gokuthelegend Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 On 24/12/2024 at 12:31 ΠΜ, Hackerpcs said: Για κάποιο λόγο η εβδομάδα διπλασιασμού εμφανίζεται διαθέσιμη μέχρι 22 Μαρτίου Καλή χρονιά σε όλους. Εμφανίζει ακριβώς το ίδιο και σε μένα και μάλιστα σε 2 αριθμούς, και μπήκα για να ρωτήσω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Από όσο ξέρω η προσφορά πάει από Δευτέρα ως Κυριακή, 1 εβδομάδα τρέχει - 1 εβδομάδα όχι, εναλλάξ, υποθέτω ότι αύριο θα ξέρουμε αν θα ισχύει ή όχι για την εβδομάδα που μας έρχεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 2 ώρες πριν, gokuthelegend said: Καλή χρονιά σε όλους. Εμφανίζει ακριβώς το ίδιο και σε μένα και μάλιστα σε 2 αριθμούς, και μπήκα για να ρωτήσω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Από όσο ξέρω η προσφορά πάει από Δευτέρα ως Κυριακή, 1 εβδομάδα τρέχει - 1 εβδομάδα όχι, εναλλάξ, υποθέτω ότι αύριο θα ξέρουμε αν θα ισχύει ή όχι για την εβδομάδα που μας έρχεται. Αγόρασα πακέτο εβδομάδα μη διπλασιασμού πήρα 60' για το ρολοβερ για να μην χάσω τα παλιά. Δεν με ενδιέφερε ο διπλασιασμός γιατί έχω πολλά. Και τσουπ το ΣΜΣ ότι μου δίνουν έτσι δώρο επιπλέον 60'. Μήπως το κάνουν 120' πλέον σταθερά? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ειχε 2πλασιασμο. Αυτην την εβδομαδα εχει. Όλα φυσιολογικά. 5 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 41 minutes ago, VIPdriver said: Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ειχε 2πλασιασμο. Αυτην την εβδομαδα εχει. Όλα φυσιολογικά. Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Και όμως μου έδωσε 60' δώρο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 1 minute ago, Konsta_ntina said: Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Και όμως μου έδωσε 60' δώρο. Ποσο καιρό εχεις φρογκ; 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) 56 minutes ago, VIPdriver said: Ποσο καιρό εχεις φρογκ; Δεν έχω κλείσει χρόνο αλλά δεν είναι το welcome bonus αυτό μπήκε αργότερα, την Κυριακή. Σίγουρα δεν ήταν εβδομάδα διπλασιασμού. Edited December 29, 2024 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Καποια στιγμή που μπηκα στην φρογκ εφαρμογή την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έδειχνε 60+60. Τωρα δεν ξερω πως εγινε σε εσενα, παντως αυτη η εβδομάδα έδινε. Μακαρι να το εκαναν μόνιμο. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. 4 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 51 minutes ago, VIPdriver said: Καποια στιγμή που μπηκα στην φρογκ εφαρμογή την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έδειχνε 60+60. Τωρα δεν ξερω πως εγινε σε εσενα, παντως αυτη η εβδομάδα έδινε. Μακαρι να το εκαναν μόνιμο. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. Ούτε εμένα μου έδειχνε αλλά μου έδωσε. Θα δούμε αύριο μεσημέρι. Αν το κάνει μόνιμο παίρνει την κορυφή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Μόλις ενεργοποίησα πακέτο 60 λεπτών από COSMOTE App, χωρίς να ασχοληθώ αν έχει διπλασιασμό. Μου έβαλε 120 λεπτά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Πράγματι συνεχίζει να υπαρχει ο 2πλασιασμος, οπότε ίσως να ισχυει εως 22/3 που λέει και μετά μπορεί να μην ισχύει. 4 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πράγματι συνεχίζει να υπαρχει ο 2πλασιασμος, οπότε ίσως να ισχυει εως 22/3 που λέει και μετά μπορεί να μην ισχύει. Μπορεί να το παρατείνουν συνεχώς όπως με τον payzy διπλασιασμό που παίρνει συνέχεια παράταση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε Όλους! Ξέρει κάποιος εάν ακόμη ισχύει η προσφορά με τα 144€ unlimited all για ένα χρόνο; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα να μην κάνω τσάμπα βόλτες 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 15 minutes ago, expert said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε Όλους! Ξέρει κάποιος εάν ακόμη ισχύει η προσφορά με τα 144€ unlimited all για ένα χρόνο; Ενδιαφέρομαι για Αθήνα να μην κάνω τσάμπα βόλτες 🙂 Αθήνα (Ομόνοια) Τηλέφωνο: 21 0322 7923. Διεύθυνση: Σταδίου 51, Αθήνα 105 59 3 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Μολης έχασα το σήμα από την vodafone και έβαλα την κάρτα frog για την προσφορά. Τώρα πως ενεργοποιω τα απεριόριστα data και ομιλία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Just now, kostas123464 said: Μολης έχασα το σήμα από την vodafone και έβαλα την κάρτα frog για την προσφορά. Τώρα πως ενεργοποιω τα απεριόριστα data και ομιλία; Χαλαρά.. ίσως δεν μπορούν να σε καλέσουν για λίγη ώρα.. κάνε κάπου αναπάντητη για να δεις ότι όλα καλά, θα σου έρθουν κάποια μηνύματα καλωσορίσματος. Κατέβασε το app του frog κάνε τη διαδικασία για login και μετά βάζεις κάρτα και επιλέγεις πακέτο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 minute ago, cu2goup said: Χαλαρά.. ίσως δεν μπορούν να σε καλέσουν για λίγη ώρα.. κάνε κάπου αναπάντητη για να δεις ότι όλα καλά, θα σου έρθουν κάποια μηνύματα καλωσορίσματος. Κατέβασε το app του frog κάνε τη διαδικασία για login και μετά βάζεις κάρτα και επιλέγεις πακέτο. Ok ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Just now, kostas123464 said: Ok ευχαριστώ Μην επιλέξεις κάποιο φτηνό και δεν μπουν τα απεριόριστα.. αυτό που κάνει 11,80€ να πάρεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ok μισό να δοκιμάσω 2 minutes ago, kostas123464 said: Ok μισό να δοκιμάσω Ok έβαλα το πακέτο 11,80€ και πήρα τα απεριόριστα. Ευχαριστώ για την βοήθεια 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 19 ώρες πριν, VIPdriver said: Καποια στιγμή που μπηκα στην φρογκ εφαρμογή την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έδειχνε 60+60. Τωρα δεν ξερω πως εγινε σε εσενα, παντως αυτη η εβδομάδα έδινε. Μακαρι να το εκαναν μόνιμο. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. Οι παλιοί θα ξέρουν καλύτερα αλλά νομίζω ότι στις μεγάλες γιορτές κρατάνε τον διπλασιασμό περισσότερες βδομάδες. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο και το Πάσχα. Edited December 30, 2024 by gag 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 9 ώρες πριν, gag said: Οι παλιοί θα ξέρουν καλύτερα αλλά νομίζω ότι στις μεγάλες γιορτές κρατάνε τον διπλασιασμό περισσότερες βδομάδες. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο και το Πάσχα. Μια φορά το έχουν ξανακάνει αυτό και συγκεκριμένα αντίστοιχα τέλη Δεκεμβρίου του 18 αλλά το κράτησαν έως τα μέσα του Γενάρη. Και τότε νομίζαμε ότι καταργήθηκαν τα 2βδομαδα αλλά επανήλθαν. Θα δείξει. Επίσης γράφουν ότι ισχύει έως 22/3 που είναι Σάββατο. Κανονικά θα έπρεπε να γράφει έως την Κυριακή. 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!μια ταινία 720 hd πόσα gb καταναλωνει ανά ώρα περίπου στο Netflix? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Κοντα στο μισο gb maximum λογικα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts