Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χτες με μετρια χρηση η μπαταρια δεν επεσε καθολου μεχρι τις 4 τα ξημερωματα,για να δουμε.

αυτο παντως που ακομα μου φαινεται παραξενο ειναι η μεγαλη του οθοναρα,κατι που δεν ειχα συνηθισει να βλεπω σε nokia.

επισης και ο αισθητηρας φωτος κανει τρομερη δουλεια.

παιδια το κινητο λιγο καλυτερη κατασκευη να ειχε και θα ηταν πραγματικα οτι καλυτερο μιας κι απο χαρακτηριστικα ειναι ηδη οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε symbian smartphone.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Epeidi ποτε δεν ειχα sliding κινητο σημερα το επιασα για 1 λεπτο(τι να σου κανει βεβαια αυτο)και δεν μου φανηκε τοσο χαλια,δεν ειμαι ειδικος απλα αυτο λεω.Δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει στο χρονο βεβαια
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Epeidi ποτε δεν ειχα sliding κινητο σημερα το επιασα για 1 λεπτο(τι να σου κανει βεβαια αυτο)και δεν μου φανηκε τοσο χαλια,δεν ειμαι ειδικος απλα αυτο λεω.Δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει στο χρονο βεβαια

χαλια σιγουρα δεν ειναι φιλε μου,αρκετα καλυτερο απο ενα 6288 ας πουμε.θα μπορουσε να ειναι πιο σφικτο ομως.πιο δεμμενο.

Den eishei kati teteio,radio arvila einai.O gnostos soy den xerei ti leei.filaka to leo panta!Worldwide guarantee ehei i Nokia

Η ΝΟΚΙΑ.Η alpha copy ομως?Μπορει να αρνηθει σου παρεχει service ακομη κι αν εισαι εκτος εγγυησης.και μετα τρεχα να βρεις αυτον που στο πουλησε.

ο γνωστος μου εχει οδηγιες απλως να κρατα τα imei,η μαλλον πιο σωστα να τα διασταυρωνει.δεν βλεπω κατι υπερβολικο σ'αυτο για να ναι ραδιο-αρβυλα

γι αυτο λεω υπομονη και συνεση

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλα πλακα κανουμε? Αφου η alpha copy αντιπροσωπευει τη Νοκια στην Ελλαδα τοτε οι εγγυησεις της Νοκια ειναι και εγγυησεις της alpha copy. Αλλιως δεν θα λεγοταν επισημος αντιπροσωπος αλλα επισημος εισαγωγεας. Αυτο που λες οτι θα σου αρνηθει το service εκτος εγγυησης (δηλαδη μετα τα 2 χρονια) ειναι εντελως αστειο. Αφου θα τους πληρωσεις θα σου αρνηθουν κιολας?!? Δηλαδη ο καταναλωτης τι ειναι? Ο μ****ας της υποθεσης? Λιγη κοινη λογικη...

χτες με μετρια χρηση η μπαταρια δεν επεσε καθολου μεχρι τις 4 τα ξημερωματα,για να δουμε.

αυτο παντως που ακομα μου φαινεται παραξενο ειναι η μεγαλη του οθοναρα,κατι που δεν ειχα συνηθισει να βλεπω σε nokia.

επισης και ο αισθητηρας φωτος κανει τρομερη δουλεια.

παιδια το κινητο λιγο καλυτερη κατασκευη να ειχε και θα ηταν πραγματικα οτι καλυτερο μιας κι απο χαρακτηριστικα ειναι ηδη οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε symbian smartphone.

Μηπως υπαρχει ρυθμιση να απενεργοποιειται ο αισθητηρας φωτος? Γιατι θα ηθελα η οθονη να ειναι παντα στο τερμα κι ας εχω το φορτιστη στην τσεπη.

Και κατι αλλο λιγο ασχετο, τα ακουστικα που εχει στη συσκευασια εχουν και τηλεχειριστηριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μηπως υπαρχει ρυθμιση να απενεργοποιειται ο αισθητηρας φωτος? Γιατι θα ηθελα η οθονη να ειναι παντα στο τερμα κι ας εχω το φορτιστη στην τσεπη.

Και κατι αλλο λιγο ασχετο, τα ακουστικα που εχει στη συσκευασια εχουν και τηλεχειριστηριο?

Υπάρχει ένα ξεχωριστό εξάρτημα,το οποίο συνδέεται ενσύρματα με τη συσκευή και τα ακουστικά. Με αυτό μπορείς να χειριστείς άψογα τον music player.

χρονια πολλα:) την οθονη μπορεις να την εχεις και στο τερμα χωρις προβλημα,ακομα και με τον αισθητηρα μην φανταστεις οτι την κανει σκοτεινη την οθονη,μια χαρα ειναι.

δεν ξερω γιατι ασχολειστε αν ειναι made in finland ή made in hungary.τα 3 τελευταια τηλεφωνα που αγορασαν φιλοι απο νοκια σοπ και βονταφον ηταν ade in hungary(δυο 5200 και ενα ν73)τι να κανεις αυτο που εχουν αυτο παιρνεισ.αλλωστε μπορεις να ζητησεις ναειναι made in finland?δεν μπορεις οποτε.......................

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Τελικα η alpha copy πιο χρωμα θα φερει? ακουσα οτι δεν φερει το ασημι-δαμασκινι αλλα το sand(το οποιο μου αρεσει.!)

δεν ξερω γιατι ασχολειστε αν ειναι made in finland ή made in hungary.τα 3 τελευταια τηλεφωνα που αγορασαν φιλοι απο νοκια σοπ και βονταφον ηταν ade in hungary(δυο 5200 και ενα ν73)τι να κανεις αυτο που εχουν αυτο παιρνεισ.αλλωστε μπορεις να ζητησεις ναειναι made in finland?δεν μπορεις οποτε.......................

Πώς δεν μπορείς;... Το megamarket made in finland φέρνει...

Πώς δεν μπορείς;... Το megamarket made in finland φέρνει...

το θεμα ειναι ποτε θα φερει. το παρηγγειλα την τριτη .μου ειπαν οτι θα μου το εστελναν την παρασκευη.τελικα με πηραν παρασκευη τηλεφωνο και μου ειπαν για Δευτερα. :mad:

το θεμα ειναι ποτε θα φερει. το παρηγγειλα την τριτη .μου ειπαν οτι θα μου το εστελναν την παρασκευη.τελικα με πηραν παρασκευη τηλεφωνο και μου ειπαν για Δευτερα. :mad:

Σε νιώθω... κι εγώ στην αναμονή είμαι...

30 euro...para polla den einai gia allagi glossas?

ετσι νομιζω και εγω αλλα αλλιως θα επρεπε να περιμενα να κυκλοφορησει το Ν95 απο την αλφα κοπυ και μετα να μου περασουν τα ελληνικα με 15 ευρω.ετσι τουλαχιστον μου ειχαν πει σε διαφορα κλαμπ νοκια που ειχα παρει τηλεφωνο.:mad: :mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

ετσι νομιζω και εγω αλλα αλλιως θα επρεπε να περιμενα να κυκλοφορησει το Ν95 απο την αλφα κοπυ και μετα να μου περασουν τα ελληνικα με 15 ευρω.ετσι τουλαχιστον μου ειχαν πει σε διαφορα κλαμπ νοκια που ειχα παρει τηλεφωνο.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσεις για να περάσεις την ελληνική γλώσσα αν έχεις κανονικά εγγύηση??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γιατί θα πρέπει να πληρώσεις για να περάσεις την ελληνική γλώσσα αν έχεις κανονικά εγγύηση??

μου ειπαν στην νοκια οτι η εγγυηση με καλυπτει μονο για βλαβες του κινητου και την εργασια τους.για αλλαγη γλωσσας επειδη το τηλεφωνο ειναι απο αγγλια δεν με καλυπτει και ζητανε 15 ευρω για την αλλαγη της.:mad: :mad: :mad: :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

μου ειπαν στην νοκια οτι η εγγυηση με καλυπτει μονο για βλαβες του κινητου και την εργασια τους.για αλλαγη γλωσσας επειδη το τηλεφωνο ειναι απο αγγλια δεν με καλυπτει και ζητανε 15 ευρω για την αλλαγη της.:mad: :mad: :mad: :blink:

Μάλιστα!

Το ίδιο θα ίσχυε αν ήταν γενικά εκτός των χωρών που δραστηριοποιείται η Alpha copy??(πχ αν ήταν από Βουλγαρία δεν θα υπήρχε πρόβλημα?)

Τον Φουρλή μου θυμίζουν...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

po po ayto thema me to made in finland ehei ginei koyrastiko...paidia xokoliste,to idio einai ite einai made in finland kai to idio made in afghanistan/hungary/china ktl ktl.. :blink:

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα χρονια πολλα!

Τωρα με το θεμα της χωρας κατασκευης εγω θυμαμαι τοτε που ειχε βγει το 7710, σε ξενα φορουμ διαβαζα οτι οσοι το ειχαν παρει απο Ασια ειχαν πιο κιτρινωπη οθονη απο του αλλους που ειχαν τα made in Finland. Eλπιζω τωρα να μην εχουν διαφορες απο τη μια χωρα στην αλλη. Εγω παντως θα κανω υπομονη να το παρω απο νοκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα χρονια πολλα!

Τωρα με το θεμα της χωρας κατασκευης εγω θυμαμαι τοτε που ειχε βγει το 7710, σε ξενα φορουμ διαβαζα οτι οσοι το ειχαν παρει απο Ασια ειχαν πιο κιτρινωπη οθονη απο του αλλους που ειχαν τα made in Finland. Eλπιζω τωρα να μην εχουν διαφορες απο τη μια χωρα στην αλλη. Εγω παντως θα κανω υπομονη να το παρω απο νοκια.

Χρονια σου πολλα!Παιδια μεην κοιταται χωρα προελευσης εδω ακομα και αυτοκινητα τυπου bmw βγαινουν στην Ασια ετσι εχει γινει ο κοσμος πια.Εγω παντως σε οσους βιαζονται προτεινω να περιμενουν να ερθει επισημε σε κανα 20μερο περιπου εδω θα ειναι γιατι και το κινητο δεν κανει και 200 ευρω να πεις ενταξει χαλαρα ειμαι θα δωσουμε 720 ευρω!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...