Jump to content

Εγχείρηση αλλαγής φύλου

Aeikinitos
 Κοινοποίηση

Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;  

225 members have voted

1. 1. Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;

• Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα
      14
    • Όχι
      194
    • Τι είναι αυτό;
      3
    • Ναι, αλλά φοβάμαι
      4
    • Ναι, αλλά κοστίζει
      10

Recommended Posts

Ποια η άποψή σας για αυτό το θέμα; Έχετε κάποιον γνωστό/γνωστή που να θέλει ή να έχει κάνει ήδη εγχείρηση αλλαγής φύλου; Εσείς σκέφτεστε να κάνετε κάτι τέτοιο; Αν το απεχθάνεστε, ποιος είναι ο λόγος;

Όσον αφορά την προσωπική μου άποψη, είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος με αυτό το θέμα. Ακούω γνώμες, σχόλια, προτάσεις σχετικά με το θέμα.

ΥΓ: Μην παραλέιψετε να απαντήσετε και στην δημοσκόπηση!!!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποια η άποψή σας για αυτό το θέμα; Έχετε κάποιον γνωστό/γνωστή που να θέλει ή να έχει κάνει ήδη εγχείρηση αλλαγής φύλου; Εσείς σκέφτεστε να κάνετε κάτι τέτοιο; Αν το απεχθάνεστε, ποιος είναι ο λόγος;

Όσον αφορά την προσωπική μου άποψη, είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος με αυτό το θέμα. Ακούω γνώμες, σχόλια, προτάσεις σχετικά με το θέμα.

ΥΓ: Μην παραλέιψετε να απαντήσετε και στην δημοσκόπηση!!!

Aηδιάζω στην ιδέα και μόνο,:p

αλλά αν κάποιο άτομο νιώσει στην ζωή του καλύτερα με αυτήν την αλλαγή,δεν βρίσκω λόγο να μην το επιχειρήσει...;)

Καλύτερα απο τραβεστί πάντως...

αλλά αν κάποιο άτομο νιώσει στην ζωή του καλύτερα με αυτήν την αλλαγή,δεν βρίσκω λόγο να μην το επιχειρήσει...;)

+1

Συμφωνώ με αυτά που είπες.:)

+1

Συμφωνώ με αυτά που είπες.:)

Ναι.Είναι και καλύτερο θέαμα τουλάχιστον απο τα τραβεστί...;)

Και αν είναι και πετυχημένη η εγχείρηση,πολύ καλά...:)

κι εγω με καμια παναγια δεν κανω αλλαγη φυλου.

ετσι μια χαρα ειμαι.

Never Give Up:!:

Join friend!

+1.......

Την επόμενη φορά που θα ακούσω

1."Σε βλέπω φιλικά":mad: :mad: :mad:

2."Περνάω δύσκολο καιρό τώρα":mad: :mad:

3."Είμαι κολλημένη με κάποιον άλλο, και αυτός με κλάνει":wacko: :wacko:

Γίνομαι gay, και στην επόμενη φορά κάνω εγχείρηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε, καλά εννοείτε με τίποτα. Και να μην κοστιζε πάλι το ίδιο. Φίλε aekinitos εσύ θα το έκανες αυτό?:)

Νομίζω πως απάντησα πιο πριν...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ!

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Την επόμενη φορά που θα ακούσω

1."Σε βλέπω φιλικά":mad: :mad: :mad:

2."Περνάω δύσκολο καιρό τώρα":mad: :mad:

3."Είμαι κολλημένη με κάποιον άλλο, και αυτός με κλάνει":wacko: :wacko:

Γίνομαι gay, και στην επόμενη φορά κάνω εγχείρηση.

Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα... Άλλοι πέφτουν στο ποτό, άλλοι στη σοκολάτα, εσυ κανε αλλαγή φύλου.

patato posts

Όποιος έχει διάθεση να απαντήσει σοβαρά ας το κάνει.Οι υπόλοιποι ας βρουν άλλον τρόπο για να περνάνε δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.. :!:

Ego eimai antithetos me autin tin apopsi. Anatrixiazo stin idea kai mono gia tin allagi, apo antras na gineis ginaika kai to antitheto. Ean to ekane enas filos mou i mia fili mou, fisika kai den tha diekopta tin filia mas.

Ego eimai antithetos me autin tin apopsi. Anatrixiazo stin idea kai mono gia tin allagi, apo antras na gineis ginaika kai to antitheto. Ean to ekane enas filos mou i mia fili mou, fisika kai den tha diekopta tin filia mas.

Εγώ πάντως πιστεύω οτί υπάρχει εμφύτη τάση η οποία εκδηλώνεται στις συνθήκες που μεγαλώνει κανείς καθώς και στα ερεθίσματα του.

Μια φίλη που ήταν bi και ποτέ δεν το κρυψε, μου είχε κάποτε οτί στο νηπιαγωγείο της είχε μια φίλη που ήταν τόσο γλυκια και καλή που ήθελε να τη φιλίσει:X :X .

Θέλω να πω οτί δε πρέπει να μας ενδιαφέρει κανείς τι κάνει στο κρεβάτι του, αρκεί να μην μας επηρεάζει.

Φιλικά πάντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ήθελα να κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλλου θα σήμαινε ότι κάτι δεν πάει καλά με την σεξουαλικότητά μου. Όμως σ τα 18 χρόνια που είμαι πάνω σε αυτή τη γη ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν την έχω αμφισβητήσει.

Οπότε η απάντηση είναι όχι. Κι ακόμα κι αν ήμουν λεσβία δεν θα ήθελα να κάνω εγχείρηση γιατί αυτό θα σήμαινε ότι απαρνιέμαι το σώμα που μου έχει δωθεί.

Αυτά από εμένα.

Destiny found.

Mε τιποτα!!!!!!!

Καταρχην δεν εχω τασεις για κατι τετοιο φυσιολογικοτατη κοπελα ειμαι!!!!!

Αλλα αν καποιος και ιδιαιτερα αντρας νιωθει την αναγκη να καλυτερα να το κανει παρα να ντυνεται να βαφεται και να προσπαθει να φερεται σαν γυναικα (αλλιως τραβεστι) γιατι ετσι πιστευω πως ειναι χειροτερο και το θεαμα αλλα η κατασταση που ζει αυτος ο ανθρωπος να νιωθει γυναικα σε σωμα αντρα...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εγώ πάντως πιστεύω οτί υπάρχει εμφύτη τάση η οποία εκδηλώνεται στις συνθήκες που μεγαλώνει κανείς καθώς και στα ερεθίσματα του.

Μια φίλη που ήταν bi και ποτέ δεν το κρυψε, μου είχε κάποτε οτί στο νηπιαγωγείο της είχε μια φίλη που ήταν τόσο γλυκια και καλή που ήθελε να τη φιλίσει:X :X .

Θέλω να πω οτί δε πρέπει να μας ενδιαφέρει κανείς τι κάνει στο κρεβάτι του, αρκεί να μην μας επηρεάζει.

Φιλικά πάντα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο καθένας πρέπει να είναι υπερήφανος για αυτό που είναι και να μεμψιμοιρεί. Ότι έχει κανείς καλό είναι.

Mε τιποτα!!!!!!!

Καταρχην δεν εχω τασεις για κατι τετοιο φυσιολογικοτατη κοπελα ειμαι!!!!!

Αλλα αν καποιος και ιδιαιτερα αντρας νιωθει την αναγκη να καλυτερα να το κανει παρα να ντυνεται να βαφεται και να προσπαθει να φερεται σαν γυναικα (αλλιως τραβεστι) γιατι ετσι πιστευω πως ειναι χειροτερο και το θεαμα αλλα η κατασταση που ζει αυτος ο ανθρωπος να νιωθει γυναικα σε σωμα αντρα...

Ανάμεσα σε τραβεστί και αλλαγή φύλου η μόνη διαφορά είναι η απόφαση. "Αντί να ντύνομαι αυτό που θέλω να γίνω, γιατί να μην γίνω στην πραγματικότητα;" Φυσικά και τα δύο είναι τεράστια ξεφτίλα.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Egw eimai apolita happy me auto pou eimai. Allagi fulou den tha ekana pote, alla gia atoma pou ek fusews genniountai se lathos swma kai upoferoun...an exoun auti tin epilogi giati oxi?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

ουτε εγω 8α εκανα.

αλλα αν καποιος εχει τη 8εληση,την ψυχικη δυναμη και τα χρηματα να το κανει,τοτε δεν με αφορα.δικαιωμα του δεν ειναι?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ουτε εγω 8α εκανα.

αλλα αν καποιος εχει τη 8εληση,την ψυχικη δυναμη και τα χρηματα να το κανει,τοτε δεν με αφορα.δικαιωμα του δεν ειναι?

+1 Συνφωνω μαζι σου!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος. Ξέρω άτομα με ορμονικές διαταραχές οι οποίοι ούτε gay έχουν γίνει ούτε εγχείρηση έχουν κάνει. Είναι καθαρά θέμα αγωγής. Αν σε έχουν μάθει να αγαπάς αυτό που είσαι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο. Καθαρά θέμα περιβάλλοντος πιστεύω πως είναι.

Παρτε και μια παρουσίαση εγχείρησης να δείτε πως γίνεται:

**LINK MODERATED**

Δε ξέρω αν υπάρχουν φτηνές και ακριβές λύσεις. Πάντως στην παραπάνω παρουσίαση αυτό ΔΕΝ μοιαζει με αιδοίο!!! :X

Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος. Ξέρω άτομα με ορμονικές διαταραχές οι οποίοι ούτε gay έχουν γίνει ούτε εγχείρηση έχουν κάνει. Είναι καθαρά θέμα αγωγής. Αν σε έχουν μάθει να αγαπάς αυτό που είσαι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο. Καθαρά θέμα περιβάλλοντος πιστεύω πως είναι.

Παρτε και μια παρουσίαση εγχείρησης να δείτε πως γίνεται:

**LINK MODERATED**

Δε ξέρω αν υπάρχουν φτηνές και ακριβές λύσεις. Πάντως στην παραπάνω παρουσίαση αυτό ΔΕΝ μοιαζει με αιδοίο!!! :X

:X :X :X :X

Μην το δείτε αν τρώτε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάτι τέτοια ακούω, και μας βλέπω σε μερικές δεκαετίες να είμαστε με μια κοπέλα( όχι όλοι ταυτόχρονα,ο καθένας τη δικιά του :D ) και να μην ξέρεις αν ποτέ την λέγαν Μήτσο. Και να περιμένεις να το μάθεις όταν είναι να κάνεις παιδί. :worry:

Σαν μια ιστορία που είχα διαβάσει σε μια εφημερίδα,ένα χωριατόπαιδο είδε και απόειδε και κατέβηκε Αθήνα να βρει μια να παντρευτεί,να δουλέψει κτλ.Ειχε πάει 30 και δεν ειχε παει με γυναικα.Πηγε σε οικο ανοχής,μια,δυο,τρεις,.. ε κολλησε τελικα και την ερωτευτηκε!Τα φτιαξανε λεει,και αυτη συνεχιζε να δουλευει εκει. :D

παντρευτηκανε,τη γνωρισε και το σοι,και επι 3-4χρονια που προσπαθουσαν να κανουν παιδι τοτε το μαθανε οτι ηταν αντρας! Και τη παρατησε,και αυτη τον παρακαλαγε να ξανασμιξουν,κτλ.. Και η γιαγια που ειχε στεναχωρεθει με τον εγγονο της,ειπε: Αντε παιδι μου,ξαναβρειτε τα να δω και γω ενα εγγονακι,ποσο θα ζησω ακομη?? :D

ξέρω λίγο άσχετο αλλα το θυμηθηκα γιατι ειχα σκασει στα γελια :p