Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΕΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ:cry::cry::cry:

Με το 4.5 παίζει κανονικά.

Την πρώτη φορά που συνέδεσα το x500 με το PC μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα.

Τα αποσυνέδεσα και έκανα restart το x500.

Τα συνέδεσα ξανά και όλα ΟΚ!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πωλείται Άριστο ETEN X500+ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωλείται Άριστο ETEN X500+

Άριστο ETEN X500+ αγορασμένω τον Ιούνιο του 2007 δηλαδή 7 μηνών με την απόδειξή του, ελάχιστα χρησιμοποιημένο με πλήρης δυνατόττητες τηλεφώνου, PDA (Pocket PC) με επεξεργαστή στα 400 MHz και ένα από τα λίγα της αγοράς που έχουν οθόνη VGA, ενσωματομένο GPS από τα πιο ευαίσθητα που θα βρείτε μιας και πιάνει σήμα ακόμα και μέσα σε κτίρια, κάμερα 2mp, ραδιόφωνο, βίντεο, αναπαργωγή mp3, bluetooth.

Συνοδεύεται από το κουτί του πλήρες. τον φoρτιστή, τα ακουστικά, την θήκη μεταφοράς και φυσικά καλύπτεται από εγγύηση μέχρι και τον Ιούνιο του 2009.

Μαζί δίνετε και επιπλέον εξωτερική μνήμη 2GB στην οποία υπάρχει το Destinator 7

Για άμεση επικοινωνία : startrad31@hotmail.com

Τιμή 400 Ευρώ.

θέλω να πάρω αυτό το pda και θέλω την γνώμη σας και αν είναι να μου προτείνεται κάποιο άλλο. Το βρήκα στην ιστοσελίδα του πλαισίου.

Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν -

αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες...

Ogame

• Administrators
θέλω να πάρω αυτό το pda και θέλω την γνώμη σας και αν είναι να μου προτείνεται κάποιο άλλο. Το βρήκα στην ιστοσελίδα του πλαισίου.

Θα σου πρότεινα κάτι πιο καινούργιο οπωσδήποτε. Όπως για παράδειγμα το Χ600 που κυμαίνεται στα ίδια χρήματα και είναι των ίδιων δυνατοτήτων αλλά αρκετά πιο μικρό και πιο ποιοτικό. Για πληροφορίες στο αντίστοιχο thread.

Modpic.gif

Πωλείται Άριστο ETEN X500+ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωλείται Άριστο ETEN X500+

Άριστο ETEN X500+ αγορασμένω τον Ιούνιο του 2007 δηλαδή 7 μηνών με την απόδειξή του, ελάχιστα χρησιμοποιημένο με πλήρης δυνατόττητες τηλεφώνου, PDA (Pocket PC) με επεξεργαστή στα 400 MHz και ένα από τα λίγα της αγοράς που έχουν οθόνη VGA, ενσωματομένο GPS από τα πιο ευαίσθητα που θα βρείτε μιας και πιάνει σήμα ακόμα και μέσα σε κτίρια, κάμερα 2mp, ραδιόφωνο, βίντεο, αναπαργωγή mp3, bluetooth.

Συνοδεύεται από το κουτί του πλήρες. τον φoρτιστή, τα ακουστικά, την θήκη μεταφοράς και φυσικά καλύπτεται από εγγύηση μέχρι και τον Ιούνιο του 2009.

Μαζί δίνετε και επιπλέον εξωτερική μνήμη 2GB στην οποία υπάρχει το Destinator 7

Για άμεση επικοινωνία : startrad31@hotmail.com

Τιμή 400 Ευρώ.

File kalhspera.

Shmera perasa apo plaisio kai to eixe prosfora 399 eurw.Opote nomizw prepei na katevaseis thn timh....

Πρώτον το Plaisio δεν έχει αυτό το μοντέλο εδώ και 2-3 μήνες οπότε αυτό που βρήκες 1000% ειναι κάποιο stock και θα το τσεκάριζα 1000 φορές να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Δεύτερον εάν δεις όλοι σε αυτήν την τιμή τα πουλάνε (και πιο ακριβά) μιας και αυτό που βρήκες είναι εξαίρεση και απλά θέλουν να ξεφορτωθούν το stock από την αποθήκη τους και εάν όντος είναι έτσι σε συμβουλεύω να πας να το πάρεις γιατί εγώ τον Ιούλιο το αγόρασα (και θα το δει και στην απόδειξη όποιος το πάρει) 729 Εθρώ μαζί με την κάρτα μνήμης

• 2 weeks later...

Δυο ερωτησουλες:

1)Το router μου για να μπεις internet ειναι με κωδικο. Τον εβαλα την πρωτη φορα που συνδεθηκα στο ΕΤΕΝ. Αλλα καθε φορα που μπαινω μου τον ζηταει. Δεν γινετε να το κραταει στη μνημη του? Ειναι σπαστικο καθε φορα να τον γραφω.

2)Καποιος μου εστειλε μια φωτο με mms και την ωρα που το λαμβανα ειχε ανοιξει το GPRS. Το κακο ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη ηταν ανοιχτο μια ολοκηρη ημερα δεν εκλεισε καθολου και δεν το ειχα παρει και χαμπαρι (ποιος ξερει τι λογαριασμος θα ερθει :(). Του ειχα σβησει πιο παλια τις ρυθμισεις της ΤΙΜ πως γινετε να συνδεετε με GPRS? Πως θα γινει να το καταργησω τελειως??

Δυο ερωτησουλες:

1)Το router μου για να μπεις internet ειναι με κωδικο. Τον εβαλα την πρωτη φορα που συνδεθηκα στο ΕΤΕΝ. Αλλα καθε φορα που μπαινω μου τον ζηταει. Δεν γινετε να το κραταει στη μνημη του? Ειναι σπαστικο καθε φορα να τον γραφω.

2)Καποιος μου εστειλε μια φωτο με mms και την ωρα που το λαμβανα ειχε ανοιξει το GPRS. Το κακο ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη ηταν ανοιχτο μια ολοκηρη ημερα δεν εκλεισε καθολου και δεν το ειχα παρει και χαμπαρι (ποιος ξερει τι λογαριασμος θα ερθει :(). Του ειχα σβησει πιο παλια τις ρυθμισεις της ΤΙΜ πως γινετε να συνδεετε με GPRS? Πως θα γινει να το καταργησω τελειως??

οτι αφορα το mms δεν χρεωθηκες λογικα. Ισως ειχε κολησει το συμβολο.

Οτι αφορα τον κωδικο ξανακανε step by step την διαδικασια απο την αρχη. Εμενα δεν τον ζηταει συνεχεια.

SV9PFY

Αλλο παιδεμα. Μετα κοπων και βασανων εβαλα ρυθμισεις για Internet access μεσω GPRS (μην το ψαξετε στο site της Wind, δεν εχει ρυθμισεις για το Χ500+ αλλα για το Qtek S100 που ειναι παραπλησιες δεν μου δουλεψαν). Οι ρυθμίσεις λοιπον ειναι

Access Point : gint.b-online.gr , Username/Pass : wap/wap , Proxies : 192.168.200.10 Port 9401

http://tidiaolo.wordpress.com/2007/09/18/glofiish-x500-%ce%a4%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%81%ce%b5/

• Administrators

Otan steleis i lambaneis MMS emfanizetai to antistoixo eikonidio me to G xwris na simainei oti mpainei sto GPRS. Mporeis bebaia ean thes na kleiseis to GPRS kai na eksakoloutheis na exeis kanonika MMS me to No Data.

Modpic.gif

Ρε παιδιά εξαφανίστηκε από το Menu Έναρξη το κουμπί που λέει "Ρυθμίσεις"!!! What the hell?

ΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΩ... ???

ΗΕLP ME

Exω το ΕΤΕΝ Χ500

• Administrators
Ρε παιδιά εξαφανίστηκε από το Menu Έναρξη το κουμπί που λέει "Ρυθμίσεις"!!! What the hell?

ΗΕLP ME

Exω το ΕΤΕΝ Χ500

Elpizw na exeis parei kapoio backup giati de se blepw na to glytwneis to hard reset.

Modpic.gif

ΗΕLP ME

Exω το ΕΤΕΝ Χ500

Κανε back up και format. Καποιο προγραμμα ισως το εκανε

SV9PFY

Στο Windows\Start Menu υπάρχει φάκελος settings?

Αν όχι φτιάξε ένα και δες μπας και...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

• Administrators
Κανε back up και format. Καποιο προγραμμα ισως το εκανε

To Backup stin parousa fasi tou einai axristo giati ean parei Backup kai meta to epanaferei, tha eksakolouthei na exei to problima gia to opoio ekane hard reset. Ektos ki an epanaferei mono ta PIM (epafes, sms, ktl).

Modpic.gif

Kατάλαβα... Πάω για Hard Reset:!:... Άντε να βάλω τώρα 27 προγράμματα πάλι μέσα...:(:cry::cry::cry:

Υπάρχει κάποιος να μου θυμίσει τη διαδικασία, και να μου πει ποια updates βάζω με το hard reset για να είναι up to date η συσκευή?

Eυχαριστώ...

To Backup stin parousa fasi tou einai axristo giati ean parei Backup kai meta to epanaferei, tha eksakolouthei na exei to problima gia to opoio ekane hard reset. Ektos ki an epanaferei mono ta PIM (epafes, sms, ktl).

Αυτο εννοώ. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

SV9PFY

Γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις απεγκατασταση καποιο τελευταιο προγραμμα που περασες και μετα ειδες το προβλημα μπας και φτιαξει
myphone_2.png

παιδιά έχω την τελευταία αγγλική έκδοση (436) και έχει default εγκατεστημένα τον Windows live messenger και windows live

μπορρώ να τα απεγκαταστήσω με κάποιο κομψό τρόπο?

• Administrators
παιδιά έχω την τελευταία αγγλική έκδοση (436) και έχει default εγκατεστημένα τον Windows live messenger και windows live

μπορρώ να τα απεγκαταστήσω με κάποιο κομψό τρόπο?

Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να απεγκαταστήσεις πρόγραμμα ενσωματωμένο στη ROM. Καλό είναι να μην τα πειράζουμε αυτά.

Modpic.gif

Mερικές Γρήγορες αποριούλες... :p

1: Γίνεται να βάλουμε Windows Mobile 6 σε ΕΤΕΝ Χ500 που έχει τώρα την ελληνική ROM?Αν "ΝΑΙ", πώς???

2: Aν "ΝΑΙ", πηγαίνει καλύτερα;:ninja:

3: Θέλω να αλλάξω τους ήχους για το μήνυμα και για το ξυπνητήρι...αλλά δεν μου αρέσουν οι ήχοι που έχει μέσα το κινητό. Πού βάζω τους καινούργιους ήχους για να τους αναγνωρίσει, και τι μορφής πρέπει να έιναι?

Δεν ξέρω αν έχουν απαντηθεί κάπου τα παραπάνω αλλά θα ήμουν ευγνώμων να απαντούσε κάποιος...:respect::w00t:

• 2 weeks later...
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει κάποιος εύκολα τα сontacts απο τον υπολογιστή? στην contact list έχω emails, κτλ τα οποία θέλω να σβήσω

• Administrators
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει κάποιος εύκολα τα сontacts απο τον υπολογιστή? στην contact list έχω emails, κτλ τα οποία θέλω να σβήσω

Το Outlook δεν σε βολεύει; Κάνεις εκεί ότι αλλαγές θέλεις και με έναν συγχρονισμό... ανανεώνονται και στο PPC σου.

Modpic.gif

οτι λεει και ο τιτλος παιδια που μπορω να βρω προσοψη για το ετεν χ500+ την μαυρη:rolleyes:

αυτή δεν θα κάνει και για το χ500 το απλό?

αν βρεις πες και εδώ γιατί ψάχνω και εγώ. ρώτησα Πλαίσιο αλλά μου είπαν οτι δεν έχουν και πρέπει να το στείλουν Γερμανία στο σέρβις + οτι δεν ήξεραν πόσο θα στοιχίσει

• The title was changed to ETEN Χ500