Jump to content

Χρήση του Opera Mini και Internet στο PC μέσω Wind Plus Non-Stop (gwap)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως το  

560 members have voted

1. 1. Πιστεύετε πως το

• Ναι, συμφέρει πάρα πολύ
      489
    • Όχι, 3,49€/μήνα είναι πολλά
      29
    • Δεν είμαι συνδρομητής WIND και δεν με ενδιαφέρει .
      42

Recommended Posts

Τελικά υπάρχει κάποιος messenger για πισι που να παίζει με το gwap; Πέρα από τo web messenger και τα σχετικά.

http://www.messengerfx.com/

Αυτό μου αρέσει εμένα πολύ και χρησιμοποιώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασα κ εγω αποψε το σερφαρισμα μεσω κινητου στο λαπτοπ k ολα πηγαν καλα συμφωνα με τις οδηγιες που υπαρχουν στο thread......

Οσες σελιδες δεν τις ανοιγε ο firefox(2.0.0.6),δουλεψαν κανονικα με το add-on.....

Στην προσπαθεια μου να ανοιξω 2-3 σελιδες με ie7(απλα για συγκριση) ,μου εβγαζε μηνυμα οτι θελω να κατεβασω αρχειο κ με ποιο προγραμμα θελω να το ανοιξω....:mad:

Θα δοκιμασω κ αλλες σελιδες κ θα επανελθω....

Υ.Γ Παντως ειναι εκνευριστικες οι ταχυτητες gprs που εχει η wind εδω στη σαντορινη..Υπαρχει μεγαλο προβλημα ,ειδικα τον τελευταιο μηνα,οπου ξηλωθηκε η κεραια απο τον Π.Ηλια(ηταν μεσα στο μοναστηρι)κ γινοντα ενεργειες να μπει καινουργια λιγο πιο κατω.....

δινεις σε παρακαλω λινκ για το addon του firefox?

• 2 weeks later...

Βρήκα και ανέβασα την έκδοση Opera Mini 2.00 σε Αγγλική Έκδοση.. Περιέχει περισσότερα mods.

DOWNLOAD: http://greecewap.wen9.com/Apps/OM_mod_2.00_english_by_pool8.jar .:)

Αν βαρεθήκατε το λάθος encoding στον Opera, φτιάξτε μια συντόμευση πληκτρολογίου ή ένα κουμπάκι στην toolbar που θα αλλάζει το encoding.

----------Για να δημιουργηθεί μια συντόμευση στο πληκτρολόγιο:

1)Πάμε Tools -> Preferences -> Advanced -> Shortcuts και στο Keyboard Setup κάνουμε κλικ στο Opera standard και μετά στο διπλανό Edit.

2)Κάνουμε κλικ στο Browser Window(defaults) και μετά στο New.

3)Στην γραμμή που δημιουργήθηκε ορίζουμε τα πλήκτρα για την συντόμευση π.χ. γράφουμε: w shift

και μετά κάνουμε διπλό κλικ πιο δίπλα και συμπληρώνουμε: Set encoding, "ISO-8859-7" και πατάμε ΟΚ.

4)Τώρα στο Keyboard Setup κάνουμε κλικ στο Opera Standard(Modified) και ξανά ΟΚ και η συντόμευση

δημιουργήθηκε!

---------Για να δημιουργηθεί ένα button στην address bar:

1)Πάμε στην διεύθυνση http://people.opera.com/byberg/custom_button.htm.

2)Στο πεδίο Alternatively write the action as plain text:

συμπληρώνουμε: Set encoding, "ISO-8859-7"

3)Στο πεδίο Optional: Enter the button's title:

γράφουμε : gr iso

4)Κάνουμε κλικ στο Create button αποκάτω.

5)Κάνουμε κλικ στο Click this link or drag it onto your toolbar to add the button

και μετά Yes.

6)Τέλος, με drag 'n drop μεταφέρουμε το button σε όποια θέση της address bar μας βολεύει.

7)Ένα τελευταίο κλικ στο ΟΚ και το κουμπάκι είναι έτοιμο!:)

kalimera. den exw kataferei akoma na mporesw na mpw sto internet me kamia ekdosi opera mini me ppc wm5 (htc trinity) me to wind plus fusika.me ton pocket internet explorer mpainei kanonika.oi opera mini pali mpainoun mono me wi fi. me tin wind o opera mini 4 beta 2 sygekrinena vgazei sfalma 100 tis java kathos prospathei na kanei connect. me liga logia den mporei na apokatastisei ti syndesi. mpainei kanenas me opera mini kai windows mobile5 ? ti kanw lathos pia?? euxaristw

Παιδια καλησπερα.μια βοήθεια παρακαλω.

Εδω και δυο βδομαδεs οταν μπαινω με τον οπερα μινι απο το κ800ι,σ'ενα συγκεκριμενο φορουμ http://www.gtc.gr,μου βγαζει κατι περιεργα συμβολα η σελιδα!

Ενω παλια εμπαινε κανονικα.τι συμβαινει?

Ευχαριστω θερμα

Exει βρει κανεις τον τροπο να δουλεψει το κολπο σε Windows Mobile 6;Σε windows mobile 5 ειναι ολα οκ αλλα στα 6 παροτι βαζω τις ιδιες ρυθμισεις ο Internet explorer μου λεει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα το fizzweather δεν μπορει να κανει download δεδομενα.To μονο που δουλευει ειναι ο Opera και αυτο γιατι βαζει τις ρυθμισεις του proxy απευθειας στο προγραμμα

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας, πραγματικα ευχαριστημενος χρηστης, για χρηση σε Pc παντα. Εγω παντως οχι. Σε κινητο, ολα ειναι μια χαρα, καλη φαση. Σε pc ομως, προσωπικα εχω αρνητικη εμπειρα.

Δεν περιμενει κανεις να εχει full internet. Προσωπικα δεν με πειραζει και να πηγαινει λιγο αργα.

Οπως λενε και οι προλαλλησαντες, τα προβληματα ειναι πολλα.

- το προβλημα με το encoding, ακομη κι οταν λυνεται, κανει το surfing δυσχρηστο.

- συχνα ομως το προβλημα-encoding, δεν λυνεται ουτε με δοκιμες για αλλαγη. Πχ. εγω το in.gr, χτες τουλαχιστον που δοκιμασα, δεν επαιζε ουτε με utf8, ουτε με win-greek, ουτε με iso-greek. Πολλες οι σελιδες που φορτωνουν, αλλα δεν μπορεις να τις διαβασεις.

- Αλλες δεν φορτωνουν καν. Τα γνωστα προβληματα. Βεβαια, καποιες που δεν ανοιγουν με firefox, ανοιγουν με οπερα. Αλλα μου χει τυχει καποιες να μην ανοιγουν με οπερα, και να ανοιγουν με firefox. Με το addon force content type, υπηρξαν σελιδες που δεν ανοιξαν ουτε με αυτο. Ημαρτον.

Εν τελει, στην αναγκη αν βρεθεις για internet σε χωρο εκτος σπιτιου, νομιζω οτι η λυση που λεμε εδω, δεν ειναι καν ημιμετρο.

Δεν παιζει ρε παιδια. Σε καθε βημα 10 προβληματα. Μου χουν τυχει και σελιδες που φορτωσαν την αρχικη, και χτυπησαν στην επομενη. Χαος.

Απο το να χανω τις ωρες μου στο pc, καλυτερα να σερφαρω αποκλειστικα μεσω κινητου και να τελειωνει η ιστορια.

Θα ηθελα να ειναι αλλιως τα πραγματα. Αλλα...

Ποιες; Ένα δυο παραδείγματα για να το δοκιμάσω, παρακαλώ;

Βάζεις τις ρυθμίσεις που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα!!!!

Pixel 6a

παιδες καλημερα!

καποια βοηθεια για να συνδεθει το SE P1i μεσω wind plus απο pc?

με καιει για αποστολη mail καποιων συννημενων.

Never Give Up:!:

Join friend!

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας, πραγματικα ευχαριστημενος χρηστης, για χρηση σε Pc παντα. Εγω παντως οχι. Σε κινητο, ολα ειναι μια χαρα, καλη φαση. Σε pc ομως, προσωπικα εχω αρνητικη εμπειρα.

Δεν περιμενει κανεις να εχει full internet. Προσωπικα δεν με πειραζει και να πηγαινει λιγο αργα.

Οπως λενε και οι προλαλλησαντες, τα προβληματα ειναι πολλα.

- το προβλημα με το encoding, ακομη κι οταν λυνεται, κανει το surfing δυσχρηστο.

- συχνα ομως το προβλημα-encoding, δεν λυνεται ουτε με δοκιμες για αλλαγη. Πχ. εγω το in.gr, χτες τουλαχιστον που δοκιμασα, δεν επαιζε ουτε με utf8, ουτε με win-greek, ουτε με iso-greek. Πολλες οι σελιδες που φορτωνουν, αλλα δεν μπορεις να τις διαβασεις.

- Αλλες δεν φορτωνουν καν. Τα γνωστα προβληματα. Βεβαια, καποιες που δεν ανοιγουν με firefox, ανοιγουν με οπερα. Αλλα μου χει τυχει καποιες να μην ανοιγουν με οπερα, και να ανοιγουν με firefox. Με το addon force content type, υπηρξαν σελιδες που δεν ανοιξαν ουτε με αυτο. Ημαρτον.

Εν τελει, στην αναγκη αν βρεθεις για internet σε χωρο εκτος σπιτιου, νομιζω οτι η λυση που λεμε εδω, δεν ειναι καν ημιμετρο.

Δεν παιζει ρε παιδια. Σε καθε βημα 10 προβληματα. Μου χουν τυχει και σελιδες που φορτωσαν την αρχικη, και χτυπησαν στην επομενη. Χαος.

Απο το να χανω τις ωρες μου στο pc, καλυτερα να σερφαρω αποκλειστικα μεσω κινητου και να τελειωνει η ιστορια.

Θα ηθελα να ειναι αλλιως τα πραγματα. Αλλα...

Φίλε μου, πράγματι υπάρχουν κάποια προβλήματα... Αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για "κόλπο" όχι για κανονική υπηρεσία και γι'αυτό δεν έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να συνεργάζεται καλά με υπολογιστή. Και πληρώνεις μόνο 3,49 Ευρώ το μήνα και έχεις και ταχύτητες 3G/HSDPA!

Mporei kaneis na mou pei an exei kataferei na exei prosvash se hotmail?

H rithmisi socks pou exete sth proth selida me proxy 192.168.200.10:1080 den isxyei. Vasika yparxei kaneis pou na mporesei na dei to hotmail email tou apo ypologisth. Apo opera ola kala alla den katalavaino giati apo ypologisth oxi.

Φίλε μου, πράγματι υπάρχουν κάποια προβλήματα... Αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για "κόλπο" όχι για κανονική υπηρεσία και γι'αυτό δεν έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να συνεργάζεται καλά με υπολογιστή. Και πληρώνεις μόνο 3,49 Ευρώ το μήνα και έχεις και ταχύτητες 3G/HSDPA!

Αναρωτιεμαι αν μπορουσα μεσα απο το περιβαλλον του υπολογιστη να τρεχω τον browser του κινητου τηλεφωνου ή ακομη και τον οπερα μινι.

Μηπως λεω, ετσι ελαχιστοποιουνταν τα προβληματα.

Καλώς όρισες και από μένα. Για τον υπολογιστή δοκίμασε τον Opera. Είναι πολύ καλύτερος από τον internet explorer ;)

Καλημέρα και πάλι :)

Με τον Opera δε μου ανοίγει καμία σελίδα... :(

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot

& Samsung Galaxy Note 8.0

Καλημέρα και πάλι :)

Με τον Opera δε μου ανοίγει καμία σελίδα... :(

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Μέσα στις ρυθμίσεις του opera έχει ρυθμίσεις για proxy. Εκεί θα βάλεις proxy: 192.168.200.10 port: 9401 Αν κάποια σελίδα δεν στην ανοίγει τότε προσπαθείς να την ανοίξεις μέσω firefox. Ελπίζω να βοήθησα ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Γεια σας,

έχω το htc p3600 και έχω εγκαταστήσει το windows live messenger, όμως ενώ το internet δουλεύει κανονικά το msn δε συνδέεται(δουλεύει όταν συνδέσω το κινήτο στο pc και πέρνει internet από εκεί).Μήπως η wind έχει μπλοκάρει τους server του msn ή έχω κάνει εγώ καμιά βλακεία;

Το ίδιο γίνεται και με άλλα chat clients για msn.

Εχω windows mobile 6.

Please help me! :p

Θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος, γιατι ετσι που ρωτας, μπερδευεις.

το Wind plus non stop ειναι υπηρεσια. Με αυτην, αναλογα τι συσκευη εχεις, και τι υποστηριζει το δικτυο εκει που εισαι, εχεις διαφορετικη ταχυτητα. Ειτε θα συνδεθεις με HSDPA, 3G η GPRS, 1.8Mbps , 384kbps και... πχ 30 kbits . Το wap ?

Θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος, γιατι ετσι που ρωτας, μπερδευεις.

το Wind plus non stop ειναι υπηρεσια. Με αυτην, αναλογα τι συσκευη εχεις, και τι υποστηριζει το δικτυο εκει που εισαι, εχεις διαφορετικη ταχυτητα. Ειτε θα συνδεθεις με HSDPA, 3G η GPRS, 1.8Mbps , 384kbps και... πχ 30 kbits . Το wap ?

Α οκ νομίζω πως κατάλαβα, δηλαδή εγώ που έχω το K750 πρέπει να πιάνω..30kbits;

Και κάτι ακόμα η υπηρεσία αυτή υποστηρίζεται από το Iphone;

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

Αν καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις, γίνεται (το κάνανε τα παιδιά του myphone στην παρουσίαση του iphone)!

Αν καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις, γίνεται (το κάνανε τα παιδιά του myphone στην παρουσίαση του iphone)!

Α ωραιά! Αλλά λογικά δεν θα δουλεύει με τα e-mail clients σωστά;

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

προσοχη, βαλανε gint.b-online.gr για apn και οχι το gwap.b-online.gr στην παρουσιαση του myphone!! προσοχη!

Ας απαντηση καποιος αν γινεται να συνδεθεις με το 6280 με Wind Plus Non Stop για surfing ? Δεν μιλαω για pc αλλα προσβαση μονο απο το κινητο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...