Jump to content

Εγχείρηση αλλαγής φύλου

Aeikinitos
 Κοινοποίηση

Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;  

225 members have voted

1. 1. Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;

• Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα
      14
    • Όχι
      194
    • Τι είναι αυτό;
      3
    • Ναι, αλλά φοβάμαι
      4
    • Ναι, αλλά κοστίζει
      10

Recommended Posts

Υπερβολές...

Δεν το πιστεύω το ρεπορτάζ. Πολύ απλά, μου φαίνεται αδύνατο να μην γνωρίζεις ότι η κοπέλα που τα έχεις φτιάξει δεν είναι φυσιολογική.

Και για να δούλευε σε οίκο ανοχής δεν νομίζω να είχε τα τρελά λεφτά. Οπότε και η εγχείρηση δεν θα ήταν και από αυτές που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Και ο σωματότυπος της θα ήταν διαφορετικός, η φωνή θα ήταν ανορθόδοξα ψιλή και στο κρεβάτι θα ήταν πολύ διαφορετική (αν ο τύπος είχε πάει με γυναίκες πριν από αυτή, αυτό τουλάχιστον θα το είχε προσέξει)

Destiny found.

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

χωρια που δε δουλευουν σε "κλασικους" οικους ανοχης με εκ γενετης γυναικες..

το πρωι μηπως ξυριζονταν και μαζι?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

χωρια που δε δουλευουν σε "κλασικους" οικους ανοχης με εκ γενετης γυναικες..

το πρωι μηπως ξυριζονταν και μαζι?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μισό, να πάρω ανάσα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα πέρα από την πλάκα, κάπου είχα διαβάσει (ή ακούσει) ότι κάτι κάνουν στο πρόσωπό τους και δεν βγάζουν τρίχες... μπορεί όμως και να κάνω λάθος.

Destiny found.

το πιο σιγουρο που μπορουν να κανουν ειναι η φωτολυση...δεν εχει ομως μονιμο αποτελεσμα.διαρκει περιπου 5-6 χρονια(μεσο ορο)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γενικά,για μια τέτοια πετυχημένη αλλαγή,δεν αρκεί μόνο η επέμβαση...Πρέπει να γίνουν πάρα πολλές...

Γενικά,για μια τέτοια πετυχημένη αλλαγή,δεν αρκεί μόνο η επέμβαση...Πρέπει να γίνουν πάρα πολλές...

... οι οποίες απαιτούν αρκετά λεφτά και οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν διαθέτουν.

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το ρεπορτάζ είναι fake. :p

Άλλη μια δύσκολη υπόθεση εξιχνιάστηκε! Καιρός να γυρίσω πίσω στο τμήμα... go go gadget legs :superman: :superman:

:lol: :lol: :lol:

Destiny found.

... οι οποίες απαιτούν αρκετά λεφτά και οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν διαθέτουν.

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το ρεπορτάζ είναι fake. :p

Άλλη μια δύσκολη υπόθεση εξιχνιάστηκε! Καιρός να γυρίσω πίσω στο τμήμα... go go gadget legs :superman: :superman:

:lol: :lol: :lol:

+1

Θέλει πολλά λεφτά.Αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι...:X

Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος. Ξέρω άτομα με ορμονικές διαταραχές οι οποίοι ούτε gay έχουν γίνει ούτε εγχείρηση έχουν κάνει. Είναι καθαρά θέμα αγωγής. Αν σε έχουν μάθει να αγαπάς αυτό που είσαι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο. Καθαρά θέμα περιβάλλοντος πιστεύω πως είναι.

Παρτε και μια παρουσίαση εγχείρησης να δείτε πως γίνεται:

link deleted

Δε ξέρω αν υπάρχουν φτηνές και ακριβές λύσεις. Πάντως στην παραπάνω παρουσίαση αυτό ΔΕΝ μοιαζει με αιδοίο!!! :X

:X :X :X :X

Μην το δείτε αν τρώτε!

Μη το δουν γενικά... το θέαμα ειναι αηδιαστικό.

Πάντως προτείνω να βγει γιατι υπάρχουν και μικρά παιδια στο φόρουμ

kati themata pou anoigete re paidia.....

osoi endiafereste pigainetai mia Vrazilia,

einai top xwra gia tetoia kolpa....

τυφλα να εχει η ολλανδια που 1/3 εχει κανει αλλγη φυλου....

ε ρε τα λετε που τα λετε προειδοποιηστε πρωτα..:p

Sorry αν προκάλεσα αναστάτωση! Για ενημερωτικούς λόγους το ανέβασα κυρίως! :X

Ενημερωθήκαμε ενδελεχώς. Βήμα-βήμα η όλη διαδικασία προς όλους τους ενδιαφερόμενους! Πάντως η ανάλυση των φωτογραφιών είναι εξαιρετική! Με ψηφιακή φωτογραφική τραβήχτηκαν;

ΥΓ: Πόσα megapixel ήταν η ανάλυση των φωτογραφιών;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Ενημερωθήκαμε ενδελεχώς. Βήμα-βήμα η όλη διαδικασία προς όλους τους ενδιαφερόμενους! Πάντως η ανάλυση των φωτογραφιών είναι εξαιρετική! Με ψηφιακή φωτογραφική τραβήχτηκαν;

ΥΓ: Πόσα megapixel ήταν η ανάλυση των φωτογραφιών;

Ε αυτό μάλλον θα πρέπει να ήμουν ο φωτογράφος για να το γνωρίζω! :lol:

Φυσικά και δεν θα το έκανα. Για ποιον λόγο να καταστρέψω το σώμα μου; Και γενικότερα δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω. Αυτοί που απάντησαν τις διάφορες επιλογές του ΝΑΙ γιατί δεν εμφανίζονται να μιλήσουν εδώ; :lol: :lol:
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Γιατί αν βγουν και το πουν, οι περισσότεροι από εδώ (εκτός από εμένα)θα τους κράξουν.
Destiny found.

Αυτοί που απάντησαν τις διάφορες επιλογές του ΝΑΙ γιατί δεν εμφανίζονται να μιλήσουν εδώ; :lol: :lol:

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

-Είδαν το τόπικ και θέλοντας να κάνουν χαβαλέ απάντησαν Ναι! :p

-Ισχύει αυτό που είπε η Treloparea. Δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο και την οθόνη τους βγάζουν την επιθετικότητα τους και φροντίζουν με όσο πιο αγενή τρόπο μπορούν να την "πούν" στον άλλο και να τον κρίνουν! Δε μπορούν να καταλάβουν οτι άλλο είναι να κρίνεις ανθρώπους και άλλο απόψεις. Όταν κρίνεις απόψεις, δεν απευθύνεσαι σε κανένα προσωπικά και δε προσβάλεις κανένα ούτε άμεσα αλλά ούτε και εμμέσως. Έχω λίγα posts και μου την έχουν πει ορισμένοι "έξυπνοι" ουκ ολίγες φορές...

οχι γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αλλαξουν ξαφνικα τα γουστα μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Mε την καμια!...εκτος κι αν μου το ζητουσανε να το βαλουν σε κανενα μουσειο...

...μπροστα στον 'κατεδαφιστη' μου, του Ρασπουτιν δεν πιανει μια :p :p :lol: :lol:

(οχι απαντησα ;) )

Αυτοί που απάντησαν "τι είναι αυτό" τι πρέπει να κάνουν; :p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Να ανοίξουν κανένα βιβλίο ή να ψάξουν στο νετ για να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτό:ninja:
Destiny found.

Ούτως ή άλλως, δυστυχισμένος θα ειναι καποιος, ειτε ως τραβεστί ειτε ως εγχειρισμένος. Δεν ξερω για ποιο λόγο, εγκλωβίζονται παντα σε συγκεκριμένο μοντέλο ζωής, απιστευτα θλιβερό και περιθωριακό. Δε νομιζω η εγχείρηση να κανει τη διαφορά. Είναι μεγάλο το λουκι σε αντιθεση με τους ομοφυλόφιλους που πολλοι απο αυτούς, ζουν μια κανονική ζωή.

Σε λιγους μηνες το ετος που διανυουμε θα κλεισει τον κυκλο του και θα υποδεχτουμε το 2007.Η ζωη μας πλεον εχει εκσυνχρονιστει υπερβολικα,η τεχνολογια εχει προχωρησει αφανταστα,ισως και ο χρονος μας να εχει περιοριστει σημαντικα,σε σχεση παντα,με παλαιοτερα χρονια..Δεν ειναι μονο αυτα ομως πιστευω,εχουν αλλαξει σε μεγαλο βαθμο και οι ανθρωποι με πολλα ''πιστευω'' τους...Ενα απο αυτα ειναι και η αντιμετωπιση προς τα θεματα σεξουαλικου περιεχομενου οπως η ομοφυλοφιλια και η αμφιφυλοφιλια.

Πλεον,προς τα τελη του 2006,βλεπουμε(και στην Ελλαδα και παγκοσμιως),στην καθημερινη μας ζωη οτι η αντιμετωπηση αυτη προς τα παραπανω εχει κανει αρκετα βηματα προοδου,δειχνοντας μια αρκετα μεγαλη πλεον κατανοηση και συμβιβασμο σε αυτα.Σ' αυτο πιστευω,περα απο το οτι οι εποχες και τα πραγματα αλλαζουν αρκετα με το περασμα των χρονων,εχει παιξει αρκετα σημαντικο ρολο και η τηλεοραση. (Στην Ελλαδα και παγκοσμιως).

Βεβαια για να μην ειμαστε υπρβολικοι,η ομοφυλοφιλια και η αμφιφυλοφιλια ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ,απο την αρχαιοτητα.(Ειδικα η αρχαια Ελλαδα,ειχε παραδοση στην ομοφυλοφιλια).Απλα στην συχρονη καθημερινη μας ζωη,λογω του εκσυχρονισμου της ποιοτητας της ζωης μας κατα πολυ,σε συγκριση ακομα και με 20 χρονια πριν,η παρουσια και η αναφορα αυτων καθημερινα,ειναι συχνοτερη,πιο εντονη.

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μια ταση προς την ομοφυλοφιλια/αμφιφιλοφιλια απο μικροι,αλλοι που ουτε καν το σκεφτονται,αλλοι που η ταση αυτη τους βγαινει μεγαλωνοντας,αλλοι που ειχαν παντα την ταση αλλα ΠΟΤΕ δεν το εκδηλωσαν για ΟΛΗ τους την ζωη,αλλοι που ειχαν μια ταση μικροι και μεγαλωνοντας ΔΕΝ την εχουν πια..Στην κοινωνια μας(παγκοσμια),ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μας ΠΡΕΠΕΙ να γνωριζει σε ποια απο τις παραπανω,και οχι μονο,κατηγοριες ανθρωπων ανηκει,και να γνωριζει τι ψαχνει,τι θελει,τι περιμενει και τι προσδοκα απο την ζωη του.Ετσι με αυτο τον τροπο,βοηθαει παρα πολυ τον ευατο του αλλα και ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ. :!:

Προσωπικα,απο μικρος(νηπιαγωγειο),ειχα μια ταση και στα δυο φυλα,(ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ) και παραλληλα ημουνα και ενα φυσιολογικοτατο παιδι(μπαλα,παρεες,κοινωνικοτητα κτλ.).Μου αρεσαν και τα δυο φυλλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,χωρις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διακριση.(Οπως λεμε 50%-50%).Αυτο δεν το ειχα εκδηλωσει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ,μεχρι που εφτασα 14.(Β' Γυμνασιου).Απο τοτε μεχρι και σημερα,οντας πλεον ωριμοτερος,ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ οτι ειμαι BI-SEXUAL.-(αμφισεξουαλικος).Δεν το εχω μονο συνειδητοποιησει αυτο σοβαρα πλεον,αλλα απο τα 14-15,το εκδηλωνω παραλληλα.Και οταν λεω το εκδηλωνω,δεν εννοω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ βεβαια...Οι περισσοτεροι φιλοι αλλα και αρκετοι γνωστοι μου,το γνωριζουν αυτο απο τοτε,γιατι ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ,ημουνα ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, με τον ευατο μου και με τους αλλους.(Το τελευταιο ειναι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το πραττει ο καθενας μας,ΓΕΝΙΚΑ στη ζωη του,-οχι μονο για αυτο το θεμα).

Προσωπικα προτιμω πολυ τα bi-sexual ατομα, αρκει να μην ειναι ιδιαιτερα ΕΠΙΔΕΞΙΟΜΑΝΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,δειχνοντας τις προτιμησεις τους ανεξελενκτα,χωρις ορια και φραγμους,ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και κυριως να μην προκαλουν συνεχως(κινησεις,συμπεριφορα).Ενα τετοιο ατομο ειμαι και εγω δηλ,normal ατομο,χωρις να ''κραζω'' και να φωναζω..Cool,μετρημενος και κυριως ΣΟΒΑΡΟΣ,αλλα και με αρκετο χιουμορ εννοειται... ! :cool:

Οσο για το αν θα εκανα εγχειρηση αλλαγης φυλλου ή οχι,δεν το σκεφτηκα ιδιαιτερα ποτε,μιας και απο μικροτερος ειχα ΣΧΕΔΟΝ αποφασισει τι μου αρεσει σεξουαλικα και τι οχι...

Πολλοι λενε,οτι τωρα πια,-(εν ετει 2006),ζουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ''bi-sexual εποχες''...Αυτο ισχυει κατα ενα μεγαλο ποσοστο πιστευω,αλλα εννοειται βεβαια οτι υπαρχουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι,οι οποιοι δεν θελουν αυτο,ουτε καν να το σκεφτονται...

Εν τελη,για να καταληξω: Ολοι οι ανθρωποι κανουν τις επιλογες τους,τοσο επαγγελματικα,οσο και προσωπικα. Αρκει και στους δυο παραπανω τομεις της ζωης τους,να μην ενοχλουν τον συναθρωπο τους,ο οποιος ενδεχομενως να εχει μια αλλη,εξισου σεβαστη,αποψη.

:!: Οταν υπαρχει σεβασμος προς τον συναθρωπο μας-(για ολα τα θεματα)-,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,σαν ανθρωποι... :cool: :!:

Νομίζω η ειλικρίνια σου και η επιλογή σου να μη μασάς τα λόγια σου, ειδικά όταν ξέρεις πως, όσο προοδευτικοί και να έχουμε γίνει, θα υπάρξουν αυτοί που θα σε κοιτάνε με διαφορετικό μάτι, είναι αξιοζήλευτη. Μπράβο! :)

@ Summer_2000

respect

τόσο για την ποιότητα της γραφής, όσο και για το θάρρος του περιεχομένου.

L' enfer c' est les autres

Παρατηρείται γενικότερα μια θυληκοποίηση του περιβάλλοντος.

Σε ένα ντοκυμαντέρ του Κούλογλου που έβλεπα παλαιότερα, είχε κάποιο τέτοιο θέμα και μιλούσε για αυτό το φαινόμενο.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος συντελεί στην καταστροφή αντρικών ορμονών, με αποτέλεσμα εμείς να είμαστε μισοί άντρες απ΄όσο οι παππούδες μας.

ήδη παρατηρήθηκαν θυληκά ψάρια να προσπαθουν να ζευγαρώσουν κάπου στον Ειρηνικό.

Πιστεύω δλδ. οτί η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε λόγω παράδοσης, ενώ σήμερα λόγω άλλων συνθηκών.

Όσο για το Summer_2000, ο ίδιος δεν νομίζω να θέλει επιβράβευση και τέτοια για τα λόγια του, απλώς θέλει να ζει και να του συμπεριφέρονται όπως το καθένα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]