bbbb Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Δεν υπάρχει λόγος τέτοιας αλλαγής εκτός αν σε εξιτάρει η vga οθόνη του x500+. Πήγαινε σε ένα Πλαίσιο, δες το και σύγκρινέ το. Πέραν της οθόνης είναι ακριβώς το ίδιο... Δεν είναι το ίδιο.Το x500+ είναι πιο αργό λόγω της vga και ξεκινάει με λιγότερη ram Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 σας ευχαριστω πολυ τοτε.κραταω το απλο που εχω :P Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_17 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ποιο ειναι το προγραμμα που κανει rotate την οθονη! μην μου πειτε οτι γινετε μεσα απο τις ρυθμισεις! δεν ρωταω αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τι ρωτάς τότε?? :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 το κάνει και το πρόγραμμα της eten (m-desk) και το mobile shell της SPB Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ποιο ειναι το προγραμμα που κανει rotate την οθονη! μην μου πειτε οτι γινετε μεσα απο τις ρυθμισεις! δεν ρωταω αυτο! Εγώ για αυτή την δουλειά χρησιμοποιώ το spb pocket plus. Έχω βάλει shortcuts στο today screen τα rotate left & right. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ασχετο...:O Παιδιά όποιος θέλει πρόσκληση για το thegreekz.com ας ρίξει το email του.:) Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα εκεί μέσα.:wacko: Τόσο που δεν προλάβαινα να κατεβάζω κι έκανα premium λογαριασμό στο rapidshare.;) Με PM φυσικά για να μη συνεχιστεί το off topic.:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTRAPLAK Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Καλημέρα σε όλους, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί ενώ φτιάχνω λογαριασμούς email's μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται από τα emails accounts? Η φάση είναι ότι μόλις τα ξαναφτιάχνω και βάζω το ίδιο όνομα λογαριασμού μου λέει ότι υπάρχουν ήδη :lol: Επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να σετάρω κάθε τόσο τα email accounts που έχω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Για βοηθήστε με λίγο με ένα παράξενο πρόβλημα με το Destinator... Τόσο με το 6 όσο και με το 7 όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο το Destinator κολλάει αμέσως μετά την οθόνη φορτώματος και "μπλοκάρει" την πάνω γραμμή της οθόνης (με το start κλπ) Αν το κινητό είναι απενεργοποιημένο δουλεύει κανονικά... Υποψιάζομαι ότι φταίει κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο και τρέχει... Το χετε δει πουθενά? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Καλημέρα σε όλους, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί ενώ φτιάχνω λογαριασμούς email's μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται από τα emails accounts? Η φάση είναι ότι μόλις τα ξαναφτιάχνω και βάζω το ίδιο όνομα λογαριασμού μου λέει ότι υπάρχουν ήδη :lol: Επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να σετάρω κάθε τόσο τα email accounts που έχω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ειναι γνωστό πρόβλημα. Αντιγράφω από το http://www.eten-users.eu http://eten-users.eu/index.php?showtopic=7321 Disappearing POP3 mail folder & Wifi Settings after taking out battery ROM 351 resolves the issue of disappearing POP3 mail folder and Wifi Settings upon SOFT RESET. However, the problem will still occur should the battery be removed. E-TEN engineers are still looking to resolve the issue. Until then, the only way to mitigate the problem is not to remove the battery at all. To recover the POP3 settings, you can use this tool. (Activate the software from the WM5 device.) Το tool που λέει είναι στο: http://www.trendsmobile.com/download/mailAccountRepair.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Για βοηθήστε με λίγο με ένα παράξενο πρόβλημα με το Destinator... Τόσο με το 6 όσο και με το 7 όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο το Destinator κολλάει αμέσως μετά την οθόνη φορτώματος και "μπλοκάρει" την πάνω γραμμή της οθόνης (με το start κλπ) Αν το κινητό είναι απενεργοποιημένο δουλεύει κανονικά... Υποψιάζομαι ότι φταίει κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο και τρέχει... Το χετε δει πουθενά? Στο δικό μου συμβαίνει επίσης το ίδιο μόνο όταν πατήσω το "κόκκινο" κουμπί για να φύγει το Destinator. Κατόπιν, όπως λες, "μπλοκάρει" η πάνω γραμμή. Απ'την άλλη αν πατήσω το "πράσινο", το Destinator μπαίνει πίσω και όλα δουλεύουν τέλεια, χωρίς να μπλοκάρεται το Start Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTRAPLAK Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Ευχαριστώ φίλε ttlog... Λύθηκε το πρόβλημα...:D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Στο δικό μου συμβαίνει επίσης το ίδιο μόνο όταν πατήσω το "κόκκινο" κουμπί για να φύγει το Destinator. Κατόπιν, όπως λες, "μπλοκάρει" η πάνω γραμμή. Απ'την άλλη αν πατήσω το "πράσινο", το Destinator μπαίνει πίσω και όλα δουλεύουν τέλεια, χωρίς να μπλοκάρεται το Start Μπα... εμένα δεν δουλεύει και κολλάει, απλά κολλάει η πρώτη εικόνα... Τέσπα... αύριο μετά από (ακόμα) ένα φορμάτ, θα δω που γίνεται η ζημιά... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Προς τους χρήστες του Χ500+ : Έχει χρησιμοποιήσει κανείς bluetooth ακουστικό - χωρίς κολήματα , και αν ναι τι μάρκα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Για βοηθήστε με λίγο με ένα παράξενο πρόβλημα με το Destinator... Τόσο με το 6 όσο και με το 7 όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο το Destinator κολλάει αμέσως μετά την οθόνη φορτώματος και "μπλοκάρει" την πάνω γραμμή της οθόνης (με το start κλπ) Αν το κινητό είναι απενεργοποιημένο δουλεύει κανονικά... Υποψιάζομαι ότι φταίει κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο και τρέχει... Το χετε δει πουθενά? Τελικά η "προφανής" λύση δούλεψε... φορμάτ και από την αρχή όλα... Κάποιο πρόβλημα υπήρχε στην επαφορά του backup και όποιο πρόβλημα υπήρχε ξαναπέρναγε (παράξενο βέβαια γιατί το backup θεωρητικά περιείχε μόνο επαφές και μυνήματα...:confused:) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 παιδια μια μεγαλη βοηθεια, προσπαθω να κανω update τους δορθφορους κ ενω δειχνει οτι ολοκληρωνει κανονικα το download κ παει να κανει updating κ σταματαει γραφοντας data download and update faild. κ φυσικα δεν αλλαξε κατω η ημερομηνια. τι να κανω? μαλιστα εβγαλα κ το ξαναεβαλα το Satelite Data update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Ασχετο...:O Παιδιά όποιος θέλει πρόσκληση για το thegreekz.com ας ρίξει το email του.:) Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα εκεί μέσα.:wacko: Τόσο που δεν προλάβαινα να κατεβάζω κι έκανα premium λογαριασμό στο rapidshare.;) Με PM φυσικά για να μη συνεχιστεί το off topic.:D Ασχετο...συνέχεια...:O Παιδιά μη στέλνετε άλλα pm γιατί έχει πρόβλημμα ο server τους και δεν δέχονται προς το παρόν άλλες εγγραφές.:( Μόλις λυθεί το πρόβλημμα θα ειδοποιήσω. Τυχεροί όσοι πρόλαβαν... Παραθέτω το παρακάτω μήνυμα του Technical Administrator στο thegreekz.com [19-09-2007] Eggrafes & Invites kleisto! Ta Invites kai oi eggrafes apo shmera einai kleista kai den mporei na graftei kanenas pleon sto forum (pros to paron). Me korifaia 3600 atoma online tautoxrona se mia stigmh exoume ftasei to orio tou server (ta servers) mas kai mexri na broume lush h/ kai neo kai megalutero server 8a parameinei etsi. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTRAPLAK Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Σωστός ο φίλος και είπα να τον μιμηθώ...:lol: Λοιπόν έχω 10 invites για τον greek-tracker. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm. το site είναι το http://www.greek-tracker.com... Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Sorry για το off topic:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeChuck Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Motorola H700 χωρις προβληματα. Βεβαια με firmware 534. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Γενικά απ' ότι έχω ακούσει, όλα τα ακουστικά της motorola τα πάνε πολύ καλά με το x500... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Eχω το motorola hs-805,με το πάτημα του κουμπιού μπορώ να μεταφέρω όλους τους ήχους στο ακουστικό,κάτι χρήσιμο για το destinator.To πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το ανοίγω, μου ζητάει να βάλω τον κωδικό για τη σύνδεση με το bt.Από εκεί και πέρα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του,δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 πηρα τον φορτιστη αυτοκινητου της μοτορολα (μου το ειπαν στο πλαισιο) κ ενω το κινητο δειχνει οτι φορτιζει στην ουσια συντηρει την μπαταρια που εχει κ δεν την φορτιζει:( σπαστικα :( πουλαει κανεις car kit (βαση κ φορτιστη η μονο φορτιστη) για το x500? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 ----- Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Μόλις σέταρα το καινούργιο X500! Αγγλική ROM 354 αλλά μετά την αναβάθμιση σε WM6 έγινε 436! Destinator 6 Ozziexplorer ce SPB Weather Δεν έβγαλα κανένα μανίσιο πρόγραμμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από τα γνωστά νερά στη οθόνη, τα οποία δεν ενοχλούν διότι είναι θέμα οθόνης TFT Αγορά από EXPANSYS στα 464 με μεταφορικά+Car kit+MicroSD 1GB! Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Και η πρώτη ερώτηση: Έχω Wind σύνδεση και με έχει τρελάνει να μου στέλνει μυνήματα ''Message from network <<Ektos city>>''. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts