g_sarris Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 ποια εκδοση activsych εχεις ? εαν ειναι πατα file και delete partneship μετα πατα tools options και τσεκαρε το contacts και πατα settings εκει να ειναι τσεκαρισμενο το synchronize all contacts φυσικα εκει θα βλεπεις ολες τισ επαφες σου . Dokimasa kai thn 3.8 kai thn 4.1. den ginete tpt.oso anafora to delete partnership einai gkrizo kai den mporw na to epile3w.to idio kai ta options! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Dokimasa kai thn 3.8 kai thn 4.1. den ginete tpt.oso anafora to delete partnership einai gkrizo kai den mporw na to epile3w.to idio kai ta options! ολες οι διαδηκασιες που σου ειπα να κανεις ειναι χωρις να συνδεσης το τηλ κανοντας δεξι κλικ στο εικονιδιο και open activesych Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 ολες οι διαδηκασιες που σου ειπα να κανεις ειναι χωρις να συνδεσης το τηλ κανοντας δεξι κλικ στο εικονιδιο και open activesych nai to 3erw! auto einai to periergo! oti kai na mhn eimai enomenos ,pali den mporw na epile3w auth thn epilogh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εχω την 1.360.0.0 Θα πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση? Χρειαζεται?Και αν ναι ποιες ειναι οι διαφορες με την πιο καινουργια και ποια πραγματα διορθωνει? Υποψιν οτι το κινητο το πηρα πριν μια εβδομαδα απο το πλαισιο. Μπορειτε να μου απαντησετε αν θελετε,γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω καποια bug ας πουμε. Δηλαδη καταρχην γραφει μεχρι 70 χαρακτηρες μυνημα και οχι 160 στα ελληνικα και επισης δεν εχει και τονους.Τωρα βεβαια αυτο δεν ξερω αν ειναι bug η τελικα ετσι λειτουργει. Ειναι και καποια αλλα ομως τωρα δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο εκτος του οτι η μπαταρια του με κανονικη χρηση με βια κραταει 2 μερες και επισης προχθες το εκλεισα το βραδυ στις 11 περιπου και το εβαλα να φορτισει και μετα οταν αφου φορτισε το πρωι πια το ανοιξα η ωρα ειχε μεινει οταν το ειχα βαλει για φορτιση στις 11 δηλαδη και τελος οταν στο city alarm επιλεξω εμφανιση digital μετα στις ρυθμισεις της καμερας τουλαχιστον που το προσεξα μου βγαζει ιερογλυφικα και δεν φαινονται αυτα που γραφει. Αυτα και συγνωμη για τα πολλα που ειπα. Ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εχω την 1.360.0.0 Θα πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση? Χρειαζεται?Και αν ναι ποιες ειναι οι διαφορες με την πιο καινουργια και ποια πραγματα διορθωνει? Υποψιν οτι το κινητο το πηρα πριν μια εβδομαδα απο το πλαισιο. Μπορειτε να μου απαντησετε αν θελετε,γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω καποια bug ας πουμε. Δηλαδη καταρχην γραφει μεχρι 70 χαρακτηρες μυνημα και οχι 160 στα ελληνικα και επισης δεν εχει και τονους.Τωρα βεβαια αυτο δεν ξερω αν ειναι bug η τελικα ετσι λειτουργει. Ειναι και καποια αλλα ομως τωρα δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο εκτος του οτι η μπαταρια του με κανονικη χρηση με βια κραταει 2 μερες και επισης προχθες το εκλεισα το βραδυ στις 11 περιπου και το εβαλα να φορτισει και μετα οταν αφου φορτισε το πρωι πια το ανοιξα η ωρα ειχε μεινει οταν το ειχα βαλει για φορτιση στις 11 δηλαδη και τελος οταν στο city alarm επιλεξω εμφανιση digital μετα στις ρυθμισεις της καμερας τουλαχιστον που το προσεξα μου βγαζει ιερογλυφικα και δεν φαινονται αυτα που γραφει. Αυτα και συγνωμη για τα πολλα που ειπα. Ευχαριστω πολυ. :) καλημερα καταρχην για την αναβαθμηση στη 1.49 βελτιωνετε καπως ο ηχος και η αποκρηση του κινητου σε μικρο βαθμο εδω πρεπει να πουμε οτι ακομα το πλαισιο εχει stock με κινητα που εχουν rom 1.36 ενω κυκλοφορουν αλλου με νεοτερη rom (εαν ειναι σωστα αυτα που ειπε ο φιλος keltis η tim το δινει με 1.53)και η αναβαθμηση γινετε απο εμας τους ιδιους βαζοντας την 1.49 eng μιας και δεν κυκλοφορει η 1.49 gr αλλα με ενα προγραμμα το leg βαζουμε ελληνικα απο πανω για τα μηνυματα δεν υπαρχει προβλημα μπορει να γραφει μονο 70 χαρακτηρες για ενα μηνυμα αλλα εαν γραψουμε πανω απο 70 δεν το στελνει σαν δυο αλλα σαν ενα παλι ,ασχετα με το εαν γραφει δυο,οσο για τους τονους δεν νομιζω οτι χρειαζετε να εχει εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου(υπαρχουν προγραμματα που σου γραφουν μηνυματα σε 160 χαρακτηρες σε ενα) για την μπαταρια κραταει με κανονικη χρηση 3-4 μερες ξερουμε οτι για να στρωσει η μπαταρια πρεπει να περασει αρκετος καιρος εγω ειδα βελτιωση αναμονης μετα απο 3 μηνες τωρα πια μου κραταει στα σιγουρα 3 μερες τελος με το city alarms υπαρχει το εξης παραδοξο εαν επιλεξουμε digital εμφανιση αριθμων τοτε μας εμφανιζει και σε αλλα προγραμματα digital χαρακτηρες π.χ. camera (ειναι θεμα αισθητiκης σε οποιον αρεσει δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 εισαι σιγουρος οτι λεει 1.53 γιατι ειχαμε μεινει στη 1.49 οσο για το προγραμμα εξαγωγης rom το ψαχνω ακομα ,υπαρχει για αλλο smartphone αλλα δεν εχω βρει κατι για mpx εαν βρω θα σου πω σου παραθετω μια φωτο να δεις εαν τα λες σωστα Ναι Saitas, αυτή την οθόνη βλέπω και εγώ. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να βγάλω φωτό για να τη δείξω. Θα το κάνω το απόγευμα. Και ναι, στο δικό μου γράφει "1.530.0.0". Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ναι Saitas, αυτή την οθόνη βλέπω και εγώ. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να βγάλω φωτό για να τη δείξω. Θα το κάνω το απόγευμα. Και ναι, στο δικό μου γράφει "1.530.0.0". εαν θες σε παρακαλω μπορεις να κανεις κατι ? κλεισε το κινητο σου και ανοιξε το πατωντας ταυτοχρονα το αριστερο κουμπι του navigation και πες μου τι γραφει στο built time για να το ανοιξεις ξανα βγαλε την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Oποτε φιλε saitas πρακτικα απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τα μυνηματα εκτος απο το τ9. Τωρα οσο αναφορα για την version καλο θα ειναι να δουμε καταρχην αν ισχυει η πιο καινουργια που λεει ο φιλος γιατι αυτη που μου λες δεν νομιζω απο οτι μου λες να εχει καμια τρανταχτη διαφορα. Οποτε ειμαστε στην αναμονη για αυτο. Για το αλλο που ανεφερα με την ωρα που κολλησε κατα καποιον τροπο, τι εχεις να πεις? Βεβαια δεν μου το ξανακανε. Και για την μπαταρια μαλλον πρεπει να περιμενω λιγο καιρο. Ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulp Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Παιδιά έχω και εγώ την 1.360.0.0 . Τηλεφώνησα στην Motorola και μου είπαν πως με αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα των 70 χαρ/ρων στα ελληνικά. Το έχει πάει κανείς για αναβάθμιση ώστε να διαπιστώσουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσεις αν το έχει αναβαθμίσει κανείς πρόσφατα, τι έκδοση στη ROM έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 παντως ειναι περιεργο να υπαρχει κινητο με 1.53 rom απο τη στιγμη που η ιδια η μοτορολα εδω στη ελλαδα διαθετη την 1.49 gr για αναβαθμιση εκτος και εαν εχει φτιαχτει εξω και εχει περαστη εξω η rom αρα με αυτο υποθετο να υπαρχει και η 1.53 eng .φιλε keltis εχεις να δωσεις εξηγησεις πολλες θα πρεπει να μας πεις εαν ο ηχος ειναι οκ και εαν το μενου ειναι το ιδιο και εαν ο media player ειναι ο 9.0 η ο 10.0 και γενικα να μας περιγραψεις το μενου και αλλα πραγματα να δουμε εμεις εαν υπαρχουν διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Έπειτα από συμβίωση με το κινητό για κάνα μήνα και, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αν και δουλεύω με την 1.36 έκδοση λογισμικού που είχε από την αρχή (αν και δεν το βλέπω για πολύ ακόμα ;) ) Μια σημαντική παρατήρηση έχει να κάνει με το εξής: ρε παιδιά, μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι κάτι σε μετατροπέα ώστε από το πολύ μικρό jack που έχει για το hands free να πάμε στο κλασικό ώστε να μπορούμε να συνδέσουμε κανονικά ακουστικά; :rolleyes: Γιατί αυτός ο μπελάς; Απλά για να μπορέσουμε να βάλουμε πάνω κάνα καλό ακουστικό, αφού αυτά της συσκευασίας από απόδοση ήχου είναι λίγο για τα κλάματα... :cry: Μπορεί γενικά να μην είναι ιδιαίτερα αισθητό, αλλά για κάποιον που έχει "κόλλημα" με τη μουσική πιστεύω πως επιβάλεται κάτι τέτοιο... :rolleyes: Για να φανταστείτε, εγώ, ενώ έχω βάλει πάνω κανονικά miniSD 512 κυκλοφορώ ακόμα με το mp3 player για να ακούω αξιόλογα μουσική... :( Για ρίξτε τα φώτα σας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 εαν θες σε παρακαλω μπορεις να κανεις κατι ? κλεισε το κινητο σου και ανοιξε το πατωντας ταυτοχρονα το αριστερο κουμπι του navigation και πες μου τι γραφει στο built time για να το ανοιξεις ξανα βγαλε την μπαταρια Λοιπόν, να τι γράφει ... OMP Loader V 3.270 Build Time:Mar 31 2005 Ready Να και η φωτογραφία των "Σχετικών" που είχα υποσχεθεί. Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδιά έχω και εγώ την 1.360.0.0 . Τηλεφώνησα στην Motorola και μου είπαν πως με αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα των 70 χαρ/ρων στα ελληνικά. Το έχει πάει κανείς για αναβάθμιση ώστε να διαπιστώσουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσεις αν το έχει αναβαθμίσει κανείς πρόσφατα, τι έκδοση στη ROM έχει; καλημερα μα το προβλημα δεν ειναι προβλημα ειναι θα ελεγα τυπογραφικο?? τελοσ παντων το θεμα ειναι οτι ασχετα με τους 70 εαν γραψεις πανω απο 70 και στειλεις το μηνυμα θα παει σαν ενα απο τα παιδια εδω μεσα ξερω οτι οσοι εχουν παει για αναβαθμηση τους βαζουν την 1.49 gr και δεν εχουν πει εαν εχει λυθει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Λοιπόν, να τι γράφει ... OMP Loader V 3.270 Build Time:Mar 31 2005 Ready Να και η φωτογραφία των "Σχετικών" που είχα υποσχεθεί. και το δικο μου ετσι λεει μονο που η rom...... ειναι η 1.49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 καλημερα μα το προβλημα δεν ειναι προβλημα ειναι θα ελεγα τυπογραφικο?? τελοσ παντων το θεμα ειναι οτι ασχετα με τους 70 εαν γραψεις πανω απο 70 και στειλεις το μηνυμα θα παει σαν ενα απο τα παιδια εδω μεσα ξερω οτι οσοι εχουν παει για αναβαθμηση τους βαζουν την 1.49 gr και δεν εχουν πει εαν εχει λυθει αυτο to ''provlima'' me tous 70 xaraktires exei lythei. To piga prin 10 meres k mou perasan tin 1.49 Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 και το δικο μου ετσι λεει μονο που η rom...... ειναι η 1.49 Και μένα η ημερομηνία build μου φαίνεται αρκετά παλιά. Τι να πω. Πιθανόν να είναι μία ειδική ROM μόνο για την TIM ... Πάντως προβλήματα στην λειτουργία του κινητού δεν έχω ως τώρα. Αλλά και πάλι δεν το έχω ούτε βδομάδα, και είναι και το πρώτο smartphone που πιάνω στα χέρια μου. Το μέλλον θα δείξει ... :worry: Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena_crete Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Kalimera se olous kai oles sas! Ego molis xthes pira to motorola MPx 220 kai akoma tou kano tin proti fortisi! Den exo prolavei kan na to anoikso! Me psilotromaksate me ta provlimatakia pou lete oti parousiazei... Einai to proto smartphone pou pairno, kai to pira gia kalitero apo ta symbian, ypotithetai... Elpizo na min mou vgei provlimatiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Kalimera se olous kai oles sas! Ego molis xthes pira to motorola MPx 220 kai akoma tou kano tin proti fortisi! Den exo prolavei kan na to anoikso! Me psilotromaksate me ta provlimatakia pou lete oti parousiazei... Einai to proto smartphone pou pairno, kai to pira gia kalitero apo ta symbian, ypotithetai... Elpizo na min mou vgei provlimatiko! καλως ηρθες elena_crete δεν ειναι προβληματικο το κινητο απλα εμεις θελουμε πολλα μαλλον εαν εχεις οποια απορια ευχαριστως να σε βοηθησουμε μην διστασεις να μας ρωτησεις :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena_crete Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 :D S'euxaristo poli! Makari loipon na meino ikanopoiimeni! Tora gia to ean sas xreiasto, mallon kapoies fores tha sas zaliso ki ego! :S Kalos sas vrika loipon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_oximaton Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 file saitas gnwrizeis an mporoume mesw tou mpx na xoume mobile tv? kai kati asxeto,den mpwrw na mpw sto buy &sell..den exw ta dikaiwmata leei..ti kanw?to mpx me apogoiteuse k thelw na to dwsw wres wres lismwnw to sx1.. :X :X :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 file saitas gnwrizeis an mporoume mesw tou mpx na xoume mobile tv? kai kati asxeto,den mpwrw na mpw sto buy &sell..den exw ta dikaiwmata leei..ti kanw?to mpx me apogoiteuse k thelw na to dwsw wres wres lismwnw to sx1.. :X :X :O μπορουμε να εχουμε streming tv με καποια προγραμματα εαν εχεις τον explorer τοτε βαλε τον opera για internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_miller Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ 220.ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ Q-TELECOM Κ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MMS.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ 220.ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ Q-TELECOM Κ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MMS.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Mpes edw:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84456 kai zhta kwdiko gia eisodo sto gmail. mpes sto gmail kai katebase tis odhgies pou yparxoyn sto tmhma "tutorial" Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Kalimera se olous Otan grafoume sms sto wraio ayto kinito mas dinei thn dinatotita na xrisimopoihsoume kapoies etoimes lekseis - protaseis apo mia lista. Kserete an mporoume an emploutisoume ayth th lista kai me alles lekseis h protaseis? kai kati teleytaio kserete an yparxei kapoio tool isws pou na sou anoigei dyo pragmata sthn othoni px:sthn misi othoni na grafeis sms kai sthn alli misi na exeis anoixto ena note (gnwrizw oti einai ena kinito kai oxi ypologisths :o) ). Efxaristw poly gia thn prosoxh sas Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Kalimera se olous Otan grafoume sms sto wraio ayto kinito mas dinei thn dinatotita na xrisimopoihsoume kapoies etoimes lekseis - protaseis apo mia lista. Kserete an mporoume an emploutisoume ayth th lista kai me alles lekseis h protaseis? kai kati teleytaio kserete an yparxei kapoio tool isws pou na sou anoigei dyo pragmata sthn othoni px:sthn misi othoni na grafeis sms kai sthn alli misi na exeis anoixto ena note (gnwrizw oti einai ena kinito kai oxi ypologisths :o) ). Efxaristw poly gia thn prosoxh sas Καλησπέρα! Σ' αυτό το υπέροχο κινητό δε μπορείς να προσθέσεις άλλες έτοιμες φράσεις, αλλά να επεφεργαστείς τις ήδη υπάρχουσες. Ξεκίνα να γράφεις ένα νέο SMS, πάτα Μενού>Επιλογές>Επεξεργασία κειμένου και άλλαξέ τις κατά πώς σε βολεύουν. Όσο για το tool που περιέγραψες, δεν ξέρω αν υπάρχει, πάντως θα ήταν όντως χρήσιμο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts