koukoulakis Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Δεν βρισκω ακρη. Μαλλον πρεπει να παω στο πλαισιο. :( Τι αλλο να κανω? Αυτες τις ρυθμισεις που μου λες δεν τις βρισκω. Λες για την συχνοτητα gsm απο οτι καταλαβα,αλλα δεν το βρισκω τωρα. Καποια στιγμη τις ειχα βρει και ηταν στο αυτοματο και δεν τις πειραξα. Τωρα δεν τις βρισκω. :) Τις βρηκα τις αλλαξα κι ετσι κι αλλιως αλλα τιποτα. :( κοιτα μην εχει επιλεγή η δεύτερη γραμμή καμμιά φορά το κάνει μόνο του και ας μην εχεις δεύτερη γραμμή Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αφου μπορουν να με παρουν. Εγω δεν μπορω να παρω. Και που παω για να δω ποια γραμμη εχει επιλεγει? Παντως στην κεντρικη οθονη δεν εχει καμοια επιλογη 1 η 2 για την γραμμη οπως ειχα οταν εβαλα την cosmote μεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 μηνυμα μπορεις να στειλεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 μηνυμα μπορεις να στειλεις ??? Ναι μολις εστειλα,αλλα συνεχιζει και δεν κανει κλησεις. Λοιπον φευγω τωρα παω πλαισιο και μολις γυρισω θα σας πω τι εγινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Φίλε yianis64, όλο κακοτοπιές είσαι, αλλά μη μασάς, θα τις ξεπεράσεις και μετά όλα θα είναι τέλεια! ;) Όσο για το radio handsfree, ναι, φαίνεται πραγματικά τέλειο! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά, αλλά δυστυχώς, τουλάχιστον internetικά, δε βρήκα να υπάρχει κάπου! :( Το έχει και στην pixmania που έχει κονέ με Ελλάδα, αλλά ενώ λέει πως είναι αυτό το μοντέλο και δείχνει αυτό στην φωτογραφία γράφει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του FM100! :worry: Ναι, αυτού με την εξωτερική μπαταρία που είναι ένα απλό ραδιάκι με έξοδο για να μπορεί να συνδεθεί με το κινητό... :worry: Ελπίζω να το βρούμε κάπου άμεσα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τελικα στο πλαισιο μου το αλλαξαν φυσικα μιας και διαπιστωσανε και απο μονοι τους οτι με την καρτα τιμ δεν κανει κλησεις. Εβαλα σε ενα αλλο την καρτα μου τιμ και εκανε κληση κανονικοτατα και ετσι πηρα αυτο το αλλο. Τωρα ξανα απο την αρχη. Φορτιση (Αληθεια ποσο χρονο πρωτη φορα?) Και ξανα περασμα επαφες ηχους εικονες. Αληθεια πηρα και μια μινι sd 256 mb.Να τα περασω ολα στην καρτα μεχρι να φορτισει? Τι λετε? Η γνωμη σας? Μπορω μετα να βαλω απο την καρτα στο τηλεφωνο οποια αρχεια θελω? Οχι ομως αντιγραφη να μεινουν και στην καρτα. Δεν θελω να ειναι και στην καρτα. Ελπιζω αυτο να μην βγαλει προβλημα. Μεγαλη γκαντεμια. Παντως παιδια ειλικρινα επειδη μιλαω σε αρκετα φορουμ και γενικα ασχολουμαι με τα κινητα απο το 1992 ειναι απο τις μοναδικες φορες που ειδα τετοια αμεση ανταποκριση στο προβλημα καποιου και ενδιαφερον για αυτο το προβλημα και παντα με ευγενεια και ειλικρινια. Σας λεω Συγχαρητηρια και λιγα ειναι. Και φυσικα χιλια ευχαριστω. Και ελπιζω να μην εχω ξανα το οποιο προβλημα και να συζηταμε για αλλα θεματα πιο ευχαριστα για το κινητο αυτο. Ειδομεν ομως μεχρι να φορτισει και να το ψαξω παλι. Τα λεμε λειαν συντομως ξανα. :) :) :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τελικα στο πλαισιο μου το αλλαξαν φυσικα μιας και διαπιστωσανε και απο μονοι τους οτι με την καρτα τιμ δεν κανει κλησεις. Εβαλα σε ενα αλλο την καρτα μου τιμ και εκανε κληση κανονικοτατα και ετσι πηρα αυτο το αλλο. Τωρα ξανα απο την αρχη. Φορτιση (Αληθεια ποσο χρονο πρωτη φορα?) Και ξανα περασμα επαφες ηχους εικονες. Αληθεια πηρα και μια μινι sd 256 mb.Να τα περασω ολα στην καρτα μεχρι να φορτισει? Τι λετε? Η γνωμη σας? Μπορω μετα να βαλω απο την καρτα στο τηλεφωνο οποια αρχεια θελω? Οχι ομως αντιγραφη να μεινουν και στην καρτα. Δεν θελω να ειναι και στην καρτα. Ελπιζω αυτο να μην βγαλει προβλημα. Μεγαλη γκαντεμια. Παντως παιδια ειλικρινα επειδη μιλαω σε αρκετα φορουμ και γενικα ασχολουμαι με τα κινητα απο το 1992 ειναι απο τις μοναδικες φορες που ειδα τετοια αμεση ανταποκριση στο προβλημα καποιου και ενδιαφερον για αυτο το προβλημα και παντα με ευγενεια και ειλικρινια. Σας λεω Συγχαρητηρια και λιγα ειναι. Και φυσικα χιλια ευχαριστω. Και ελπιζω να μην εχω ξανα το οποιο προβλημα και να συζηταμε για αλλα θεματα πιο ευχαριστα για το κινητο αυτο. Ειδομεν ομως μεχρι να φορτισει και να το ψαξω παλι. Τα λεμε λειαν συντομως ξανα. :) :) :) :) :) :) :) :) :) καλο θα ειναι να τα βαλεις ολα στη καρτα εκτος απο απαραιτητα για να μην επυβαρινεις το κινητο ειτε ειναι φωτο ηχουσ προγραμματα ευχομαι να βγαλεις ακρη εαν εχεις οποιαδηποτε απορια εμεις εδω ειμαστε φιλικα η οικογενια mpx 200-220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeh Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αυτό το είδατε? "Motorola today announced the availability of the Motorola MPx220 running Research In Motion's BlackBerry Connect software. The powerful mobile office capabilities and style of the MPx220 combined with the proven track record of Research In Motion's Blackberry Connect Service delivers the ultimate productivity tool for professionals on the go." http://www.slashphone.com/7/2757.html Δεν ξέρω πολλά για το BlackBerry, ούτε σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει αφού έτσι κι αλλιώς μπορεί να έχει κανείς email με το MPx220. Το αναφέρω πάντως σαν πληροφορία, ίσως να έχει ενδιαφέρον. Αν ξέρει κανείς περισσότερα ας πει. Αλήθεια, πως μπορεί να γίνει αυτό? Με κάποια νέα rom ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervet Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αυτό το hands free με ραδιόφωνο το έχει δει κανένας :rolleyes: Αυτό παίρνει ρεύμα από το κινητό, απ όπου διαλέγεις και σταθμό και συνδέεται στην κάτω θύρα, όχι εκεί που μπαίνει το κλασικό hands free... :rolleyes: Επίσης στο site της εταιρίας αναφέρει ξεκάθαρα επίσης ότι κόβει αυτόματα το ραδιόφωνο όταν έχεις εισερχόμενη κλήση! ;) Λέτε να είναι καλό; Αν έχει κάποιος θετική άποψη θα το αγόραζα κι εγώ ευχαρίστως! :) to exei o germanos , nomizv 40 euro peripoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Γεια σας ! Ειχα διαβασει παλια καπου στο Forum οτι μπορουμε να χρησημοποιοησουμε το ιντερνετ του PC μας, πανω στο κινητο,μεσω του ActiveSync. Mηπως μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω στις ρυθμισεις για να το κανω αυτο? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Γεια σας ! Ειχα διαβασει παλια καπου στο Forum οτι μπορουμε να χρησημοποιοησουμε το ιντερνετ του PC μας, πανω στο κινητο,μεσω του ActiveSync. Mηπως μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω στις ρυθμισεις για να το κανω αυτο? Ευχαριστω! πας tools>options και στην τρίτη καρτέλα (rules) τέρμα κάτω, εκεί που λέει pass through θα επιλέξεις connection Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 εγω γιατι δεν το βρισκω αυτο εχω το activesyns 4.0 Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 to exei o germanos , nomizv 40 euro peripoy. Σίγουρα έχει το FM600 κι όχι το FM100; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 εγω γιατι δεν το βρισκω αυτο εχω το activesyns 4.0 είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 εγω γιατι δεν το βρισκω αυτο εχω το activesyns 4.0 file >connections settings>connect to βαλτο στο internet :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Το πρωτο που ειδα μεχρις στιγμης ειναι οτι οταν κανω μια κληση και μετα κλεισω το καπακι ενω φυσικα η κληση τερματιζεται,μετα οταν ξανανοιγω το καπακι γραφει στην οθονη ακομη το νουμερο που πηρα η το ονομα αν εχω αποθηκευμενη την επαφη. Γιατι? Δεν θα επρεπε να γυρναει στην αρχικη οθονη? Επισης κατι ακομη ειναι οτι οπου μπαινω στο μενου στις ρυθμισεις γενικα τα κραταει μνημη στην κεντρικη οθονη? Πρεπει να κλεινω και να ξανανοιγω το κινητο? Γιατι ετσι κανω μεχρις στιγμης. Και κατι ακομη για τα προγραμματα του γνωστου site.... :oops: αλλα μαλλον θα πρεπει να τα πω στο αλλο θεμα συζητησης γιατι θα ειμαι :offtopic: Αυτα προς το παρον. Ευχαριστω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Παιδιά έχω το κινητό πάνω από 4 μήνες χωρίς ιδιαιτέρα παράπονα και μετά από ψάξιμο αλλά και με τη πολύτιμη βοήθεια σας έχω καταφέρει πολλά. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις GPRS για Vodafone a' la Carte. Δεν ήθελα να ρωτήσω χωρίς να το ψάξω αρκετά αλλά 4 μήνες φτάνει πια :angry:. Έχω κάνει τις ενεργείς που αναφέρονται στο σχετικό αρχείο στο gmail, έχω στείλει τις ρυθμίσεις με sms από το site τις Motorola, έχω πάει σε Vodafone shop, έχω πειραματισθεί μόνος μου … τίποτα. Να προσθέσω ότι συνδέω το κινητό με το PC μου και έχω internet αλλά όταν είμαι εκτός δεν έχω τίποτα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Παιδιά έχω το κινητό πάνω από 4 μήνες χωρίς ιδιαιτέρα παράπονα και μετά από ψάξιμο αλλά και με τη πολύτιμη βοήθεια σας έχω καταφέρει πολλά. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις GPRS για Vodafone a' la Carte. Δεν ήθελα να ρωτήσω χωρίς να το ψάξω αρκετά αλλά 4 μήνες φτάνει πια :angry:. Έχω κάνει τις ενεργείς που αναφέρονται στο σχετικό αρχείο στο gmail, έχω στείλει τις ρυθμίσεις με sms από το site τις Motorola, έχω πάει σε Vodafone shop, έχω πειραματισθεί μόνος μου … τίποτα. Να προσθέσω ότι συνδέω το κινητό με το PC μου και έχω internet αλλά όταν είμαι εκτός δεν έχω τίποτα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγνώμη αλλά με αλά κάρτ γίνετε; μόνο με συμβόλαιο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Το πρωτο που ειδα μεχρις στιγμης ειναι οτι οταν κανω μια κληση και μετα κλεισω το καπακι ενω φυσικα η κληση τερματιζεται,μετα οταν ξανανοιγω το καπακι γραφει στην οθονη ακομη το νουμερο που πηρα η το ονομα αν εχω αποθηκευμενη την επαφη. Γιατι? Δεν θα επρεπε να γυρναει στην αρχικη οθονη? Απλώς το πανέξυπνο τηλέφωνό μας κρατάει τα στοιχεία της κλήσης, σε περίπτωση που τα χρειάζεσαι μετά.. ;) Αυτό όμως δεν επηρεάζει σε τίποτα το τηλέφωνο, απλά πάτα επιστροφή και θα επιστρέψεις στην αρχική οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Απλώς το πανέξυπνο τηλέφωνό μας κρατάει τα στοιχεία της κλήσης, σε περίπτωση που τα χρειάζεσαι μετά.. ;) Αυτό όμως δεν επηρεάζει σε τίποτα το τηλέφωνο, απλά πάτα επιστροφή και θα επιστρέψεις στην αρχική οθόνη. Σιγουρα μπορει να μην επηρεαζει σε τιποτα το τηλεφωνο,αλλα αυτο σημαινει οτι παντα οταν το ξανανοιγω κι εχω κανει πριν καποια κληση η το εχω αφησει καπου στο μενου μετα θα πρεπει να παταω το πληκτρο επιστροφης. Ισως να ακουγεται απλο αλλα ειναι πολυ σπαστικο και κουφο θα ελεγα ειδικα απο ενα τετοιο τηλεφωνο που θα επρεπε να επιστρεφει στην κεντρικη οθονη με το κλεισιμο του καπακιου. Αυτην την λειτουργια την κανει και το πιο απλο κινητο με καπακι και το πιο φτηνο ακομη και της ιδιας μαρκας. Εχω και το V3 και μολις κλεισεις το καπακι ξαναγυρναει στην αρχικη οθονη οτι κι αν εχεις κανει η κανεις με το κινητο. Σιγουρα δεν υπαρχει καποιο κολπο καποια πατεντα η καποιο προγραμμα για να το κανει αυτο? Και σιγουρα δεν ειναι bug στην version αυτην τουλαχιστον? Μηπως ο Κος.saitas που ξερει πιο πολλα απο εμας μπορει και θελει να μας δωσει τα φωτα του σε αυτο το θεμα? Ευχαριστω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Σιγουρα μπορει να μην επηρεαζει σε τιποτα το τηλεφωνο,αλλα αυτο σημαινει οτι παντα οταν το ξανανοιγω κι εχω κανει πριν καποια κληση η το εχω αφησει καπου στο μενου μετα θα πρεπει να παταω το πληκτρο επιστροφης. Ισως να ακουγεται απλο αλλα ειναι πολυ σπαστικο και κουφο θα ελεγα ειδικα απο ενα τετοιο τηλεφωνο που θα επρεπε να επιστρεφει στην κεντρικη οθονη με το κλεισιμο του καπακιου. Αυτην την λειτουργια την κανει και το πιο απλο κινητο με καπακι και το πιο φτηνο ακομη και της ιδιας μαρκας. Εχω και το V3 και μολις κλεισεις το καπακι ξαναγυρναει στην αρχικη οθονη οτι κι αν εχεις κανει η κανεις με το κινητο. Σιγουρα δεν υπαρχει καποιο κολπο καποια πατεντα η καποιο προγραμμα για να το κανει αυτο? Και σιγουρα δεν ειναι bug στην version αυτην τουλαχιστον? Μηπως ο Κος.saitas που ξερει πιο πολλα απο εμας μπορει και θελει να μας δωσει τα φωτα του σε αυτο το θεμα? Ευχαριστω. :) Αν και πιστεύω ότι δεν είναι τόσο σπαστικό, σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ αν δεν γίνεται κάτι ακριβώς όπως το θέλω εκνευρίζομαι. Ίσως μέσω κάποιου registry editor να διορθώνεται αν και δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό ποτέ. Εγώ προσωπικά πατάω το κόκκινο όταν κλείνω το τηλέφωνο, από συνήθεια (δεν είχα clamshell πριν) και δεν το είχα καν παρατηρήσει αυτό που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 λοιπον για το θεμα του μενου η της κλησης που μενει στην αρχικη οθονη λυνετε πολυ απλα πατε εναρξη>ρυθμισεις>αρχικη οθονη>χρονικο οριο και εκει βαλτε οσο θελετε για να επανερχετε στην αρχικη οθονη αυτα :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Πολυ καλο και τοσο απλο. Για ακομη μια φορα ευχαριστουμε φιλε saitas. Εγω το εβαλα στην επιλογη (ποτέ) για να γυρναει στην αρχικη οθονη οσο το δυνατον πιο γρηγορα.(Η να το βαλω 10 δευτερα?) Μονο που αν ειμαι στο μενου και ψαχνω κατι κι αργησω να πατησω καποιο πληκτρο θα με πεταει εξω. Ετσι? Ξερω ξερω.Θελω και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο που λενε. Και την εξωτερικη οθονη πως την ρυθμιζουμε για να κραταει λιγο πιο πολυ ο φωτισμος της? Επισης που μπορει να αποθηκευτηκε ενα wallpaper , και το προγραμμα του θερμομετρου που τα εστειλα με μπλε δοντι απο το P.C? Δεν τα βρισκω πουθενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Να γίνω λιγάκι κουραστικός; Ρε παιδιά, δε βρίσκω την αλλαγή που πρέπει να κάνουμε στην registry για να μη φαίνεται στην εξωτερική οθόνη με ποιον μιλάμε... :worry: Μπορεί κάνα καλό παιδί να την ξαναγράψει ή να σηκώσει το link που τη γράφει;;; :rolleyes: Επίσης, βρήκε κανείς κάπου Ελλάδα το FM600; Το θέλω πολύ αυτό το handsfree... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Πολυ καλο και τοσο απλο. Για ακομη μια φορα ευχαριστουμε φιλε saitas. Εγω το εβαλα στην επιλογη (ποτέ) για να γυρναει στην αρχικη οθονη οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Μονο που αν ειμαι στο μενου και ψαχνω κατι κι αργησω να πατησω καποιο πληκτρο θα με πεταει εξω. Ετσι? Ξερω ξερω.Θελω και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο που λενε. Και την εξωτερικη οθονη πως την ρυθμιζουμε για να κραταει λιγο πιο πολυ ο φωτισμος της? Επισης που μπορει να αποθηκευτηκε ενα wallpaper , και το προγραμμα του θερμομετρου που τα εστειλα με μπλε δοντι απο το P.C? Δεν τα βρισκω πουθενα. storage>my documents εκει πηγενουν με το μπλε δοντι αλλα εαν θες μπορεις να αλλαξεις τον φακελο το που θα πηγενουν HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Obex\IsEnabled 1 = on 0 = off HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Obex\Services\{f9ec7bc4-953c-11d2-984e-525400dc9e09}\BaseDir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts