Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως γινεται να εχω στην επιφανεια εργασιας,το εικονιδιο της εναλλαγης οθονης απο κατακορυφη σε landscape και να μην χρειαζεται να μπαινω συνεχεια στο M-Desk?

Φιλε πηγαινε ρυθμισεις-κουμπια και απο εκει προγραμματιζεις οποιο πληκτρο θελεις για περιστροφ οθονης.

Θα ηθελα αν καποιος φιλος εχει το iLauncher να στειλει ενα link με pm.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε πηγαινε ρυθμισεις-κουμπια και απο εκει προγραμματιζεις οποιο πληκτρο θελεις για περιστροφ οθονης.

Εισαι φοβερος φιλε μου...:lol: :lol:

Σ'ευχαριστω πολυ...:yahoo: :up: :w00t:

Αν το GPRSWizardService.lnk το απεγκαταστησω θα γλιτωσω απο το GPRS ή πρεπει να κανω παραλληλα και κατι αλλο;

Διέγραψε το GPRS settings που έχεις για να μπαίνει σε δίκτυο intenet. Αν το χρειαστείς αργότερα το ξαναβάζεις

Πρώτα από όλα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Τελικά η πιό πρόσφατη Ελληνική ROM είναι η 275 ή 291;

Στο Πλαίσιο του MALL λένε ότι φέρνουν την 275.

Ποια η πιο πρόσφατη Αγγλική;

Τα patch που προτείνετε είναι τα RILMUX20061205 revision και RILMUX20061212, είναι κάποιο νεότερο ή είναι τα ίδια;

Μπορούμε να αλλάξουμε την ROM από ελληνικά σε αγγλικά;

Εάν ναι ισχύει η εγγύηση στο Πλαίσιο ; (o υπεύθυνος στο Πλαίσιο ήταν καταφατικός αλλά όχι και τόσο σίγουρος). Ισχύει εγγύηση Πλαισίου αν αγοραστεί η συσκευή δικτιακά;

Στο Fnac ο «υπεύθυνος» σε PDA, κινητά δεν είχε ξενακούσει για ETEN (ρώτησα σήμερα).

Ευχαριστώ

291 είναι πιο πρόσφατη Ελληνική και υπάρχει μόνο στις καινούργιες συσκευές από το Πλαίσιο. Δεν μπορείς να την κατευάσεις από κάπου.

291 είναι κι η πιο πρόσφατη Αγγλική και ναι υπάρχει τρόπος να μπει πάνω από την Ελληνική (υπάρχει για download). Λογικά η εγγύηση στο Πλαίσιο θα ισχύει αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει... Πάντως άμα χαλάσει κάτι hardware δεν πιστεύω να σου πούνε ότι έφταιγε η Αγγλική ROM.

Στα patch το δεύτερο λένε ότι κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως εγώ και με το πρώτο δεν είχα πρόβλημα.

Θα ήτανε αστέρι ο τύπος στο FNAC.

291 είναι πιο πρόσφατη Ελληνική και υπάρχει μόνο στις καινούργιες συσκευές από το Πλαίσιο. Δεν μπορείς να την κατευάσεις από κάπου.

291 είναι κι η πιο πρόσφατη Αγγλική και ναι υπάρχει τρόπος να μπει πάνω από την Ελληνική (υπάρχει για download). Λογικά η εγγύηση στο Πλαίσιο θα ισχύει αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει... Πάντως άμα χαλάσει κάτι hardware δεν πιστεύω να σου πούνε ότι έφταιγε η Αγγλική ROM.

Στα patch το δεύτερο λένε ότι κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως εγώ και με το πρώτο δεν είχα πρόβλημα.

Θα ήτανε αστέρι ο τύπος στο FNAC.

Ε! λιγα λογια, εγω ειμαι ο τυπος απο το fnac.:whistle:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Καλημερα, χρονια πολλα, καλη χρονια και απο εμενα. Απο εχθες πισω στη ρουτινα της καθημερινοτητας...

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια, Ειχα ξαναρωτησει και στις 22-12 αλλα δεν πηρα καμια απαντηση...

Υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να μπει η εφαρμογη: Start\Settings\System\Memory, σε καποιο hardware key ?

Δεν υπαρχει στη λιστα της εφαρμογης "Buttons".

Καμια ιδεα ?

kalimera. h mpataria mou ta epekse telios.

eno prosexo para poly mias kai h prohgoumenh mou syskevi sto 9100 meta apo 2 xronia h mpataria kratage pano apo 2 meres . shmera to proi eno thn eixa fortisei plhros xtes to vrady, eida pos eitan teliomenh ,,, 20 %..

xoris kamia efarmogh na trexei...

mallon pao gia antikatastash... made in china...

loipon paidia molis kai egw simera apektisa to eten x500:D !!!o courier mou xtipise tin porta kai mou to efere!!!me tin mia to ebala na fortizei kai stis 7 mm tha to valw brosta!!!oi prwtes entiposeis einai oti:

1)to ppc einai poli omorfo

2)einai elafri(den perimena oti ta 146 gr tha einai etsi!!)

3)einai poli lepto,ma poli omws

4)h poiotita kataskeuis einai poli kali!!

pros stigmi ola pane mia xara...epitelous ksefiga apo ta kathierwmena...epsaxna kati to diaforetiko kai pisteyw pws to vrika!!!

tha ithela twra na sas parakalesw gia kati...einai to prwto mou ppc,den kserw tipota apo auta.den exw idea.gi'auto sas parakalw an tixon kolisw se kati na me voithisete...kai na sinxwresete na kanw poli aples erwtiseis...pisteuw pos kaneis den pire ena ppc kai ta emathe ola monos tou,kapoios sas voithise.kai otan mathw kai egw tha voithaw tous neoterous.auto allwste paei alisida!!!

eyxaristw poli!!!

Καλημερα παιδια, καλως ηρθες Jake.

Σημερα το πρωι εκανα ταπ πανω στην ημερομηνια για να ελέγξω κατι στα ξυπνητηρια. Παρατηρησα οτι και η Home ωρα και η Guest ηταν στην ιδια ρυθμιση, USA -5. Ρυθμιζω και παταω Save. Ανοιγω το Spb Time, σωστη η ωρα σε ολες τις πολεις. Οσες φορες και να το ανοιξω, ολα σωστα. Ανοιγω παλι την ημερομηνια, παλι στην ιδια ρυθμιση και οι δυο, USA -5. Ανοιγω το Spb Time ειχαν απορυθμιστει και εκει. Ξαναρυθμιζω και παταω Save, ολα καλα μεχρι να ξανανοιξω την ημερομηνια... Το Regional Settings ειναι στο Greek...

Rom 273 ENG...

Έχει 2 μέρες τώρα που αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα, εμένα όμως δε το γυρνάει σε usa -5 αλλά σε ειρηνικό -8. Ευτυχώς συμβαίνει μόνο στο Home και όχι στο guest όπου το χω γυρίσει μόνιμα. Κάποια εφαρμογή φαντάζομαι τη κάνει τη ζημιά.

kalimera. h mpataria mou ta epekse telios.

eno prosexo para poly mias kai h prohgoumenh mou syskevi sto 9100 meta apo 2 xronia h mpataria kratage pano apo 2 meres . shmera to proi eno thn eixa fortisei plhros xtes to vrady, eida pos eitan teliomenh ,,, 20 %..

xoris kamia efarmogh na trexei...

mallon pao gia antikatastash... made in china...

Την μπαταρια την κλειδωσες πριν να την φορτωσεις;

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Έχει 2 μέρες τώρα που αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα, εμένα όμως δε το γυρνάει σε usa -5 αλλά σε ειρηνικό -8. Ευτυχώς συμβαίνει μόνο στο Home και όχι στο guest όπου το χω γυρίσει μόνιμα. Κάποια εφαρμογή φαντάζομαι τη κάνει τη ζημιά.

Κι εμένα το γυρνάει σε ειρηνικό -8. Ευτυχώς δεν συμβαίνει στο guest ! Ποιά εφαρμογή μας κάνει τη ζημιά; οεο!

:confused: Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους. Πως μπορω να κανω format στην miniSD καρτα αν δεν εχω τον αντιστοιχο card reader?

Thanx

Ακυρο! Βρηκα τον adaptor για την καρτα miniSD και εκανε τελικα σ' εναν cardreader που εχω!!!! Sorry, αλλα οποιος βιαζεται .......

paidia pou tha dw ti rom exw.einai english to kserw alla poia einai?i teleutaia.xwris na to aniksw giati den to exw fortisei foul.i kouta to leei kapou?

Κανε reboot. Πάνω πάνω στην πρώτη οθόνη που θα δεις είναι μία γραμμή με λέξεις. Η τελευταία λέξη είναι η version της ROM νομίζω. Η τριτελευταία λέξη είναι η γλώσσα της ROM (ELL για τα ελληνικά).

Φυσικά όλα αυτα όταν το ανοιξεις :-)))

@jake

Δες στο κουτί σου στα πλάγια που είναι το ΙΜΕΙ και τα σχετικά,δίπλα απ'το s/n γραφει DAxxxxxx. Τα τρία τελευταία ψηφία είναι η εκδοση που ψαχνεις.

@jake

Δες στο κουτί σου στα πλάγια που είναι το ΙΜΕΙ και τα σχετικά,δίπλα απ'το s/n γραφει DAxxxxxx. Τα τρία τελευταία ψηφία είναι η εκδοση που ψαχνεις.

se eyxaristw file...einai 2.91!!!ok exei an den kanw lathos tin teleutea.se 40 lepta to anoigw.exw poli agonia!!!

Παιδιά μίλαγα με τον kirileman στο msn και μου είπε πως κι αυτός είχε παρόμοιο πρόβλημα με την ώρα. Μου είπε να δοκιμάσετε να κάνετε πρώτα synchronize, και μετά να βάλετε τη σωστή ώρα και στα δύο (home, guest).

Όλως παραδόξως πήγα σήμερα να δοκιμάσω ξανά στο home να βάλω τη σωστή ώρα και φαίνεται να λειτουργεί μέχρι στιγμής. Δε ξαναγύρισε στον ειρηνικό.

Γεια και παλι

Για το "φιλτραρισμα" των εισερχομενων κλησεων (ή αλλιως call block) στο S100 ειχαμε το smartfilter. Τωρα καποιος φιλος προτεινε το PhotoContacts Pro. Καλο προγραμμα αλλα θελω να ρωτησω: Υπαρχει ρυθμιση ωστε το "φιλτραρισμα" των εισερχομενων κλησεων να γινεται αυτοματα αναλογα με τις ωρες που θελεις; Δηλ. Τις καθημερινες απο 17.00-23.00 και τα Σαββατοκυριακα απο 09.00-23.00; (στο PhotoContacts Pro, αν προσεξα υπαρχει μονο "enable" και "disable" κι αυτο manual) Αν οχι ξερετε καποιο προγραμμα που το κανει αυτο;:)

• The title was changed to ETEN Χ500