Psylos_ Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Με το προγραμμα ''Nokia PC Suite'' βλέπω τον τηλ.καταλογο (επαφές)του κινητου μου. Θελω όμως να τις αποθηκευσω ξεχωριστά (πχ σε word, excel..). Δοκιμασα και μόνο αντιγραφο ασφαλειας μπορω να κάνω. Μπορώ να τις αποθηκευσω αλλού; :cry: Αν κανεις συγχρονισμο του κινητου με το pc το προγραμμα περναει τις επαφες μεσα στο Outlook. Μετα απο εκει μπορεις να τις επεξεργαστεις σαν κανονικες επαφες του Outlook... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Παιδια καλημερα σε ολους... Αυριο περιμενω να μου ερθει ενα 6288 το οποιο το αγορασα απο ενα παλικαρι μελος του σαιτ... Το κινητο προοριζεται για τον αδερφο μου..και ηθελα να ρωτησω...στα series 40 υπαρχουν εφαρμογουλες για να του βαλω? ...εχω χρονια να ασχοληθω με series40 και δεν γνωριζω... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Παιδια καλημερα σε ολους... Αυριο περιμενω να μου ερθει ενα 6288 το οποιο το αγορασα απο ενα παλικαρι μελος του σαιτ... Το κινητο προοριζεται για τον αδερφο μου..και ηθελα να ρωτησω...στα series 40 υπαρχουν εφαρμογουλες για να του βαλω? ...εχω χρονια να ασχοληθω με series40 και δεν γνωριζω... Φυσικά και υπάρχουν:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εχω το κινητακι στα χερια μου απο χτες το πρωι και ομολογω πως ειναι αρκετα καλο... Η μπαταρια του φοβερη...το slide ειναι αρκετα στιβαρο, τουλαχιστον σε σχεση με ενα 6111 που ειχα πριν κανα 2 χρονια!!! Η καμερα ειναι ολοιδια με του Ν71 που εχω και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 φίλη έχει το 6288 και επειδή τσακωθήκαμε μου είπε πως ενεργοποίησε την φραγή εισερχόμενων μηνυμάτων συγκεκριμένα στον δικό μου αριθμό.. αυτο δεν γίνεται έτσι δ είναι? απ οτι ξέρω το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει αυτη την δυνατότητα, κάνω λάθος? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 φίλη έχει το 6288 και επειδή τσακωθήκαμε μου είπε πως ενεργοποίησε την φραγή εισερχόμενων μηνυμάτων συγκεκριμένα στον δικό μου αριθμό.. αυτο δεν γίνεται έτσι δ είναι? απ οτι ξέρω το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει αυτη την δυνατότητα, κάνω λάθος? Φραγή έχει, αλλά έχει φραγή σε όλα ή σε τίποτα... Δεν μπορεί να κάνει φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό, ειδικά από ένα S40 τηλέφωνο... Μάλλον σε δουλευει.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inioxos782 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ 6288 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ SOFTWARE UPDATE THN ΕΚΔΟΣΗ 6.10 Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ :shock: ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ . ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ 6288 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ SOFTWARE UPDATE THN ΕΚΔΟΣΗ 6.10 Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ :shock: ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ . ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Καταρχην γραφε με μικρους Ελληνικους χαρακτηρες . Εχασες τα Ελληνικα διοτι η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη:!: Μπορεις να αλλαξεις το product code της συσκευης σου ετσι ωστε να περασεις παλι το λογισμικο με την Ελληνικη γλωσσα μεσω του nokia updater . Η εφαρμογη με την οποια θα αλλαξεις το product code ειναι το nemesis . Η διαδικασια εχει αναφερθει αρκετες φορες .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIDIOUS Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΩ? 1. Κάθεσαι κάτω να τον θυμηθείς 2.Φλασάρεις το κινητό μόνος σου στο σπίτι (δύσκολο και επικίνδυνο για το κινητό) 3.Το πας σε ένα νόκια σοπ , όπου παίζει να χρειαστεί να αποδείξεις ότι είναι όντως δικό σου, και βέβαια θα πληρώσεις κάποιο ποσό. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΩ? Δες αυτο: http://rapidshare.com/files/93665589/UNLOCK_NOKIA_BB5_HANDSET_S_SECURITY_CODE.txt Μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraks Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 loipon piadia sos!!!!!sas parakalw peite mou pws na xekleidwsw to thlefwno mou!!! einai nokia 6288 ths etairias 3, to vrhka sto londino kai de mporw na valw th sim mou!!! ti na kanw?? mou zhtaei restriction code!!! please help!! Παράθεση nikolakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 loipon piadia sos!!!!!sas parakalw peite mou pws na xekleidwsw to thlefwno mou!!! einai nokia 6288 ths etairias 3, to vrhka sto londino kai de mporw na valw th sim mou!!! ti na kanw?? mou zhtaei restriction code!!! please help!! Μπορεις να κανεις κατι μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο . Δοκιμασε και στο μαγαζι 9volto.gr Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraks Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 de mporei na ginei kati allo wsye na vrw to restriction code mesw internet?? to imei mou einai .... exw skasei gamwto.. Παράθεση nikolakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 de mporei na ginei kati allo wsye na vrw to restriction code mesw internet?? to imei mou einai . exw skasei gamwto.. Όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κάνε ότι σου λέει ο nervous πιο πάνω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 de mporei na ginei kati allo wsye na vrw to restriction code mesw internet?? to imei mou einai . exw skasei Αυτα τα μαθαινουμε πριν αγορασουμε κατι... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Μια ερώτηση... Υπάρχει τρόπος να γίνει hard format στο κινητό αυτό όταν είναι κλειστό όπως s60? Η έστω να ξεκινήσει σε safe mode? Του κολλητού μ όταν το ανοίγει του ζητάει το pin, το βάζει και μετά το κινητό κλείνει... Γίνεται τίποτα ή θα πρέπει να σκάσει την 15άρα σε nokia shop? (Sorry αν έχει ξανααπαντηθεί) Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Μια ερώτηση... Υπάρχει τρόπος να γίνει hard format στο κινητό αυτό όταν είναι κλειστό όπως s60? Η έστω να ξεκινήσει σε safe mode? Του κολλητού μ όταν το ανοίγει του ζητάει το pin, το βάζει και μετά το κινητό κλείνει... Γίνεται τίποτα ή θα πρέπει να σκάσει την 15άρα σε nokia shop? (Sorry αν έχει ξανααπαντηθεί) Όντας S40 δεν φορμάρεται. O Μόνος τρόπος είναι με phoenix (Βλ. ΝΟΚΙΑ 6280). Αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δν ξέρεις πως να το δουλέψεις. Καλύτερα σε νόκια σοπ... Δυστυχώς θα πληρώσει αλλά θα είναι καλύτερα... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billavg Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 θα μας πει καποιος τι γινεται με το νεμεσις γιατι το 6288 δεν σyνδεεται .βγαζει ολο error καταφερα και αλαξα product code με τα πολλα και τωρα δεν κανει update γιατι λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinkler Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ξερει κανείς γιατι οταν αλλαζω ενα theme στο Νοκια 6288 , ολο το προφιλ μου επανερχεται στην αρχικη του κατασταση(default) δηλαδη με τον αρχικο ηχο Nokia tune κτλ ? (σορρυ εαν εχει απαντηθει απο αλλον σε προηγουμενη σελιδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ξερει κανείς γιατι οταν αλλαζω ενα theme στο Νοκια 6288 , ολο το προφιλ μου επανερχεται στην αρχικη του κατασταση(default) δηλαδη με τον αρχικο ηχο Nokia tune κτλ ? (σορρυ εαν εχει απαντηθει απο αλλον σε προηγουμενη σελιδα) Δυστυχως ετσι συμβαινει . Θα πρεπει να τροποποιησεις το θεμα που χρησιμοποιεις με τον ηχο που σου αρεσει μεσω εφαρμογης επεξεργασιας θεματων της νοκια ,Nokia s40 theme studio (Εχει απαντηθει):O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p0go Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Geia sas k pali! Kserei kaneis pos metafero OLA ta tilefona apo tin Sim sto kinito mou? Giati allazo eteria k den eimai na ta pernaw me to xeri! Efxaristo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Mπες μεσα στης επαφες και: επιλογες/ επαφες sim/ φακελος sim/ επιλογες/ επιλογη ολων/ επιλογες/ αντιγραφη στης επαφες. Στο Ν82 μου ειναι ετσι δεν νομιζω στο δικο σου να εχει μεγαλη διαφορα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Τώρα θα μου πείτε : το κινητό είναι μπαρούφα :p ή εγώ πολύ γκαντέμης;:cry: Πρώτη μέρα που το αγόρασα... Χαλασμένο ακουστικό! Πήγα στη ΝΟΚΙΑ,το άλλαξα! Στους 7 μήνες χαλασμένη camera... Το πήγα στη ΝΟΚΙΑ,μου την άλλαξαν. Στον 1 μήνα : χαλασμένο hands free,το πήγα στη ΝΟΚΙΑ μου λένε ότι το έκανα κακή χρήση(δεν ήταν αυτό καθώς έφταιγε το βύσμα αλλά τι να κάνω :cry:) Στους 2 μήνες χαλασμένος φορτιστής(επίσης δεν αντικαταστάθηκε) Μου έπεσε μια φορά κάτω από ένα τραπεζάκι χαμηλό και μου ράγισε η πρόσοψη... Επιπλέον τώρα τελευταία το κινητό χάνει που και που το σήμα του ενώ η επαφή με τα βύσματα εξωτερικών συσκευών δεν είναι και η πιο σταθερή(το καταλαβαίνω όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή ή όταν ακούω μουσική...) Μου φαίνεται ή το κινητό έχει κακή κατασκευή; Το πήρα και ακριβό εκείνη την εποχή(289Ε έκανε σε τιμή λιανικής) για Series 40 με κριτήριο...την αξιοπιστία! :O Έχει βγάλει σε άλλους προβλήματα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εγω δεν ειχα το παραμικρο προβλημα που το εχω τον ιδιο καιρο με σενα (νοεμβριο μαλλον) τα ιδια περιπου ευρω ! μαλλον τυχερος ! και μενα μου επεσε μια φορα , αλλα χαλαρο χτυπημα ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts