Jump to content

Χρήση του Opera Mini και Internet στο PC μέσω Wind Plus Non-Stop (gwap)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως το  

560 members have voted

1. 1. Πιστεύετε πως το

• Ναι, συμφέρει πάρα πολύ
      489
    • Όχι, 3,49€/μήνα είναι πολλά
      29
    • Δεν είμαι συνδρομητής WIND και δεν με ενδιαφέρει .
      42

Recommended Posts

Είχα κάνει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί για Nokia S40 και τόσο καιρό έμπαινα στο ιντερνετ με την Wind από το 3110c και μπορούσα να χρησιμοποιήσω όλες τις εφαρμογές (opera, ebuddy, gmail, κτλ.) χωρίς να χρεώνομαι.

Τώρα πήρα ένα Nokia 6600, έστειλα τις ρυθμίσεις, έσβησα την επιλογή Wind-Internet (για να μην χρεώνομαι) και χρησιμοποιώ την Wind-Plus. Δε μπορώ όμως να συνδεθώ στο ίντερνετ από εφαρμογή (ούτε java, ούτε symbian) παρά μόνο από τον browser του κινητού.:wacko: Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για τα S60??

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει? :worry: Μόνο με το NetFront κατάφερα να μπω αλλά αυτό είχε δικές του ρυθμίσεις!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας,

συνδέομαι περιστασιακά στο Internet με PC μέσω N70 και Wind Plus Non-Stop (gwap),

το δίκτυο μου είναι 3G και από ότι έχω δει πιάνω κάπου 380kbps.

Έχω και το Nokia 6120c και τα ερωτήματα είναι τα εξής:

α) υπό τις παρούσες συνθήκες τα 380kbps είναι αναμενόμενα ή λίγα;

β) με το Nokia 6120c θα έχω καλύτερη ταχύτητα;

Γειά σας,

συνδέομαι περιστασιακά στο Internet με PC μέσω N70 και Wind Plus Non-Stop (gwap),

το δίκτυο μου είναι 3G και από ότι έχω δει πιάνω κάπου 380kbps.

Έχω και το Nokia 6120c και τα ερωτήματα είναι τα εξής:

α) υπό τις παρούσες συνθήκες τα 380kbps είναι αναμενόμενα ή λίγα;

β) με το Nokia 6120c θα έχω καλύτερη ταχύτητα;

α) Ναι, είναι αναμενόμενα. Το 3G συνδέεται στα 384 kbps.

β) Ναι, θα έχεις καλύτερη ταχύτητα. Υποστηρίζει μέχρι 1,8 mbps αλλά μέσω των ρυθμίσεων της σύνδεσης στον υπολογιστή, φτάνει μέχρι τα 921 kbps (ρύθμιση με δεξί κλικ στην σύνδεση - ιδιότητες - ρύθμιση παραμέτρων - μέγιστη ταχύτητα).

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα το κατεβασω,και θα ξαναδοκιμασω.ευχαριστω και παλι παντως για την βοηθεια

Φίλε και εγώ είχα πρόβλημα στα ΧΡ μέχρι που άλλαξα τα connection settings στον Firefox. Ανοιξε το Επιλογές -- Δίκτυο -- Ρυθμίσεις -- Χειροκίνητη ρύθμιση διαμεσολαβητή και στα κενά γράψε παντού 192.168.200.10 ΄θύρα 9401 εκτός από το SOCKs όπου γράφεις θύρα 1080. Εκεί που λέει localhost το αφήνεις όπως έχει. Και τέλος, σερφάρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει καποιος ποσα ειναι τα συνολικα GB τον μηνα που επιτρεπεται να κατεβασεις;

Δεν έχει όριο!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φίλε και εγώ είχα πρόβλημα στα ΧΡ μέχρι που άλλαξα τα connection settings στον Firefox. Ανοιξε το Επιλογές -- Δίκτυο -- Ρυθμίσεις -- Χειροκίνητη ρύθμιση διαμεσολαβητή και στα κενά γράψε παντού 192.168.200.10 ΄θύρα 9401 εκτός από το SOCKs όπου γράφεις θύρα 1080. Εκεί που λέει localhost το αφήνεις όπως έχει. Και τέλος, σερφάρεις.

θα το κανω.εαν τα καταφερω με εσωσες,εχω βιστα ομως εγω,δεν υπαρχει διαφορα?

Μην τα παρατάς!

Δεν γράφει πουθενά ότι τα "αυτόματα" προγράμματα δεν συνδυάζονται με το Wind Plus NonStop. Το Wind Plus NonStop ΔΕΝ είναι οι "επιλογές GPRS" που αναφέρουν, αυτά είναι παλιότερα προγράμματα data που αντικαταστάθηκαν έτσι κι αλλιώς από τα πακέτα "Wind ADSM".

Να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να απαιτήσεις πίστωση του ποσού. Το ίδιο έχω κάνει 2 φορές κι εγώ. Αν πάλι είσαι τόσο "large", τι να πω...

Χτες μπήκα στο e-bill μου και είδα ότι μου επέστρεψαν το ποσό, ύστερα από ένα e-mail παραπόνων στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της wind για παραπλανητική διαφήμιση... τελικά όντως δεν πρέπει να παρατάς τον αγώνα όταν έχεις δίκιο... :up:

geia sas pedia. eimai kainourios oso anafora sto oti grafo sto forum alla sas diabazo syxna kai eimai palios sto thema. alla .....exo problhmata,

1.) den mporo na bro rithmiseis gia na mpaino me ie.

2.)exo ton firefox 3, kai eno otan eixa to firefox 2 eixa to Force Content-Type, kai den eixa problima tora den exei bgei kati antistixo gia ton firefox 3. kati diabasa gia Content Preferences alla kai pali den einai sumbato.

3) mou bgazei problima otan pao na mpai msn. kai den mpainei.

4.)gia irc den kseroume tipota ...den brike kaneis tipota?

euxaristo

Πάτα μιά φορά επιδιόρθωση και δοκίμασε να συνδεθείς!

Εμένα μπένει κανονικά,αλλα καμιά φορά κολάει και ξανα επιδιόρθωση και μπαίνεις ξανά!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

1.) den mporo na bro rithmiseis gia na mpaino me ie.

2.)exo ton firefox 3, kai eno otan eixa to firefox 2 eixa to Force Content-Type, kai den eixa problima tora den exei bgei kati antistixo gia ton firefox 3. kati diabasa gia Content Preferences alla kai pali den einai sumbato.

4.)gia irc den kseroume tipota ...den brike kaneis tipota?

euxaristo

Γιατί όταν είμαι με gwap η απάντηση μου βγαίνει έτσι? *Ξ¬ΟΞ± ΞΌΞΉΞ¬ ΟΞΏΟΞ¬ Ξ΅ΟιδιΟΟΞΈΟΟΞ· ΞΊΞ±ΞΉ δοκίμαΟΞ΅ Ξ½Ξ± ΟΟνδΡθΡίΟ!

ΞΞΌΞ*Ξ½Ξ± ΞΌΟΞ*νΡι

Κατι παιζει με την κωδικοποιηση. Αν επιλεξεις αλλη κωδικοποιηση τα διαβαζεις κανονικα. Εμενα παντως δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο το προβλημα με firefox.

Όταν πατάς απάντηση για να γράψεις, πρώτα αλλάζεις την κωδικοποίηση σε ελληνικά και μετά γράφεις το μήνυμα που θέλεις και πατάς υποβολή. Όταν θα αλλάξεις την κωδικοποίηση για να γράψεις θα σου εμφανίζοντε όλα κινέζικα εκτός από αυτά που γράφεις!

μπορει να μην τα υποστηριζει...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ΞΞΉΞ±ΟΞ― ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞ¬ site ΟΟΟΟ tribalwars.net δΡ ΞΌΟαίνΡι ΞΌΞ΅ ΟΞΉΟΞΏΟΞ±?????

Μήπως πατάς πρώτα προεπισκόπηση και μετά υποβολή? Αν ναι λογικό είναι να τα εμφανίζει έτσι. Αν το κάνεις με τον τρόπο που σου έγραψα θα είναι οκ.

Super οι οδηγίες. Δούλεψε με την πρώτη σε Nokia 6267 + Laptop.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ: Το μήνυμα για ενεργοποίηση του Non-Stop Plus είναι "PLUS" στο 19348 (για συνδρομητές συμβολαίου) και στο 19349 (για συνδρομητές καρτοκινητής). Σε πολλά σημεία κάτι που αναφέρεται ως "TIM xxx" (π.χ. "TIM INTERNET") πλέον είναι "WIND xxx" (π.χ. "WIND INTERNET").

Και λίγο TROUBLESHOOTING:

Αν στο PC Suite, αφού πατήσετε "Connect to the internet", σας γράψει "No Modem Found" τότε κάντε uninstall το PC Suite και όλους τους drivers του κινητού, βγάλτε το κινητό από τον υπολογιστή, κάντε restart, re-install το PC Suite και βάλτε πάλι το κινητό στον υπολογιστή.

Ξέρει κανείς γιατι σε αλλα site μπαίνει σφαίρα και σε αλλα μας βγάζει το λάδι αλλα και σε άλλα δε μπαίνει καθόλου να βρουμε μια λύση ρε μάγκες.....:blink::blink::blink:

εμένα σε όλες τις σελίδες που έχω δοκιμάσει να μπω μου βγάζει XML parsing error και από κάτω λέει τη γραμμή και τη στήλη που έχει βρει το λάθος.... και πιο κάτω παρουσιάζει έναν κώδικα που μου θυμίζει την γλώωσα C αλλά δεν είμαι και σίγουρη.....

σε όλες τις σελίδες (εκτός του google!!!!!!!) που έχω δοκιμάσει να μπω μου βγάζει αυτό το πράγμα.........:worry::worry::worry::worry:

αν βοηθάει καθόλου o browser ου χρησιμοποιώ είναι ο firefox.............

ξέρει κανείςτι μπορεί να φταίει.......???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...