Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6288

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε με το slide? Πολλοι λενε οτι εχει μεγαλο προβλημα... :(

Που το λενε για πες μου;:confused:

• Απαντήσεις 839
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι μεγαλο προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω αλλα ενα μικρο τζογαρισμα δεν το κανει???

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Οχι μεγαλο προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω αλλα ενα μικρο τζογαρισμα δεν το κανει???

Περί "τζόγου", πιο πάνω είχα δώσει ένα link με ένα τεστ αντοχής του 6288 από το Mobile-Review. Eίναι ένα βίντεο 25ΜΒ μεν αλλά πολύ κατατοπιστικό για το θέμα του slide

Video link

Στο myphone μου ειπαν οτι δεν εχει καθολου καλη ποιοτητα κατασκευης και οτι το slide του ''τζογαρει'' πολυ... Μαλιστα ενας δεν το αγορασε γι'αυτον τον λογο...Ισχυει?:(

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο myphone μου ειπαν οτι δεν εχει καθολου καλη ποιοτητα κατασκευης και οτι το slide του ''τζογαρει'' πολυ... Μαλιστα ενας δεν το αγορασε γι'αυτον τον λογο...Ισχυει?:(

Βλακειες σου λενε κοπελα μου εγω το ειχα παρει πριν κανα μηνα το εδωσα γιατι ετσι κανω με ολα και πριν μια βδομαδα το ξαναπηρα γιατι ειναι φοβερο σε ολα του.Αυτοι που στο ειπαν πες τους να σου πουν ενα κινητο με slider που να μην τζογαρει;)

Βλακειες σου λενε κοπελα μου εγω το ειχα παρει πριν κανα μηνα το εδωσα γιατι ετσι κανω με ολα και πριν μια βδομαδα το ξαναπηρα γιατι ειναι φοβερο σε ολα του.Αυτοι που στο ειπαν πες τους να σου πουν ενα κινητο με slider που να μην τζογαρει;)

Ok gjimmys... Αλλωστε αποφασισα να το παρω... Ευχαριστω παντως!! ;)

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok gjimmys... Αλλωστε αποφασισα να το παρω... Ευχαριστω παντως!! ;)

Δεν θα το μετανοιωσεις:happy:

Τι θα γινει καμια online version για firmware θα ανεβασει η nokia για το κινητο μας;
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες και την 6η μέρα κατά τας γραφάς το επέστρεψα καθότι το πάνω μέρος χόρευε τουίστ όταν πατούσα τα κουμπιά πλοήγησης (και δυστυχώς αυτά πατάμε κυρίως). Μου έδινε την εντύπωση ότι κρατούσα στα χέρια μου μεταχειρισμένη συσκευή.

Ζήτησα από το κατάστημα vodafone αυτή τη φορά να μου δώσουν σφραγισμένη συσκευασία κι ακόμη περιμένω να ανακαλύψουν μια τέτοια καθότι λένε η Νοκια τους τα στέλνει ανοιχτά και η Νοκια λεει ότι πρέπει να τα πουλάνε σφραγισμένα. Τι όμορφα που τα λένε.

Anyway πήγα και σε ένα ΠΛΑΙΣΙΟ και η συσκευή που είχε για να την πιάνουν στα χέρια τους οι πελάτες δεν τζογάριζε τόσο πολύ. Στο PUBLIC οκ τζογάριζε.

Συμπέρασμα: Μην το αγοράσετε ώστε να αποφύγετε να παίξετε ρώσικη ρουλέτα για το αν θα σας τύχει από την παρτίδα "φίλων χορού τουίστ"

Και κάτι ακόμη, στα μαγαζιά vodafone ενίοτε βρίσκεις παλιά καλά παραδοσιακά τούβλα να παριστάνουν τους πωλητές

Ολα τζογάρουν,εγώ είχα το 6270,τώρα το 6111 που είναι όλα slide.Τζογάρουν σε φυσιολογικό βαθμό...

Ε οχι και ολα..πχ το sams. d900 δεν τζογαρει απλα οταν ειναι κλειστο τριζει λιγο στην αριστερη πλευρα.Το φυσιολογικο ειναι να μην τζογαρει...Τουλαχιστον οταν το βγαζεις απο το κουτι καινουργιο..,αλλο οταν περνανε οι μηνες...

Από τους πρώτους ιδιοκτήτες 6288 είμαι και σας εγγυούμε ότι είναι εγγύηση το κινητό. Το τζόγο τον ξαναθυμήθηκα κυριολεκτικά όταν ξαναμπίκα εδώ και το διάβασα. Είναι θεϊκό κινητό. Έφαγε και άσχημη σούπα καταλάθος πρόσφατα και δεν έπαθε το παραμικρό. Βίβα ΝΟΚΙΑ!!!!
:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

Να ρωτησω κατι? Δεν γινετε στο 6288 να βαλεις σε καποια συντομευση τα εισερχομενα μηνυματα??? Δεν βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη.....:( :(

Να ρωτησω κατι? Δεν γινετε στο 6288 να βαλεις σε καποια συντομευση τα εισερχομενα μηνυματα??? Δεν βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη.....:( :(

έψαξα και εγώ αλλά για περίεργο λόγο δεν βρήκα τίποτα....

και το δικό μου μου έφυγε από τα χέρια στο πάτωμα....νόμιζω πώς είναι πίο γερό από ότι φαίνεται...ούτε γρατσουνία

καλή η nokia.λίγο τον τζόγο τον οποίο όμως τον έχω ξεχάσει :respect:

Χαλαρά... :lol:

Απο τα files που υπαρχουν στο σαϊτ ποια ειναι για το 6288 και ποια κατα τη γνωμη σας χρησιμοτερα και καλυτερα;

Ευχαριστω

Επισης ξερει καποιος να μου πει που μπορω να δω πως ειναι το μενου του τηλεφωνου απο φωτογραφιες κλπ?

iPhone 5s

Δεν υπάρχει στο μενού συντομεύσεων--> πλήκτρο περιήγησης ; Δεν το έχω το κινητό αλλά υποθέτω όπως σε όλα τα 40άρια

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Από τους πρώτους ιδιοκτήτες 6288 είμαι και σας εγγυούμε ότι είναι εγγύηση το κινητό. Το τζόγο τον ξαναθυμήθηκα κυριολεκτικά όταν ξαναμπίκα εδώ και το διάβασα. Είναι θεϊκό κινητό. Έφαγε και άσχημη σούπα καταλάθος πρόσφατα και δεν έπαθε το παραμικρό. Βίβα ΝΟΚΙΑ!!!!

καλημερα παιδια μολις χθες πηρα το 6288 καινουργιο και ειναι αψογο αλλα πανω απο ολα δεν εχει τζογο,και κακως καποιοι κανουνε λογο και παραπληροφορουν τον κοσμο ειναι αψογο

καλημερα παιδια μολις χθες πηρα το 6288 καινουργιο και ειναι αψογο αλλα πανω απο ολα δεν εχει τζογο,και κακως καποιοι κανουνε λογο και παραπληροφορουν τον κοσμο ειναι αψογο

Ναι εγω εχω πει οτι εχει τζογο..αλλα απο εκει που λεγατε οτι εχει λιγο..τωρα φτασαμε στο σημειο οτι δεν εχει καθολου?Εχουν περασει παρα πολλες συσκευες απο τα χερια μου και μπορω να κρινω ποιο εχει καλη κατασκευη και ποιο οχι και δεν με τυφλωνει η χαρα επειδη πηρα καποιο κινητο να τα βλεπω ολα ωραια.Οποτε μην παραπληροφορεις ΕΣΥ...οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 10 ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΟΤΕ ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ .ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ THREAD AΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ