Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ!

Θα διατηρηθούν αυτά τα GB σε διαδοχικούς μήνες σωστά?

Θα έχω κάποιο θέμα να στείλω το SMS τώρα που βρίσκομαι εκτός Ελλάδος?

Μάλλον θα το δούμε, εκτός αν κάποιος το χει κάνει.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Αν βάλεις πριν λήξουν θα διατηρηθούν.αν πχ βάλεις σήμερα τα δύο πρωτα πακέτα δηλαδή 8gb και αλλα 8gb τον επόμενο μήνα πριν τις 19/6 θα έχεις 16gb τα οποία θα λήγουν πριν τις 19/7 οπότε τότε θα βάλεις ένα ακόμη πακέτο για να λήξουν τα δεδομένα τον Αύγουστο

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το θεμα ειναι πρωτον αν μπορει να στειλει μηνυμα απο το εξωτερικο για να τα ενεργοποιησει και δευτερον ποσες φορες μπορει να το ενεργοποιησει το μηνα. Αν μπορει να το κανει 4 φορες μεσα σε διαστημα 30 ημερων απλα κανει ανανεωσεις για να βαλει τα λεφτα και τα ενεργοποιει μια και καλη οταν ερθει.

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες που δίνετε. Θέλω συμβουλές.

Έχω φρογκ παλιό που έδινε 300 λεπτά με κάθε ανανέωση 10€.

Είμαι εκτός Ελλάδας και το χρησιμοποιώ όταν έρχομαι διακοπές. Πέρυσι μου έδινε και το 1GB για 15 μέρες μαζι με τα 300.

Μου ήρθε SMS ότι πρέπει να ανανεώσω για να μη μπλοκαριστεί η κάρτα.

Αν μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει βήματα:

1) Για να βάλω τα 10€ εκτός Ελλάδας ή να το κάνει κάποιος φίλος μου εντός.

2) Να πάρω τα 4GB ώστε να μη πάνε χαμένα τα ευρώ.

3) Να το ξανακάνω ώστε μέχρι Ιούλιο που θα έρθω να έχω "κάβα" όσο περισσότερα GB μπορώ.

Και αν μπορέσει κάποιος να με κατευθύνει, τι να πω, να κεράσω καμιά μπυρίτσα

Κάνε ανανεώση online και προσπάθησε να στείλεις το μήνυμα για το ιντερνετ 17317 στο 00301330 καθε 25-28 μέρες για να στα μεταφερει κάθε μηνα μεχρι να έρθεις Ελλάδα.

Εχω τον διπλασιασμό με την πρωτη ανανεωση του μηνα, εαν ενεργοποιήσω το πακετο των 60' με τον διπλασιασμο στο 1330 υπαρχει περιπτωση να το χάσω?

Εχω τον διπλασιασμό με την πρωτη ανανεωση του μηνα, εαν ενεργοποιήσω το πακετο των 60' με τον διπλασιασμο στο 1330 υπαρχει περιπτωση να το χάσω?

Όχι εγώ το έχω ενεργοποιήσει και δεν έχω χάσει τον διπλασιασμό.

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από wind στις 28/4... Στις 3/5 μου ήρθε μήνυμα από cosmote ότι το αίτημα έχει προωθηθεί και ακόμα τίποτα...

2ειναι οι συχνοτεροι (αλλα οχι περιοριστικοί) λογοι απορριψης της φορητότητας απο τον παλαιό πάροχο, ή λανθασμενα στοιχεια ταυτοποιησης ή οικονομική οφειλή. Edited by stefanos1999

2ειναι οι συχνοτεροι (αλλα οχι περιοριστικοί) λογοι απορριψης της φορητότητας απο τον παλαιό πάροχο, ή λανθασμενα στοιχεια ταυτοποιησης ή οικονομική οφειλή.

Ναι, αλλά δεν θα έπρεπε να με ειδοποιήσουν αν έχει απορριφθεί η αίτηση; οικονομική οφειλή αποκλείεται αφού ήταν f2go... Και λανθασμένα στοιχεία πάλι αποκλείεται... Οπότε θα πάω μια βόλτα από την cosmote... Τόσο καιρό δεν τους ενόχλησα καθόλου...

ίσως μπορεις να τους καλεσεις δωρεαν στο πενταψηφιο της φορητοτητας. Edited by stefanos1999

μπορεις να τους καλεσεις δωρεαν στο πενταψηφιο της φορητοτητας.

Μόλις πήρα στο πενταψηφιο και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα που έκανα την αίτηση... Αυτοί εξυπηρετούν μόνο τις τηλεφωνικές αιτήσεις...

Μόλις πήρα στο πενταψηφιο και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα που έκανα την αίτηση... Αυτοί εξυπηρετούν μόνο τις τηλεφωνικές αιτήσεις...

πόσο πλήρωσες στο κατάστημα για την φορητότητα?

Μάλλον τίποτα ακόμα γιατί η χρέωση αφορά την ενεργοποίηση και όχι την φορητότητα.

πόσο πλήρωσες στο κατάστημα για την φορητότητα?

Θα πληρώσω με την παραλαβή της σιμ, 25€ τα 20 μένουν στην κάρτα...

Σε ρώτησα γιατί σε Γερμανος χρεώνουν +3€ με τη δικαιολογια οτι καταλαθος εγινε πρωτα κοσμοκαρτα

Και στην cosmote μου είπαν ότι δεν γίνεται κατευθείαν frog αλλά κοσμοκάρτα και θα χρεωθω 3€ για άλλαγη πακέτου... Μου το ξεκαθάρισαν αμέσως αυτό...

Και στην cosmote μου είπαν ότι δεν γίνεται κατευθείαν frog αλλά κοσμοκάρτα και θα χρεωθω 3€ για άλλαγη πακέτου... Μου το ξεκαθάρισαν αμέσως αυτό...

Τουλάχιστον στο είπαν απο πριν...

Τουλάχιστον στο είπαν απο πριν...

Γίνετε!Πριν περίπου τρείς μήνες έκανα τηλεφωνική αίτηση φορητότητας για δυο καρτοκινητά vodafone, να έλθουν στην cosmote σαν frog καρτοκινητά. Η φορητότητα διεκπαιρεώθηκε αλλά σαν κοσμοκάρτες,τελικά με υπομονή και επιμονή μιλώντας και με τον υπάλληλο που που χειρίστηκε απο την αρχή το θέμα, τα γυρίσαμε χωρίς κόστος σε frog!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πολλές φορητότητες προς frog τελευταία, περονόσπορος έπεσε;

οχι απλα πολυ καλο ιντερνετ ειδικα τωρα που ερχεται το καλοκαιρι και σε καλη τιμη.

Γίνετε!Πριν περίπου τρείς μήνες έκανα τηλεφωνική αίτηση φορητότητας για δυο καρτοκινητά vodafone, να έλθουν στην cosmote σαν frog καρτοκινητά. Η φορητότητα διεκπαιρεώθηκε αλλά σαν κοσμοκάρτες,τελικά με υπομονή και επιμονή μιλώντας και με τον υπάλληλο που που χειρίστηκε απο την αρχή το θέμα, τα γυρίσαμε χωρίς κόστος σε frog!

Είχα πάρει κι εγώ για τηλεφωνική αίτηση, και μου είχαν πει ότι δεν γίνετε πλέον για φρογκ τηλεφωνικά και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα...:mad:

Είχα πάρει κι εγώ για τηλεφωνική αίτηση, και μου είχαν πει ότι δεν γίνετε πλέον για φρογκ τηλεφωνικά και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα...:mad:

"πριν 3 μήνες"

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk