tsigo21 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ναι αλλα στο μιο α701 που ειχα τα ανοιγε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ναι αλλα στο μιο α701 που ειχα τα ανοιγε κανονικα. Πες μου ένα exe που έτρεχε στο mio σου και δεν τρέχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανένας εάν και πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε java (.jar) εφαρμογές στο pda μας; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Τα αρχεία jar δεν τρέχουν σε windows mobile. Υπάρχουν όμως ορισμένα emulators πάνω στα οποία τρέχουν εφαρμογές java. Δοκίμασε αυτό: http://www2s.biglobe.ne.jp/~dat/java/project/jvm/index_en.html Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Καλησπερα, τις τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα: ενω το βαζω να φορτισει δεν φορτιζει!!! Με τον ενα φορτιστη μενει συνεχεια στο 5-10% , ακομα και μετα απο 1 μερα στην πριζα! Με τον 2ο φορτιστη φτανει στο 50% αλλα μεχρι εκει, ποτε δεν παει ποιο πανω! Με αυτο τον φορτιστη θελει καθε μερα *αν δεν τον χρησιμοποιω) φορτισμα! Αμα παρω και 1-2 τηλεφωνα με αφηνει σε 2-3 ωρες!!! :cry::cry: Το εχει κανει σε κανεναν αλλο? Μπαταρια ή κινητο λετε να φταιει? Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Τρία είναι τα ενδεχόμενα: Προβληματική μπαταρία, προβληματικός φορτιστής ή πρόβλημα στο βίσμα φόρτισης. Πήγαινε στο Πλαίσιο να το κοιτάξουν, λογικά δε θα το κρατήσουν. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Pio poly se problimatiki mpataria mou fainetai. Egw tha proteina hard reset kai ean epibebaiwthei i problimatiki symperifora... xreiazetai service. Ean einai to kratisoun polles meres, egw tha agoraza mia after-market mpataria apo to ebay pou einai pamfthines gia na dw symperifora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το Χ500 (WM6) και αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα: Γράφω ένα task στο κινητό στα ελληνικά. Όταν κάνω συγχρονισμό με το outlook (2003, SP3) τα ελληνικά(στα notes του task) γίνονται"κινέζικα" τόσο στο outlook όσο και στο Χ500. Όταν ανοίξω το task μέσα στο outlook φαίνεται να μην αναγνωρίζει τα fonts που έχουν τα notes (tahoma). Όταν το αλλάξω μέσα στο Outlook τότε το πρόβλημα διορθώνεται. Κάποια συμβουλή για να μην κάνω κάθε φορά αυτή τη δουλειά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 @pica Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά λύθηκε όταν έβαλα το 2007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Τρία είναι τα ενδεχόμενα: Προβληματική μπαταρία, προβληματικός φορτιστής ή πρόβλημα στο βίσμα φόρτισης. Πήγαινε στο Πλαίσιο να το κοιτάξουν, λογικά δε θα το κρατήσουν. Με usb δουλευει κανονικα. Τελικα και οι 2 φορτιστες εοχυν καει! Με εναν 3ο επαιξε :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Τελικα και οι 2 φορτιστες εοχυν καει! Παράξενο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Έκανα πριν δύο μέρες αναβάθμιση σε WM6.1 με την rom WM6 Panot ver. 3.85 . Ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο και για όποιον ενδιαφέρεται στο http://rapidshare.com/files/152971777/EtenX500_WM6.1.rar θα βρει ότι χρειάζεται μαζί με οδηγίες. Με μια διόρθωση , το πρόγραμμα RemapSoftkeys.exe που έχω στον φάκελο δεν χρειάζεται γιατί είδα μετά ότι υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία στην rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george7272 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω το αυτοκολητο της καμερας του Χ500 και το ασημενιο δεξια της καμερας. θελω να αλλαξω πλαστικα και δεν βρισκω πουθενα στο αυτοκολητο της καμερας. Εχω το κινητο και δεν το χρησημοποιω για αυτο το λογο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Oi prosopseis pou briskeis den ta symperilambanoun kai afta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george7272 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ολες οι προσοψεις που βρισκω δεν εχουν το sticker της καμερας και τα αλλα 2 κοματια διπλα στην καμερα Ακομα δεν εχουν κουμπια αλλα αυτα τα εχω. Δεν μπορω να τα βρω πουθενα. Αν καποιος ξερει που μπορω να τα βρω ας μου στηλει ενα μηνυμα Ακομα δεν εχω παρει τα πλαστικα μπρος/πισω μηπως τα βρω με τα υπολοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimishgt Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 μια βοηθεια..... μου κλειδωσε απο τον κωδικο κλειδωματος συσκευης και δεν μου εχεται αυτον που ειχα.... με τις πολλες προσπαθειες με αφηνει πλεον να βαζω κωδικο ανα μεγαλα χρονικα διαστηματα(ωρα+) πως μπορω να το ανοιξω? hard reset με ποια κουμπια? ευχαριστω......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 hard reset με ποια κουμπια? ευχαριστω......... http://www.hardreset.eu/eten_x500_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ολες οι προσοψεις που βρισκω δεν εχουν το sticker της καμερας και τα αλλα 2 κοματια διπλα στην καμερα Ακομα δεν εχουν κουμπια αλλα αυτα τα εχω. Δεν μπορω να τα βρω πουθενα. Αν καποιος ξερει που μπορω να τα βρω ας μου στηλει ενα μηνυμα Ακομα δεν εχω παρει τα πλαστικα μπρος/πισω μηπως τα βρω με τα υπολοιπα Για δες και αυτο : http://cgi.ebay.de/Akkudeckel-Frontcover-Backcover-Eten-Glofiish-x500_W0QQitemZ390004572481QQcmdZViewItem?hash=item390004572481&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A16|39%3A1|240%3A1318 και αν θελεις βαλε τα παλια σου πληκτρα. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Έκανα πριν δύο μέρες αναβάθμιση σε WM6.1 με την rom WM6 Panot ver. 3.85 . Ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο και για όποιον ενδιαφέρεται στο http://rapidshare.com/files/152971777/EtenX500_WM6.1.rar θα βρει ότι χρειάζεται μαζί με οδηγίες. Με μια διόρθωση , το πρόγραμμα RemapSoftkeys.exe που έχω στον φάκελο δεν χρειάζεται γιατί είδα μετά ότι υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία στην rom. Εγω δεν εχω την ELL0291 αλλα την ELL0434 πως μπορω να κανω αναβαθμιση; :confused: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Χαιρετώ! Μόλις παρέλαβα ένα x500, το οποίο δουλεύει άψογα: Μοναδικό πρόβλημα, οι ήχοι κλήσης αλλά και mp3 που αναπαράγω από τον media player, όλοι οι ήχοι γενικώς ακούγονται τραγικά σιγά, σχεδόν ανεπαίσθητα από το ηχείο του κινητού. Από την άλλη η ανοιχτή συνομιλία ακούγεται καμπάνα... οπότε μάλλον δεν φταίει το ηχείο... Όλοι οι ήχοι όταν χρησιμοποιώ hands-free ακούγονται κανονικά. Any ideas; :( Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μοναδικό πρόβλημα, οι ήχοι κλήσης αλλά και mp3 που αναπαράγω από τον media player, όλοι οι ήχοι γενικώς ακούγονται τραγικά σιγά, σχεδόν ανεπαίσθητα από το ηχείο του κινητού. Paikse ligo me tis rythmiseis tis syskevis kai sigourepsou oti i entasi toso tou systimatos oso kai tou tilefwnou einai sto maximum dynato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Been there, done that, όλα στο τέρμα είναι... Το περίεργο είναι πως ψάχνοντας από δω και από κεί βρήκα μόνο 1-2 αναφορές σε παρόμοιο πρόβλημα, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες όμως. έντιτ: τελικά ήταν θέμα... βύσματος! Ακολούθησα τη λύση που δόθηκε εδώ, και το ηχείο δουλεύει κανονικά! (προσοχή με την καρφίτσα!) :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ...αφού ηρέμησα ας γράψω την ιστορία μου... Μετά το τελευταίο ξαναπέρασμα firmware παρέδωσε πνεύμα η microsd (για προσωπικούς της λόγους)... αλλάχθηκε μέσα στην εγγύησή της με μια ίδιας μάρκας νέα... Γυρνάω σπίτι. Ξαναστήνω το κακόμοιρο eten από την αρχή, περνάω εφαρμογές όλα καλά... μέχρι που.... μια εφαρμογή ζητάει reset. Κάνω reset ο κακομοίρης... και "Do you want to format this storage card to make it readable?"... λέω δε μπορεί. Βγάζω την κάρτα, τη βάζω στο pc... κανονικά ότι είχα εγκαταστήσει ήταν μέσα. Τη βάζω στο eten, παίζει κανονικά. Συνεχίζω το setάρισμα. Τελειώνω. Το αφήνω στην άκρη. Πάω να το ξανανάψω από standby και... Do you want to format this storage card to make it readable? (έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια ότι το eten έκαψε την πρώτη κάρτα) Και ξεκινάει το googling... σύμβουλές από δω από κει... έφαγα κανά 2ωρο κατεβάζοντας καντήλια... Μέχρι που πέρνω απόφαση ότι μάλλον πρόκειται για ασυμβατότητα... Βγάζω τη microsd της nokia από το νέο κινητό, την κοτσάρω στο Eten παίζει καμπάνα. Η νέα sd αναπαύεται στο nokia και το ίδιο και τα νεύρα μου... Η νέα microsd ήταν η http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=923745&Manufacturer=Transcend&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=microSD+Card&category=69977581&catalog=19 (αν δεν ξέρετε κάποια λύση, μακριά από τη συγκεκριμένη...) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπέρα! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας...Έχω το εν λόγω κινητό (Eten X500) με περασμένα τα εργοστασιακά Windows Mobile v.5 1ον) Είδα από την ιστοσελίδα την επίσημη ότι μπορώ να περάσω τα WM 6 αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν μου επέτρεπε να κατεβάσω το αρχείο καθώς δεν δεχόταν το IMEI της συσκευής. Μπορώ να τα βρώ κάπου αλλού και πού? 2ον) Όταν πατάω το κουμπάκι επάνω αριστερά με το σήμα του δορυφόρου και το λαμπάκι μου πετάει μήνυμα "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου 'GPS'. Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί. Ίσως να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε ή αποκαταστήσετε αυτό το αρχείο." Πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα? Να πώ εδώ επάνω ότι παρ'όλα αυτά το GPS λειτουργεί μια χαρά! 3ον) Αν περάσω τα WM 6 ή 6.1 όπου έχω δεί δεν είναι επίσημη μπορώ να γυρίσω πίσω σε WM5 ? Αξίζει τον κόπο να περάσω τα WM6 καθώς τη συσκευή την έχω μόνο για χρήση του GPS? 4ον) Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω τον υπολογιστή να αναγνωρίσει το Eten. Έχω Windows Vista. Παρ'οτι κάνει κάτι ήχους αυτούς που κάνει όταν βρίσκει νέο hardware δεν το βρίσκει με τίποτα και έχω περασμένο και το "Windows Mobile Center" στα Vista. Επίσης τι κάνω? 5ον) Όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα δεν μπορώ να του ορίσω που θα το κάνει? (κάρτα μνήμης ή εσωτερική μνήμη συσκευής) Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Φιλε μου αν εχεις χρονο και διαθεση για ψαξιμο ριξε μια ματια εδω και θα βρεις απαντησεις σε πολλα απο τα ερωτηματα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts