Mbokota Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Σήμερα κάναμε 3ωρο. 1η ώρα άλγεβρα 2η ώρα κενό Αντιγόνη 3η ώρα Δίκαιο 4η ώρα κενό Ρητορικά 5η ώρα κενό Λατινικά 6η ώρα Γυμναστική 7η ώρα κενό Κείμενα Φυσικά έφυγα μετά την τρίτη ώρα, αφού έχω μόνο 5 απουσίες από την αρχή της χρονιάς. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μπόκοτα Ρητορικά λες τις αρχές φιλοσοφίας? Ή σας το αλλάξαν? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μπόκοτα Ρητορικά λες τις αρχές φιλοσοφίας? Ή σας το αλλάξαν? Απ ότι ξέρω αν και δεν είμαι θεωρητική, δεν υπάρχει μάθημα ρητορικά. Άρα λογικά εννοεί τις αρχές φιλοσοφίας. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 μηπως εννοει ρητορικα κειμενα?:rolleyes: ουτε εγω ειμαι θεωρητικη(αλλα τεχνολογικη)αλλα ειναι η κοπελα μου..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ναι βρε παιδια... Τα μαθηματα θεωρητικης κατευθυνσης ειναι λατινικα, ρητορικα κειμενα και αρχες φιλοσοφιας.. .. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 αυριο εχουν απεργια τα σχολεια; θα εχει μεγαλη συμετοχη; thanks :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Εμάς έκλεισε το σχολείο.Σμήερα μπάιναμε και βγαίναμε όλη μέρα και αύριο θα πάρουμε πρόγραμμα την πρώτη ώρα και θα φύγουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Εμάς έκλεισε το σχολείο.Σμήερα μπάιναμε και βγαίναμε όλη μέρα και αύριο θα πάρουμε πρόγραμμα την πρώτη ώρα και θα φύγουμε! τι ειναι αυτοι ρεεεεε.... για τους καθηγητες μιλαω... ακουσα οτι εκτοσ απο τα σχολεια θα απεργησουν τραμ δημοσιογραφοι και αλλα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 αυριο εχουν απεργια τα σχολεια; θα εχει μεγαλη συμετοχη; thanks :) Γενικά οι καθηγητές απεργούν. Πάντως απεργούν/ δεν απεργούν διαφορά δεν θα δείς... Τελευταία μέρα "μαθημάτων" είναι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 εμεις αυριο 3ωρο θα κανουμε! γερή άπλα :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Γενικά οι καθηγητές απεργούν. Πάντως απεργούν/ δεν απεργούν διαφορά δεν θα δείς... Τελευταία μέρα "μαθημάτων" είναι :happy: αυριο ειναι τελευταια και την τεταρτη μονο προγραμμα;;; και τιποτα αλλο τελος;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Για μας σημερα ειναι τελευταια μερα και Πεμπτη ξεκιναμε γραφωντας διπλο μαθημα...:cry: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 και ποτε τελειωνετε? εμεις δινουμε δευτερα τωρα...αυριο ουτε σχολειο ουτε τιποτα..σημερα τελειωσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Στις 11-6 τελειωνουμε... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 τελεια!εμεις 15 :( απ οτι ακουσα ..πρεπει να τελειωσουν 15 η 18!νωριτερα δεν γινεται!! παρανομείτε !:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 τελεια!εμεις 15 :( απ οτι ακουσα ..πρεπει να τελειωσουν 15 η 18!νωριτερα δεν γινεται!! παρανομείτε !:p ο αδελφος μου θα πανε αυριο μονο για προγραμμα και αρχιζουν την τεταρτη 23 και τελειωνουν 13 ιουνιου..... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Εδώ μπορούμε να γράφουμε για την Β' Λυκείου οτιδήποτε μας αποσχολεί κ έχει να κάνει με το σχολείο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Εδώ μπορούμε να γράφουμε για την Β' Λυκείου οτιδήποτε μας αποσχολεί κ έχει να κάνει με το σχολείο προβλεπεται φετος να μας 'φανε' στο σχολειο μου..μαλλον ερχετε διευθυντης πολυ βαρβατος...να φανταστειτε περισυ στο σχολειο που ηταν διευθυντης ουτε 3 μερες δεν κανανε καταληψη:X! γιατι αυτος απο την τρελα που εχει κοιμονταν μεσα στο σχολειο ωστε να μην το παρουν τα παιδια:wacko:! τι εχουμε να τραβηξουμε και φετος....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ε αφου δεν εγινε καταληψη να γινει το σχολειο σαν πορνειο ο διευθηντης ειναι κακος.Ρε τι ακουμε σημερα απο ατομα που πανε στο σχολειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 προβλεπεται φετος να μας 'φανε' στο σχολειο μου..μαλλον ερχετε διευθυντης πολυ βαρβατος...να φανταστειτε περισυ στο σχολειο που ηταν διευθυντης ουτε 3 μερες δεν κανανε καταληψη! γιατι αυτος απο την τρελα που εχει κοιμονταν μεσα στο σχολειο ωστε να μην το παρουν τα παιδια! τι εχουμε να τραβηξουμε και φετος.... Αισχος και παλι αισχος φιλε μου.Καντε καταληψη πριν ανοιξει το σχολειο.Πως να παει η παιδεια μπροστα αμα δεν μπορεις ουτε καταληψη να κανεις.Τωρα τσαντιστηκα με αυτο τον διευθυντη που σας ετυχε και δεν θα κοιμηθω το βραδυ.Πραγματι ζεις ενα δραμα.Καλο κουραγιο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ρε παιδια τι επιθεση ειναι αυτη! για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους..εγω δεν ειπα πως ο διευθυντης ειναι κακος..απλα ειπα πως ειναι αυστηρος! και φοβαμαι μηπως μαζι με τα 'κακα' παιδια του σχολειου η μπαλα παρει και τα 'καλα' παιδια.το παραδειγμα με την καταληψη το εφερα για να δειξω την μεγαλη αυστηροτητα του συγκεκριμενου διευθυντη. και προσωπικα ειμαι κατα της καταληψης οποτε μην τα βαζετε με μενα!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ρε παιδια τι επιθεση ειναι αυτη! για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους..εγω δεν ειπα πως ο διευθυντης ειναι κακος..απλα ειπα πως ειναι αυστηρος! και φοβαμαι μηπως μαζι με τα 'κακα' παιδια του σχολειου η μπαλα παρει και τα 'καλα' παιδια.το παραδειγμα με την καταληψη το εφερα για να δειξω την μεγαλη αυστηροτητα του συγκεκριμενου διευθυντη. και προσωπικα ειμαι κατα της καταληψης οποτε μην τα βαζετε με μενα!:) Οκ σορι απο μενα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Οκ σορι απο μενα δεν πειραζει φιλε..ισως φταιω κ εγω λιγο..δεν εκανα και με τον καλυτερο τροπο την διατυπωση της γνωμης μου στο πρωτο μηνυμα...:) υγ.φοβερη η υπογραφη σου!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εσείς έχετε όλους τους καθηγητές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 οχι βεβαια τι λεσ τωρα δεν εχουμε ιστορια χημικο φυσικο φιλολογο και αλλους... επισης δεν εχουμε παρει ολα τα βιβλια εχουμε παρει μονο τα 5 απο τα 20 βιβλια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts