Jump to content

Χρήση του Opera Mini και Internet στο PC μέσω Wind Plus Non-Stop (gwap)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως το  

560 members have voted

1. 1. Πιστεύετε πως το

• Ναι, συμφέρει πάρα πολύ
      489
    • Όχι, 3,49€/μήνα είναι πολλά
      29
    • Δεν είμαι συνδρομητής WIND και δεν με ενδιαφέρει .
      42

Recommended Posts

το Wind plus non stop ειναι υπηρεσια. Με αυτην, αναλογα τι συσκευη εχεις, και τι υποστηριζει το δικτυο εκει που εισαι, εχεις διαφορετικη ταχυτητα. Ειτε θα συνδεθεις με HSDPA, 3G η GPRS, 1.8Mbps , 384kbps και... πχ 30 kbits .

Αυτό περί ταχύτητας πηγαίνει για "σερφάρισμα" απ' το κινητό; Ή και στον υπολογιστή; Για παράδειγμα, εγώ έχω το κινητό που φαίνεται στο avatar μου (:wacko:) και στον υπολογιστή μού λέει ότι συνδέεται με 112,5kbps. :confused:

Το "σερφάρισμα" απ' το κινητό όμως είναι χάλια! Πάρα πολύ αργό και όλο μου βγάζει "Ανεπαρκής μνήμη" κλπ. κλπ.! Γι' αυτό θέλω να πάρω κανένα καλύτερο κινητό, να 'χει και λίγο μεγαλύτερη οθόνη...

Είχα ξαναρωτήσει σε προηγούμενο ποστ, τι κινητό μου προτείνετε να πάρω, ώστε να μπορώ να μπαίνω και στο msn απ' το κινητό, αλλά να μην είναι πολύ ακριβή η συσκευή... Ο φίλος valerios μου πρότεινε να πάρω ένα οικονομικό sory ericsson. Ποιό μου προτείνετε να πάρω;:worry:

Κι άλλη μία ερώτηση... Υπάρχει ειδικό msn για κινητά; Πού το βρίσκουμε;

Υ.Γ.: Sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά είμαι και "ολίγον" άσχετος... :O

Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot

& Samsung Galaxy Note 8.0

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ας απαντηση καποιος αν γινεται να συνδεθεις με το 6280 με Wind Plus Non Stop για surfing ? Δεν μιλαω για pc αλλα προσβαση μονο απο το κινητο

Γίνεται να έχεις πρόσβαση απο το κινητό σου, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να βάλεις Opera mini.

Στείλε κενό μήνυμα στο 234 για να πάρεις τις ρυθμίσεις και μετά άλλο μήνυμα την λέξη "PLUS" στο 349 για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

προσοχη, βαλανε gint.b-online.gr για apn και οχι το gwap.b-online.gr στην παρουσιαση του myphone!! προσοχη!

Ναι, το έχω δει. Τι διαφορά έχει; Αν μπορείς να πληκτρολογήσει gint, μπορείς να πληκτρολογήσεις και gwap. Δεν έχει καμιά διαφορά... Από εκεί και πέρα το iPhone δουλεύει όπως οποιοσδήποτε browser. Το θέμα είναι τα widgets που έχει για καιρό και χρηματιστήριο αν δουλεύουν μέσω http που μάλλον έτσι δουλεύουν. Όπως και το youtube και τα google maps!

Γεια σας,

έχω το htc p3600 και έχω εγκαταστήσει το windows live messenger, όμως ενώ το internet δουλεύει κανονικά το msn δε συνδέεται(δουλεύει όταν συνδέσω το κινήτο στο pc και πέρνει internet από εκεί).Μήπως η wind έχει μπλοκάρει τους server του msn ή έχω κάνει εγώ καμιά βλακεία;

Το ίδιο γίνεται και με άλλα chat clients για msn.

Εχω windows mobile 6.

Please help me! :p

Συγνώμη που επιμένω :P αλλά πρέπει να μου πείτε αν τελικά λειτουργούν εφαρμογές msn με το wind plus non-stop.

εμένα το messenger moυ δουλεύει κανονικα!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

εμένα το messenger moυ δουλεύει κανονικα!

Σου δουλεύει σαν stand alone εφαρμογή ή μπένεις μέσω άλλων site;Ισως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις μου τότε :/

δουλεύει σαν stand alone...

Μιλάω για το πρόγραμμα για pc πάντα!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

thanks kostasdj,ε αφού σου δουλεύει στο pc τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο ppc.Αντε να βρω τι φταίει τώρα :P an kserei kaneis tpt as boithisei plz!

Διάβασα ότι νον στοπ έχουμε πια κ οι συνδέσεις Με μήνυμα στο 3490.TO έχει κάνει κανείς;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το έχω δει. Τι διαφορά έχει; Αν μπορείς να πληκτρολογήσει gint, μπορείς να πληκτρολογήσεις και gwap. Δεν έχει καμιά διαφορά... Από εκεί και πέρα το iPhone δουλεύει όπως οποιοσδήποτε browser. Το θέμα είναι τα widgets που έχει για καιρό και χρηματιστήριο αν δουλεύουν μέσω http που μάλλον έτσι δουλεύουν. Όπως και το youtube και τα google maps!

Εχει μεγαλη διαφορα!!!Απ οτι ειδα, το iPhone ειχε μονο ρυθμιση για να βαλεις το apn, και τιποτα αλλο. Που ειναι οι ρυθμισεις proxy κτλ που απαιτουνται για το gwap? χωρις αυτα δεν δουλευουνει!μονο το gint δεν χρειαζεται καμια επιπλεον ρυθμιση και δινει απευθειας ιντερνετ προσβαση!!!

ναι αλλά τι χρέωση έχει η χρήση του gint.b-online.gr ; Για παράδειγμα στη δική μου περίπτωση ενώ είμαι στο πακέτο "Internet non-stop" , στις χρεώσεις μου βλέπω όλες τις φορές που έχω μπεί μέσω του gint.b-online.gr (πχ όταν έβαζα το Opera Mini), έχω χρεωθεί ξεχωριστά από το πάγιο μου (δηλαδή πάγιο €21 και extra €35 για περίπου 15ΜΒ χρήση του gint.b-online.gr)

Ή υπάρχουν διαφορετικά πακέτα blackberry; πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Berry fan? Join BerryUser.com

ναι αλλά τι χρέωση έχει η χρήση του gint.b-online.gr ; Για παράδειγμα στη δική μου περίπτωση ενώ είμαι στο πακέτο "Internet non-stop" , στις χρεώσεις μου βλέπω όλες τις φορές που έχω μπεί μέσω του gint.b-online.gr (πχ όταν έβαζα το Opera Mini), έχω χρεωθεί ξεχωριστά από το πάγιο μου (δηλαδή πάγιο €21 και extra €35 για περίπου 15ΜΒ χρήση του gint.b-online.gr)

Ή υπάρχουν διαφορετικά πακέτα blackberry; πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Ε τότε δεν συμφέρει η υπηρεσία, η Vodafone σου δίνει 3G με 39 ευρώ τα 5GB και 29ευρώ για φοιτητές

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

Ε τότε δεν συμφέρει η υπηρεσία, η Vodafone σου δίνει 3G με 39 ευρώ τα 5GB και 29ευρώ για φοιτητές

Για ένα χρόνο βέβαια, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε, όλο και κάτι καλύτερο και οικονομικότερο θα έχουν βγάλει...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

χαίρετε εχω το qtek 8310 και συνδέομαι κανονικά στο ιντερνετ μεσω win non stop

το πρόβλημα ειναι οτι οι java οι εφαρμογές όπως mig33 kai opera mini δεν συνδέονται

γνωριζει καπιος γιατι?

γινεται να συνδεσω το υπολογιστη με ενα κινητο να εχει καρτα φρη του φυγω.και να το εχω σαν μοντεμ και να μπαινω ιντερνρτ?με τι χρεωση?

• 3 weeks later...

Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε πρόβλημα με MSN messenger στο PC,

ορίστε οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ εγώ.

(Δοκιμασμένο σε XP και Vista με Internet Explorer 7 και Live Messenger 8.1)

Internet Explorer

Properties> Connections> Settings>

http://img291.imageshack.us/img291/7880/explorermg1.jpg

Live Messenger

Εργαλεία> Επιλογές> Σύνδεση> Σύνθετες ρυθμίσεις>

http://img291.imageshack.us/img291/9348/messengerit9.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Βρήκα έναν τρόπο να γίνεται αυτόματα reparse στον Opera χρησιμοποιώντας ένα user javascript.

1.φτιάχνουμε έναν φάκελο στο "C:\Program Files\Opera\" στον οποίο θα αποθηκεύουμε

τα δικά μας javascripts (πχ C:\Program Files\Opera\myjavascripts).

2.φτιάχνουμε ένα δικό μας javascript, το οποίο θα κάνει κλικ αυτόματα στο reparse as html

ή κατεβάζουμε αυτό και το αποθηκεύουμε στον φάκελο που φτιάξαμε.

3. πάμε Tools > Preferences > Advanced > Content και

τσεκάρουμε Enable JavaScript.

4. πάμε στο JavaScript options και δηλώνουμε στο User JavaScript

files τον φάκελο που φτιάξαμε, και μετά OK και πάλι OK.

5. κάνουμε ένα restart τον Opera αν τον είχαμε αφήσει ανοιχτό και τελειώσαμε:)

Σημειώστε οτι:

:!:Το javascript δεν δουλέυει σε https, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Οπερα δεν εμφανίζει https(σε μενα τουλάχιστον).

:!:Για να δουλέψει, περιμένει να κατέβει πρώτα όλο το κείμενο της σελίδας και μετά γίνεται το reparsing.Έτσι για λίγα δευτ. θα εμφανίζεται η προτροπή reparse as html.(κυρίως οσοι μπαίνουν με gprs θα το παρατηρήσουν αυτό, με 3g μάλλον θα κατεβαίνει και θα μετατρέπεται στιγμιαία η σελίδα.)

:!:Αν απενεργοποιήσουμε εντελώς τα javascripts τότε δεν θα εκτελείται ούτε το δικό μας.

ρε παιδια, επειδη εγω και οπως βλεπω κι αλλοι, δεν μπορουμε με τιποτε να κατεβασουμε το javascript αρχειακι, δεν το ανεβαζετε καπου να το κατεβασουμε κι εμεις?

Το ανεβάζω εδω σε zip

EDIT:

Το script κάνει δουλειά ! Άλλες φορές δεν προλάβαινα να πατήσω στο ‘Reparse Document…’

Αν ξέρει κάποιος πώς να μειώσουμε τον αρχικό χρόνο μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει η σελίδα το Plus Non-Stop θα είναι τέλειο ! (Εκεί που Sending Request to (url) και δεν γίνετε τίποτα) Έχω δοκιμάσει με άλλα DNS αλλά δεν αλλάζει κάτι τουλάχιστον δεν κατάφερα επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα οπότε μάλλον δεν φταίει αυτό. Όποιος γνωρίζει κάτι pm ή ας το πει εδώ.

y4

• 1 month later...

ΞΞ±ΟΡβάΟΟΞ΅ ΟΞΏ Plugin Content Preferences Ξ±ΟΞΏ ΡδΟ:

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/4066

Ξ£ΟΞ·Ξ½ ΟΟΞ½Ξ*ΟΡια ΞΌΟΞΏΟΡίΟΞ΅ Ξ½Ξ± διαλΞ*Ξ³Ξ΅ΟΞ΅ Ξ³ΞΉΞ± κάθΡ ΟΡλίδα ΟΟγκΡκΟΞΉΞΌΞ*Ξ½ΞΏ encoding ΟΞΏ ΞΏΟΞΏΞ―ΞΏ ΞΈΟΞΌΞ¬ΟΞ±ΞΉ!

΀ο δοκίμαΟΞ± ΞΊΞ±ΞΉ δοΟλΡΟΡι ΞΌΞΉΞ± ΟΞ±ΟΞ¬!

Ξ*άΡι ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟΟ, άνΟΞ΅ Ξ½Ξ± δοΟΞΌΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏ download ΟΞ¬Ξ½Ο Ξ±ΟΞΏ 1ΞΌΞ² ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ΟΞ¬ bye bye dsl!

Se periptosi pou ta parapano ta diabazete kinezika (opos ego, kai as ta egrapsa se ellinika)

Katebaste to plugin Content Preferences apo edo

Me auto mporeite na dialegete ksexoristo encoding gia kathe selida , to opoio to thimatai kai to epanadialegei automata kathe fora pou episkepteste tin idia selida.

To dokiamsa kai douleuei apsoga!

Paei kai autos o periorismos! Ante na spasoume kai to 1mb download limit kai bye bye dsl!

Se periptosi pou ta parapano ta diabazete kinezika (opos ego, kai as ta egrapsa se ellinika)

Katebaste to plugin Content Preferences apo edo

Me auto mporeite na dialegete ksexoristo encoding gia kathe selida , to opoio to thimatai kai to epanadialegei automata kathe fora pou episkepteste tin idia selida.

To dokiamsa kai douleuei apsoga!

Paei kai autos o periorismos! Ante na spasoume kai to 1mb download limit kai bye bye dsl!

το λινκ δεν δουλευει

• 1 month later...

λοιπον ακουστε τι επαθα!! προσπαθησε ο αδερφος μου να συνδεθει μεσω pc και με χρεωσε το κ***παιδο. ποσο? μειον 40 ευρω!!:cry::cry:

το προφιλ που ειχα επιλεξει ηταν gwap.b-online.gr αλλα αυτος μπηκε με ie και την εκανε τη βλακεια.

:( ρε παιδια δικαιολογηται 5-6 σελιδες 42 ευρω?:wacko:

τελως παντων το νουμερο ηταν καρτοκινητο χωρις στοιχεια, θα παρω ενα αλλο γιατι αυτο δε θα το χρησιμοποιησω παλι

αν κα δε νομιζω να με βρουν να μου ζητανε λεφτα(ετσι και αλιως δεν εχω δωσει στοιχεια)????:cry::cry: εχω αγχωθει!!!:p:p:

και κατι τελευταιο!!το εχετε δοκιμασει σε συμβολαιο ρε παιδια?με google maps,mig33, mini opera? μετα απο αυτο που επαθα φυσαω και το γιαουρτι:lol::lol::lol

λοιπον ακουστε τι επαθα!! προσπαθησε ο αδερφος μου να συνδεθει μεσω pc και με χρεωσε το κ***παιδο. ποσο? μειον 40 ευρω!!:cry::cry:

το προφιλ που ειχα επιλεξει ηταν gwap.b-online.gr αλλα αυτος μπηκε με ie και την εκανε τη βλακεια.

:( ρε παιδια δικαιολογηται 5-6 σελιδες 42 ευρω?:wacko:

τελως παντων το νουμερο ηταν καρτοκινητο χωρις στοιχεια, θα παρω ενα αλλο γιατι αυτο δε θα το χρησιμοποιησω παλι

αν κα δε νομιζω να με βρουν να μου ζητανε λεφτα(ετσι και αλιως δεν εχω δωσει στοιχεια)????:cry::cry: εχω αγχωθει!!!:p:p:

και κατι τελευταιο!!το εχετε δοκιμασει σε συμβολαιο ρε παιδια?με google maps,mig33, mini opera? μετα απο αυτο που επαθα φυσαω και το γιαουρτι:lol::lol::lol

Πριν πετάξεις τη sim γιατί δεν παίρνεις τη wind να τσεκάρει μήπως έχει γίνει λάθος χρέωση? Και εγώ το είχα πάθει και με είχαν χρεώσει -100€ αλλά μου τα επιστρέψαν γιατί ήταν λάθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μιλάμε. :D Ευχαριστώ πολύ, πριν το δοκιμάσω καν. :D

Μια ερώτηση μόνο. Μπορώ το κινητό που θα συνδέσω να είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο θέλω να περάσω τις ρυθμίσεις; :confused:

Ευχαριστώ και πάλι. :happy:

Kάνω quote τον εαυτό μου :lol: για να απαντήσω σε όποιους έχουν κουλά ερωτήματα, σαν τα δικά μου. :X

Άλλαξα κάρτες στο κινητό μου, έβαλα πρώτα αυτήν που χρέωσα τα μηνύματα :rolleyes: και μετά την Wind για να λάβω τις ρυθμίσεις. :p

Όπως καταλαβαίνετε το ερώτημά μου ήταν αρκετά χαζό... :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...