sotoss Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Εμενα στο Ηρακλειο μου ειπαν πως εχει ελληνικα.(με δισταγμο να πω την αληθεια,σαν να μην καταλαβε τι την ρωτησα ή σαν να μην ηταν σιγουρη.) Ελληνικο μενου εχει σιγουρα. Το θεμα ειναι αν θα εχει τα Ελληνικα γραμματα επανω στα πληκτρα η οχι. Απο εκει φαινεται αν ειναι απο Ελληνικη εισαγωγη η αγοραστηκε απο εξω και μας το μεταπουλανε εδω. Στην Nokia μου ειπαν πως εχει κανονικα εγγυηση αν το παρω απο εξω. Το θεμα δεν ειναι τι σου ειπαν τωρα. Το θεμα ειναι τι θα σου πουν οταν μια ωραια πρωια πας στη Νοκια και πεις '' καλημερα θα ηθελα να κανω αναβαθμιση στο Ν95 μου. Δεν πιστευω να πειραζει που αγοραστηκε απο εξω??'' Εκει μετραει!! EDIT: Για να ξυπνησουμε λιγο γιατι μου φαινεται επειδη υπαρχουν μερικα "θυματα" που δεν ξερουν τα δικαιωματα τους σε ολες τις βαθμιδες της ζωης οι εταιρειες κανουν οτι θελουν.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Φιλε μου τα δικαιωματα μου, οπως ειδες και απο το post ακριβως πριν το δικο σου, τα ξερω. Το θεμα ειναι οτι αν σου κατσει η στραβη αντε να βγαλεις ακρη με αυτους τους καραγκιοζηδες. Δεν εχω καμια ορεξη ουτε να αρχιζω να τους φωναζω ουτε να απειλω θεους και δαιμονες και να στελνω εξωδικα για να κανω τη δουλεια μου. http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το εψαξα λιγακι αλλα ακρη δεν εβγαλα!! μεχρι και search απο τα XP εβαλα για να βρει τα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα απο 7mb(αφου ο χαρτης που κατεβαζεις ειναι 10mb και κατι ψιλα) αλλα τιποτα. Μαλλον τον κανει κομματια και τον αποθηκευει ετσι. Το μονο που βρηκα ειναι ενας φακελος cities στο root της καρτας, αλλα εκει εχει ενα αρχειο 2mb περιπου οποτε δεν πρεπει να ειναι αυτο. Τον φακελο παντως τον δημιουργει μονο του την πρωτη φορα που τρεχεις την εφαρμογη tespa.Euxaristo gia ton kopo pou ekanes apla elega mipos mporousa na dimiourgiso auto root stin mmc mou oste argotera pou tha exo to kinito na exo etoimous tous xartes Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Φιλε μου τα δικαιωματα μου, οπως ειδες και απο το post ακριβως πριν το δικο σου, τα ξερω. Το θεμα ειναι οτι αν σου κατσει η στραβη αντε να βγαλεις ακρη με αυτους τους καραγκιοζηδες. Δεν εχω καμια ορεξη ουτε να αρχιζω να τους φωναζω ουτε να απειλω θεους και δαιμονες και να στελνω εξωδικα για να κανω τη δουλεια μου. Προς Θεου δεν αναφερομουν σ 'εσενα προσωπικα αλλα γενικοτερα.Και λαθος μου που δεν το διευκρινισα στο μηνυμα μου:cry: :offtopic: Αλλα οσο αναφορα το εαν θα κατσεις ν' ασχοληθεις ή οχι μαζι τους....εκει ειναι το θεμα και εκει πονταρουν ολες αυτες οι εταιρεις στην Ελλαδα!! Οτι κανεις δεν θα χασει τον πολυτιμο χρονο απ΄την ζωη του -με τα χιλια προβληματα που εχει ο καθενας κιολας- για ν' απαιτησει αυτα που δικαιουται! Εχω βαρεθει και σιχαθει ηδη απ' τα 30 μου χρονια αυτο το κρατος, στο οποιο ο καθενας κανει οτι θελει εις βαρος του καθενος απο εμας ξεχωριστα! Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Εκει εχω καταληξει και εγω , η φωνητικη πλοηγηση χρεωνεται ,καθως επισης και οι οδηγοι πολεων. Τελος ,χρεωνεται με χρηση gprs,το κατεβασμα μερος του χαρτη στην περιοχη στην οποια βρισκεσαι, στην περιπτωση βεβαια που δεν εχεις κατεβασει ολοκληρο τον χαρτη απο το pc σου. Ο χαρτης της Ελλαδας ειναι 10.9MB Ρε παιδιά, είναι ξεκάθαρο. Όποιος διαβάσει τις οδηγίες του προγράμματος ή αυτά που αναφέρει η Nokia στο σχετικό site θα το καταλάβει. (Ωραία τα screenshots που έβαλες, αλλά μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι λένε τα screenshots 2 και 3. ;) ) Οι χάρτες είναι δωρεάν. Ο υπολογισμός της διαδρομής επίσης. Η πλοήγηση όμως ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Και όταν λέω πλοήγηση, δεν εννοώ μόνο τις φωνητικές οδηγίες αλλά και τις αντίστοιχες οπτικές. Με άλλο λόγια, θα σου δείχνει τη διαδρομή στην αρχή, αλλά δε θα σου λέει που να στρίψεις κατά τη διάρκειά της, ούτε φυσικά θα κάνει επανναϋπολογισμό της διαδρομής σε περίπτωση που ξεφύγεις από αυτήν. Μιλάμε δηλαδή για τη μέγιστη απάτη, τη στιγμή που υπάρχουν τα Destinator, iGo, TomTom κτλ για PDA που δε χρεώνουν απολύτως τίποτα για τη χρήση τους. Μόνη ελπίδα για να λειτουργήσει τελικά το GPS του N95 θα είναι η κυκλοφορία του αναμενόμενου Detinator 7 για Symbian (το οποίο όμως ούτε πότε ούτε αν πράγματι θα κυκλοφορήσει για Symbian ξέρουμε). Υ.Γ. Χάρτες 9MB για Ελλάδα; :lol: :lol: :lol: Ο αντίστοιχος χάρτης της NGi για το Destinator είναι 36MB. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Προς Θεου δεν αναφερομουν σ 'εσενα προσωπικα αλλα γενικοτερα.Και λαθος μου που δεν το διευκρινησα στο μηνυμα μου:cry: :offtopic: Αλλα οσο αναφορα το εαν θα κατσεις ν' ασχοληθεις ή οχι μαζι τους....εκει ειναι το θεμα και εκει πονταρουν ολες αυτες οι εταιρεις στην Ελλαδα!! Οτι κανεις δεν θα χασει τον πολυτιμο χρονο απ΄την ζωη του -με τα χιλια προβληματα που εχει ο καθενας κιολας- για ν' απαιτησει αυτα που δικαιουται! Εχω βαρεθει και σιχαθει ηδη απ' τα 30 μου χρονια αυτο το κρατος, στο οποιο ο καθενας κανει οτι θελει εις βαρος του καθενος απο εμας ξεχωριστα! Μην ανησυχεις δεν το πηρα προσωπικα, απλα συνεχισα την κουβεντα!!:) Οσο για το αλλο που λες το ξερω οτι εκει πονταρουν αλλα επειδη αυτη τη στιγμη βιωνω μια απαραδεκτη συμπεριφορα service (με το αξιας 2500 € fujitsu siemens laptop μου το οποιο εχει εμφανισει 3 φορες το ιδιο προβλημα εντος εγγυησης και η siemens οχι μονο αρνειται να το αλλαξει αλλα δεν το φτιαχνει και σωστα) θελω να μπλεκω οσο το δυνατον λιγοτερο με αυτους τους αχαρακτηριστους. Αν ζουσαμε αλλου δεν θα ειχα προβλημα να αγορασω το Ν95 απο αλλη χωρα, εδω ομως κανεις δεν τους κανει καλα αυτους!! Ας οψεται το Ελληνικο κρατος που μας προστατευει!! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Η πλοήγηση όμως ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Και όταν λέω πλοήγηση, δεν εννοώ μόνο τις φωνητικές οδηγίες αλλά και τις αντίστοιχες οπτικές. Και οταν λεω φωνητικη πλοηγηση τι λες εγω να εννοω ?:blink: (Ωραία τα screenshots που έβαλες, αλλά μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι λένε τα screenshots 2 και 3. ;) ) Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες και συγγνωμη για την παραπληροφοριση ,εαν δεν ειχαμε και σενα τι θα καναμε.. Φαινεται λοιπον οτι εχεις δοκιμασει την εφαρμογη. Θα σε εχουμε υποψη μας ...;) €700 είναι πολλά για κινητό, όσες δυνατότητες και να έχει. Το επιχείρημα «μα καλά, το N80 έκανε €600 όταν κυκλοφόρησε, αυτό που έχει 5ΜP και GPS δεν πρέπει να κάνει €700;» είναι ανυπόστατο. Το N80 ήταν στην αιχμή της τεχνολογίας τον Απρίλιο του 2006, το ίδιο θα συμβαίνει και για το N95 το Μάρτιο του 2007. Επομένως η τιμή του θα πρέπει να είναι η ίδια με του N80 όταν εμφανίστηκε, αν όχι χαμηλότερη (αυτό συμβαίνει στους υπολογιστές και σε όλες τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές). Πάντως, προσωπικά, ακόμη και τα €600 είνα πολλά για κινητό, αν και τα έδωσα για να πάρω το N80 (είχα βέβαια και μία επιδότηση). Τελικα μαλλον απο την αρχη εχεις το Ν95 και μας το κρυβεις ... Τα παραπάνω τα λέω με σιγουριά έχοντας στην κατοχή μου: 1) το N80 2) μία φωτογραφική μηχανή OLYMPUS C-200 του 2001, η οποία αν και 2MP βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το 3MP N80 3) το Fujitsu-Siemens N520 με Destinator 6 και χάρτες όλης της Ευρώπης σε μία κάρτα 2GB, το οποίο χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο αλλά και εκτός αυτοκινήτου όταν πάω στο εξωτερικό (πολύ συχνά) και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο άπειρες φορές [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ρε παιδιά, είναι ξεκάθαρο. Όποιος διαβάσει τις οδηγίες του προγράμματος ή αυτά που αναφέρει η Nokia στο σχετικό site θα το καταλάβει. (Ωραία τα screenshots που έβαλες, αλλά μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι λένε τα screenshots 2 και 3. ;) ) Οι χάρτες είναι δωρεάν. Ο υπολογισμός της διαδρομής επίσης. Η πλοήγηση όμως ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Και όταν λέω πλοήγηση, δεν εννοώ μόνο τις φωνητικές οδηγίες αλλά και τις αντίστοιχες οπτικές. Με άλλο λόγια, θα σου δείχνει τη διαδρομή στην αρχή, αλλά δε θα σου λέει που να στρίψεις κατά τη διάρκειά της, ούτε φυσικά θα κάνει επανναϋπολογισμό της διαδρομής σε περίπτωση που ξεφύγεις από αυτήν. Μιλάμε δηλαδή για τη μέγιστη απάτη, τη στιγμή που υπάρχουν τα Destinator, iGo, TomTom κτλ για PDA που δε χρεώνουν απολύτως τίποτα για τη χρήση τους. Μόνη ελπίδα για να λειτουργήσει τελικά το GPS του N95 θα είναι η κυκλοφορία του αναμενόμενου Detinator 7 για Symbian (το οποίο όμως ούτε πότε ούτε αν πράγματι θα κυκλοφορήσει για Symbian ξέρουμε). Υ.Γ. Χάρτες 9MB για Ελλάδα; :lol: :lol: :lol: Ο αντίστοιχος χάρτης της NGi για το Destinator είναι 36MB. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Σε αυτο μπορουν να μας απαντησουν σιγουρα ατομα που εχουν το smart2go ηδη σε Nseries συσκευη.Παντως προσομοιωση διαδρομης θα κανει κανονικα το εχω δει στο manual toy(και χωρις να αναβοσβηνει το σημα πανω δεξια που δειχνει ληψη δεδομενων)και οπτικα(με βελακια δηλαδη)και με λογια.Το θεμα ειναι για ποσο και αν θα μπαινει στο νετ Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ο ανθρωπος το δοκιμασε και ειπε αυτα που ειπε. Εγκατεστησε το κι εσυ στο Ν80 τσαμπα ειναι (το destinator ποσο κανει να το αγορασεις?:whistle: :whistle: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Να σημειώσω ότι το dummie που υπάρχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ Καλαμαριάς ήδη έχει διαλυθεί όσον αφορά το slider. Λογικό θα έλεγε κάποιος. ΟΧΙ θα πω εγώ γιατί το έχουν σε συρτάρι κι όχι σε κοινή θέα άρα η χρήση που έχει δεχθεί είναι περιορισμένη :mad: Καλα αυτο δεν είναι λογική.Το είδα και εγω αυτό που λες.Και μπορώ να σου πω οτι το slider έσπασε επειδή έπεσε απο τα χέρια κάποιου οχι μια αλλά πολλές φορές.....Μπορεί και όχι... Αυτό όμως πάλι δεν σημαίνει οτι η πραγματική συσκευή θα έχει το ίδιο slider και οτι θα χαλάσει με αυτόν τον τρόπο.Τα dummies δεν είναι απαραίτητο να έχουν ακριβώς τους ίδιους μηχανισμούς.Πιο πολύ δείχνουν το μέγεθος και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής. OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το πηραααααααααααααααααααααα :):):):) Ηρθαν μερικα κοματια και προλαβα το τελευταιο!! Εχει 445 λιρες κυπρου δλδ 740 ευρο με 1gb καρτα και θηκη αυθεντικη Νseries στον κουτι!!! Αψογο!! Σε μερικα καταστηματα το περιμενουν μαζικα τον Μαη :)μια ερωτηση:πως γινεται να το φερνει η αλφα κοπυ στην κυπρο πρωτα και μετα εδω?ο ιδιος αντιπροσωπος δεν ειναι? no offence cyprus:blink: το περιεργο ειναι παντως οτι ουτε ογερμανος ουτε η τοπλαισιο το εχουν εμανισει ακομα!το πλαισιο εχει το ε65 εδω και καιρο και η συσκευη δεν ειναι διαθεσιμη!μερικα νοκια σοπ που πηρα δεν το εχουν φερει ακομα (το ε65)παραδειγμα του αλλαλουμ που υπαρχει "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolito Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Yπάρχει υποστήριξη για ελληνικά: V 10.0.018 15-03-07 RM-159 Nokia N95 Kατόπιν όμως πληρωμής, διότι δεν είναι σε εγγύηση Αlpha Copy το Ν95 σου. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα απλα δεν τον αφηνει το κομπιουτερ να το κανει το update. Αλλα ετσι κι αλλιως νομιζω οτι η εγγυηση νοκια ειναι worldwide Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα απλα δεν τον αφηνει το κομπιουτερ να το κανει το update. Αλλα ετσι κι αλλιως νομιζω οτι η εγγυηση νοκια ειναι worldwide Κανε τοτε λιγο υπομονη φιλε μου :O Οσο για την εγγυηση ειναι εντος για hardware ,εκτος για software ομως. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarko281 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν95. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν95. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΗ επειδη ειδα οτι εχεις κανει το ιδιο post και στο θεμα του ν93. μαλλον εισαι μπερδεμενος. δες τα Previews τους εδω http://www.myphone.gr/devices/preview.html και δες ποιο σε καλυπτει. η τιμη του ν95 βγαινει στα 721Ε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 <<Εκει εχω καταληξει και εγω , η φωνητικη πλοηγηση χρεωνεται ,καθως επισης και οι οδηγοι πολεων. Τελος ,χρεωνεται με χρηση gprs,το κατεβασμα μερος του χαρτη στην περιοχη στην οποια βρισκεσαι, στην περιπτωση βεβαια που δεν εχεις κατεβασει ολοκληρο τον χαρτη απο το pc σου. Ο χαρτης της Ελλαδας ειναι 10.9MB>> Pantos apo oti eixa diavasei to kostos twn fonhthkwn entolow einai pano kato (an thymamai kala) 30 lires gia 3 xronia sthn agglia AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Γιατι δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις το product code ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1857924#post1857924 Αν δεν υπαρχει νεο λογισμικο ,θα περασεις το ιδιο αλλα με Ελληνικα ,αφου πρωτα εχεις αλλαξει το product code. ειναι ευκολη αυτη η διαδικασια?γιατι εχω ακουσει διαφορα σε καποια forums οτι αλλοι αλλαζουν το product code σχετικα ευκολα και αλλοι εχουν προβληματα με τον υπολογιστη τους και τους drivers που πρεπει να εγκατασταθουν για να γινει ολη η διαδικασια. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Nervous, όνομα και πράγμα. :D Εκνευρίζεσαι εύκολα φίλε μου αλλά και χωρίς λόγο. Αλλά δεν πειράζει, για πρώτη φορά θα σου συγχωρέσω την ειρωνική και εριστική απάντηση, και θα παραβλέψω το κολπάκι σου να παραθέσεις παλαιότερα σχόλιά μου και μάλιστα όχι ολόκληρα αλλά επιλεγμένα αποσπάσματά τους, αλλοιώνοντας έτσι το νόημά τους. Τα αφήνουμε λοιπόν αυτά και προχωράμε παρακάτω. Η πλοήγηση όμως ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Και όταν λέω πλοήγηση, δεν εννοώ μόνο τις φωνητικές οδηγίες αλλά και τις αντίστοιχες οπτικές. Και οταν λεω φωνητικη πλοηγηση τι λες εγω να εννοω ?:blink: Αν εννοείς αυτό τότε συμφωνούμε. Το σχόλιό μου όμως δεν απευθυνόταν μόνο σε σένα, αλλά σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το thread. Και επειδή έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μία γενικότερη σύγχυση σχετικά με τη λειτουργία του GPS (πράγμα στο οποίο συνέβαλε και η Alpha Copy με την αρχική της ανακοίνωση περί «φωνητικής πλοήγησης») είπα να προσφέρω κι εγώ ένα λιθαράκι στην πληροφόρηση των επίδοξων αγοραστών προσπαθώντας να κάνω πιο ξεκάθαρο το σημείο αυτό. Έκανα όμως λάθος γιατί δεν υπολόγισα ότι το λιθαράκι μου είναι άχρηστο και αχρείαστο μπροστά στους ογκόλιθους γνώσης που κυκλοφορούν εδώ μέσα. (Ωραία τα screenshots που έβαλες, αλλά μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι λένε τα screenshots 2 και 3. ;) ) Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες και συγγνωμη για την παραπληροφοριση ,εαν δεν ειχαμε και σενα τι θα καναμε.. Φαινεται λοιπον οτι εχεις δοκιμασει την εφαρμογη. Θα σε εχουμε υποψη μας ...;) :blink: Αυτό κατάλαβες εσύ; :blink: €700 είναι πολλά για κινητό, όσες δυνατότητες και να έχει. Το επιχείρημα «μα καλά, το N80 έκανε €600 όταν κυκλοφόρησε, αυτό που έχει 5ΜP και GPS δεν πρέπει να κάνει €700;» είναι ανυπόστατο. Το N80 ήταν στην αιχμή της τεχνολογίας τον Απρίλιο του 2006, το ίδιο θα συμβαίνει και για το N95 το Μάρτιο του 2007. Επομένως η τιμή του θα πρέπει να είναι η ίδια με του N80 όταν εμφανίστηκε, αν όχι χαμηλότερη (αυτό συμβαίνει στους υπολογιστές και σε όλες τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές). Πάντως, προσωπικά, ακόμη και τα €600 είνα πολλά για κινητό, αν και τα έδωσα για να πάρω το N80 (είχα βέβαια και μία επιδότηση). Τελικα μαλλον απο την αρχη εχεις το Ν95 και μας το κρυβεις ... :blink: Πάλι τα ίδια. Ή εγώ δυσκολεύομαι να εκφράσω αυτά που σκέφτομαι ή εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις. Τα παραπάνω τα λέω με σιγουριά έχοντας στην κατοχή μου: 1) το N80 2) μία φωτογραφική μηχανή OLYMPUS C-200 του 2001, η οποία αν και 2MP βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το 3MP N80 3) το Fujitsu-Siemens N520 με Destinator 6 και χάρτες όλης της Ευρώπης σε μία κάρτα 2GB, το οποίο χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο αλλά και εκτός αυτοκινήτου όταν πάω στο εξωτερικό (πολύ συχνά) και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο άπειρες φορές Άλλο ένα κουτσουρεμένο απόσπασμα από παλαιότερο post μου, το οποίο αυτή τη φορά παραθέτεις ασχολίαστο. Μάλλον θα ξέχασες το σχόλιο. Τελικά κανείς δεν είναι τέλειος. Υ.Γ. Θα σε παρακαλούσα, αν η μεγαλειότητά σου μου ξανακάνει την τιμή να απαντήσει σε σχόλιο μου και στο μέλλον, να το παραθέσεις ολόκληρο, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ με το δικό σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ελα ρε συ... Ο nervous τη δουλειά του κάνει. Προσπαθεί για το καλύτερο και για την, όσο μπορεί, καλύτερη ενημέρωσή μας.... Ε εντάξει.. γινεσαι λίγο αδικος...;) :O [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 me tilefoniki epoikinonia poy eiha me Alpha copy edo tha eho eggysei kanonika ean agoraso apo exoteriko N95,ara den perimeno pote tha apofasisei na to ferei i alpha copy to parageila kai olas apo diko moy atomo poy taxidevei exo kai tha skasei pistevo se merikes meres!!!TELOS I ANAMONI gia emena ;) paidia agoraste afova apo exoteriko,min eiste koroida reeeeeeeeeeee,den katalava mono alpha copy yparhei? to palikari poy pire apo kypro ehei ellinika to menu? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα απλα δεν τον αφηνει το κομπιουτερ να το κανει το update. Αλλα ετσι κι αλλιως νομιζω οτι η εγγυηση νοκια ειναι worldwide Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα το Ν95 στην ελλάδα (σε λίγες μέρες) θα μπορείς να κάνεις το update (πάντα με πληρωμή) με τα ελληνικά! Προς το παρόν δεν έχει περαστεί το πρόγραμμα με την αναβάθμιση στα Νοkia shop, διότι δεν υφίσταται το Ν95 στην ελληνική αγορά. Αναμονή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Λοιπον να προσθεσω και εγω κατι για την αγορα απο εξω. Πηρα τηλ το Νοκια club Π. Φαληρου και τον ρωτησα τι θα γινει αν παρω το Ν95 απο καποιο ελληνικο e-shop που κανει δικια του εισαγωγη. Αρχικα μου ειπε οτι θα εχει αγγλικο μενου. Τον ρωτησα ομως αν οταν ερθει το Ν95 στην Ελλαδα θα μπορω να παω να κανω ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμιση ωστε να εχω και ελληνικο μενου. Μου απαντησε πως αυτο γινεται αρκει να ειμαι σιγουρος οτι η εισαγωγη εχει γινει απο την ΕΕ η απο Αφρικη. (αυτες τις περιοχες αναγνωριζει η αντιπροσωπια εδω). Επισης μου ειπε οτι η εγγυηση θα ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Τελος τον ρωτησα τι διαφορα θα εχει το Ν95 το δικο μου μετα την ελληνικη αναβαθμιση απο ενα που θα εχει εισαχθει απο την ALPHA COPY και μου ειπε οτι η μονη διαφορα θα ειναι οτι το δικο μου δεν θα εχει τα ''αβγ'' κτλ πανω στα πληκτρα. Φανταζομαι βεβαια πως θα εχει και ξενο manual αλλα who cares?? Παιδια δεν ξερω, το σκεφτομαι σοβαρα!! Γιατι να περιμενω την ALPHA COPY?? Τι εχω να χασω?? Η ελλειψη του ελληνικου πληκτρολογιου δεν με προβληματιζει. Ξερει κανεις τιποτα αλλο πανω στο συγκεκριμενο θεμα?? Ειχε μηπως κανεις σας αντιστοιχη εμπειρια?? http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Λοιπον να προσθεσω και εγω κατι για την αγορα απο εξω. Πηρα τηλ το Νοκια club Π. Φαληρου και τον ρωτησα τι θα γινει αν παρω το Ν95 απο καποιο ελληνικο e-shop που κανει δικια του εισαγωγη. Αρχικα μου ειπε οτι θα εχει αγγλικο μενου. Τον ρωτησα ομως αν οταν ερθει το Ν95 στην Ελλαδα θα μπορω να παω να κανω ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμιση ωστε να εχω και ελληνικο μενου. Μου απαντησε πως αυτο γινεται αρκει να ειμαι σιγουρος οτι η εισαγωγη εχει γινει απο την ΕΕ η απο Αφρικη. (αυτες τις περιοχες αναγνωριζει η αντιπροσωπια εδω). Επισης μου ειπε οτι η εγγυηση θα ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Τελος τον ρωτησα τι διαφορα θα εχει το Ν95 το δικο μου μετα την ελληνικη αναβαθμιση απο ενα που θα εχει εισαχθει απο την ALPHA COPY και μου ειπε οτι η μονη διαφορα θα ειναι οτι το δικο μου δεν θα εχει τα ''αβγ'' κτλ πανω στα πληκτρα. Φανταζομαι βεβαια πως θα εχει και ξενο manual αλλα who cares?? Παιδια δεν ξερω, το σκεφτομαι σοβαρα!! Γιατι να περιμενω την ALPHA COPY?? Τι εχω να χασω?? Η ελλειψη του ελληνικου πληκτρολογιου δεν με προβληματιζει. Ξερει κανεις τιποτα αλλο πανω στο συγκεκριμενο θεμα?? Ειχε μηπως κανεις σας αντιστοιχη εμπειρια?? το ιδιο πραγμα ρωτησα και εγω στο club nokia του π.φαληρου οσον αφορα την δωρεαν αναβαθμιση στα ελληνικα και μου ειπε οτι αυτο θα το πληρωσω με 15 ευρω. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 το ιδιο πραγμα ρωτησα και εγω στο club nokia του π.φαληρου οσον αφορα την δωρεαν αναβαθμιση στα ελληνικα και μου ειπε οτι αυτο θα το πληρωσω με 15 ευρω. Εμενα σημερα το πρωι μου ειπαν οτι ειναι δωρεαν. Εσενα σου ειπαν οτι θα πληρωνεις για καθε αναβαθμιση η μονο για την πρωτη που θα σου βαλουν ελληνικα? http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 υπάρχει κάποιο αξιόπιστο Eshop στην Ευρώπη που να το ζητάει λογικά χρήματα (όχι Expansys δλδ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα το φέρουν μόνο αν γίνει παραγγελία από καποιον αγοραστή και το φέρνουν μέσα σε 2-3 μέρες... Λετε να το δούμε πρωτα απο εδω??? χεχεχε... :lol: :lol: Πήρα την Ηλεκτρ. Κορυδαλου και μου είπαν τα ίδια, αλλά μου ειπαν και κάτι που με έκανε να έχω επιφυλάξεις... Μου είπε ότι "κατόπιν παραγγελίας θα το φέρουμε σε 3-4 μερες αναλόγως πότε θα μας το δώσει η ΝΟΚΙΑ". Οπότε ποιο είναι το συμπέρασμα??? Aν γίνει παραγγελία ή η ΝΟΚΙΑ δεν θα το δίνει μιας και δεν θα το έχει ή ήδη τα έχει και δεν τα βγάζει στην αγορά για Χ,Ψ λόγους.... Μπερδεμένα τα πράγματα με αυτό το κινητο...;) :wacko: :blink: [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts