Jump to content

Σχολεία: Απεργίες καθώς και γενική συζήτηση

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα κάναμε 3ωρο.

1η ώρα άλγεβρα

2η ώρα κενό Αντιγόνη

3η ώρα Δίκαιο

4η ώρα κενό Ρητορικά

5η ώρα κενό Λατινικά

6η ώρα Γυμναστική

7η ώρα κενό Κείμενα

Φυσικά έφυγα μετά την τρίτη ώρα, αφού έχω μόνο 5 απουσίες από την αρχή της χρονιάς.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπόκοτα Ρητορικά λες τις αρχές φιλοσοφίας? Ή σας το αλλάξαν?
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μπόκοτα Ρητορικά λες τις αρχές φιλοσοφίας? Ή σας το αλλάξαν?

Απ ότι ξέρω αν και δεν είμαι θεωρητική, δεν υπάρχει μάθημα ρητορικά. Άρα λογικά εννοεί τις αρχές φιλοσοφίας. :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

μηπως εννοει ρητορικα κειμενα?:rolleyes:

ουτε εγω ειμαι θεωρητικη(αλλα τεχνολογικη)αλλα ειναι η κοπελα μου..:O

• 3 weeks later...
Ναι βρε παιδια... Τα μαθηματα θεωρητικης κατευθυνσης ειναι λατινικα, ρητορικα κειμενα και αρχες φιλοσοφιας.. ..
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Εμάς έκλεισε το σχολείο.Σμήερα μπάιναμε και βγαίναμε όλη μέρα και αύριο θα πάρουμε πρόγραμμα την πρώτη ώρα και θα φύγουμε!

Εμάς έκλεισε το σχολείο.Σμήερα μπάιναμε και βγαίναμε όλη μέρα και αύριο θα πάρουμε πρόγραμμα την πρώτη ώρα και θα φύγουμε!

τι ειναι αυτοι ρεεεεε....

για τους καθηγητες μιλαω...

ακουσα οτι εκτοσ απο τα σχολεια θα απεργησουν τραμ δημοσιογραφοι και αλλα.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυριο εχουν απεργια τα σχολεια;

θα εχει μεγαλη συμετοχη;

thanks

:)

Γενικά οι καθηγητές απεργούν. Πάντως απεργούν/ δεν απεργούν διαφορά δεν θα δείς... Τελευταία μέρα "μαθημάτων" είναι :happy:

Γενικά οι καθηγητές απεργούν. Πάντως απεργούν/ δεν απεργούν διαφορά δεν θα δείς... Τελευταία μέρα "μαθημάτων" είναι :happy:

αυριο ειναι τελευταια και την τεταρτη μονο προγραμμα;;;

και τιποτα αλλο τελος;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μας σημερα ειναι τελευταια μερα και Πεμπτη ξεκιναμε γραφωντας διπλο μαθημα...:cry:
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

και ποτε τελειωνετε?

εμεις δινουμε δευτερα τωρα...αυριο ουτε σχολειο ουτε τιποτα..σημερα τελειωσαμε!

Στις 11-6 τελειωνουμε...
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

τελεια!εμεις 15 :(

απ οτι ακουσα ..πρεπει να τελειωσουν 15 η 18!νωριτερα δεν γινεται!!

παρανομείτε !:p

τελεια!εμεις 15 :(

απ οτι ακουσα ..πρεπει να τελειωσουν 15 η 18!νωριτερα δεν γινεται!!

παρανομείτε !:p

ο αδελφος μου θα πανε αυριο μονο για προγραμμα και αρχιζουν την τεταρτη 23 και τελειωνουν 13 ιουνιου.....

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
Εδώ μπορούμε να γράφουμε για την Β' Λυκείου οτιδήποτε μας αποσχολεί κ έχει να κάνει με το σχολείο

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για την Β' Λυκείου οτιδήποτε μας αποσχολεί κ έχει να κάνει με το σχολείο

προβλεπεται φετος να μας 'φανε' στο σχολειο μου..μαλλον ερχετε διευθυντης πολυ βαρβατος...να φανταστειτε περισυ στο σχολειο που ηταν διευθυντης ουτε 3 μερες δεν κανανε καταληψη:X! γιατι αυτος απο την τρελα που εχει κοιμονταν μεσα στο σχολειο ωστε να μην το παρουν τα παιδια:wacko:!

τι εχουμε να τραβηξουμε και φετος....:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε αφου δεν εγινε καταληψη να γινει το σχολειο σαν πορνειο ο διευθηντης ειναι κακος.Ρε τι ακουμε σημερα απο ατομα που πανε στο σχολειο.

προβλεπεται φετος να μας 'φανε' στο σχολειο μου..μαλλον ερχετε διευθυντης πολυ βαρβατος...να φανταστειτε περισυ στο σχολειο που ηταν διευθυντης ουτε 3 μερες δεν κανανε καταληψη! γιατι αυτος απο την τρελα που εχει κοιμονταν μεσα στο σχολειο ωστε να μην το παρουν τα παιδια!

τι εχουμε να τραβηξουμε και φετος....

Αισχος και παλι αισχος φιλε μου.Καντε καταληψη πριν ανοιξει το σχολειο.Πως να παει η παιδεια μπροστα αμα δεν μπορεις ουτε καταληψη να κανεις.Τωρα τσαντιστηκα με αυτο τον διευθυντη που σας ετυχε και δεν θα κοιμηθω το βραδυ.Πραγματι ζεις ενα δραμα.Καλο κουραγιο

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

ρε παιδια τι επιθεση ειναι αυτη! για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους..εγω δεν ειπα πως ο διευθυντης ειναι κακος..απλα ειπα πως ειναι αυστηρος! και φοβαμαι μηπως μαζι με τα 'κακα' παιδια του σχολειου η μπαλα παρει και τα 'καλα' παιδια.το παραδειγμα με την καταληψη το εφερα για να δειξω την μεγαλη αυστηροτητα του συγκεκριμενου διευθυντη. και προσωπικα ειμαι κατα της καταληψης οποτε μην τα βαζετε με μενα!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια τι επιθεση ειναι αυτη! για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους..εγω δεν ειπα πως ο διευθυντης ειναι κακος..απλα ειπα πως ειναι αυστηρος! και φοβαμαι μηπως μαζι με τα 'κακα' παιδια του σχολειου η μπαλα παρει και τα 'καλα' παιδια.το παραδειγμα με την καταληψη το εφερα για να δειξω την μεγαλη αυστηροτητα του συγκεκριμενου διευθυντη. και προσωπικα ειμαι κατα της καταληψης οποτε μην τα βαζετε με μενα!:)

Οκ σορι απο μενα

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Οκ σορι απο μενα

δεν πειραζει φιλε..ισως φταιω κ εγω λιγο..δεν εκανα και με τον καλυτερο τροπο την διατυπωση της γνωμης μου στο πρωτο μηνυμα...:)

υγ.φοβερη η υπογραφη σου!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

οχι βεβαια τι λεσ τωρα δεν εχουμε ιστορια χημικο φυσικο φιλολογο και αλλους...

επισης δεν εχουμε παρει ολα τα βιβλια εχουμε παρει μονο τα 5 απο τα 20 βιβλια...

[sIGPIC][/sIGPIC]