Jump to content

Pro Evolution soccer 6

louwtak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς μπορώ να παίξω online? μου ζητάει ένα password

πρεπει να πας πρωτα στην επιλογη user registration..θα σου ανοιξει μια σελιδα οπου θα δωσεις καποια στοιχεια και θα βαλεις ενα δικο σου password το οποιο μετα το χρησιμοποιεις για να παιξεις online...

και μην ξεχνας το online παγκοσμιο πρωταθλημα..;)

http://www.evo-league.com/

• Απαντήσεις 351
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρεπει να πας πρωτα στην επιλογη user registration..θα σου ανοιξει μια σελιδα οπου θα δωσεις καποια στοιχεια και θα βαλεις ενα δικο σου password το οποιο μετα το χρησιμοποιεις για να παιξεις online...

και μην ξεχνας το online παγκοσμιο πρωταθλημα..;)

http://www.evo-league.com/

Χμμμ...Επειδή μου το έφερε ο "θείος" απο Αμερική μάλλον δεν μπορώ να κάνω εγγραφή. Το serial χρησιμοποιείται απο άλλον. Στο http://www.evo-league.com μπορώ να παίξω? Και αν ναι πώς? Α, και κάτι άλλο. Εχω vista και δεν έχω καθόλου ήχο. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω γιατρέ μου?

μια ερωτηση για ολα αυτα..πρωτη φορα παιζεις pro ετσι??:rolleyes:

Και σταματα το ειρωνικο το υφακι..;)

Πρωτο εσυ αρχισες τις ειρωνιες. Δευτερο παιζω Pro απο το 4. Τριτο ποτε δεν ειπα πως ειμαι αστερι στο Pro.

Απλα πραγματα που γινονται στο παγκοσιμο ποδοσφαιρο ειναι δυνατον να μην γινονται στο Pro. Σοβαρα τωρα, πες μου εσυ πως τελιωνεις τα one to one χωρις να παει στο τερματοφυλακα ή εξω απο το γηπεδο. Btw το "Teatro Bianco" και το "Orange Arena" ποια γηπεδα ειναι;

@sonymobby πως τα τελειωνω?

1ον πλαγιαζω τον παιχτη ετσι ωστε να το στειλει γωνια

2ον τον κρεμαω..με το L1+σουτ ;)

3ον τον περναω

4ον με προσποιηση σουτ..

θες κ αλλα?

Και εσενα δουλευουν αυτα; Εγω αν παω να κανω προσποιηση με πιανουν οι αμυντικοι(θυμησουν οι παιχτες δεν ειναι τοσο γρηγοροι), κρεμασμα=δοκαρι και για κανονικο σουτ γωνια δεν το συζητω γιατι αν δεν ειναι clinical finisher η μπαλα θα παει στα ουρανια ή ο τερματοφυλακας θα εχει βγει τοσο πολυ εξω που απλα το δεν γινετε γωνια.

Του Ajax ειναι το Amsterdam Arena αν δεν κανω λαθος. Εχτως και αν δεν εχουν παρει τα licences το εβγαλαν Orange Arena.

Απορώ γιατι φωνάζεις,λιώστο κανα μήνα και μετα ελα να μας πεις αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ!!. Να ρωτήσω κάτι παιδιά.Με 56κ modem μπορώ να παίξω online?

Και εσενα δουλευουν αυτα; Εγω αν παω να κανω προσποιηση με πιανουν οι αμυντικοι(θυμησουν οι παιχτες δεν ειναι τοσο γρηγοροι), κρεμασμα=δοκαρι και για κανονικο σουτ γωνια δεν το συζητω γιατι αν δεν ειναι clinical finisher η μπαλα θα παει στα ουρανια ή ο τερματοφυλακας θα εχει βγει τοσο πολυ εξω που απλα το δεν γινετε γωνια.

Του Ajax ειναι το Amsterdam Arena αν δεν κανω λαθος. Εχτως και αν δεν εχουν παρει τα licences το εβγαλαν Orange Arena.

για να στα λεω σημαινει οτι τα εχω κανει φιλε μου..απο το μυαλο μου να τα βγαλω??μου λες αν εισαι 1 vs 1 και μετα μου λες για αμυντικους???

παιξε λιγο να το μαθεις πρωτα και μετα ελα να ποσταρεις τις εντυπωσεις σου ξανα ;)

για να στα λεω σημαινει οτι τα εχω κανει φιλε μου..απο το μυαλο μου να τα βγαλω??μου λες αν εισαι 1 vs 1 και μετα μου λες για αμυντικους???

παιξε λιγο να το μαθεις πρωτα και μετα ελα να ποσταρεις τις εντυπωσεις σου ξανα ;)

Επειδη δεν θελω να καταντησω γραφικος, που μαλλον ετσι ειναι, δεν θελω να σχολιασω παραπανω το παιχνιδι.

Btw 1vs1 με τους αμυντικους μακρια δεν γινετε, οι επιθετικοι ειναι πολυ αργοι για κατι τετοιο και το συστημα πολυ γρηγορο για να τους ξεφυγεις ετσι.

/τελος

σορρυ αλλα ισως χρησιμοποιησα επιθετικο τροπο απεναντι σου...

για να τελειωνουμε..ο συγγεκριμενος επιθετικος που χρησιμοποιεις μπορει να ειναι αργος..πχ με ronaldinho θα καταλαβεις διαφορα..επισης μπορεις να κανεις και το εξης..πατα R1+R2 με τα οποια <ανοιγει την μπαλα πολυ μπροστα> ως αποτελεσμα να τρεχει πιο πολυ..

η αλλη εκδοχη ειναι το αργο παιχνιδι,οπου και εσυ εισαι αργος και ο αμυντικος..

για να κλεισω..πανε στο training και δες..εκει μπορεις να μαθεις πααaaaaaαρα πολλα πραγματα ;)

ειναι στην ουσια τα <μυστικα> του προ ;)

Επειδη δεν θελω να καταντησω γραφικος, που μαλλον ετσι ειναι, δεν θελω να σχολιασω παραπανω το παιχνιδι.

Btw 1vs1 με τους αμυντικους μακρια δεν γινετε, οι επιθετικοι ειναι πολυ αργοι για κατι τετοιο και το συστημα πολυ γρηγορο για να τους ξεφυγεις ετσι.

/τελος

Μην επιμένεις για κάτι που δεν ισχύει.Αν ''πλαγιάσεις'' το σώμα του επιτιθέμενου και σημαδέψεις,συνήθως μπαίνει γκολ.

Πόσο κοστίζει η έκδοση για PC???
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

paidia to exw parei edw kai 4 meroules gia ps2 alla san prwth entiposh den mou arse ka8olou siga siga omos otan to epaiza pio polu eida tis diafores kai arxiza kai arxise na mou arese omos den me porose opos to pro to 5 episis spastiko einai oti den exei thn chelsea me to kanoniko ths onoma kai th grafei london fc.epipleon pou exoun kanei ton Adriano toso kalo epidi ton exei sto e3ofilo.Telos kati pou mou arese polu einai oti h real mandritis den einai toso argh oso sto 5
the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com

kostaki τι καρτα γραφικων εχεις?δεν πεφτει το frame rate με την αναλυση στο maximum?

και κατι αλλο..σε ποιο επιπεδο δυσκολιας παιζεται το παιχνιδι?τι σκορ εχετε συνηθως?

εμενα στο δυσκολοτερο συνηθως μου βγαινουν 1-0 ή 2-1 υπερ ή κατα..

Δεν εχει ειδιαιτερες απαιτησεις.

Και με μια 6600 παιζει στα 1280χ1024.

Το καλυτερο ειανι να παιζεις σε αναλυσεις τυπου 16:9, οπου το παιχνιδι παει πιο ομαλα.

Mια ερωτηση προς οσους το εχουν αυθεντικο: το network(του παιχνιδιου) παιζει κανονικα; εχετε κολληματα; Μπορεις να διαλεξεις με ποιον θα παιξεις;

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Α ναι; Ε πες μου εσυ κυριε εξυπνακια πως μπαινει το σωστο το γκολ. Πως γινετε να μην κανουν ******** οι παιχτες.
Αν και το έχουμε ξαναγράψει: Προσέχετε πως εκφράζεστε!

Παιδες, αν πάρω το αυθεντικο για pc, μπορω να κατεβάσω το κ r α c κ και να μου παίζει χωρίς το cd μεσα?

Παιδες, αν πάρω το αυθεντικο για pc, μπορω να κατεβάσω το κ r α c κ και να μου παίζει χωρίς το cd μεσα?
Ναι μπορείς.

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απαντηση. Καλό λιώσιμο λοιπόν.

Το παιχνίδι έχει γίνει πιο ρεαλιστικό απο ποτε... Μερικοί το λένε αργο, εγω θα πω οτι ενας αγώνας στην πραγματικότητα δεν διαφέρει απο την ταχύτητα του παιχνιδιού. όσοι θέλουν ράλυ να πάνε στο fifa. Αν και αυτο έχει αντιγράψει πολλά απο το προ τα τελευταία χρόνια.

παιδια 2πλο πως μπορω να παιξω??το χει δοκιμασει κανεις??σε εμενα εμφανιζεται το gamepad+keyboard ως ενα..