fotisk13 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Μόλις είδα καινούρια διαφήμιση του βατράχου, που λέει 0.01 το μήνυμα προς βάτραχο μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Edited May 25, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μόλις είδα καινούρια διαφήμιση του βατράχου, που λέει 0.01 προς βάτραχο μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Κι εγώ την είδα πριν από λίγο την διαφήμιση.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στα ψιλά γράμματα έγραφε η προσφορά ισχύει έως 30-11-08.. Χμμ μήπως εννοούσαν 30-08-11. Τους ξέφυγε κάτι στο έτος, πιθανόν να βρίσκονται ακόμα 2-3χρόνια πίσω.Anyway, καλή η προσφορά με 1 λεπτο το sms αλλά δεν ανέφεραν κάτι για τον διπλασιασμό.Θα ισχύει μέχρι το τέλος του έτους??? Πέστε το ρε παιδιά να τρέξουμε την φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ναι και μάλιστα έχει απίθανο τυπογραφικό λάθος "ΕΩΣ 30/11/08"!!! Και το είδαμε 2 άνθρωποι μα την αλήθεια...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδια ΕΛΕΟΣ ντροπη στην διαφημιστικη εταιρια! παντως στην αρχη λεει προς ολους και μετα το γυριζει σε frog. οποις δει την μιση διαφημιση αλλα καταλαβαινει! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ρε παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση! Ο βάτραχος ζει ή έχει πεθάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Σήμερα έκανα μία ανανέωση και στο απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης γράφει ότι Για όλο το 2010 ,μόνο το FROG, διπλασιάζει την αξία της πρώτης κάρτας ανανέωσης κάθε μήνα. Λέτε να είναι αυτή η νέα προσφορά? Edited May 31, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Άρα λοιπόν και 2πλασιασμός για την πρώτη κάρτα κάθε μήνα και 1500' και SMS με κάθε ανανέωση για όλο το 2010-not bad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Άρα λοιπόν και 2πλασιασμός για την πρώτη κάρτα κάθε μήνα και 1500' και SMS με κάθε ανανέωση για όλο το 2010-not bad... Καθόλου bad θα 'λεγα. Απλά εκεί που βάζαμε 2 5άρες, τώρα θα βάζουμε μια 10άρα και τελείωσε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Μισό λεπτό γιατί μάλλον ξέχασα καιρό το βατράχι στο συρτάρι :lol: η προσφορά με τα 1500+1500: 1. ενεργοποιείται ακόμα και με τη μικρή κάρτα των 5€ ? 2. αν μεσα στον ίδιο μήνα εξαντλήσω τα sms και κάνω ανανέωση θα πάρω άλλα 1500? 3. την προσφορά αυτή μπορώ να τη συνδυάσω με την άλλη του διπλασιασμού της 1ης κάρτας ανανέωσης του μηνα? (τίποτα από όλα αυτά δε διευκρινίζεται στη σελίδα τους! είναι τοσο δύσκολο να γράψουν μια πλήρη περιγραφή?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Μέχρι σήμερα διπλασιάζει τις 4 πρώτες κάρτες του μήνα , Αλλά τελείώνει σήμερα η προσφορά . Όλα ισχύουν κανονικά όπως τα περιγράφεις αλλλά τα 1500 ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα .... Δηλαδή σήμερα για σημερινές ανανεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Μισό λεπτό γιατί μάλλον ξέχασα καιρό το βατράχι στο συρτάρι :lol: η προσφορά με τα 1500+1500: 1. ενεργοποιείται ακόμα και με τη μικρή κάρτα των 5€ ? 2. αν μεσα στον ίδιο μήνα εξαντλήσω τα sms και κάνω ανανέωση θα πάρω άλλα 1500? 3. την προσφορά αυτή μπορώ να τη συνδυάσω με την άλλη του διπλασιασμού της 1ης κάρτας ανανέωσης του μηνα? (τίποτα από όλα αυτά δε διευκρινίζεται στη σελίδα τους! είναι τοσο δύσκολο να γράψουν μια πλήρη περιγραφή?) 1. Ναι 2. Ναι. 3. Ο συνδυασμός γίνεται αυτόματα. Με το που στέλνεις το μήνυμα "2" στο 1312, τα έχεις όλα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 και μέχρι πόσες φορές μπορώ μέσα στον ίδιο μήνα να πάρω τα 1500?? όσες θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 και μέχρι πόσες φορές μπορώ μέσα στον ίδιο μήνα να πάρω τα 1500?? όσες θέλω? Παρόλο που δεν το γράφει πουθενά, μέχρι 4 φορές το μήνα. Το διπλασιασμό όμως μόνο μία φορά αρχής γενομένης από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την Frog και παράλληλα την Cosmote. Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο με την Cosmote τώρα που έχει την προσφορά -20€ στα πάγια. Προς Cosmote/Κοσμοκάρτα/Frog θα έχω 1500λεπτά+1500sms+ότι άλλο παρέχουν προς τις άλλες εταιρίες κτλ. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι: Η κοπέλα μου έχει Frog και από Σεπτέμβρη θα πάει Κύπρο. Εγώ που θα έχω τα 1500sms προς τα δίκτυα της Cosmote(+Frog) εάν στείλω μήνυμα θα χρεώνομαι ή θα αφαιρούνται από τα 1500 που έχω; Γιατί ο υπάλληλος του OteShop που πήγα μου είπε θα χρεώνομαι. Τώρα που είμαι στη Wind αυτό ποτέ δεν συνέβηκε, απλώς αφαιρούνταν από το πρόγραμμα που έχω. Γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει; Να πάρω τηλέφωνο κάπου να ρωτήσω σίγουρα; Αν ναι, σε ποιον αριθμό; Ευχαριστώ κοίτα τα 1500sms που σου δίνει η κοσμοτέ, δε νομίζω πως ισχύουν όταν στέλνεις σε βάτραχο! ούτε και τα 1500 του βάτραχου, προς what's up! (δε παίρνω και όρκο όμως) Παρόλο που δεν το γράφει πουθενά, μέχρι 4 φορές το μήνα. Το διπλασιασμό όμως μόνο μία φορά αρχής γενομένης από αύριο. δηλαδή 6000sms+6000min το μήνα maximum !!!! νομίζω μου φτάνουν!!! Edited June 1, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 δηλαδή 6000sms+6000min το μήνα maximum !!!! νομίζω μου φτάνουν!!! Με 100 ώρες το μήνα, μάλλον θα ξεχνάς να πατάς εκείνο το κόκκινο κουμπάκι της συσκευής σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Με 100 ώρες το μήνα, μάλλον θα ξεχνάς να πατάς εκείνο το κόκκινο κουμπάκι της συσκευής σου! η μεγαλυτερη καρτα ανανεωσης ποια ειναι; υπαρχει ρε παιδια ανθρωπος που εξαντλει τα 1500 λεπτα ομιλιας και χρειαζεται και επιπροσθετα λεπτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 υπαρχει ρε παιδια ανθρωπος που εξαντλει τα 1500 λεπτα ομιλιας και χρειαζεται και επιπροσθετα λεπτα; Μια φίλη μου με Vodafone τα έχει εξαντλήσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 πιστευω 18 χρονων και κατω τα εξαντλουν!τι αλλο εχουν να κανουν? ολα με το κινητο κολημενο στο κεφαλι τους ειναι! δεν τα βλεπετε στον δρομο πως περπαταν? ασε που δεν προσεχουν και πεφτουν και πανω σου ορισμενα...στοκοι τελειως! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ναι και μάλιστα έχει απίθανο τυπογραφικό λάθος "ΕΩΣ 30/11/08"!!! Και το είδαμε 2 άνθρωποι μα την αλήθεια...! ναι το είδα και εγω. Εντωμεταξύ την είδα σε ένα κρατικό κανάλι ( δεν θυμάμαι σε ποιο νομίζω στο νετ), και υπόθεσα ότι η διαφήμιση είναι από τον καιρό του δια και δεν έχουνε ενημερώσει το κανάλι !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 η μεγαλυτερη καρτα ανανεωσης ποια ειναι; υπαρχει ρε παιδια ανθρωπος που εξαντλει τα 1500 λεπτα ομιλιας και χρειαζεται και επιπροσθετα λεπτα; Σε συμβεβλημένα με την Cosmote καταστήματα η μεγαλύτερη αξία που μπορείς να βάλεις είναι 50€. Σε μορφή scratch card μόλις 10. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως ο διπλασιασμός δεν έχει ημερομηνία λήξης, τον χρησιμοποιείς όπως και όποτε θέλεις, μέσα στο 12μηνο διάρκειας της κάρτας ανανέωσης. Τώρα για τα 1500 λεπτά, πράγματι κι εγώ έχω δει περιπτώσεις που δεν έφτασε ούτε για 10 μέρες. Μιλάμε για κινητά αυτοκόλλητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 εγώ μπορώ να σας ονοματίσω πολλούς γνωστούς μου που τα εξαντλούν ή τα φτάνουν οριακά! και όχι μόνο 18αρικα που απλά σαχλαμαρίζουν στο τηλέφωνο! τώρα ο καθένας έχει τη γνώμη του και κάνει ότι θέλει στη ζωή του, απλά για κάποιους ίσως το τηλέφωνο είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας, και είναι ανθρώπινη ανάγκη η επικοινωνία, οπότε ας μην την απαξιώνουμε. Άλλωστε αφού τα δίνουν οι εταιρίες και ο χρήστης τα πληρώνει αντίστοιχα τότε κριτικές δε χωρανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Πολλοι τα χρησιμοποιουν για την δουλεια τους.Αντι για walkie talkie εχουν αυτα τα πακετα και ξεμπερδευουν ευκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Σε συμβεβλημένα με την Cosmote καταστήματα η μεγαλύτερη αξία που μπορείς να βάλεις είναι 50€. Σε μορφή scratch card μόλις 10. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως ο διπλασιασμός δεν έχει ημερομηνία λήξης, τον χρησιμοποιείς όπως και όποτε θέλεις, μέσα στο 12μηνο διάρκειας της κάρτας ανανέωσης. Τώρα για τα 1500 λεπτά, πράγματι κι εγώ έχω δει περιπτώσεις που δεν έφτασε ούτε για 10 μέρες. Μιλάμε για κινητά αυτοκόλλητα! και ισχυει ο διπλασιασμος και για την αυλη καρτα των 50 ευρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 και ισχυει ο διπλασιασμος και για την αυλη καρτα των 50 ευρω; Καταρχήν, να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου. Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα 50, ενώ το σωστό είναι 30€ και ναι, ο διπλασιασμός ισχύει και γι' αυτό το ποσό. Απλά, για να είμαι πιο σίγουρος, κάλεσα το τμήμα εξυπηρέτησης και μ' ενημέρωσαν πως το ποσό των 30€ ανανεώνεται μόνο μέσω σημείων πώλησης που εκδίδουν την ίδια στιγμή αποδείξεις καρτών ανανέωσης, τα λεγόμενα μηχανάκι. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καταρχήν, να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου. Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα 50, ενώ το σωστό είναι 30€ και ναι, ο διπλασιασμός ισχύει και γι' αυτό το ποσό. Απλά, για να είμαι πιο σίγουρος, κάλεσα το τμήμα εξυπηρέτησης και μ' ενημέρωσαν πως το ποσό των 30€ ανανεώνεται μόνο μέσω σημείων πώλησης που εκδίδουν την ίδια στιγμή αποδείξεις καρτών ανανέωσης, τα λεγόμενα μηχανάκι. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου. σε περιπτερο που πηγα και ζητησα καρτα μου ειπαν οτι η μεγαλυτερη καρτα ηταν των 10 ευρω. Για 30αρα πρεπει να παω σε γερμανο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts