elenakor Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Για να αποφύγεις τα ερωτηματικά πρέπει να το αφήσεις ενεργοποιημένο και πράγματι θα στέλνεις μέχρι 70. Για τους 160 χαρακτήρες διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Για firewall δες το "Trend micro mobile security" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoubri Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Elenakor ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου:D Παράθεση Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp375 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει sms από το PC μέσω του eten μας και να δουλεύει; Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν μου έκαναν την χάρη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Το SOTI Pocket Controller το δοκίμασες? ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp375 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Το SOTI Pocket Controller το δοκίμασες? ;) Όχι, θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Πάω να κάνω update και μου βγάζει "Server is busying" ξέρετε τι γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Πάω να κάνω update και μου βγάζει "Server is busying" ξέρετε τι γινεται? Να κάνεις update τι, δεν μας είπες, τα windows, satellite data update... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Ναι τα windows 6 θελω να περάσω, μπορει να βοηθήσει κανεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Αν θέλεις να κατεβάσεις τα WM6 από το site της ETEN απλώς ξαναδοκίμασε, το κάνει συχνά θα συνέλθει. Όσο για τις οδηγίες μετά τι πρέπει να κάνεις θα πρέπει να διαβάσεις με υπομονή το thread, έχουν αναφερθεί παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Αν θέλεις να κατεβάσεις τα WM6 από το site της ETEN απλώς ξαναδοκίμασε, το κάνει συχνά θα συνέλθει. Όσο για τις οδηγίες μετά τι πρέπει να κάνεις θα πρέπει να διαβάσεις με υπομονή το thread, έχουν αναφερθεί παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις με Ελληνικό πληκτρολόγιο τι γίνεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Κοίταξε λίγο στην προηγούμενη σελίδα... ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 καλησπερα σε ολους ! ειμαι σχετικα αρχαριος με θεματα τεχνολογιας κ.λ.π. , δεν ξερω την τυφλα μου . πριν λιγο καιρο αγορασα το glofiish x500+ και ενας γνωστος μου εβαλε το destinator 6. θελω να βαλω το igo η καποιο αλλο γουστοζικο προγραμματακι αλλα δεν δερω πως help !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Μήπως έφαγε καμία τούμπα; Άνω ή Κάτω ; :lol: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Έχω μια ερώτηση να κάνω... Ένα από τα προγράμματα που απεγκατάστησα αγοράζοντας το Χ500+ ήταν το Speed Dial. Πως μπορώ να βάλω άλλο πρόγραμμα στην συντόμευση που αντιστοιχούσε; Όταν επιλέγω Έναρξη-Ρυθμίσεις-Κουμπιά δεν το έχει στις επιλογες...!!! (το κουμπι είναι δίπλα σε αυτό της απάντησης κλήσης) Help please!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Δοκίμασε αυτό φίλε μου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος κοντά 6 μήνες που το χρησιμοποιώ... ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Δοκίμασε αυτό φίλε μου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος κοντά 6 μήνες που το χρησιμοποιώ... ;) Σωστοοοοόςςςς Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_17 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μια ερωτηση παιδια! ποιο ειναι το προγραμμα που κανει rotate την οθονη στο Χ500? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα! στα ΜΙΟ ειναι το rotate.exe αλλα στο δικο μ δεν υπαρχει κατι παρομοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Εκκίνηση->Ρυθμίσεις->Σύστημα->οθόνη ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_17 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 ΝΑΙ ΦΙΛΕ Μ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 με το SBP Mobile Shell έχει συντομεύση στο μενού που σου βάζει το πρόγραμμα επίσης αν έχεις τα πρόγράματτα της ΕΤΕΝ μέσα στο mdesk έχει επιλογή για rotate Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Ρε παιδια να το παρω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=878790 Υπαρχει κατι καλυτερο? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μη βιάζεσαι βγαίνει νέο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167603&highlight=x800+eten Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssakis Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ήρθε και η σειρά μου να ζητήσω την βοηθειά σας... Λοιπόν, συνδέω το κινητό με USB στο PC και προσπαθω μέσω του ActivSync να ανοίξω με τον Explorer μια ιστοσελίδα και μου βγάζει μήνυμα "άγνωστο σφάλμα 0χ80072f78", καμια βοήθεια μήπως? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arty Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 GainFileDetector.exe Τι ακριβώς κάνει? είναι χρήσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arty Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Μια ιδέα είναι ότι τρέχει ένας wizard κατα την εκκίνηση και σου :kill: τα settings. Άν έχεις το MemMaid μπορείς να δείς τι προγράμματα τρέχουν κατά την εκκίνηση. Αν υπάρχει κάποιο με όνομα GPRSWizardService.lnk, μπορεί να φταίει αυτό. Αν απεγκαταστήσεις το ConnectionWizard (ή ΕΤΕΝ GPRS Wizard 3.0) θα φύγει και αυτή η εγγραφή από τα προγράμματα που τρέχουν κατα την εκκίνηση. (μπορείς βέβαια και να το σβήσεις με το χεράκι σου) Δεν έχω κάτι τέτοιο και όμως τα mms δε παίζουν.. και έχω βρει τις ρυθμίσεις και τις έχω δηλώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts