Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5200 & 5300

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου το παρατηρησες οτι ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις την θηκη;

Αυτο το παρατιρισα απο τιν προτι στιγμει, ειναι λογικο γιατι εχει τα γαντσακια γιρο γιρο και θιλικονη, θελη απαλα και με τα δυο χεργια για να μιν σπασει καταλα ολα ειναι οκεικ! :lol: :p :)

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο το παρατιρισα απο τιν προτι στιγμει, ειναι λογικο γιατι εχει τα γαντσακια γιρο γιρο και θιλικονη, θελη απαλα και με τα δυο χεργια για να μιν σπασει καταλα ολα ειναι οκεικ! :lol: :p :)

ολα ειναι οκ σοβαρα καταλαβα που το πηγες....

απλως δοκιμασα και ειδα οτι ειναι ολι γον τι δυσκολο...

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα ειναι οκ σοβαρα καταλαβα που το πηγες....

απλως δοκιμασα και ειδα οτι ειναι ολι γον τι δυσκολο...

:)

Που το πιγα? :p θα δει κανενας τι εγραψα και θα παθη :O :X

Καλα εγω θα την βγαζω μονο οταν βρομιζει και θελη καθαρισμα :lol: :p

Που το πιγα? :p θα δει κανενας τι εγραψα και θα παθη :O :X

Καλα εγω θα την βγαζω μονο οταν βρομιζει και θελη καθαρισμα :lol: :p

μονο τοτε....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως παιδια οτι δωσεις θα παρεις. Το μονο που δεν μου αρεσε στο 5300 ειναι οτι οταν παιζει καποιο μεγαλο κομματι σε μεγεθος κολλαει καποια 5-6 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει απο εκει που σταματησε.Να παω να αναβαθμισω Firmware?

Παντως παιδια οτι δωσεις θα παρεις. Το μονο που δεν μου αρεσε στο 5300 ειναι οτι οταν παιζει καποιο μεγαλο κομματι σε μεγεθος κολλαει καποια 5-6 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει απο εκει που σταματησε.Να παω να αναβαθμισω Firmware?

κοιτα το να δωσεις 150 για το 2500 παει στο καλο

αλλα για το 5300 220και να εχει καποιος ελειψεις ε...

αυτο παει πολυ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Phra xthes to 5300.Ekseretiko to thlefonaki, apithano to leitourgiko h othonh kai h aisthhsh sto xeri,ligo psiloapogohteysh h kamera!Me epidothsh edosa 100 eyra.To phra san deytero alla to vlepo monimh parea :)

Xreiazomai epigontos kapoion editor gia epeksergasia stis epafes mou ektos apo Outlook.Sto Outlook eno emfanizontai sosta oi epafes otan synxronizo ta vgazei perierga sto thlefonaki. Me to pad toy thlefonoy tha moy parei kanena 3oro.

NUEDO

http://rapidshare.com/files/25656735/nokia_5300_themes.rar

http://rapidshare.com/files/25660097/nokia_5200_themes.rar

ευχαριστω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο είναι το password για τα Themes του 5200;

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Rambias, όχι δεν αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης. Αν δεν απατώμαι έχει κατάλογο 1000 ονομάτων, αν και αυτό είναι δυναμικό, εξαρτάται από τα πεδία στο κάθε όνομα. Μεταξύ μας... έχεις πάνω από 500 επαφές ;;

Φίλε ρακοον αυτο ακρηβοσ ειναι το προβλημα. Κανενας δεν ξέρει με σιγουριά(και ουτε πουθενα στο Internet βρηκα) ποσες επαφες παίρνει. σε μια vodafone που ρώτησα ούτε εκεί ήξεραν(δεν κλείνουν καλήτερα?)

Υ.γ. ναι έχω 700 (μνημη τηλ και σιμ) και τωρα έχω αρχίσει και γράφω στο χαρτί!

Φίλε ρακοον αυτο ακρηβοσ ειναι το προβλημα. Κανενας δεν ξέρει με σιγουριά(και ουτε πουθενα στο Internet βρηκα) ποσες επαφες παίρνει. σε μια vodafone που ρώτησα ούτε εκεί ήξεραν(δεν κλείνουν καλήτερα?)

Υ.γ. ναι έχω 700 (μνημη τηλ και σιμ) και τωρα έχω αρχίσει και γράφω στο χαρτί!

Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά το 5200 που έχω το συγχρόνισα με το Ν80 και πήρε όλες τις 958 επαφές που έχω, με απίστευτα πεδία στην κάθε επαφή, ήτοι από γενέθλια μέχρι 2-3πλά τηλέφωνα, FAX κλπ!!!

Το κενό που μου άφησε ήταν 5%...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά το 5200 που έχω το συγχρόνισα με το Ν80 και πήρε όλες τις 958 επαφές που έχω, με απίστευτα πεδία στην κάθε επαφή, ήτοι από γενέθλια μέχρι 2-3πλά τηλέφωνα, FAX κλπ!!!

Το κενό που μου άφησε ήταν 5%...

Thanks nobleman. 'Αρα χωραει 1000 επαφες. Πάντως σε ΟΤΕ και VODA που ρώτησα δεν ήξεραν με σιγουρία.

Μου φένεται όυι θα δοκιμάσω ένα από τα δύο. Μάλλον το 5300.

Kαλα βρε παιδια τοσες πολλες επαφες που τις εχετε!

Εγω μονο 124 επαφες εχω!

μονο ε....

εγω εχω κατω απο 100

[sIGPIC][/sIGPIC]