louwtak Δημοσιεύτηκε September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2006 Θέλω να μου πειτε ποιοσ ειναι ο αγαπημένος σας τραγουδιστής εμένα είναι ο Χατζηγιάννης:D Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Πασχάλης Τερζής από μένα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Πασχαλης Τερζης και Νοτης Σφακιανακης κυριως :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ρεμοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Θα συμφωνησω με τον billako ο Ρεμος ειναι κορυφη Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Πανος κιαμος! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Μιχάλης Χατζηγιάννης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Γιώργος Νταλάρας... διαχρονικά! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Δε ξέρω αν αναφερόμαστε σε Ελληνες μόνο... :p Maynard James Keenan από μένα (η καλύτερη φωνή του Σύμπαντος) Μερικοί, ξέρουν ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Αlice Cooper,Jim Morisson,Axl Rose και...και...και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Mixalis xatzigiannis lemeeeeeeeeeeeee Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Ξένοι είναι πάρα πολλοί...Από Έλληνες: Τερζής...Πλιάτσικας...Μητροπάνος...Θηβαίος (μόλις συνειδητοποίησα πως δυσκολεύομαι να βρω αγαπημένους Έλληνες τραγουδιΣΤΕΣ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Βασίλης Παπακωνσταντίνου Γιάννης Κότσιρας Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Τhom York (Radiohead).....end of story :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Εγω ως λατρης της Ελληνικης Ροκ σκηνης δεν εχω αγαπημενο τραγουδιστη αλλα αγαπημενο συγκροτημα και αυτο δεν μπορει να ειναι αλλο εκτος απο τις Τρυπες....!!!!! Οι Τρυπες ειναι αυτοι που με βαζουν να ταξιδευω μεσα στο magic bus ψαχνοντας να βρω την δικια μου κοντινη Αμερικη και να παω να ζησω σε μια παραξενη πολη, οπου θα υπαρχουν ατομα που θα μου δινουν λιγη ακομα αγαπη, καθως θα κανω παρτυ στον 13ο οροφο χωρις να εχω θλιμμενους στην γιορτη μου. Στην γιορτη θα υπαρχουν μονο κανονικα παιδια που θα μπαινουν μεσα στην νυχτα των αλλων που εχουν παθει αμνησια και το κεφαλι τους δεν εχει μυαλο αλλα κατι αλλο εχει.... ειναι γεματο χρυσαφι........... Πολλοι ισως να μην βγαλουν νοημα απο αυτα που εγραψα...:wacko: καποιοι ομως σιγουρα θα βγαλουν και θα με καταλαβουν τι εννοω!!!!!:) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 paidia mporeite na peite kai 3enous oxi mono ellines tragoudistes giati ap oti blepw mou lete (sxedon) mono ellines tragoudistes:D :) Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 :D XATHGIANNHS KAI PEGY ZHNA.BEBEA KAI POLLOI ALLOI ELLHNES KYRIWS.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιο τραγούδι του που να μην ταιριάζει στο γούστο μου. Συνθέτει εξαιρετική μουσική,ενώ έχει καταπληκτική φωνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 1)Νοτης Σφακιανακης 2)Πασχαλης Τερζης 3)Αντζελα Δημητριου Και μετα ολοι οι υπολοιποι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ο Λέντης.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Γονιδης και παω να τον ακουσω τορα!! :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ίσως έχει ακουστεί και υποθεί αρκετές φορές αλλά τι να κάνουμε βρε παιδιά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι αρκετά καλός :p Όπως επίσης Έλενα Παπαρίζου :love: και Πέγκυ Ζήνα :love: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 γονιδης,σφακιανακης,τερζης,κυριαζης,νινο,λιγο απο χατζηγιαννη,κιαμος,πλουταρχος. λιγο απο ολα δηλαδη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 αν και λίγο άκυρο σε σχέση με τα δικά σας... DAVID COVERDALE 4 ever!!! :love: και φυσικά robert plant ,jim morrison, ronnie james dio κλπ κλπ. :) Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Rob Halford, Ian Gillian, Tom Araya, Νικόλας Άσιμος κ Παύλος Σιδηρόπουλος. Πειράζει που 'πα πολλούς; Παράθεση "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts