Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ στην Καλαμαριά. Εκεί το είδα εγώ. Αλλά θα ζητήσεις να σου το δείξουν

Δεν το έχουν σε προθήκη

Και να φανταστείς οτι εκει ήμουν εχθές και ρωτουσα γιαυτό το τηλεφωνο...Κανένας δεν έκανε ουτε καν τον κόπο να μου πει πως το έχουν σε dummy να το δω...Τι να πω...Ευχαριστώ πολυ...

OnePlus 6T

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσο για τους χάρτες, καμία ανησυχία.

Η Ελλάδα είναι μέσα και σαν χάρτης και για πλοήγηση:

• In which countries can I use smart2go?

Europe: Åland Islands, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faeroe Islands, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Holy See / Vatican, .... κτλ....

• For which regions is navigation supported?

Alp Region (Austria/Switzerl./Alpine parts of France/Germany/Italy) * Asia (+Middle East) * Australia * Benelux plus (Netherland/Belgium/Luxemburg/parts of Germany + France) * Brazil (Rio de Janeiro/Sao Paulo/Belo Horizonte/Campos do Jordao) * Canada * Eastern Europe (Czech Rep./Slovakia/Hungary/Poland/Greece/Baltics) * France-Benelux ..... κτλ....

Οι πληροφορίες κατευθείαν από την αυθεντική τους πηγή:

http://www.smart2go.com/en/help/faq

Διαβάστε όλο το faq, έχει πολλές πληροφορίες και διευκρινίσεις.

EDIT: Και αν κατάλαβα καλά από αύριο (10/2) μπορούμε να αρχίζουμε να κατεβάζουμε τσάμπα χάρτες στο pc μας και να τους μεταφέρουμε με το MapLoader στο ηλέφωνο. Όχι μόνο στο Ν95 αλλά σε πολλά της σειράς Ν.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

αφου εχουμε και την πληροφορια οτι θα εχει χαρτες ελλαδος...

τωρα μπορουμε να ηρεμησουμε πιστευω.:p :p :p

υπομονη μεχρι να το παισουμε στα χερια μας.:D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια τι ουφο ειναι στο Γερμανο? πηγα στο καταστημα κερατσινιου και τι μου ειπε γεματη σιγουρια μια υπαλληλος? α το n95 θα ερθει σε 2 μηνες.:lol: :lol: :lol: ελεος τι να πω :ninja: τι της θελουν για τετοιες δουλειες αφου δεν μπορουν.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

ρε παιδια τι ουφο ειναι στο Γερμανο? πηγα στο καταστημα κερατσινιου και τι μου ειπε γεματη σιγουρια μια υπαλληλος? α το n95 θα ερθει σε 2 μηνες.:lol: :lol: :lol: ελεος τι να πω :ninja: τι της θελουν για τετοιες δουλειες αφου δεν μπορουν.

Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν είναι έτσι;

Μην απογοητευεστε ουτε να είστε υπεραισιοδοξοι...Κανένας δεν ξέρει τιποτα-ουτε καν απο τους "υπευθυνους"-.Για παραδειγμα στο πλαίσιο έχθες μου είπανε οτι δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει,στην ΤΙΜ σήμερα μου είπανε τέλος του μήνα και στο Nokia shop απο μέρα σε μέρα...Τα συμπεράσματα δικά σας...:X
OnePlus 6T

Μην απογοητευεστε ουτε να είστε υπεραισιοδοξοι...Κανένας δεν ξέρει τιποτα-ουτε καν απο τους "υπευθυνους"-.Για παραδειγμα στο πλαίσιο έχθες μου είπανε οτι δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει,στην ΤΙΜ σήμερα μου είπανε τέλος του μήνα και στο Nokia shop απο μέρα σε μέρα...Τα συμπεράσματα δικά σας...:X

Ίσως ξέρουν για τον εαυτό τους διότι η Νοκια τα φέρνει πάντα πρώτη τα κινητά της και η ΤΙΜ όπως και οι άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα τα φέρουν μετά διότι έχουν ήδη οι εταιρικοί πελάτες να τα προπαραγγέλνουν........και το Πλαίσιο διότι έχει άλλον προμηθευτή.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Ανάλογα με την ενημέρωση που έχουν , απαντούν κιόλας.;)

Έλεος πια με τους πωλητές.Μόνο βελάκια στις φωτογραφίες τους δεν τους έχουμε πετάξει:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παίδες,καλησπέρα.Το κινητό καλό Μάι θα έρθει.:( :( Επίσημη πρόταση από κατάστημα Alpha Copy....
:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Ανάλογα με την ενημέρωση που έχουν , απαντούν κιόλας.;)

Έλεος πια με τους πωλητές.Μόνο βελάκια στις φωτογραφίες τους δεν τους έχουμε πετάξει:p

Να ξεκαθαρίσω κάτι...Δεν έχω προσωπικά κανένα προβλημα με τους πωλητές και ουτε θα κρίνω εγω αν κάνουν ή όχι σωστα τη δουλειά τουε.Πιστευω οτι αυτο ξέρουν και αυτό λενε...Με το managment της Νοκια (ή της Alpha copy) έχω προβλημα που δεν ξεκαθαρίζει το πότε θα κυκλοφορίσει στην Ελλάδα...:mad:

OnePlus 6T

Προτα θα ερθει στην Ελλαδα, μετα θα υπαρχη εληψη! δηλαδει καλο καλοκαιρι να λεμε... :confused:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αν δεν ήταν τόσο τέλειο τηλέφωνο,δεν θα το περίμενα.Αλλά είναι ΘΕΙΚΟ.Θα το περιμένω ακόμα και μέχρι το Μάιο,Ιούνιο......:( :)
:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

παιδια χαλαρωστε..

θα ερθει μην απελπιζεσται.:) :) :)

κατι μου λεει θα το εχουμε νωρις...νωρις.

ασχετα τι λενε οι πωλητες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ αχ αχ τι να πω ρε παιδιά. Κάποτε είχα μπει κι εγώ σε αυτό το trip του να έχω το τελευταίο μοντέλο και να τρώω τα νύχια μου μέχρι να βγει στην αγορά :rolleyes:

Αποτέλεσμα; Τα πρώτα κομμάτια έχουν ατελές λειτουργικό, συνήθως προβλήματα στην ποιότητα κατασκευής και είναι πανάκριβα. Πλέον περιμένω να κυκλοφορήσει 3-4 μήνες, να βγουν μερικά reviews, να πάρω μια πλήρη εικόνα για το περί τίνος πρόκειται και γενικότερα περιμένω να κάτσει η σκόνη που λέμε. Μετά αναλόγως το αγοράζω ή όχι (και σε χαμηλότερη τιμή της εξωφρενικής αρχικής).

Ανεβασα το manual του Ν95 εδω

http://rapidshare.com/files/15721150/Nokia_N95_manual-RM-159pdf.pdf.html

για να ασχοληθουν ορισμενοι :rolleyes:

,μεχρι να ερθει ,μπας και δουμε κανενα ενδιαφερον μηνυμα σε αυτο το θεμα ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΕς ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ,αυτο γινεται παντα οσο το παρακολουθω το θεμα

Αχ αχ αχ τι να πω ρε παιδιά. Κάποτε είχα μπει κι εγώ σε αυτό το trip του να έχω το τελευταίο μοντέλο και να τρώω τα νύχια μου μέχρι να βγει στην αγορά :rolleyes:

Αποτέλεσμα; Τα πρώτα κομμάτια έχουν ατελές λειτουργικό, συνήθως προβλήματα στην ποιότητα κατασκευής και είναι πανάκριβα. Πλέον περιμένω να κυκλοφορήσει 3-4 μήνες, να βγουν μερικά reviews, να πάρω μια πλήρη εικόνα για το περί τίνος πρόκειται και γενικότερα περιμένω να κάτσει η σκόνη που λέμε. Μετά αναλόγως το αγοράζω ή όχι (και σε χαμηλότερη τιμή της εξωφρενικής αρχικής).

Αυτθ ειναι γεγοβος με αυτα τα κινητα αν και πιστευω οτι το Ν95 θα εει πιο ανεπτυγμενο λειτουργικο απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Σε NOKIA SHOP που ρώτησα σήμερα μου είπαν περιμένουν για τέλος Μαρτίου με τιμή γύρω στα 750 € .... :X

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

και η ημερομηνια διαθεσης του κινητου ειναι σημαντικη φιλε nervous εξαλλου ολα τα αλλα εχουν απαντηθει αν δεν κανω λαθος.αλλωστε το αν εχει χαρτεσ ελληνικους το κινητο δεν αποτελει και πρωταρχικο παραγοντα αγορας για μερικους απο εμας

thank you

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ξερει κανεις μεχρι ποια χωρητικοτητα μνημης θα υποστηριζει? Η microSD που υποστηριζει βλεπω οτι βγαινει μεχρι 2 Giga. Θα υποστηριζει τοσο? Και αν αυριο βγει μνημη 4 Giga , θα την υποστηριζει ή χρειαζεται αναβαθμηση software για αυτο? Επισης για το navigation τι θα υποστηριζει δωρεαν? Απλα θα δειχνει το στιγμα σου στο χαρτη ή π.χ θα μπορεις να του βαζεις διαδρομη Γιαννενα Αθηνα και να σου δειχνει στην οθονη με βελακια που πρεπει να στριβεις για να πας? Γιατι αμα δεν υποστηριζει ουτε αυτο , εστω χωρις φωνη, πρακτικα με το να δειχνει το στιγμα σου στο χαρτη ειναι εντελως αχρηστο.

Ξερει κανεις μεχρι ποια χωρητικοτητα μνημης θα υποστηριζει? Η microSD που υποστηριζει βλεπω οτι βγαινει μεχρι 2 Giga. Θα υποστηριζει τοσο? Και αν αυριο βγει μνημη 4 Giga , θα την υποστηριζει ή χρειαζεται αναβαθμηση software για αυτο? Επισης για το navigation τι θα υποστηριζει δωρεαν? Απλα θα δειχνει το στιγμα σου στο χαρτη ή π.χ θα μπορεις να του βαζεις διαδρομη Γιαννενα Αθηνα και να σου δειχνει στην οθονη με βελακια που πρεπει να στριβεις για να πας? Γιατι αμα δεν υποστηριζει ουτε αυτο , εστω χωρις φωνη, πρακτικα με το να δειχνει το στιγμα σου στο χαρτη ειναι εντελως αχρηστο.

Το ν80 και ν73 δουλευουν κανονικα με 4gb mini sd

Τώρα αν βγει με το καλό 4gb micro sd,αν και θα αργήσει..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...