mr_47 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 13 μήνες είναι. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη λήξη του αριθμού. Μόνο στη διάρκεια του υπολοίπου. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να χάνεις έστω και 5 ευρώ. Ωστόσο αν θες απλά να διατηρείς ένα παροπλισμένο νούμερο δεν είναι τόσο τρομερό. Αν δεν έχει αλλάξει ακόμα, καλό είναι. Παροπλισμένο δεν είναι. Αλλά δεν κάνω πολλές κλήσεις από το συγκεκριμένο. Είναι γι' αυτούς που για κανένα λόγο δεν αλλάζουν το what's up τους... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ναι, αλλά κι εκεί θα πρέπει να έχουν το νου τους να κάνουν έστω μια κλήση ανα εξάμηνο γιατι αν περάσει 6μηνο με μηδενική χρέωση, ο αριθμός πάλι "νεκρώνει". Αυτό είναι στους όρους χρήσης του μηδενικού παγίου. Πάντως σίγουρα είναι φθηνότερη λύση από την κάρτα, απλα θέλει (και αυτό) παρακολούθηση. Τον ξέρω αυτόν τον όρο που λες. Μία κλήση ή μήνυμα το εξάμηνο θέλει. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε δεν θα το πληρώσεις, γιατί θα αφαιρεθεί από το υπόλοιπο που θα έχεις αν κάνεις αγορές με την πιστωτική. Φαντάσου ότι έχω υπόλοιπο γύρω στα 20€ από τον Ιανουάριο που το έχω κάνει έτσι. Δεν είναι λύση αυτό φιλε να βγάλεις πιστωτική .για να γλυτώσεις 20 -30 λογαριασμό και να μην ξέρεις κατά που να κανεις με τα επιτόκια του διαβόλου και της αγορές να της πληρώνεις χρυσές.. έχεις λεφτά κανεις αγορές δεν έχεις κάθεσαι στα αυγά σου .. Όχι ότι σε πληρώνει η κοσμοτέ με τα επιτόκια που τρωως στο κεφάλι. την έχεις πληρώσει μην φοβάσαι και την κοσμοτέ και την τράπεζα. Κοίτα γύρο σου όλοι καταχρεωμένη είναι από μια εποχή που έδιναν πιστωτικές αβέρτα κουβέρτα σε "ανθρωπους" που δεν είχαν αντίκρισμα για να τους βάλουν στο λούκι...πιστωτικη the end Πίστεψε με φίλε ότι αν κάνεις σωστή χρήση της πιστωτικής κάρτας, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις και δεν θα πληρώνεις τόκους. Δεν σου λέω να κάνεις άσκοπες αγορές. Μόνο σούπερ μάρκετ και βενζίνη να πληρώνεις με την πιστωτική μαζεύεις αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Για τους 13 μηνες διαρκεια που λετε, μετα το 6μηνο δεν θα μπορεις να καλεσεις απο αυτο το νουμερο και πες αυτο οκ ειναι μικρο το κακο αλλα μετα τους 12 μηνες δεν θα μπορουν ουτε να σε καλεσουν. Συνεπως καθισταται αχρηστο και στην πραξη. Αρα δεν ειναι 13 μηνες που λετε αλλα max 12. Edited June 3, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Edit: Κάτι που είδα, αφού postαρα. Ξέχνα και τον 1 χρόνο, που έχεις γράψει με bold. 6 μήνες είναι. Υπάρχει λινκ που να γράφει για το 6μηνο που λες; Με τα τωρινά δεδομένα, είναι 13 μήνες. Συγκεκριμένα αυτά αναγράφονται στη σελίδα: "Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 6 μήνες (180 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 6 μήνες (180 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου είναι 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση ή από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης. Αν περάσουν 12 μήνες χωρίς να ανανεώσεις το χρόνο σου, δεν μπορείς να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις. Ωστόσο, η COSMOTE σου δίνει περιθώριο 1 επιπλέον μήνα μέσα στον οποίο έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου και να ανανεώσεις την διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου για 12 μήνες. Αν όμως περάσουν 13 μήνες χωρίς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου, ο αριθμός κλήσης σου διαγράφεται αυτόματα και κατά συνέπεια σταματάει η σύνδεσή σου με το δίκτυο της COSMOTE." Καλό είναι να διαβάσεις και το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει στο My news. Διευκρινίζει ότι η σύνδεση θα παραμένει ενεργή για 13 μήνες. Όπως συμβαίνει και σήμερα δηλαδή. Επίσης καλό είναι να μην παραπληροφορούμε χωρίς να ξέρουμε, απλά για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Καλό είναι να πούμε ότι και οι άλλες δυο εταιρίες καρτοκινητής, 6 μήνες διάρκεια υπολοίπου δίνουν που λόγω καρτελ μάλλον θέμα χρονου να γίνει 3μηνο. Έτσι, για να βλέπουμε συνολικά τι παίζει και τι εναλλακτικές υπάρχουν, αν τελικά υπάρχουν. Edited June 3, 2015 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καμία σχέση. Vodafone γράφει 12 μήνες+30 μέρες. Wind γράφει μόνο ότι έχουν 6μηνη διάρκεια οι κάρτες, και δεν βρίσκω κάτι άλλο όπως ψάχνω από το κινητό, αλλά πάω στοίχημα ότι είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ενημερωση... http://i61.tinypic.com/1zc0saf.jpg Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει λινκ που να γράφει για το 6μηνο που λες; Με τα τωρινά δεδομένα, είναι 13 μήνες. Συγκεκριμένα αυτά αναγράφονται στη σελίδα: "Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 6 μήνες (180 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 6 μήνες (180 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου είναι 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση ή από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης. Αν περάσουν 12 μήνες χωρίς να ανανεώσεις το χρόνο σου, δεν μπορείς να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις. Ωστόσο, η COSMOTE σου δίνει περιθώριο 1 επιπλέον μήνα μέσα στον οποίο έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου και να ανανεώσεις την διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου για 12 μήνες. Αν όμως περάσουν 13 μήνες χωρίς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου, ο αριθμός κλήσης σου διαγράφεται αυτόματα και κατά συνέπεια σταματάει η σύνδεσή σου με το δίκτυο της COSMOTE." Καλό είναι να διαβάσεις και το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει στο My news. Διευκρινίζει ότι η σύνδεση θα παραμένει ενεργή για 13 μήνες. Όπως συμβαίνει και σήμερα δηλαδή. Επίσης καλό είναι να μην παραπληροφορούμε χωρίς να ξέρουμε, απλά για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Καλό είναι να πούμε ότι και οι άλλες δυο εταιρίες καρτοκινητής, 6 μήνες διάρκεια υπολοίπου δίνουν που λόγω καρτελ μάλλον θέμα χρονου να γίνει 3μηνο. Έτσι, για να βλέπουμε συνολικά τι παίζει και τι εναλλακτικές υπάρχουν, αν τελικά υπάρχουν. Καμία σχέση. Vodafone γράφει 12 μήνες+30 μέρες. Wind γράφει μόνο ότι έχουν 6μηνη διάρκεια οι κάρτες, και δεν βρίσκω κάτι άλλο όπως ψάχνω από το κινητό, αλλά πάω στοίχημα ότι είναι το ίδιο. Δηλαδή, είναι πλήρως λειτουργική για 13 μήνες και τα λεφτά δε χάνονται; Δε νομίζω. Ψάχνοντας χτες από κινητό δε βρήκα κάτι, μόλις έχω πρόσβαση σε υπολογιστή θα ψάξω για links. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Τα χρήματα είπαμε πως δεν κρατάνε πέρα από 3 μήνες. Το θέμα είναι αν θέλει να κρατήσει κάποιος μία καρτούλα που δεν χρησιμοποιεί. Εγώ έχω μία Cosmoκάρτα για παράδειγμα, με εύκολο νούμερο που έχει και την επιλογή των 400' με ανανέωση των 10€. Την έχω 5 χρόνια και δεν θα ήθελα να χάσω το νούμερο. Αν μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς να πληρώνω κάτι, θα ήταν το ιδανικό. Όμως αφού θέλω να την έχω έτσι, δεν με πειράζει να δώσω 5€ το χρόνο. Κάνω ανανέωση τώρα, ας χάσω τα χρήματα σε 3 μήνες και κάνω μια ανανέωση με άλλα 5€ 13 μήνες μετά. Αυτό λέω. Αν θέλεις να κάνεις και χρήση μαζί τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Εγώ μιλάω καθαρά για την περίπτωση που θες να κρατήσεις ένα νούμερο. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει και άλλο νούμερο Cosmote που χρησιμοποιείς ως βασικό, νομίζω πως το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν βάλεις παραπάνω κάρτα σε αυτό που χρησιμοποιείς λίγο για να ανανεώσεις τη διάρκεια λήξης του υπολοίπου, και τα επιπλέον € που έβαλες να τα μεταφέρεις στο άλλο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Τα χρήματα είπαμε πως δεν κρατάνε πέρα από 3 μήνες. Το θέμα είναι αν θέλει να κρατήσει κάποιος μία καρτούλα που δεν χρησιμοποιεί. Εγώ έχω μία Cosmoκάρτα για παράδειγμα, με εύκολο νούμερο που έχει και την επιλογή των 400' με ανανέωση των 10€. Την έχω 5 χρόνια και δεν θα ήθελα να χάσω το νούμερο. Αν μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς να πληρώνω κάτι, θα ήταν το ιδανικό. Όμως αφού θέλω να την έχω έτσι, δεν με πειράζει να δώσω 5€ το χρόνο. Κάνω ανανέωση τώρα, ας χάσω τα χρήματα σε 3 μήνες και κάνω μια ανανέωση με άλλα 5€ 13 μήνες μετά. Αυτό λέω. Αν θέλεις να κάνεις και χρήση μαζί τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Εγώ μιλάω καθαρά για την περίπτωση που θες να κρατήσεις ένα νούμερο. Μα, έτσι είναι το σκεπτικό. Τώρα είναι 5€, ανά 3 μήνες (για παράδειγμα). Επίσης, μπορεί να είναι δεύτερο το νούμερο, αλλά θέλω να μπορώ να κάνω κλήσεις. Δε νομίζω ότι το να αποφασίζουν να "κόβουν" τη διάρκεια της δυνατότητάς μας να κάνουμε κλήσεις έτσι πρέπει να το δεχόμαστε. Ήδη έχουμε "δεχτεί" αρκετά, δε νομίζεις; Για Ελλάδα μιλάω πάντα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δεν διαφωνώ στο σκεπτικό σου. Αλλά αφού έτσι κάνουν νομίζω πως πρέπει να βρίσκουμε κι εμείς ότι παραθυράκι υπάρχει και να το εκμεταλλευόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα, και αφού κάνεις τέτοια χρήση, εκμεταλλεύσου τη μεταφορά χρόνου ομιλίας που χρεώνει 20 λεπτά. Ακόμα και αν δεν έχεις άλλο νούμερο, μπορείς να βρεις κάποιον φίλο σου που έχει κάποιο Cosmote και θέλει να βάλει κάρτα, αν θα έβαζε 10€ πες να σου δώσει τα χρήματα, βάλε 12 στο δικό σου π.χ. για να έχει 10 καθαρά και στείλε τα του. Θα έχεις μια χρέωση στην ουσία 2€ κάθε 3μηνο από τα οποία θα σου μένουν για να προστεθούν 30 λεπτά περίπου, αλλά από το να δώσεις 5€ καλύτερα είναι, με τη λογική της χρήσης σου(που επαναλαμβάνω, συμφωνώ μαζί σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δεν διαφωνώ στο σκεπτικό σου. Αλλά αφού έτσι κάνουν νομίζω πως πρέπει να βρίσκουμε κι εμείς ότι παραθυράκι υπάρχει και να το εκμεταλλευόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα, και αφού κάνεις τέτοια χρήση, εκμεταλλεύσου τη μεταφορά χρόνου ομιλίας που χρεώνει 20 λεπτά. Ακόμα και αν δεν έχεις άλλο νούμερο, μπορείς να βρεις κάποιον φίλο σου που έχει κάποιο Cosmote και θέλει να βάλει κάρτα, αν θα έβαζε 10€ πες να σου δώσει τα χρήματα, βάλε 12 στο δικό σου π.χ. για να έχει 10 καθαρά και στείλε τα του. Θα έχεις μια χρέωση στην ουσία 2€ κάθε 3μηνο από τα οποία θα σου μένουν για να προστεθούν 30 λεπτά περίπου, αλλά από το να δώσεις 5€ καλύτερα είναι, με τη λογική της χρήσης σου(που επαναλαμβάνω, συμφωνώ μαζί σου). Χμ. Μ' ενδιαφέρει αυτό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μπορώ να βάζω στον frog αριθμό μου 10€ (βασικό) και με κόστος 30 λεπτά, να μεταφέρω ένα Χ ποσό στο what's up μου (δεύτερο αριθμό); Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ω, ναι. Και ισχύει για ποσά 2,5 και 10€. Αν βάλεις 10€ θα έχεις μετά το φόρο 8,80€. Μπορείς να στείλεις 5 και 2 με χρέωση 0,40€(2χ0,20), δηλαδή να σου μείνει 1,40€ στο frog και θα σου έχει παρατείνει και τη λήξη κατά 3 μήνες. Δες στο site του frog, υπηρεσίες=>easy transfer. Δεν σου βάζω link γιατί δεν αντιγράφεται σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ω, ναι. Και ισχύει για ποσά 2,5 και 10€. Αν βάλεις 10€ θα έχεις μετά το φόρο 8,80€. Μπορείς να στείλεις 5 και 2 με χρέωση 0,40€(2χ0,20), δηλαδή να σου μείνει 1,40€ στο frog και θα σου έχει παρατείνει και τη λήξη κατά 3 μήνες. Δες στο site του frog, υπηρεσίες=>easy transfer. Δεν σου βάζω link γιατί δεν αντιγράφεται σωστά. Απο 5€ και ανω ανανεωνουν την ημερομηνια ληξης. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δεν παίζει ρόλο. Eίπα ότι θα βάλει κάρτα (π.χ. 10€) στο frog που θέλει να ανανεώσει και θα στείλει τα 7 στο άλλο και θα του έχει μείνει ένα μικρό ποσό αφού έχει παραταθεί η λήξη του frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ω, ναι. Και ισχύει για ποσά 2,5 και 10€. Αν βάλεις 10€ θα έχεις μετά το φόρο 8,80€. Μπορείς να στείλεις 5 και 2 με χρέωση 0,40€(2χ0,20), δηλαδή να σου μείνει 1,40€ στο frog και θα σου έχει παρατείνει και τη λήξη κατά 3 μήνες. Δες στο site του frog, υπηρεσίες=>easy transfer. Δεν σου βάζω link γιατί δεν αντιγράφεται σωστά. Thank you!! :thanks: Νομίζω θα με εξυπηρετήσει απόλυτα. Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 http://i61.tinypic.com/157d4ba.jpg Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 http://i61.tinypic.com/157d4ba.jpg Πιο κατατοπιστικός δε γινόταν!! :thanks: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) :wink:Να είσαι καλά.για αυτό είμαστε εδώ να βοηθούμε ο ένας τον άλλο για θέματα που δεν ξέρουμε... Edited June 4, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Σε κατάστημα λοιπόν αν ανανεώσω 5€ θα πάρω διπλασιασμό και 500mb; Ναι, τα πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ναι, τα πήρα. Από το ίντερνετ, παίρνεις σίγουρα τα 500MB. Για τον διπλασιασμό δεν ξέρω καθώς δεν έχω. Πιθανόν να παίρνεις και αυτό. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν αγοράσει κανείς πακέτο δεδομένων τα ήδη υπάρχοντα mb προστίθενται στα νέα, οπως ισχύει στο whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν αγοράσει κανείς πακέτο δεδομένων τα ήδη υπάρχοντα mb προστίθενται στα νέα, οπως ισχύει στο whatsup? Ναι. (10 χαρακτηρες) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 και τα δωρεαν mb απο ανανεωση χρονου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 και τα δωρεαν mb απο ανανεωση χρονου; Φυσικα. Ακομα και αν εχεις παλια δωρεαν ΜΒ και παιρνεις νεα δωρεαν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αν γινοταν να μεταφεροταν και ο χρονος ομιλιας θα ηταν οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts