Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ξέρει κάποιος αν ισχύει η προσφορά για ετήσια κάρτα frog με απεριόριστα λεπτά + 10GB/μήνα για ένα χρόνο με 120€ στο κατάστημα; 'Η κάτι παρόμοιο.

• Απαντήσεις 22,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

45 minutes ago, soch said:

Καλημέρα.

Ξέρει κάποιος αν ισχύει η προσφορά για ετήσια κάρτα frog με απεριόριστα λεπτά + 10GB/μήνα για ένα χρόνο με 120€ στο κατάστημα; 'Η κάτι παρόμοιο.

Καλά θα κάνεις να πάρεις στο κατάστημα να ρωτήσεις.. 

8 ώρες πριν, soch said:

Καλημέρα.

Αυτή τη στιγμή οχι, μόνο αυτοί που πηραν το περσινό μπορουν να το ανανεωσουν με 144€. Θελω να πιστεύω οτι στο black Friday ισως δωσουν κατι (αλλά δεν εχω ιδεα τι).

Είμαι στο πρώτο χρόνο στο frog και μου δίνει κάθε μήνα δωρεάν 120 λεπτά. Τον άλλο μήνα αυτό θα τελειώσει. Αν πάω σε άλλο πάροχο και μετά ξαναγυρίσω θα πάρω πάλι αυτά τα 120 για ένα χρόνο?

14 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αυτή τη στιγμή οχι, μόνο αυτοί που πηραν το περσινό μπορουν να το ανανεωσουν με 144€. Θελω να πιστεύω οτι στο black Friday ισως δωσουν κατι (αλλά δεν εχω ιδεα τι).

Είναι επιβεβαιωμένο ότι όσοι πήραν πέρυσι μπορούν να ανανεώσουν;

Γνωρίζεις μήπως εφόσον γίνεται το παραπάνω, πρέπει να γίνει με επιτόπια παρουσία ή μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα με κάποιο τρόπο, μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό ας μπούμε και αυτοί μετά να δώσουν εντολή ενεργοποίησης για ακόμη ένα χρόνο;  

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

12 minutes ago, jimmis11 said:

Είναι επιβεβαιωμένο ότι όσοι πήραν πέρυσι μπορούν να ανανεώσουν;

Γνωρίζεις μήπως εφόσον γίνεται το παραπάνω, πρέπει να γίνει με επιτόπια παρουσία ή μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα με κάποιο τρόπο, μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό ας μπούμε και αυτοί μετά να δώσουν εντολή ενεργοποίησης για ακόμη ένα χρόνο;  

Αυτό μόνο ξέρω 

Screenshot_20251118.thumb.jpg.645b6952a647cf4be4c78863a9b69517.jpg

Για τα υπόλοιπα καλύτερα να τους καλέσεις. 

2 ώρες πριν, Saxtus said:

Ενημερώνω μετά από ανανέωση σήμερα, ότι ΔΕΝ διανύουμε εβδομάδα διπλασιασμού 60'

Αρα το επανεφεραν σε βδομαδα παρα βδομαδα. Κριμα.

1 hour ago, runner70 said:

Αρα το επανεφεραν σε βδομαδα παρα βδομαδα. Κριμα.

Πράγματι ήταν ωραίο όσο κράτησε το συνεχόμενο, αλλά και παλι μπορεί κάποιος να κάνει κουμάντο να παιρνει παντα κάθε μήνα τα 60+60 με 3,02€.

On 17/11/2025 at 10:32 ΠΜ, cu2goup said:

Καλά θα κάνεις να πάρεις στο κατάστημα να ρωτήσεις.. 

Δυστυχώς Δευτέρα δεν απαντούσαν

On 15/11/2025 at 12:19 ΜΜ, hercoulis said:

Είναι προσφορά μάλλον για αυτές τις μέρες. 
Αν προσέξεις δίνει περισσότερα ντάτα στα δύο από τα τέσσερα προγράμματα με ομιλία. Στα πιο ακριβά. 

Όχι, δεν είναι προσφορά για αυτές τις ημέρες. Είναι "μονιμοποιημένη" προσφορά, η οποία ισχύει συνεχόμενα, από τις δεκατρείς Δεκεμβρίου 2024 έως σήμερα. Όντως, αποδίδει τριπλάσια GB μόνο στα δύο ακριβότερα από τα τέσσερα συνολικά Combo πακέτα. Ωστόσο, δεδομένης της πολύ μεγάλης διάρκειας ισχύος της, χωρίς ανακοινωμένη ημερομηνία λήξης, δεν παύει να είναι μία εξαιρετική προσφορά. Ας δούμε στο νήμα της κόκκινης το πετσόκομμα των δεδομένων σε όλα τα πακέτα, για να εκτιμήσουμε τα "καλούδια" που μας δίνει το Βατραχάκι.

8 ώρες πριν, soch said:

Δυστυχώς Δευτέρα δεν απαντούσαν

Επιβεβαιώνω κι εγώ πως γενικά δεν απαντούν στο τηλέφωνο, από χθες προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον από το κατάστημα Θεσσαλονίκης, να ρωτήσω κάτι, αλλά τζίφος...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Έχω την εξής απορία. Στις 24/11 λήγει το 12μηνο που πήρα με προσφορά πέρυσι στα 109€

Την κάρτα την έβαλα στο εξοχικό σε Router, για την ip camera αλλά και για Netflix - Cosmote TV.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι σε προσφορά Black Friday και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει.

Δεν ξέρω τι να κάνω, να περιμένω και την άλλη εβδομάδα και να την αφήσω να λήξει και αν υπάρξει προσφορά να ανανεώσω;

Αν λήξει μήπως δεν θα μπορέσω να ανανεώσω - ενεργοποιήσω, επομένως πρέπει να την διατηρήσω ενεργή;

Λάβετε υπόψιν πως δεν είναι εύκολο να πάω επιτόπου στο εξοχικό σχετικά άμεσα, εφόσον χρειαστεί...

Κάθε άποψη - βοήθεια δεκτή...  

43 minutes ago, jimmis11 said:

Έχω την εξής απορία. Στις 24/11 λήγει το 12μηνο που πήρα με προσφορά πέρυσι στα 109€

Την κάρτα την έβαλα στο εξοχικό σε Router, για την ip camera αλλά και για Netflix - Cosmote TV.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι σε προσφορά Black Friday και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει.

Δεν ξέρω τι να κάνω, να περιμένω και την άλλη εβδομάδα και να την αφήσω να λήξει και αν υπάρξει προσφορά να ανανεώσω;

Αν λήξει μήπως δεν θα μπορέσω να ανανεώσω - ενεργοποιήσω, επομένως πρέπει να την διατηρήσω ενεργή;

Λάβετε υπόψιν πως δεν είναι εύκολο να πάω επιτόπου στο εξοχικό σχετικά άμεσα, εφόσον χρειαστεί...

Κάθε άποψη - βοήθεια δεκτή...  

Screenshot_20251118.thumb.jpg.fb733413ef324031f4ff8ae9a955c929.jpg

Για σιγουριά τους καλείς να σου πούνε. Εγώ στη θεση σου θα περίμενα να δω τι θα δώσουν απο ερχομενη Δευτέρα. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Screenshot_20251118.thumb.jpg.fb733413ef324031f4ff8ae9a955c929.jpg

Για σιγουριά τους καλείς να σου πούνε. Εγώ στη θεση σου θα περίμενα να δω τι θα δώσουν απο ερχομενη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με το παραπάνω δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και να λήξει.

Πάντως δεν απαντούν στα τηλέφωνα, μέρες προσπαθώ. Γι αυτό και μεταφέρω τις απορίες μου εδώ... 

1 ώρα πριν, jimmis11 said:

1 ώρα πριν, jimmis11 said:

Διαβάζοντας αυτά τα δύο, υποθετω ότι οι κάμερες είναι ουσιαστικά άχρηστες. Δηλαδή και να έλθει ένας κλέφτης θα κάνει την δουλειά του άνετα. Οπότε μένει το νετφλιξ που βέβαια και αυτό άχρηστο είναι. 

Έτσι δεν υπάρχει βιασύνη. Περίμενε για να κάνεις την ανανέωση για άλλον ένα χρόνο. Όταν δώσει την προσφορά. Έτσι κι αλλιώς μετά την λήξη δεν χάνεται το νούμερο και απλώς βάλε 13€ για άλλους 2 μήνες για ψυχολογικούς λόγους.

46 minutes ago, jimmis11 said:

Πάντως δεν απαντούν στα τηλέφωνα, μέρες προσπαθώ. Γι αυτό και μεταφέρω τις απορίες μου εδώ... 

Μόλις πήρα τηλέφωνο σταδίου και πας από εκεί με την ταυτότητα μου είπαν. Μάλλον λάθος νούμερα παίρνεις.

Edited by Konsta_ntina

10 minutes ago, Konsta_ntina said:

Διαβάζοντας αυτά τα δύο, υποθετω ότι οι κάμερες είναι ουσιαστικά άχρηστες. Δηλαδή και να έλθει ένας κλέφτης θα κάνει την δουλειά του άνετα. Οπότε μένει το νετφλιξ που βέβαια και αυτό άχρηστο είναι. 

Έτσι δεν υπάρχει βιασύνη. Περίμενε για να κάνεις την ανανέωση για άλλον ένα χρόνο. Όταν δώσει την προσφορά. Έτσι κι αλλιώς μετά την λήξη δεν χάνεται το νούμερο και απλώς βάλε 13€ για άλλους 2 μήνες για ψυχολογικούς λόγους.

Μόλις πήρα τηλέφωνο σταδίου και πας από εκεί με την ταυτότητα μου είπαν. Μάλλον λάθος νούμερα παίρνεις.

Καλημέρα φίλε μου, για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης μιλάω.

Όσο για τα υπόλοιπα, αρχικά για τις κάμερες θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου, αν πάει κάτι στραβά, απλά θα μου έρθει ενημέρωση στο κινητό μου σχετικά άμεσα, σίγουρα αυτό δεν θα τους αποτρέψει, αλλά θα ειδοποιήσω τους γείτονες και την αστυνομία εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Βέβαια αν λήξει και χωρίς δεδομένα θα διακοπεί η πρόσβασή μου μέχρι να ανανεώσω...

Τώρα για το Netflix & Cosmote TV, από την άνοιξη που αρχίζουμε να πηγαίνουμε Χαλκιδική τα ΣΚ, θεωρώ πως είναι μια καλή λύση, μιας και η τηλεόραση έχει κυρίως βλακείες...

3 ώρες πριν, jimmis11 said:

Καλημέρα φίλε μου, για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης μιλάω.

Όσο για τα υπόλοιπα, αρχικά

2310 287577 πήρα και αυτό, δουλεύει κανονικά και είναι ανοιχτά όλη μέρα.

Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Να το κοιτάξεις.

4 minutes ago, Konsta_ntina said:

2310 287577 πήρα και αυτό, δουλεύει κανονικά και είναι ανοιχτά όλη μέρα.

Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Να το κοιτάξεις.

Αυτό καλώ κι εγώ, αλλά δεν έτυχε να απαντήσουν ακόμη. Ίσως να καλώ σε στιγμές αιχμής, τι να πω;

6 minutes ago, motoboots said:

Screenshot_2025-11-23-17-54-35-334_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.3942ad48a009859c8033e67ee4651909.jpg

Ελπίζω να μην αντικαθιστά το ετήσιο πακέτο των €144 που περιλαμβάνει απεριόριστα data + ομιλία (από κάποια λεπτά έως απεριόριστη ανάλογα με την προσφορά που έτρεχε).

8 minutes ago, minus21grams said:

Ελπίζω να μην αντικαθιστά το ετήσιο πακέτο των €144 που περιλαμβάνει απεριόριστα data + ομιλία (από κάποια λεπτά έως απεριόριστη ανάλογα με την προσφορά που έτρεχε).

Οσοι το ειχαν παρει πέρυσι, μπορούν να το ξαναπάρουν εδω και μέρες με 144 ευρω (ανεβασα σκρινσοτ). 

ΥΓ: δεν γράφει πουθενά black friday offer, οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα δωσουν κατι καλυτερο.

Edited by VIPdriver

Η διαφήμηση λέει:  έλα online στο frog .

Εγώ καταλαβαίνω απο αυτό ότι είναι για καινούριους συνδρομητές με online αγορά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με τα απεριόριστα με 144 ευρώ που γίνεται μόνο στα 2 καταστήματα,