yyyy Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Όταν ισχύει ο διπλασιασμός του χρόνου ομιλίας του πακέτου των 60', πόσα πακέτα μπορούν να ενεργοποιηθούν την εβδομάδα του διπλασιασμού; Υπάρχει κάποιο όριο ενεργοποίησης τέτοιων "διπλασιασμένων" πακέτων ανά εβδομάδα ή ανά μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος τι μπόνους ανανέωσης παίρνω εάν βάλω: Α) 5 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Β) 10 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Γ) 10 ευρώ από περίπτερο Σε όλες τις περιπτώσεις 60' προς Ελλάδα και άλλους διεθνείς προορισμούς (Ρουμανία,Βουλγαρία,Πακιστάν κ.α.).Ελάχιστη χρέωση 3'. Με κλήση στο 1317 και σε ολες τις περιπτώσεις 600' προς φρογκ.(προσοχή ενεργοποιώντας αυτο χανεις παλιότερες προσφορές διπλασιασμού/ανανέωσης αν υπαρχουν).Επίσης για τους πρώτους 6 μήνες στο Β) και Γ) παίρνεις 100' προς όλους στην 1η ανανέωση του μήνα. Για τα mb ότι γράφτηκε παραπάνω και τους πρώτους 6 μήνες παίρνεις επιπλέον 500 mb και στην 1η ανανεώση 5 ευρώ. Edited February 15, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Όταν ισχύει ο διπλασιασμός του χρόνου ομιλίας του πακέτου των 60', πόσα πακέτα μπορούν να ενεργοποιηθούν την εβδομάδα του διπλασιασμού; Υπάρχει κάποιο όριο ενεργοποίησης τέτοιων "διπλασιασμένων" πακέτων ανά εβδομάδα ή ανά μήνα; Δεν υπάρχει περιορισμός ανά εβδομάδα αλλά ανά μήνα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι και τέσσερις φορές το πακέτο, άρα στην εβδομάδα του διπλασιασμού και αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις τον μέγιστο αριθμό πακέτων του μήνα, συνολικά, δηλαδή 4*120=480 λεπτά προς όλους και με αντίστοιχο κόστος 4*3,02 €. Σημείωση τα πακέτα ομιλίας προς εσωτερικό (σταθερά/κινητά), εκτός bonus ανανέωσης ή άλλων προσφορών, είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης ανά κλήση (υπάρχει κόσμος που δεν το γνωρίζει αυτό για αυτό καλό είναι να το τονίζουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και από τους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 http://i67.tinypic.com/2s1r5f4.png Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παίδες έλαβα ενα μήνυμα από frog αλλά κατά λάθος το έσβησα και δεν θυμάμαι τι έλεγε ακριβώς. Κάτι για ανανέωση από κατάστημα και θα είχα δωρεάν 500mb το μήνα για 3 μήνες ;;; Μπορεί και να θυμάμαι λάθος έλαβε κανείς κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παίδες έλαβα ενα μήνυμα από frog αλλά κατά λάθος το έσβησα και δεν θυμάμαι τι έλεγε ακριβώς. Κάτι για ανανέωση από κατάστημα και θα είχα δωρεάν 500mb το μήνα για 3 μήνες ;;; Μπορεί και να θυμάμαι λάθος έλαβε κανείς κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. ''MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA ΓIA ΣENA: ΔΩPO 500 MB INTERNET ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH KAΘE MHNA ΓIA 3 MHNEΣ. ANANEΩΣE MEXPI TO TEΛOΣ TOY MHNA ΓIA NA ΠAPEIΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Αυτό ακριβώς ήταν! Λεπτομέρειες γνωρίζουμε; Δεν αναφέρει ποσό ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Αυτό ακριβώς ήταν! Λεπτομέρειες γνωρίζουμε; Δεν αναφέρει ποσό ανανέωσης.Εβαλα σήμερα 5 απο γερμανο και τα πήρα, μαζι με 600 προς φρογκ, αλλά οχι τα 60 προς εξωτερικό κ Ελλάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προστέθηκαν με υπόλοιπα από αλλο πακετο και ολα μαζι λήγουν σε 1 μηνα Edited February 16, 2017 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Οκ και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Εβαλα σήμερα 5 απο γερμανο και τα πήρα, μαζι με 600 προς φρογκ, αλλά οχι τα 60 προς εξωτερικό κ Ελλάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προστέθηκαν με υπόλοιπα από αλλο πακετο και ολα μαζι λήγουν σε 1 μηνα Δηλαδή στα ΜΒ από bonus με ανανέωση με ισχύ 30 μέρες , προσθέτει προηγούμενα ΜΒ (πχ από πακέτο) και τα επεκτείνει για άλλες 30 μέρες; Πια στο frog το bonus 60΄με ανανέωση μετράπηκε σε 500ΜΒ; Για όλους ή μόνο για 6 μήνες από την ενεργοποίηση του αριθμού frog; Αν κάποιος καταλάβει, ας ενημερώσει. Edited February 16, 2017 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μα 500mb ούτως ή άλλως δεν παίρνουμε με κάθε online ανανέωση? Αυτά είναι έξτρα? Εγώ έκανα πάντως και πήρα μόνο τα 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μα 500mb ούτως ή άλλως δεν παίρνουμε με κάθε online ανανέωση? Αυτά είναι έξτρα? Εγώ έκανα πάντως και πήρα μόνο τα 500 Για 6 μήνες από ενεργοποίηση frog. Όχι μετά. Για 5€ λέω, όχι 10€: Επίσης: 2 ή 5€ η ελάχιστη; Στα άλλα είναι 2.....https://www.whatsup.gr/el/cosmote-mobile-easy-transfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εν τω μεταξύ μια εφαρμογή έχουν και αυτή ότι να ναι Τωρα εδώ και ώρα πάλι δεν λειτουργεί... Πόσο πίσω σε αυτό :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Καταρχήν η υπηρεσία easy transfer υπάρχει στο site αλλά δεν είναι διαθέσιμη, το έχω δοκιμάσει. Παλιά δούλευε πλέον όχι. Τα mb από πακέτο ή ανανέωσης χρόνου προστίθεται και παρατείνονται με την αγορά νέου πακέτου ή με την ανανέωση ξανά του χρόνου ομιλίας που δίνει ως bonus τους πρώτους 6 μήνες από την ενεργοποίηση του frog. Τα 100' λεπτά προς όλους στην Ελλάδα δίνονται για τους πρώτους 6 μήνες σε νέο αριθμό ή από φορητότητα αριθμού. Παράλληλα ορισμένοι συνδρομητές λαμβάνουν προσφορά σε sms πως με ανανέωση παίρνουν δώρο λεπτά ομιλίας προς Ελλάδα. Τα 60' λεπτά προς ορισμένους προορισμούς του εξωτερικού δίνονται κατά κανόνα τους πρώτους 6 μήνες σε νέο αριθμό ή από φορητότητα αριθμό. Βέβαια, μπορεί να σταλεί με sms από το φρογκ κάποια προσφορά όπου με ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου δίνει λεπτά προς κάποιους προορισμούς ή συνδυασμό προορισμών. Τα 600' λεπτά ομιλίας προς frog στα δίνει σε κάθε ανανέωση >5€ (κατάστημα ή με άλλο τρόπο). Edited February 16, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 καλησπέρα. υπάρχει τελικά τρόπος να βλέπουμε online ή μέσω εφαρμογής τα υπόλοιπα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Κατέβασε από το store την εφαρμογή my cosmote. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Η εφαρμογή my cosmote είναι μόνο για έναν αριθμό ή μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον αριθμούς. Αν ναι τότε πως γίνεται αυτό γιατί δεν βρίσκω κάτι στην εφαρμογή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Για κάθε αριθμό θέλει κωδικούς στο mycosmote (εφόσον δεν μπαίνει αυτόματα οταν π.χ. εχεις στο κινητό sim και δεδομένα cosmote). Για να δεις τον καθε ενα πρέπει να κάνεις αποσύνδεση και νεο login. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο του f2g/q εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μπήκα μόλις πριν λίγο και ζητάει στην εγγραφή και το ΑΦΜ υποχρεωτικά . Καλά τώρα εγώ θέλω να βάλω 3 αριθμούς των δικών μου και θα πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία. Και κάθε φορά θα πρέπει να κάνω login με τους κωδικούς. Για ποιο λόγο τα κάνουν τόσο μπερδεμένα... Όντως της q η εφαρμογή πολύ εξυπηρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μπήκα μόλις πριν λίγο και ζητάει στην εγγραφή και το ΑΦΜ υποχρεωτικά . Καλά τώρα εγώ θέλω να βάλω 3 αριθμούς των δικών μου και θα πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία. Και κάθε φορά θα πρέπει να κάνω login με τους κωδικούς. Για ποιο λόγο τα κάνουν τόσο μπερδεμένα... Όντως της q η εφαρμογή πολύ εξυπηρετική. Της κιου η εφαρμογή είναι πραγματικά φοβερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Στην cosmote νομίζω δε γίνεται να προσθέσεις αριθμούς στο mycosmote με διαφορετικό όνομα και ΑΦΜ. Στην ουσία αριθμούς που είναι μόνο στο ίδιο όνομα δηλωμένοι. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Πριν δύο ώρες έκανα online ανανέωση μέσω PayPal των 10 ευρώ και δεν μου ήρθαν τα δωρεάν 1gb κλπ από αλλαγή πακέτου για έξι μήνες. Σε ποιο νούμερο καλώ διότι το απόγευμα λήγει το πακέτο mb που έχω και μην πάνε χαμένα 5gb που έχω μαζεμένα. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 1299 με χρέωση αλλά δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή. Εάν ήταν καθημερινή τότε θα μπορούσες να μιλήσεις στο facebook του frog αλλά σήμερα για άμεση επικοινωνία μόνο στο 1299. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σήμερα έληξαν τα λεπτά μου, και θα το γυρίσω σε frog από wu. Με ανανέωση 10€ τον μήνα, τι μπορώ να πάρω; Με ενδιαφέρει να αγοράζω μια φορά το κρυφο πακέτο με τα 4,44gb, και όσα μένουν για χρόνο ομιλίας. Τώρα σε wu, με κάθε 10€ ανανέωση, παίρνω 200 λεπτά προς όλους, και 1gb, αλλά το θέμα είναι πως ακόμα και με αυτά τα 8,.. € που μένουν δεν μπορώ να αγοράσω αρκετά gb Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts