Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 ώρες πριν, hercoulis said:

IMG_0828.png

Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά αυτή;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• Απαντήσεις 22,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν θα ξέρουν κ αυτοί αν τους παίρναμε ένα  τηλ. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι ο τέλος των εορτών θα είναι. 

22 minutes ago, hercoulis said:

Δεν θα ξέρουν κ αυτοί αν τους παίρναμε ένα  τηλ. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι ο τέλος των εορτών θα είναι. 

Τις άλλες φορες παντως εγραφαν μεχρι πότε ειναι η προσφορά. 

5 ώρες πριν, fotisk13 said:

Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά αυτή;

Η προσφορά αυτή είναι ουσιαστικά μόνιμη. Απλά ανά περιόδους ξεμένουν από SIM και λίγο μετά φέρνουν ξανά. Η τιμή αλλάζει κατά καιρούς. 

3 minutes ago, JOHN_ONLY said:

Ερώτηση: Η ελάχιστη ανανέωση με τα οχτώ ευρώ από κατάστημα ισχύει ακόμα ή είναι στα 13 ευρώ από παντού; Ευχαριστώ.

Νομίζω οτι η ελάχιστη απο καταστημα είναι 15€. Απο την εφαρμογή η ελάχιστη ειναι 13€.

ΥΓ: 8 ευρω μπορεις μόνο στην Q μεσω εφαρμογης και κατα την διάρκεια ενεργού countdown. 

Καλημέρα, εχθές το απόγευμα μου σκάει ενα μήνυμα απο cosmote οτι μου τελείωσαν τα mb, μπαίνω στην εφαρμογή γράφει 0. Σοκ..Εν τω μεταξύ ειχα 45 giga, τα ειχα τσεκαρει πριν καμιά ώρα και ήμουν και με wifi.. Επικοινώνησα αμεσως με το τσατ τελικά μου είπαν οτι υπάρχει ένα τεχνικό ζήτημα σε κάποιους συνδρομητές..Μου έδωσαν απεριόριστα mb για μια βδομάδα δώρο και 1500 λεπτα προς όλους..Για την ώρα τα κανονικά μου giga δεν έχουν επιστραφεί που μάλιστα λήγουν τέλος του μήνα και θελω να τα κάνω rollover.. Εντάξει δεν πιστεύω να χαθούν αλλά το όλο ζήτημα μου έκανε τρομερή εντύπωση.. Έτυχε σε κανέναν άλλον;

18 minutes ago, georgeapo34 said:

Καλημέρα, εχθές το απόγευμα μου σκάει ενα μήνυμα απο cosmote οτι μου τελείωσαν τα mb, μπαίνω στην εφαρμογή γράφει 0. Σοκ..Εν τω μεταξύ ειχα 45 giga, τα ειχα τσεκαρει πριν καμιά ώρα και ήμουν και με wifi.. Επικοινώνησα αμεσως με το τσατ τελικά μου είπαν οτι υπάρχει ένα τεχνικό ζήτημα σε κάποιους συνδρομητές..Μου έδωσαν απεριόριστα mb για μια βδομάδα δώρο και 1500 λεπτα προς όλους..Για την ώρα τα κανονικά μου giga δεν έχουν επιστραφεί που μάλιστα λήγουν τέλος του μήνα και θελω να τα κάνω rollover.. Εντάξει δεν πιστεύω να χαθούν αλλά το όλο ζήτημα μου έκανε τρομερή εντύπωση.. Έτυχε σε κανέναν άλλον;

Nai, μαλλον ιδια περιπτωση

Με πηρε χθες απογευμα ο γιος ποτι δεν ειχε δεδομενα ενω το πρωι ειχα δει να εχει πανω απο 30GB τα οποοια θυμομουν οτι έληγαν παραμονη χριστουγεννων (όπως άλλωστε και τα λεπτα οομιλιας του πακετου του)

Καλα π[ου μου το θύμησες, θα μπω κι εγω στο τσατ

Στο FAQ λέει το:

«18.    Τι θα συμβεί αν δεν ενεργοποιήσω τη SIM του καρτοκινητού μου; 
Υπάρχει περίπτωση να παρέλθει η ημερομηνία μέχρι την οποία είναι δυνατή η ενεργοποίησή της και να πρέπει να επαναλάβεις την παραγγελία....»

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο έχει κανείς από την παραλαβή (η την αποστολή) της SIM μέχρι να την ενεργοποιήσει;

1 ώρα πριν, blitz said:

Στο FAQ λέει το:

«18.    Τι θα συμβεί αν δεν ενεργοποιήσω τη SIM του καρτοκινητού μου; 
Υπάρχει περίπτωση να παρέλθει η ημερομηνία μέχρι την οποία είναι δυνατή η ενεργοποίησή της και να πρέπει να επαναλάβεις την παραγγελία....»

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο έχει κανείς από την παραλαβή (η την αποστολή) της SIM μέχρι να την ενεργοποιήσει;

Γραφει πανω η συσκευασια που ηταν μεσα η sim.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

36 minutes ago, manosn2 said:

Γραφει πανω η συσκευασια που ηταν μεσα η sim.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να διευκρινήσω οτι δεν εχω τη συσκευασία γιατι δεν εχω παραγγείλει ακόμα τη SIM. Έχω ακόμα χρόνο μεχρι να λήξει το SIMPLY CU και προσπαθώ να προσδιορίσω τη  σωστή χρονική στιγμή για την παραγγελία της FROG SIM (μεταβατικό σταδιο για να ξαναγυρίσω σε CU)  ώστε αφενός να μη ξεμείνω για πολύ από τηλέφωνο αφετέρου να μη λήξει η περίοδος ενεργοποίησης της FROG SIM.

Βέβαια είναι και οι συνεχείς αργίες της περιόδου οπότε το πρόβλημα γίνεται δυσκολότερο

3 ώρες πριν, bebes said:

Nai, μαλλον ιδια περιπτωση

Με πηρε χθες απογευμα ο γιος ποτι δεν ειχε δεδομενα ενω το πρωι ειχα δει να εχει πανω απο 30GB τα οποοια θυμομουν οτι έληγαν παραμονη χριστουγεννων (όπως άλλωστε και τα λεπτα οομιλιας του πακετου του)

Καλα π[ου μου το θύμησες, θα μπω κι εγω στο τσατ

εστειλα στο chat παραπονα και εβαλαν 16 + 4 GB για ενα μηνα

Ομιλια οχι, αλλα δεν την χρειαζεται κιολας.

60' που δινει η φρογκ καθε μηνα του ειναι αρκετα

16 ώρες πριν, VIPdriver said:

Screenshot_20251215_COSMOTE.thumb.jpg.0422231881e615a2d376c1843c839aed.jpg

Το να κερδίζω έχοντας Frog Unlimited Data + Calls μέσα από την εφαρμογή της Cosmote Magenta 3Gb για 3 ημέρες, είναι από τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ 😂

Edited by Innersense

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Τα 3 GB μπορούν να μπουν και σε άλλο νούμερο του σχήματος εφόσον εσύ δεν τα χρειάζεσαι.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

9 minutes ago, Gabriel x2 said:

Η διαδικασία για νά έρθει κάποιος στην frog απο συμβόλαιο, γίνεται online; Η πρέπει νά πάω σε κατάστημα;

Σε ποια εταιρεία έχεις συμβόλαιο;

1 minute ago, Gabriel x2 said:

COSMOTE 

Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά μετατροπή σε καρτοκινητό. Στο κάνουν cosmoκάρτα και μετά μπορείς με ΑΛΠΑΚ να το κάνεις frog (με χρέωση 3 ευρώ).

Αν κανεί κάποιος reset την εφαρμογή της frog αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να ξανά μπεις. Αθανατη cosmote