xaxa1982 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Μολις ηρθε και νεο sms οτι πλεον στελνουν και platinum sms, 1 την ημερα που δινει 100€ χρονο ομιλιας. Το επομενο βημα θα ειναι να κληρωνουν και μια maybach :lol::lol: Που τα μοιράζουν ρε παιδιάαααα!!! Όλο μοιράζουν μονάδες με SMS, αλλά εγώ δεν βλέπω τπτ....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Μολις ηρθε και νεο sms οτι πλεον στελνουν και platinum sms, 1 την ημερα που δινει 100€ χρονο ομιλιας. Το επομενο βημα θα ειναι να κληρωνουν και μια maybach :lol::lol:ελεος...χρυσο σμς τωρα και πλατινενιο; που καλη η κινηση δεν λεω,αλλα δεν μας λενε κι εμας ποιοι τα κερδισανε τα σμς;;;:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ε ναι σιγα μην ελεγαν! Τι να πουνε οτι τα κερδιζουν οι ιδιοι και αντε και μερικοι τυχαιοι για τα ματια του κοσμου.. Απατες ειναι αυτα τα κολπα αλλα τι να πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ που εχω την frog συνεχως ανοικτη ακομα τιποτα, και ουτε πιστευω οτι θα γινει κατι...και δεν μπορω να καταλαβω που τα στελνουν τα μηνυματα? ξερω πολλους να εχουν frog αλλα σε κανεναν δεν εχει ερθει τυχερο sms.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 εμενα μου ηρθε μολις τωρα ενα ασχετο"μη ξεχνας το χρυσο σμς.κρατησε το φρογκ σοθ ανοιχτο και ισως κερδισεις 30€ χρονο ομιλιας με ενα απλο δωρεαν σμς" ειμαι κοντα μηπως και με προειδοποιουν;;:D εντιτ: και καπακι μου ηρθε και αλλο σμς (πανω που σκεφτηκα "βρε μπας...") εκτος απο τα χρυσα σμς καθημερινα αποστελεται και ενα πλατινουμ που αντιστοιχει σε 100€!κρατησε το φρογκ σου ανοικτο και ισως εισαι εσυ ο τυχερος! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 εμενα μου ηρθε μολις τωρα ενα ασχετο"μη ξεχνας το χρυσο σμς.κρατησε το φρογκ σοθ ανοιχτο και ισως κερδισεις 30€ χρονο ομιλιας με ενα απλο δωρεαν σμς" ειμαι κοντα μηπως και με προειδοποιουν;;:D εντιτ: και καπακι μου ηρθε και αλλο σμς (πανω που σκεφτηκα "βρε μπας...") εκτος απο τα χρυσα σμς καθημερινα αποστελεται και ενα πλατινουμ που αντιστοιχει σε 100€!κρατησε το φρογκ σου ανοικτο και ισως εισαι εσυ ο τυχερος! Κι εμένα μου έστειλαν την 1/2/08 αλλά τίποτες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγω ανοίγω τον Βάτραχο μοναχα για να στείλω μυνήματα όταν είμαι μέσα στο σπίτι γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω τον Βάτραχο μαζί μου έξω, αλλά παρόλα αυτά μου ήρθε το μύνημα για το Platinium. Αν δεν δω γνωστό μου να κερδίζει, δεν πιστεύω σε αυτόν τον "διαγωνισμό". Κάντε το μύνημα 0,03 € / sms Βατραχοδιαχειρηστές προς όλους και για πάντα (όπως το καλοκαίρι) γιατί αλλιώς μην περιμένετε να σας πάρουμε στα σοβαρά ως κύρια καρτοκινητή (εκτός αν είμαστε μετανάστες) ! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 kai mena mou irthe minima gia tin ipirisesia kai peira xara noimisa oti itan golden. esteila minima alla den efeuge logo 4psifiou mallon, an erthei to golden pos tha to steiloume? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 εμενα μου ηρθε μολις τωρα ενα ασχετο"μη ξεχνας το χρυσο σμς.κρατησε το φρογκ σοθ ανοιχτο και ισως κερδισεις 30€ χρονο ομιλιας με ενα απλο δωρεαν σμς" ειμαι κοντα μηπως και με προειδοποιουν;;:D εντιτ: και καπακι μου ηρθε και αλλο σμς (πανω που σκεφτηκα "βρε μπας...") εκτος απο τα χρυσα σμς καθημερινα αποστελεται και ενα πλατινουμ που αντιστοιχει σε 100€!κρατησε το φρογκ σου ανοικτο και ισως εισαι εσυ ο τυχερος! εμενα σημερα μου ηρθε η ειδοποιηση παλι.σου λεει κατσε να δειξουμε οτι και καλα ισχυει ο διαγωνισμος για να μην νομιζει ο κοσμος οτι δεν ισχυει....ελεος frog που τα στελνεις τα sms??:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 τωρα που τελειωνει και ο μουφοδιαγωνισμος εχω να ρωτησω κατι. τα βατραχια αλβανιας και βουλγαριας, τι νουμερακι εχουν;;το ιδιο με εδω;6971..... ή καποιο ασχετο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ο διαγωνισμος τελειωνει και απο τι βλεπω σχεδον κανενας δεν κερδισε....ψευτοδιαγωνισμος τελικα...:shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 τωρα που τελειωνει και ο μουφοδιαγωνισμος εχω να ρωτησω κατι. τα βατραχια αλβανιας και βουλγαριας, τι νουμερακι εχουν;;το ιδιο με εδω;6971..... ή καποιο ασχετο; Τι εννοείς τα βατράχια αλβανίας και βουλαρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Τι εννοείς τα βατράχια αλβανίας και βουλαρίας; Μάλλον εννοεί οι κάτοχοι Frog σε αυτές τις χώρες. Δεν ήξερα οτι η Cosmote δημιουργεί και εκεί Βατραχοπαρέες... :lol: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Μάλλον εννοεί οι κάτοχοι Frog σε αυτές τις χώρες. Δεν ήξερα οτι η Cosmote δημιουργεί και εκεί Βατραχοπαρέες... :lol: Ούτε εγώ το ήξερα..! Ισχύει πραγματικά; Από πού και ως πού όμως να αρχίζουν με 697 από τη στιγμή που κάθε χώρα έχει διαφορετικό σύστημα τηλεφωνικών αριθμών..; edit: Και όμως ισχύει..! Να η frog Βουλγαρίας http://www.frogmobile.bg/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Και http://www.frogmobile.com.mk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 το frog ξερει κανεις αν εχει 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Μονο μπορεις να συνδεθεις στο 3g δικτυο τπτ αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 βλακειες δηλαδη. θα ηταν καλο να μπορουσαμε να παρουμε videoκληση και απο το frog...αυτο το πραγμα παντως δεν το καταλαβαινω να εχει η cosmote videoκληση και στο frog να μην προσφερει...σαν την wind οπως κανει και στην Q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Προσ το παρων ο σκοπος του frog ειναι αλλος. Δεν ειναι για τετοιες δουλειες αλλα για τα βασικα πραματα. Γι αυτο και κυκλοφορουμε με v+1 συσκευες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Προσ το παρων ο σκοπος του frog ειναι αλλος. Δεν ειναι για τετοιες δουλειες αλλα για τα βασικα πραματα. Γι αυτο και κυκλοφορουμε με v+1 συσκευες :lol: Ή με ν+1 κάρτες σε μία συσκεύη... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ή με ν+1 κάρτες σε μία συσκεύη... ;) Παλαιοτερα ναι αλλα πλεον με πολυ λιγα χρηματα μπορεις να εχεις μια αξιολογοτατη συσκευη πχ 8310! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 βλακειες δηλαδη. θα ηταν καλο να μπορουσαμε να παρουμε videoκληση και απο το frog...αυτο το πραγμα παντως δεν το καταλαβαινω να εχει η cosmote videoκληση και στο frog να μην προσφερει...σαν την wind οπως κανει και στην Q... Κανε φορητοτητα σε F2G και επελεξε το F2G2 αντιστοιχο του frog.Eτσι θα εχεις χρεωσεις frog αλλα και videoκλησεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Μπορείτε να υπενθυμίσετε το νούμερο που καλούμε για φορητότητα;Και πόσο θα πάρει η όλη διαδικασία;Και αν στο διάστημα αυτό θα μπορώ να χρησιμοποιώ το νούμερο που παει για φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 13897, δεν ξέρω πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία, ναι θα μπορείς να χρησιμοποιείς το νούμερο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Δέκα εργάσιμες μέρες είναι η όλη διαδικασία. Αν αργήσει μια μέρα παραπάνω, τους παίρνεις και πάλι τηλέφωνο και τους ρωτάς που κόλλησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts