Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) τα 2gb ειναι στα 4,4€ και υπαρχει καιρο τωρα, αγνωστο μεχρι ποσο

2) καθε 2/3 εβδομαδες προσφερεται σε 2πλασιασμο η αγορα πακετου 60 λεπτων προς ολους για ενα μηνα, δηλαδη με 3 ευρω μιλας 120 λεπτα προς ολους,

με χρεωση ανα δευτερολεπτο ομως (και οχι ανα 3λεπτο οπως γινεται στα αλλα πακετα της κοσμοτε)

1) Εγώ που ενεργοποίησα τώρα μόλις αριθμό frog μου έδωσαν τα 2 gb με 3.8 πάντως.

2) Αρα για να καταλάβω, τώρα εάν έχω υπόλοιπα σε ευρώ στο κινητό μου, τι πακέτο ομιλίας μπορώ να πάρω...?

εισαι σε εβδομαδα διπλασιασμου, οποτε αν παρεις το 1330 θα σου πει οτι με 3 ευρω παιρνεις 60 λεπτα προς ολους κι άλλα 60

Μέχρι ποτε σας δινει ημερομηνια ληξης των mb οσοι αγοράσατε σήμερα ;

τι σχεση εχει; οποτε του ληγει το πακετο του καθενος

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά πως αλλαζω απο what up που βρισκομαι τωρα σε frog ??

Αλλαγή σε FROG (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314)

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK

Τελικά έφαγε χρόνο ομιλίας προς εθνικά δίκτυα ενώ έπαιρνα σε frog,πήρα τηλέφωνο στο 1299 και δεν ήξερε τι να πει, το απόγευμα πάω για φασαρία και cosmote για να μάθουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο! !!

Μία πρώτη παρατήρηση για τα προγράμματα είναι πως το πρόγραμμα ομιλίας με 3 € -> 60+60 ναι μεν είναι οικονομικό αλλά είναι σχεδόν ανάλογο του 5 € -> 200' της cosmote.

Αυτό που τα "σπάει" είναι φυσικά το Internet το οποίο δεν έχει αντίπαλο.... (2 gb ->3,8 ευρώ).

Φυσικά και έχει αντίπαλο , κοίτα στο νήμα του Vodafone International.

Θα πάρεις μία Vodafone International .

Θα πας σε ένα κατάστημα και θα ζητήσεις να ανανεώσεις 10 ευρώ με ταυτόχρονη ενεργοποίηση του πακέτου των 4 GB με 8,87 ευρώ.

Θα πάρεις και 1GB λόγω της ανανέωσης σε κατάστημα .

Σϋνολο 5GB με 10 ευρώ.

Προσοχή : Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο σε κατάστημα.

10 ευρω/5gb = 2 ευρω το gb, αλλα επειδη βλεπω οτι επεσε η τιμη του frog, εχουμε πλεον 1,9 per gb στην frog, 1,9 < 2

Τελικά έφαγε χρόνο ομιλίας προς εθνικά δίκτυα ενώ έπαιρνα σε frog,πήρα τηλέφωνο στο 1299 και δεν ήξερε τι να πει, το απόγευμα πάω για φασαρία και cosmote για να μάθουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο! !!

Έχει σχολιαστεί εδώ και 3 μέρες ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν έχουν φτιάξει ακόμα.

Edited by runner70

10 ευρω/5gb = 2 ευρω το gb, αλλα επειδη βλεπω οτι επεσε η τιμη του frog, εχουμε πλεον 1,9 per gb στην frog, 1,9 < 2

Δεν αφαιρέσεις όμως τους φόρους όπως έκανες για το ,Frog

Να κάνουμε τις συγκρίσεις με ίδια δεδομένα

Επίσης σημειώνω ότι το 3,8 αποτελεί δικό σου ισχυρισμό που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλο

Πάντως και η Frog δίνει 1GB με την ανανέωση

Οι προσφορές είναι ακριβώς ίδιες

Στην κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει αποκλειστική προσφορά

Edited by Vasileios

Αυτό που τα "σπάει" είναι φυσικά το Internet το οποίο δεν έχει αντίπαλο.... (2 gb ->3,8 ευρώ).

Ναι, σαν ποσότητα τα σπάει, αλλά σαν σήμα άθλιο, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις...

Huawei Nova 5T

Ναι, σαν ποσότητα τα σπάει, αλλά σαν σήμα άθλιο, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις...

τι εννοεις? εχει αλλο σημα για frog?;)

Επίσης σημειώνω ότι το 3,8 αποτελεί δικό σου ισχυρισμό που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλο

α δεν ξέρω για το 3,8, οι δύο εδώ μας έφαγαν τ'αυτιά, εγώ 4,4 πληρώνω

Ενεργοποίησα νούμερο φίλε μου.

Να γίνω πιο συγκεκριμένος?

Φιλελλήνων & Οθωνος Σύνταγμα

τι εννοεις? εχει αλλο σημα για frog?;)

Φαίνεται, είναι σε τελευταία προτεραιότητα το frog κι εδώ που κινούμαι, δεν έχω καθόλου σταθερό σήμα, παίζει συνεχώς μεταξύ 3g/H, με μία μπάρα και πολλές φορές γυρνάει σε G. Αν αυτό σου κάνει για καλό σήμα, για να χρησιμοποιείς τα data σου....

Εννοείται για 4g, ούτε λόγος. Ενώ, με την ίδια συσκευή, στις ίδιες περιοχές,έχω "καρφωτό" 4g, με f2g.

Edited by Mark_K
Huawei Nova 5T

@mr_47 εγώ στο μέρος που είμαι δοκίμασα όλες τις εταιρείες και μόνο με cosmote έχω σήμα καλό μέχρι και 4g σε εξωτερικό χώρο. Στις άλλες ούτε 3g να φανταστείς. Επίσης δοκίμασα όλα τα καρτοκινητά της Cosmote και τώρα έχω Frog. Με όλες είχα την ίδια ποιότητα σήματος και ταχύτητας δεδομένων :shifty:

@mr_47 εγώ στο μέρος που είμαι δοκίμασα όλες τις εταιρείες και μόνο με cosmote έχω σήμα καλό μέχρι και 4g σε εξωτερικό χώρο. Στις άλλες ούτε 3g να φανταστείς. Επίσης δοκίμασα όλα τα καρτοκινητά της Cosmote και τώρα έχω Frog. Με όλες είχα την ίδια ποιότητα σήματος και ταχύτητας δεδομένων :shifty:

Τι *@+# γίνεται; :lol: Μήπως είσαι εκτός Αθηνών;

Huawei Nova 5T

Τι *@+# γίνεται; :lol: Μήπως είσαι εκτός Αθηνών;

Ε ναι .. Το γράφω ;)

Δηλαδή εντός Αθήνας η cosmote είναι χειρότερη από τη Wind? Τα ύστερα :p

Ε ναι .. Το γράφω ;)

Δηλαδή εντός Αθήνας η cosmote είναι χειρότερη από τη Wind? Τα ύστερα :p

Αν το γράφεις στην υπογραφή, ατύχησες. :p Από κινητό μπαίνω.

Κι όμως. Εδώ που είμαι παιδεύεται να κρατήσει H+, για 4g ούτε λόγος.

Έχοντας κι εγώ όλες τις εταιρείες, η ισχύς σήματος πάει κάπως έτσι:

Wind (f2g) > Vodafone (cu) > Cosmote (frog).

Όλες οι κάρτες sim μου είναι καινούριες και εννοείται με ενεργοποιημένο το 4g σε όλες.

Huawei Nova 5T

Μήπως είναι θέμα συσκευής? Αν και για να συγκρίνεις πρέπει να έχεις 2η 4g συσκευή.Θυμήστε μου,γιατί πάνε 4 χρόνια που είχα frog,παίζει με περιαγωγή όπως η q ή όχι? Edited by kmpatra

Αν το γράφεις στην υπογραφή, ατύχησες. :p Από κινητό μπαίνω.

Κι όμως. Εδώ που είμαι παιδεύεται να κρατήσει H+, για 4g ούτε λόγος.

Έχοντας κι εγώ όλες τις εταιρείες, η ισχύς σήματος πάει κάπως έτσι:

Wind (f2g) > Vodafone (cu) > Cosmote (frog).

Όλες οι κάρτες sim μου είναι καινούριες και εννοείται με ενεργοποιημένο το 4g σε όλες.

Ναι Κιλκίς και ούτε καν μέσα. Μέσα κανονικά 4g η cosmote. Τι να πω εμένα η διάταξη είναι το αντίστροφο εντελώς Προσωπικά το 4g δεν μου είναι απαραίτητο για αυτά που χρειάζομαι αλλά μακάρι να φτιάξουν όλες οι εταιρείες το 3g τους πρώτα και μετά όλα τα άλλα

Μήπως είναι θέμα συσκευής? Αν και για να συγκρίνεις πρέπει να έχεις 2η 4g συσκευή.Θυμήστε μου,γιατί πάνε 4 χρόνια που είχα frog,παίζει με περιαγωγή όπως η q ή όχι?

Ίσως. Έχω άλλες 2 με 4g, αλλά στη μία λείπει η μπάντα 20..

Στη frog είναι χωρίς περιαγωγή.

Ναι Κιλκίς και ούτε καν μέσα. Μέσα κανονικά 4g η cosmote. Τι να πω εμένα η διάταξη είναι το αντίστροφο εντελώς Προσωπικά το 4g δεν μου είναι απαραίτητο για αυτά που χρειάζομαι αλλά μακάρι να φτιάξουν όλες οι εταιρείες το 3g τους πρώτα και μετά όλα τα άλλα

Ίσως έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις δικτύου, που κάνει η wind, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ, μόνο Αθήνα τις κάνει μέχρι στιγμής.

Το 3g είναι όντως πονεμένη ιστορία...

Fun fact: Έχει καλύτερο σήμα 4g η wind, απ' ό,τι 3g. :lol:

Huawei Nova 5T