Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρθηκε περί "φοιτητικού/ειδικής προσφοράς" στην προηγούμενη σελίδα. Μάλλον εγινε μπέρδεμα με τη wind. Χωρίς κάποιο πάσο (έστω και τρίτου προσώπου για online αίτησεις) φοιτητικό wu δεν γίνεται. Επίσης μετατροπή σε "ειδικής προσφοράς"(προνομιακο) wu με τα 1500' & 1.5 gb δεν γίνεται σε υπάρχον νούμερο,η προσφορά αυτή δίνεται μόνο σε νέο.
Να σε ρωτήσω. Αν γίνει αίτηση online για φοιτητικό με πάσο τρίτου προσώπου το νούμερο πάει στο όνομα του ή παραμένει στο δικό μου;

Κανε μια ερώτηση στο αναλογο θεμα να σου το απαντησει καποιος που να το εχει κανει στην πραξη. Εχω την εντυπωση οτι στο δικο σου μένει και ο αλλος απλα χρεώνεται το πασο (δηλαδή δεν μπορεί να πάρει αλλο φοιτητικό με το ίδιο πάσο). Επισης στο fb του wu θα σου πουν στα σίγουρα τι παίζει.

Να σε ρωτήσω. Αν γίνει αίτηση online για φοιτητικό με πάσο τρίτου προσώπου το νούμερο πάει στο όνομα του ή παραμένει στο δικό μου;

Στο όνομα του, αφου το πάσο είναι στο δικό του όνομα...λογικό είναι.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το νούμερο παραμένει στο δικό σου όνομα. Μεταβίβαση γίνεται μόνο με την υπογραφή σου και την ταυτόχρονη παρουσία και των δύο ατόμων .

Μεταβίβαση αριθμού online δεν γίνεται.

Ενεργοποιησα τον προηγούμενο μήνα το πακέτο με τα 2 gb, πέραν του οτι δεν μου εδωσε δωρο αλλα 2 οπως πολλοι απο εσας πηρατε, το πακετο συμφωνα με την εφαρμογη εληγε 14/2 στις 00.00. Σημερα στις 10 το πρωι μου ηρθε μηνυμα οτι το πακετο ιντερνετ εληξε, και αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο, τι συμβαινει γνωριζει καποιος;

Επιβεβαιωνω πως την περασμένη εβδομάδα που ενεργοποίησα το πακέτο των 2 gb, δεν ελαβα το έξτρα. Το σφύριξαν λοιπόν.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

ναι, έληξε το πακέτο σου όπως έλεγε η εφαρμογή.

14/2 00.00 σημαίνει οτι έχεις μέχρι 13/2 23.59 να ανανεώσεις ώστε να διατηρήσεις τα δεδομένα σου.

Το γουατσαπ δίνει 1 γιγα δωρεαν σήμερα. Ούτε στο myinternet ούτε στο mycosmote έχει κάτι για το βάτραχο.

Κάλεσε στο 1330 και πάτα το 0

Ενεργοποιησα τον προηγούμενο μήνα το πακέτο με τα 2 gb, πέραν του οτι δεν μου εδωσε δωρο αλλα 2 οπως πολλοι απο εσας πηρατε, το πακετο συμφωνα με την εφαρμογη εληγε 14/2 στις 00.00. Σημερα στις 10 το πρωι μου ηρθε μηνυμα οτι το πακετο ιντερνετ εληξε, και αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο, τι συμβαινει γνωριζει καποιος;

Η εφαρμογή λέει πάντα ότι το πακέτο λήγει 00:00 . Αυτό όμως είναι λάθος. Μόνο Αν στείλεις SMS ενημερώνεσαι για την ώρα λήξης.

ναι, έληξε το πακέτο σου όπως έλεγε η εφαρμογή.

14/2 00.00 σημαίνει οτι έχεις μέχρι 13/2 23.59 να ανανεώσεις ώστε να διατηρήσεις τα δεδομένα σου.

Το θέμα είναι ότι στο cc μου ειπαν να μην εμπιστευομαι(;) την εφαρμογη της Cosmote, αλλα να στε΄λνω μηνυμα στο 1313 την λεξη info...οποτε σημαινει οτι το καινουριο πακετο που αγοραρα ληγει μετα απο 25 ημερες ακριβως την ωρα που το ενεργοποιησα, δηλαδη στις 10.18.

@panosss567 Ευχαριστω, μολις το ανακαλυψα!

Edited by sigmamee

Η εφαρμογή λέει πάντα ότι το πακέτο λήγει 00:00 . Αυτό όμως είναι λάθος. Μόνο Αν στείλεις SMS ενημερώνεσαι για την ώρα λήξης.
Η σωστή ώρα λήξης υπάρχει επίσης και στο http://myinternet.cosmote.gr/ (με είσοδο μέσω του πακέτου data που σε ενδιαφέρει). Edited by Saxtus

Εχω ενα νουμερο frog το οποιο εχει φραγη εισερχομενων κλησεων ,στο κινητο η μπαρα του σηματος δειχνει οτι δεν εχει ,δεν θα επρεπε να εχει σημα; επισης σε ποσους μηνες χανετε το νουμερο; με 5 ευρω αναεωση ειμαι οκ;

Εχω ενα νουμερο frog το οποιο εχει φραγη εισερχομενων κλησεων ,στο κινητο η μπαρα του σηματος δειχνει οτι δεν εχει ,δεν θα επρεπε να εχει σημα; επισης σε ποσους μηνες χανετε το νουμερο; με 5 ευρω αναεωση ειμαι οκ;

Ναι, 5€ είναι αρκετά. Φραγή εισερχομένων μετά από 4 μήνες από την ανανέωση και ο αριθμός χάνεται στους 13 μήνες από την ανανέωση.

Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά αν στο πακέτο 2GB/4,44 € έχει αφαιρεθεί το δώρο των 2 extra GB ?

Μόλις πριν από λίγο ανανέωσα και ακόμα δεν πηρα το δωρο.

Τώρα είδα και τα μηνυματα από πάνω που λένε ότι το κατάργησαν.

Άραγε, μήπως το ίδιο ισχύει και για την αγορα του πακέτου 5 GB/8,5€ ?

Άκυρο παιδιά.....

Το δώρο ισχύει κανονικά.

Και επειδή πήρα 2 φορές το πακέτο, επί 2 ήρθε και το δώρο....

Το μόνο που δεν παίρνω μέχρις στιγμής είναι το 1 extra GB από την ανανέωση με 10αρα κάρτα.

Και όχι...., δεν έχω κλισει 6αμηνο ακόμα.

Αλλά και έτσι να ήταν, δεν θα έπρεπε να πάρω τα extra 500MB από την ανανέωση?

Που είναι αυτά?

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Ναι, 5€ είναι αρκετά. Φραγή εισερχομένων μετά από 4 μήνες από την ανανέωση και ο αριθμός χάνεται στους 13 μήνες από την ανανέωση.

Ευχαριστώ, δεν θα έπρεπε όμως να έχει σήμα;

Edited by dimtz

Ευχαριστώ, δεν θα έπρεπε όμως να έχει σήμα;

Μου έχει συμβεί μια φορά και δεν είμαι σίγουρος. Σε What's Up. Νομίζω ότι είχε ένδειξη. Αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου, δε το θυμάμαι καλά, επικοινώνησε με την Cosmote για σιγουριά.

12:55 ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής το πακέτο των 2gb και στις 13:08 μου ήρθε SMS πως πήρα 2gb δώρο για ένα μήνα.

εκανα την μηνιαια ανανεωση των 10 ε για να βαλω ξανα τα 5 γιγα να μην χασω τα παλια,

ηρθε μετα απο λιγη ωρα και το δωρο των 2 γιγα

και ειδα επισης οτι με καθε ανανεωση μου δινει και 200μβ δωρο, για 30 μερες

μαζι με τα 600λ προς φρογκ ,

το ιδιο εγινε και τον περασμενο μηνα.

12:55 ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής το πακέτο των 2gb και στις 13:08 μου ήρθε SMS πως πήρα 2gb δώρο για ένα μήνα.
Και μόλις μου ξανάστειλαν το sms του δώρου , έλεγξα το υπόλοιπο και όντως μου δώσανε άλλα 2gb . Ότι ναναι , μάζεψα με τα τελευταία 6gb δώρα .da7151bc3ca7601eba0f44691630a993.jpgc05183907662b98af3cf9304d8221e26.jpg

Που στελνω για να μαθω ποτε ληγει η συνδεση μου;

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Κάλεσε στο 1314

Δεν εχω υπολοιπο οποτε μου λεει να ανανεωσω.Αυτο.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Μπείτε myinternet.cosmote.gr και θα σας το δείχνει με χρέωση €0

MOΛIΣ ΠHPEΣ 3GB ΔΩPEAN AΠO TO GIGA WEEKEND ΓIA NA ΛIΩΣEIΣ ΣTO ΣEPΦAPIΣMA AYTO TO ΣK KAI THN KAΘAPA ΔEYTEPA. TO ΔΩPO IΣXYEI AΠO THN ΠAPAΣKEYH ΣTIΣ 18:00 MEXPI TH ΔEYTEPA TA MEΣANYXTA.