Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 24/12/2024 at 12:31 ΠΜ, Hackerpcs said:

Για κάποιο λόγο η εβδομάδα διπλασιασμού εμφανίζεται διαθέσιμη μέχρι 22 Μαρτίου

Screenshot_2024-12-24-00-28-45-470_gr.cosmote.frog1.jpg

Καλή χρονιά σε όλους.

Εμφανίζει ακριβώς το ίδιο και σε μένα και μάλιστα σε 2 αριθμούς, και μπήκα για να ρωτήσω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Από όσο ξέρω η προσφορά πάει από Δευτέρα ως Κυριακή, 1 εβδομάδα τρέχει - 1 εβδομάδα όχι, εναλλάξ, υποθέτω ότι αύριο θα ξέρουμε αν θα ισχύει ή όχι για την εβδομάδα που μας έρχεται.

i8vv46-6.png

2 ώρες πριν, gokuthelegend said:

Καλή χρονιά σε όλους.

Εμφανίζει ακριβώς το ίδιο και σε μένα και μάλιστα σε 2 αριθμούς, και μπήκα για να ρωτήσω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Από όσο ξέρω η προσφορά πάει από Δευτέρα ως Κυριακή, 1 εβδομάδα τρέχει - 1 εβδομάδα όχι, εναλλάξ, υποθέτω ότι αύριο θα ξέρουμε αν θα ισχύει ή όχι για την εβδομάδα που μας έρχεται.

Αγόρασα πακέτο εβδομάδα μη διπλασιασμού πήρα 60' για το ρολοβερ για να μην χάσω τα παλιά.

Δεν με ενδιέφερε ο διπλασιασμός γιατί έχω πολλά. Και τσουπ το ΣΜΣ ότι μου δίνουν έτσι δώρο επιπλέον 60'. Μήπως το κάνουν 120' πλέον σταθερά?

41 minutes ago, VIPdriver said:

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ειχε 2πλασιασμο. Αυτην την εβδομαδα εχει. Όλα φυσιολογικά. 

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Και όμως μου έδωσε 60' δώρο.

56 minutes ago, VIPdriver said:

Ποσο καιρό εχεις φρογκ;

Δεν έχω κλείσει χρόνο αλλά δεν είναι το welcome bonus αυτό μπήκε αργότερα, την Κυριακή. Σίγουρα δεν ήταν εβδομάδα διπλασιασμού.IMG-20241229-WA0001.thumb.jpg.b96b9dabef1476af0912552ffeee067c.jpg

Edited by Konsta_ntina

Καποια στιγμή που μπηκα στην φρογκ εφαρμογή την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έδειχνε 60+60. Τωρα δεν ξερω πως εγινε σε εσενα, παντως αυτη η εβδομάδα έδινε. Μακαρι να το εκαναν μόνιμο. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. 

ε ε έρχεται...

22-EBS-8382-009_TMA_New_Hero_Shots_Updates_-_WEB_1320x560-1-ad730371ff.thumb.jpg.741a3b3d2b6eb65d60d200d3762b5459.jpg

51 minutes ago, VIPdriver said:

Καποια στιγμή που μπηκα στην φρογκ εφαρμογή την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έδειχνε 60+60. Τωρα δεν ξερω πως εγινε σε εσενα, παντως αυτη η εβδομάδα έδινε. Μακαρι να το εκαναν μόνιμο. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. 

Ούτε εμένα μου έδειχνε αλλά μου έδωσε. Θα δούμε αύριο μεσημέρι. Αν το κάνει μόνιμο παίρνει την κορυφή.

Πράγματι συνεχίζει να υπαρχει ο 2πλασιασμος, οπότε ίσως να ισχυει εως 22/3 που λέει και μετά μπορεί να μην ισχύει. 

ε ε έρχεται...

22-EBS-8382-009_TMA_New_Hero_Shots_Updates_-_WEB_1320x560-1-ad730371ff.thumb.jpg.741a3b3d2b6eb65d60d200d3762b5459.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πράγματι συνεχίζει να υπαρχει ο 2πλασιασμος, οπότε ίσως να ισχυει εως 22/3 που λέει και μετά μπορεί να μην ισχύει. 

Μπορεί να το παρατείνουν συνεχώς όπως με τον payzy διπλασιασμό που παίρνει συνέχεια παράταση 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε Όλους! 

Ξέρει κάποιος εάν ακόμη ισχύει η προσφορά με τα 144€ unlimited all για ένα χρόνο; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα να μην κάνω τσάμπα βόλτες 🙂

15 minutes ago, expert said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε Όλους! 

Ξέρει κάποιος εάν ακόμη ισχύει η προσφορά με τα 144€ unlimited all για ένα χρόνο; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα να μην κάνω τσάμπα βόλτες 🙂

Αθήνα (Ομόνοια) Τηλέφωνο: 21 0322 7923. Διεύθυνση: Σταδίου 51, Αθήνα 105 59

ε ε έρχεται...

Μολης έχασα το σήμα από την vodafone και έβαλα την κάρτα frog για την προσφορά. Τώρα πως ενεργοποιω τα απεριόριστα data και ομιλία;

Just now, kostas123464 said:

Μολης έχασα το σήμα από την vodafone και έβαλα την κάρτα frog για την προσφορά. Τώρα πως ενεργοποιω τα απεριόριστα data και ομιλία;

Χαλαρά.. ίσως δεν μπορούν να σε καλέσουν για λίγη ώρα.. κάνε κάπου αναπάντητη για να δεις ότι όλα καλά, θα σου έρθουν κάποια μηνύματα καλωσορίσματος.

Κατέβασε το app του frog κάνε τη διαδικασία για login και μετά βάζεις κάρτα και επιλέγεις πακέτο. 

1 minute ago, cu2goup said:

Χαλαρά.. ίσως δεν μπορούν να σε καλέσουν για λίγη ώρα.. κάνε κάπου αναπάντητη για να δεις ότι όλα καλά, θα σου έρθουν κάποια μηνύματα καλωσορίσματος.

Κατέβασε το app του frog κάνε τη διαδικασία για login και μετά βάζεις κάρτα και επιλέγεις πακέτο. 

Ok ευχαριστώ 

Ok μισό να δοκιμάσω 

2 minutes ago, kostas123464 said:

Ok μισό να δοκιμάσω 

Ok έβαλα το πακέτο 11,80€ και πήρα τα απεριόριστα. Ευχαριστώ για την βοήθεια 

19 ώρες πριν, VIPdriver said:

Οι παλιοί θα ξέρουν καλύτερα αλλά νομίζω ότι στις μεγάλες γιορτές κρατάνε τον διπλασιασμό περισσότερες βδομάδες. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο και το Πάσχα. 

Edited by gag

9 ώρες πριν, gag said:

Οι παλιοί θα ξέρουν καλύτερα αλλά νομίζω ότι στις μεγάλες γιορτές κρατάνε τον διπλασιασμό περισσότερες βδομάδες. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο και το Πάσχα. 

Μια φορά το έχουν ξανακάνει αυτό και συγκεκριμένα αντίστοιχα τέλη Δεκεμβρίου του 18 αλλά το κράτησαν έως τα μέσα του Γενάρη. Και τότε νομίζαμε ότι καταργήθηκαν τα 2βδομαδα αλλά επανήλθαν. Θα δείξει.

Επίσης γράφουν ότι ισχύει έως 22/3 που είναι Σάββατο. Κανονικά θα έπρεπε να γράφει έως την Κυριακή.

καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!μια ταινία 720 hd πόσα gb καταναλωνει ανά ώρα περίπου στο Netflix?