My_Immortal Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 RE PAIDIA EIMAI KATOXOS ENOS V525 /V600 KAI LEO NA PAO STO MPX220 ALLA DEN XERO.... APO TH MIA TO K750I EXEI THS PANAGIAS TA MATIA. APO THN ALLH EGO EXO KOLLHSEI ME THN MOTOROLA PESTE MOY SE LIGES GRAMMES ESTO TA KALA KAI TA KAKA TOY KINHTOY PS: H CAMERA TI KANEI ? DEN PERIMENO FOTOGRAFIES PSIFIAKHS , NA FANTASTEITE FOTO APO TO K750I SE EXOTERIKO XORO ME 2MP HTAN GEMATH UOLOYRA STO PALISIO KAI MONO STO KENTRO HTAN KAPOS KALH TI BUGS EXEI ENOXLHTIKA , KAI GENIKA AMA YPARXEI TO SOFTWARE XEKLEIDITO STO NET XORIS TO ENOXLHTIKO VODAFONE... THNKS PAIDIA EK TON PROTERON pS: APO JAVA EXEI GRAPHIC ACCELARATOR? PAIDIA UA ITHELA PRAGMATIKA NA ME BOHUHSETE GIATI OLA TA MAGAZIA LENE TIS M......IES.... KAI PALI EYXARISTO Καλησπέρα! Κατ' αρχάς, δε μπορείς να συγκρίνεις μήλα με αχλάδια... Το Κ750i δεν είναι smartphone, όπως το mpx220. Δηλαδή, στο mpx220 μπορείς να βάλεις του κόσμου τις εφαρμογές και να κάνεις ό,τι μπορείς να φανταστείς με το τηλέφωνό σου! Αντίθετα στο Κ750 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Περίπου όπως το πήρες, έτσι θα είναι. Άντε να βάλεις καμία java εφαρμογούλα. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η κάμερα μας υστερεί αρκετά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτή του Κ750, αλλά η δική μας βγάζει πολύ καλές στο φως της μέρας, μόλις όμως λιγοστέψει, τα πράγματα "σκουραίνουν"! Είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο κατά τ' άλλα, αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί του! Αν δε θες να πολυασχοληθείς, σίγουρα το Κ750 πρέπει να είναι η επιλογή σου. Αυτά! PS: Όσο για το software, νομίζω ότι στην περίπτωση των windows mobile το μενού είναι στάνταρ, δε μπορεί να επέμβει η vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Μαλλον εχεις προβλημα με την εσωτερικη Backup μπαταρια Ναι αυτο το ειπαμε και ακουγεται το πιο λογικο αλλα απο την αλλη οπως ειπε κι ενας φιλος δεν θα επρεπε τοτε να κανει και hard reset? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πως θα μεγαλωσω τον ηχο κλησης γιατι ειναι πολυ χαμηλος? Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πως θα μεγαλωσω τον ηχο κλησης γιατι ειναι πολυ χαμηλος? Αυτό ακριβώς είναι το μοναδικό ίσως μειονέκτημα της συσκευής! Ο χαμηλός ήχος κλήσης... :( Πάντως για να το βάλεις στο τέρμα πας στη λίστα των προφίλ και σ' αυτό που θες κάνεις "επεξεργασία". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πως θα μεγαλωσω τον ηχο κλησης γιατι ειναι πολυ χαμηλος? Mporeis vazontas tn asiatiki rom. K tha deis terastia diafora.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 A! Paidia episkeytheite to surrealnetworks exei epitelous tou street Duel!!!!!!!!!! To kalytero paixnidi me ta kalytera grafika pu exw dei.... Axizei tn kopo na kanete register k meta na to katevasete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 A! Paidia episkeytheite to surrealnetworks exei epitelous tou street Duel!!!!!!!!!! To kalytero paixnidi me ta kalytera grafika pu exw dei.... Axizei tn kopo na kanete register k meta na to katevasete... εγω το εχω εδω και ενα μηνα αλλα μου κανει κατι ψιλοκολήματα γιαυτο δεν το εχω ανεβάσει στο gmail! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 A! Paidia episkeytheite to surrealnetworks exei epitelous tou street Duel!!!!!!!!!! To kalytero paixnidi me ta kalytera grafika pu exw dei.... Axizei tn kopo na kanete register k meta na to katevasete... Bre Iassael pou to eides auto to paixnidaki?Eimai registered sto SurrealNetworks,phga sta downloads alla den to brika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ERYXARISTW GIA THN APANTHSH TOY FILOY ALLA THA ITHELA AN KSEREI KANEIS NA MOY PEI PIO ANALYTIKA GIA TO GRAPHICS ENGINE. EYXARISTW. Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_220 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 yparxi periptosi na mou dosete kai mena to code gia to g mail na katebaso kana prog??? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Παιδια συγνωμη που επεμβαινω αλλα υπαρχουν τα αντιστοιχα forum και για τα παιχνιδια αλλα και να ζητησετε τον κωδικο. Εδω γινονται συζητησεις για οτι αλλο αφορα την συσκευη μας. Ευχαριστω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Χρησιμοποίησα το Resco Registry Add-In για να αλλάξω τη σειρά των συντομεύσεων στο Μενού και μου τα ανακάτεψε όλα!! Δεν καταλαβαίνω τι έκανα λάθος, έγραψα κανονικά τις πρώτες 16 συντομεύσεις που ήθελα.. :( Τελοσπάντων, μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω ή έστω να μου πει ποια ήταν αρχικά η σειρά για να επαναφέρω το μενού μου σε μια αξιοπρεπή κατάσταση;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Kalimera kali vdomada se olous Exw ena problem den kserw an to antimetopizete kai alloi... kamia fora otan grafw sms epilegw paralipti kai otan paw na grapsw to keimeno mou grafei mono arithmous kai den me afinei na allaksw se grammata prepei na to kanw reset kai tote ola mia xara!!!!!!! den mou to parousiaze apo thn arxh !!!!!!! den exw piraksei katholou registry,rom ktl kserei kanenans kati? efxaristw poly Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Kalimera kali vdomada se olous Exw ena problem den kserw an to antimetopizete kai alloi... kamia fora otan grafw sms epilegw paralipti kai otan paw na grapsw to keimeno mou grafei mono arithmous kai den me afinei na allaksw se grammata prepei na to kanw reset kai tote ola mia xara!!!!!!! den mou to parousiaze apo thn arxh !!!!!!! den exw piraksei katholou registry,rom ktl kserei kanenans kati? efxaristw poly Καλημέρα! Well, it just.. happens..!! :confused: Έχει συμβεί σε αρκετούς, όπως και σ' εμένα, και δεν υπάρχει κάποια εξήγηση και επομένως λύση. Μπορείς να εκείνη τη στιγμή να πατάς το ΝΟ (κόκκινο κουμπί) και μετά να επιστρέφεις στο μενού των μηνυμάτων. Συνήθως, έτσι φτιάχνει. Σε χειρότερες περιπτώσεις όμως, μπορεί να θέλει και reboot. Κανείς δεν είναι τέλειος, σωστά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καλημέρα! Well, it just.. happens..!! :confused: Έχει συμβεί σε αρκετούς, όπως και σ' εμένα, και δεν υπάρχει κάποια εξήγηση και επομένως λύση. Μπορείς να εκείνη τη στιγμή να πατάς το ΝΟ (κόκκινο κουμπί) και μετά να επιστρέφεις στο μενού των μηνυμάτων. Συνήθως, έτσι φτιάχνει. Σε χειρότερες περιπτώσεις όμως, μπορεί να θέλει και reboot. Κανείς δεν είναι τέλειος, σωστά; Se efxaristw poly gia thn amesh apantisi :o) Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Se efxaristw poly gia thn amesh apantisi :o) You're welcome! :) Χρησιμοποίησα το Resco Registry Add-In για να αλλάξω τη σειρά των συντομεύσεων στο Μενού και μου τα ανακάτεψε όλα!! Δεν καταλαβαίνω τι έκανα λάθος, έγραψα κανονικά τις πρώτες 16 συντομεύσεις που ήθελα.. :( Τελοσπάντων, μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω ή έστω να μου πει ποια ήταν αρχικά η σειρά για να επαναφέρω το μενού μου σε μια αξιοπρεπή κατάσταση;; Επειδή από χθες δε βρήκα άκρη, εγκατέστησα το Launcher Update (ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Νο2) και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη! Το συνιστώ σε όλους!! Θα δείτε το μενού σας όπως δεν το φανταζόσαστε ποτέ! ;) (PS: Saitas πού είσαι;;; Μας λείπεις! :D) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas151 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Κυκλοφόρησε το destinator SP. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsalin Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Λοιπόν νά'μαι και εγώ!!! Ένας ακόμα εχθρός της windows πλυμμυρίδας απέκτησε windows κινητό... Ας όψεται η γωνία-δολοφόνος του γραφείου που τραυμάτησε θανάσημα το κακόμοιρο το P900ακι μου (κλαψ κλαψ)... Τεσπα, έχω μερικές απορίες... 1. Η αφύπνιση χτυπάει έναν πλήρη ήχο μόνο μία φορά (και όχι μέχρι να το κλείσω) με αποτέλεσμα να κλείνει πολύ πριν αποφασίσω να αφήσω τον Μορφέα... Ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό? 2. Έχω πάρει ένα απλό handsfree με καλώδιο. Όταν το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο χτυπάει (ήχος κλήσης) μόνο μέσα από το ακουστικό του handsfree και όχι εξωτερικά. Δηλαδή αν θέλει κανείς να έχει πιθανότητες να ακούσει το τηλέφωνο ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να έχει το ακουστικό συνέχεια στο αυτί! Όσο και αν προσπάθησα να το αλλάξω από το μενού του προφίλ δεν τα κατάφερα... Ξέρει κανείς κάτι? 3. Θέλω να συνδέσω το modem του τηλεφώνου με έναν Η/Υ, ώστε να μπορώ να κάνω κλήσεις internet GPRS από τον υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό είτε ενσύρματα (καλώδιο συσκευασίας) είτε ασύρματα (BT)? 4. Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να ελέγχει το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, ώστε να μπορεί κανείς να κάνει ρυθμίσεις από το pc και όχι με τα πλήκτρα του τηλεφώνου? Αυτά... Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός και συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναρωτηθεί... Φιλικά MaNOs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Λοιπόν νά'μαι και εγώ!!! Ένας ακόμα εχθρός της windows πλυμμυρίδας απέκτησε windows κινητό... Ας όψεται η γωνία-δολοφόνος του γραφείου που τραυμάτησε θανάσημα το κακόμοιρο το P900ακι μου (κλαψ κλαψ)... Τεσπα, έχω μερικές απορίες... 1. Η αφύπνιση χτυπάει έναν πλήρη ήχο μόνο μία φορά (και όχι μέχρι να το κλείσω) με αποτέλεσμα να κλείνει πολύ πριν αποφασίσω να αφήσω τον Μορφέα... Ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό? 2. Έχω πάρει ένα απλό handsfree με καλώδιο. Όταν το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο χτυπάει (ήχος κλήσης) μόνο μέσα από το ακουστικό του handsfree και όχι εξωτερικά. Δηλαδή αν θέλει κανείς να έχει πιθανότητες να ακούσει το τηλέφωνο ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να έχει το ακουστικό συνέχεια στο αυτί! Όσο και αν προσπάθησα να το αλλάξω από το μενού του προφίλ δεν τα κατάφερα... Ξέρει κανείς κάτι? 3. Θέλω να συνδέσω το modem του τηλεφώνου με έναν Η/Υ, ώστε να μπορώ να κάνω κλήσεις internet GPRS από τον υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό είτε ενσύρματα (καλώδιο συσκευασίας) είτε ασύρματα (BT)? 4. Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να ελέγχει το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, ώστε να μπορεί κανείς να κάνει ρυθμίσεις από το pc και όχι με τα πλήκτρα του τηλεφώνου? Αυτά... Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός και συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναρωτηθεί... Φιλικά MaNOs Καλησπέρα Μάνο και καλωσόρισες! Θα προσπαθήσω να λύσω μία από τις απορίες σου! Όσο για τις υπόλοιπες, ας μιλήσει κάποιος ποιο έμπειρος! 1. Αυτό διορθώνεται, αλλά μέσω registry editor. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις περί αυτού.. Υπάρχει όμως και πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις! Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή! Έχει διάφορες επιλογές -συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης του ξυπνητηριού- και θα σου είναι πολύ χρήσιμο. Είναι και freeware! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsalin Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Καλημέρα Imortal, σε ευχαριστώ για το Link, θα το προσπαθήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ας μου γράψει κάποιος τα υπέρ και τα κατά του σας παρακαλώ.Είμαι ανάμεσα σε V3 και MPX220.Ποιο από τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ας μου γράψει κάποιος τα υπέρ και τα κατά του σας παρακαλώ.Είμαι ανάμεσα σε V3 και MPX220.Ποιο από τα 2? Bonjour! Λοιπόν, αυτό που ζητάς δεν είναι και τόσο εύκολο, η αλήθεια είναι. Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια! :) Το mpx220 είναι smartphone, δηλαδή έχεις τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις εφαρμογές που δε μπορείς στα συμβατικά τηλέφωνα, όπως το V3. Ένα θετικό του λοιπόν είναι αυτό. Πχ, αν θέλεις να έχεις μια εφαρμογή που να καθορίζεις εσύ τι ώρα θα σταλεί ένα μήνυμα, θα πρέπει να έχεις smartphone. Άλλο ένα καλό είναι ότι έχει επεκτάσιμη μνήμη και μεγάλη εσωτερική. Σου παρέχει δηλαδή 32ΜΒ για να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες σου, τους ήχους σου, τα μηνύματα σου κτλ, αλλά μπορείς να αγοράσεις και κάρτα μνήμης και να τη μεγαλώσεις μέχρι και 512 επιπλέον ΜΒ. Αντίθετα, το V3 έχει μονάχα 5ΜΒ μνήμη και δεν αναβαθμίζεται. Αυτό σημαίνει ότι έχεις σχετικά περιορισμένο χώρο για αρχεία. Μια αδυναμία του mpx220 είναι η κάμερά του. Όπως ίσως διάβασες στο thread αυτό, δεν έχει αξιόλογη απόδοση όταν δεν υπάρχει καλό φως. Δε γνωρίζω για αυτή του V3 ωστόσο.. Η άλλη του αδυναμία είναι ότι οι ήχοι κλήσης δεν ακούγονται πολύ δυνατά από το ηχείο του. Είναι ένα πρόβλημα αυτό, αλλά μη φανταστείς τραγικό. Απλά πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω για ένα δυνατό ήχο κλήσης! Κατα τ' άλλα είναι ένα γερό και αξιόπιστο τηλέφωνο, το οποίο μπορείς να το κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θες! Εγώγ το έχω από το Σεπτέμβρη και είμαι ικανοποιημένη απόλυτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει την ομορφιά του V3 αλλά υπερέχει σε όλα τα άλλα, κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω να βοήθησα, αν και είμαι θετικά προκατειλλημένη απέναντι στο Mpx220 και έχω ελάχιστη επαφή με V3. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_220 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 kalispera na rotiso an to mpx220 pairni pano to pocket street maps tin microsoft giati prospa8o na to balo kai den kani install thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ας μου γράψει κάποιος τα υπέρ και τα κατά του σας παρακαλώ.Είμαι ανάμεσα σε V3 και MPX220.Ποιο από τα 2? Αν σου αρέσει τόσο το V3 περίμενε τις γιορτές θα βγει αναβαθμισμένο και σε περισσότερα χρώματα, οπότε αξίζει να περιμένεις λίγο. Για το mpx220, πολύ καλό είναι, αλλά μόνο λόγω τιμής. Αν θέλεις να διαθέσεις παραπάνω χρήματα και δεν θέλεις προβλήματα, ούτε και κακή κάμερα, καλύτερα να προτιμίσεις κάποιο Qtek (το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει clamcell qtek και γενικά δεν είναι τόσο όμορφα όσο το mpx220). Η απόφαση δική σου Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Καλησπερα σε ολους, για να βοηθησω κι εγω τον προβληματισμο αναμεσα στο V3 και το MPx-220 , ειναι μεγεθη μη συγκρισιμα. Με το V3 εχεις ενα απλο τηλ (αλλα πολυ ωραιο !!!) ενω με το MPx-220 αγοραζεις οτι πλησιεστερο σε Palm-Pocket pc. Ναι η καμερα του ειναι 1,3 mpx αλλα εχει τοσες εφαρμογες που μονο καφε δεν σου ψηνει το πρωι (ισως υπαρχει ενα tweak και γι αυτο). Οσοι πηγαν στην Comdex και σταθηκαν στο περιπτερο της Motorola , θα ειδαν τα καινουργια που ερχονται μεχρι τον Ιουνιο και μαλλον θα λαλλησαν. Λεπτα σαν το V3 και smart σαν το MPx. Απο την αλλη, αν θες smartphone και αρεσουν τα Q-tek συντομα ερχεται το ονομαζομενο star-treck που υποσχεται να ειναι λεπτο και smart επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts