια σε ok και "Έναρξη". Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως να αλλάξουν τα κουμπάκια δίπλα στο d-pad ας κάνει ένα post... Περίμενε ρε συ γιατί με μπέρδεψες. Το smart key ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΟΥΜΠΙΑ αλλά τα κουμπιά αριστερά και δεξιά από το dpad (softkeys). Βασικά, τους προσθέτει τη λειτουργία start και OK όταν τα κρατάς πατημένα. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις; EDIT: ΟΚ. Εσύ θες να κάνεις remap σε όλα τα κουμπιά. Το ήξερα το aebplus, είχα ένα αντίστοιχο στο s100, το double launcher αλλά πρώτον το θεωρούσα too much και δεύτερον, μπορεί να πρόσθετε λειτουργίες σε όλα τα πλήκτρα αλλά τους προσέθετε και μια σημαντική καθυστέρηση στην απόκριση. Αυτό μου την έδινε πάρα πολύ και έτσι έφαγε σουτ. Το magic button ήταν το αγαπημένο task manager/close utility. Μακράν το πιο καλοσχεδιασμένο και πιο λειτουργικό. Σου βγάζει πάνω τα εικονίδια των ανοιχτών προγραμμάτων και περνάς από το ένα στο άλλο με μοναδική ευκολία. ΚΟΡΥΦΑΙΟ.... αλλά κόλλαγε συχνά. Δεν έκλεινε το πρόγραμμα του τηλεφώνου και δεν μπορούσες να του πεις να το αγνοεί. Όταν, δε, ήθελες να τα κλείσεις όλα, τότε τα παιζε. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να κλείσει το πρόγραμμα τηλεφώνου και στο τέλος τα κατάφερνε. Όταν κόλλαγε κάποια στιγμή ήθελε reboot. Οπότε το σούταρα και έβαλα το smclose. Τώρα έχω το xbutton. Μακάρι να βγει μια βελτιωμένη έκδοση του magic button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αυτό ήθελα να κάνω αλλά το smart key μου άλλαξε τα επάνω!!! Πάντως με το AE Button μπορείς να αλλάξεις τα πάντα πολύ εύκολα. Προγραμματίζεις το κάθε κουμπί να κάνει ότι θέλεις. Μέχρι και alt+tab έχει! Επίσης μπορείς να κάνεις και τα γνωστά με δύο click και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Review: http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=291 E-TEN X500 Approved by FCC http://www.pocketpcthoughts.com/index.php?action=expand,52704&/e-ten_x500_approved_by_fcc.htm Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Περίμενε ρε συ γιατί με μπέρδεψες. Το smart key ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΟΥΜΠΙΑ αλλά τα κουμπιά αριστερά και δεξιά από το dpad (softkeys). Βασικά, τους προσθέτει τη λειτουργία start και OK όταν τα κρατάς πατημένα. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις; kirileman έγραψες με το πρόγραμμα... Το έβαλα και είναι σούπερ... Εγώ έκανα εγκατάσταση και το blue dial skin του g500 μαζί με το αντίστοιχο μπλε theme και είναι πολύ ωραίο... Βέβαια τώρα ψάχνω να βρω ένα μεταλλικό γκρι theme για το Χ500 για να ταιριάζει καλύτερα... Το γκρι dial skin το έχω ήδη βρει...Αν κανεί ξέρει που θα βρω το γκρι theme ας γράψει το link... Υ.Γ... Το απόγευμα έκανα ένα restart στο τηλέφωνο και παρουσιάστηκε το γνωστό σύμπτωμα με τα sms το οποίο εξαφανίστηκε πάλι μετά απο 3 επανεκκινήσεις...Πάνω που με είχε πιάσει πάλι απογοήτευση... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Είδες, είδες gkp; Απλό, λιτό κ απέριττο το smart key. Μόλις αποκτήσαμε τα start και οκ κουμπιά που μας έλειπαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Είδες, είδες gkp; Απλό, λιτό κ απέριττο το smart key. Μόλις αποκτήσαμε τα start και οκ κουμπιά που μας έλειπαν... Μια χαρούλα είναι το προγραμματάκι... Βασικά επειδή το κινητό είναι γκρι άλλαξα το dial skin και το theme σε γκρι και πλεον όλα είναι πολύ πιο όμορφα στο Χ500... Για όποιον τα θέλει ας μου πει... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εγω του περασα το animated today και ειναι "κουκλα" το Χ500..:D http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=3372 Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Βέβαια τώρα ψάχνω να βρω ένα μεταλλικό γκρι theme για το Χ500 για να ταιριάζει καλύτερα... Το γκρι dial skin το έχω ήδη βρει...Αν κανεί ξέρει που θα βρω το γκρι theme ας γράψει το link... παιδια αν θελετε μουρατα dialer skins και themes, δεστε εδω:D http://www.paulya.com/dialerskins.htm http://www.paulya.com/themes.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Με οποιδήποτε εξωτερικό πρόγραμα παίζει μουσική δεν έχω ήχο οτι μορφή και να έχουν τα αρχεία. Παράδειγμα The Core Pocket Media Player, PocketMusic Player Bundle, ακόμα και το pTravelAlarm. Κάθε ιδέα δεκτή.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Με οποιδήποτε εξωτερικό πρόγραμα παίζει μουσική δεν έχω ήχο οτι μορφή και να έχουν τα αρχεία. Παράδειγμα The Core Pocket Media Player, PocketMusic Player Bundle, ακόμα και το pTravelAlarm. Κάθε ιδέα δεκτή.:( Στο ptravelalarm 2.61(το τελευταιο)στο set alarms ξετσεκαρισε το set volume.βαλε μια αφυπνιση και δοκιμασε να δεις αν χτυπαει τη συγκεκριμένη ωρα που του εβαλες.Γενικα παντως δε συνεργαζεται και τελεια,αλλα τουλαχιστον ετσι,σε μενα δουλευει. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά αυτό το activesync πως απενεργοποιείται; Προσπαθώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά αυτό το activesync πως απενεργοποιείται; Προσπαθώ να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Νομίζω οτι σε όλα τα ΕΤΕΝ είναι απενεργοποιημένο. Αν όμως έχεις πρόβλημα κάνε αυτό: Ενα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Στο ptravelalarm 2.61(το τελευταιο)στο set alarms ξετσεκαρισε το set volume.βαλε μια αφυπνιση και δοκιμασε να δεις αν χτυπαει τη συγκεκριμένη ωρα που του εβαλες.Γενικα παντως δε συνεργαζεται και τελεια,αλλα τουλαχιστον ετσι,σε μενα δουλευει. Εχω το 2.7.0 αλλά δεν είναι από το pTravelAlarm. Ακούω μουσική μόνο από το Windows Media Player! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Εμένα το σηκώνει μόνο του, με αποτέλεσμα να μένω πολύ γρήγορα από μπαταρία. Επίσης να ρωτήσω πως γίνεται με το που βάζω την κάρτα μνήμης να γίνει εγκατάσταση το destinator; Οι οδηγίες το παρουσιάζουν τόσο απλό, αλλά εμένα δεν τρέχει η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αν δε τρέχει μπαίνεις στο 2577 και τρέχεις το autorun. Σε περίπτωση που και πάλι δε τρέχει τρέχεις το main.cab και το forlinks.cab & greek.can στο addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Νομίζω οτι σε όλα τα ΕΤΕΝ είναι απενεργοποιημένο. Αν όμως έχεις πρόβλημα κάνε αυτό: Ενα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. Είσαι σίγουρος ότι σβήνοντας τον fake server παραμένουν οι ρυθμίσεις του χρονοδιαγράμματος σε "μη αυτόματες"; Σε λίγο θα ξέρω, βέβαια. Είναι υποχρεωτικό να το σβήσουμε αν πχ δεν έχουμε επιλέξει τίποτα για συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 όσοι ενδιαφέρεστε για το m-700 έχω κάνει ένα review στο αντίστοιχο θέμα Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Κάτι πήρε το μάτι μου στο eten-users για επίσημη απάντηση που έλαβε κάποιος η οποία έλεγε ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην επερχόμενη rom 291 που θα κυκλοφορήσει σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Κάτι πήρε το μάτι μου στο eten-users για επίσημη απάντηση που έλαβε κάποιος η οποία έλεγε ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην επερχόμενη rom 291 που θα κυκλοφορήσει σύντομα... Κυριλέ φίλε μου παρακολουθώ καλά το eten users forum. Βέβαιο είναι οτι τα προβλήματα θα διορθωθούν σε επόμενη ROM, το θέμα είναι οτι μας έχουν κάνει beta testers.:D Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά καταλήγω και δεν το ψάχνω άλλο ότι τα προβλήματα προέρχονται από ασυμβατότητα με κάποια προγράματα της spb και music/video players. To pTravelalarm το έφτιαξα, ήταν θέμα ρύθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Είσαι σίγουρος ότι σβήνοντας τον fake server παραμένουν οι ρυθμίσεις του χρονοδιαγράμματος σε "μη αυτόματες"; Σε λίγο θα ξέρω, βέβαια. Είναι υποχρεωτικό να το σβήσουμε αν πχ δεν έχουμε επιλέξει τίποτα για συγχρονισμό; Σίγουρος.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts