Nos 55 Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 Αν δεν μενετε στην πολη που τωρα ζειτε, που θα θελατε να μενετε??? Εγω προσωπικα θα ηθελα Θεσσαλονικη:yahoo: :yahoo: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω πιστευω πως στον Πειραια που μενω ειμαι μια χαρα!!! Κατα την γνωμη μου ειναι η ομορφοτερη πολη στον κοσμο και δεν την αλλαζω με καμια!!!!:rolleyes: Μονο αν μου ελεγε καποιος οτι θα παω να μεινω στην Αβανα τις Κουβας θα μετακομιζα....αλλιως Πειραιας rulezz Αλλιως αλλιωτικα και Πασαλιμανιοτικα:) :) :D Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θα ήθελα να εμένα στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Αν και το βράδυ φαίνονται τα φώτα του νησιού θέλω να πάω κολυμπόντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω μενω στην ομορφοτερη πολη του κοσμου - Θεσσαλονικη- αλλα θα τηη αλλαζα με ενα παραθαλασσιο σπιτι μπροστα στο κυμα με τζαμαρια να βλέπω ολη μερα τη θαλασσα!!!!!!!Να ανοιγω τα ματια μου και να βλεπω θαλασσα!!!!!! Μονο ετσι θα εφευγα απο δω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Παρίσι/Νέα Υόρκη/Κωνσταντινούπολη ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω θα ηθελα να ειχα ενα σπιτι στην Καραιβικη και ενα στην Καλιφορνια να πηγαινορχομαι..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Egw pali tha hthela na menw sto south coast ths California! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Από Ελλάδα θα'θελα να'μενα Καστοριά, και από εξωτερικό Wellington (N.Zealand) ή Βέρνη (Ελβετία). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 εχω την εντυπωση πως υπαρχει παρομοιο θεμα..μπορει βεβαια να κανω και λαθος... Γιαννενα απο μενα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μια χαρά είναι το Παγκράτι μου!! :up: Βέβαια αν είχα την επιλογή θα ήθελα να μένω σε κάποια άλλη χώρα π.χ. Σουηδία/Αγγλία Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 απο Ελλαδα...φυσικα Θεσσαλονικη for ever! εξωτερικο καπου ησυχα που να εχει καλο καιρο παντα και να εχει παραλιες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Γιαννενα/Ολλανδια.:D Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Από Ελλάδα Θεσσαλονίκη, ενώ από εξωτερικό Νέα Υόρκη, Κωνσταντινούπολη, Ζυρίχη ή Λος Άντζελες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 o peiraias einai i omorfoteri poli pou kserw kai den tha efeyga me tipota. alliws kommotini mia neaniki poli xtismeni apo tin arxi me wraies polykatoikies plateies ktl kai magazia pou oute stin athina den vriskeis. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω Πειραια και παλι Πειραια !! Εχει τα παντα ! Απο εξωτερικο Λονδινο , Πραγα , Βιεννη Ειναι απιστευτες πολεις η καθε μια για διαφορετικους λογους Α, ξεχασα και το Κομο της Β. Ιταλιας φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Έδεσσα,Βόλος,Θεσσαλονίκη.Αυτές είναι οι αγαπημένες μου περιοχές,όπου θα θελα να μέω. Έδεσσα γιατί είναι μικρή πόλη με ήσυχους κατοίκους και κοντά στη Θεσσαλονίικη. Βόλος,γιατί είναι κοντά στη θάλασσα,αρκετά μεγάλη πόλη με μεγάλη παροχή υπηρεσιών και κοντα και στις δύο μεγάλες πόλεςι Θεσσαλονίκη γατί υπάρχουν τα πάντα απο υπηρεσίες αντιπροσωπίες καταστήματα(και πιστέψτε με,εγω που μένω στην επαρχία μου λέιπουν τα καταστήματα)πολύς κόσμος,πολλά κέντρα διασκέδασης,και όμορφο κλίμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Βαρκελώνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 μετα απο αυτα που ειδα χθες στην καλιφορνια ... αλλα σαν τη θεσσαλονικη δεν εχει πουθενα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θεσσαλονικη θα ηθελα να μενω, αλλιως μου αρεσει και στον Πειραια! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Η αληθεια ειναι οτι ο Πειραιας και η Θεσσαλονικη μοιαζουν πολυ μεταξυ τους!!! Εγω οπως ειπα σε προηγουμενο post μου τον Πειραια δεν τον αλλαζω...αλλα να επρεπε να παω σε αλλη πολυ εντος συνορων παντα θα πηγαινα Θεσσαλονικη!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skype Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγώ το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο σφύζει απο ζωή, δεν το αλλάζω παρόλο που οι περισσότεροι το εγκαταλείπουν για να πάνε στα προάστια, βέβαια ίσως πάω κι'εγώ εκεί κάποτε... Απ εξωτερικό Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Φρανκφούρτη. Επίσης θα μου άρεσε να μείνω στην Καλιφόρνια, L.A. η Σαν Φρανσίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 εγω σε 2 χρόνια πρώτα ο Θεός στήν καλύτερη πόλη τής Ελλάδας... ΠΕΙΡΑΙΑΣ RULEZZZZZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ελλαδα δεν θα ηθελα να μεινω πουθενα.εξωτερικο μονο. μαδριτη,new york,τοκιο η σε κανενα εξωτικο νησι. α ξεχασα κ την ολλανδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Η αληθεια ειναι οτι ο Πειραιας και η Θεσσαλονικη μοιαζουν πολυ μεταξυ τους!!! Εγω οπως ειπα σε προηγουμενο post μου τον Πειραια δεν τον αλλαζω...αλλα να επρεπε να παω σε αλλη πολυ εντος συνορων παντα θα πηγαινα Θεσσαλονικη!!! Ναι μοιάζουν και οι δύο, στην βρωμιά και στο καυσαέριο! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts