Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πότε έρχεται SMS προειδοποιητικό για λήξη πακέτου? Θυμάμαι παλαιότερα κάποια στιγμή μου είχαν στείλει ένα 24 ώρες πριν την λήξη. Μήπως έχει να κάνει με πακέτο ομιλίας και μπερδεύομαι?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα , θυμίστε μου παρακαλώ σε πιο νούμερο καλώ να μου επιστρέψουν τα gb διότι έληξε το πακέτο δίχως να με ειδοποιήσουν με μήνυμα ?

Δεν οφείλουν να σε ενημερώσουν και ουτε προκειται να στα επιστρεψουν. Εχει τύχει και σε δικο μου ανθρωπο κατι αναλογο. Την επομενη φορα θα ξερεις.

Καλημέρα λεβεντες, μια απορία, εμένα λήγει το πακέτο 4gb αύριο, χτες όμως έβαλα κάρτα 5 ευρώ χωρίς ν αγοράσω κάποιο πακέτο και μου λέει τώρα ότι λήγει 6/8/17 το πακέτο δεδομένων, που οφείλετε αυτό;

ONEPLUS A3003

Καλημέρα λεβεντες, μια απορία, εμένα λήγει το πακέτο 4gb αύριο, χτες όμως έβαλα κάρτα 5 ευρώ χωρίς ν αγοράσω κάποιο πακέτο και μου λέει τώρα ότι λήγει 6/8/17 το πακέτο δεδομένων, που οφείλετε αυτό;

ONEPLUS A3003

Μηπως σου ηρθε καποιο μηνυμα που να λεει οτι κερδισες μβ λογω ανανεωσης?

Μηπως σου ηρθε καποιο μηνυμα που να λεει οτι κερδισες μβ λογω ανανεωσης?
Ναι, μου ήρθε για 500mb, τώρα τι γίνεται; να κάνω ανανέωση για 4gb με 4,40 η όχι; αν δεν κάνω τα χάνω τα προηγούμενα data που πήρα με τα 4,40; ευχαριστώ

ONEPLUS A3003

Δεν οφείλουν να σε ενημερώσουν και ουτε προκειται να στα επιστρεψουν. Εχει τύχει και σε δικο μου ανθρωπο κατι αναλογο. Την επομενη φορα θα ξερεις.

Εμένα πάντως μια μέρα πριν μου έστειλαν μήνυμα ότι λήγει την επόμενη.... Έληγε στης 6/7 και μου έστειλε στης 5/7

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ναι, μου ήρθε για 500mb, τώρα τι γίνεται; να κάνω ανανέωση για 4gb με 4,40 η όχι; αν δεν κάνω τα χάνω τα προηγούμενα data που πήρα με τα 4,40; ευχαριστώ

ONEPLUS A3003

εγω στη θεση σου θα ενεργοποιουσα πακετο για σιγουριά

Το υπολοιπο των 4 γιγα εχει παρει την ημερομηνία των νεων 500? Δηλαδή ολα μαζί λήγουν σε ένα μήνα? Αν ναι τότε γιατί να αγοράσεις κι αλλο πακέτο?

Το υπολοιπο των 4 γιγα εχει παρει την ημερομηνία των νεων 500? Δηλαδή ολα μαζί λήγουν σε ένα μήνα? Αν ναι τότε γιατί να αγοράσεις κι αλλο πακέτο?

Για σιγουριά. Εγω ξερω οτι μονο οταν αγορασεις πακετο ιντερνετ, ανανεώνονται όλα μαζί

Δε χρειάζεται πακέτο. Με τα 500μβ της ανανέωσης πάνε για ένα μήνα ακόμα.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε χρειάζεται πακέτο. Με τα 500μβ της ανανέωσης πάνε για ένα μήνα ακόμα.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για καλού κακού ανανέωσα φίλε, την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω, καλοκαίρι είναι, μη μείνουμε από data :p

ONEPLUS A3003

αγορασα απο εναν πωλητη σε μια καφετερια μια καρτα frog και μου λεει οτι με 5 ευρω θα εχω πακετο με 4,5 gb αλλα αφου τελειωσαν το πρωτο μηνα εκανα ανανεωση και μου εδωσε 1,5gb δωρο παω στο 1330 και δεν υπαρχει το πακετο αυτο πουθενα...μετα ειδα κατι σελιδες πιο πισω οτι στελνεις ενα μηνυμα 17317 στο 1330 αλλα μου λεει οτι απετυχε...τζαμπα την καρτα που αγορασα;; (εγω το πηρα μονο για την προσφορα με τα 4.5 gb δεν την χρησιμοποιω για ομιλια)

Τα 500 δωρεάν έχουν άλλη ημερομηνία λήξης από τα πακέτα που αγοράζουμε.εμενα Ποτε δεν τα έχει μετρήσει μαζί.

Εμενα τα προσθετει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Έχει απαντηθεί πολλές φορές, πέραν των 6 πρώτων μηνών δεν τα προσθέτει αλλά τα βάζει μόνα τούς! d79bc7a61cdbcd4220b1f192e62bb32e.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα GB τα κρατάς για καιρο πολέμου ;;; :) :P

Τα δικά μου είναι λίγα, έχω δει μέχρι 70-80Gb :p

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα GB τα κρατάς για καιρο πολέμου ;;; :) :P

Καλοοοο μου άρεσε.

*Ναι για Κάλυψη-απόκρυψη* :p

http://i63.tinypic.com/2ymj5tz.png

λιγότερα τα δικά μου. Αλλά οκ

Στο ίδιο πόλεμο θα πάμε με το παιδί.

:p :p :p

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να βάλω την sim του frog σε 4g pocket router ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μπορείς!!!