VIPdriver Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 6 minutes ago, HEO said: τωρα καταλαβα τι εννοεις, ειναι μια προσεγγιση απο την αποψη οτι rollover πακετων αλλα δινεις περισσοτερα χρηματα Ομως παιρνω +1 πακετο με 1€ λιγοτερο και τους χαριζω λιγότερα. Και οι 2 γνωμες ειναι σωστές. Εσυ δίνεις λιγότερα στην ανανέωση, ενω εγω παιρνω περισσοτερα λεπτα ομιλιας και τους χαριζω λιγοτερα χρηματα. Edited November 7, 2025 by VIPdriver 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 τωρα που το σκεφτομαι, αν 15 ευρω η ανανεωση -> ισως ειναι καλυτερα τα 2 πακετα να τα παρεις στην αρχη για να τα εχεις στην καβαντζα 😉 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 9 minutes ago, HEO said: τωρα που το σκεφτομαι, αν 15 ευρω η ανανεωση -> ισως ειναι καλυτερα τα 2 πακετα να τα παρεις στην αρχη για να τα εχεις στην καβαντζα 😉 Τι να την κάνεις την καβατζα αφού έχεις voip? Επίσης είναι με 0 ίντερνετ μετά τον πρώτο μήνα. Όσο λιγότερο γίνεται για διατήρηση αριθμού, αν εκεί που είσαι δεν πιάνει η άλλη με τα 8€ ανανέωση. Δάσκαλε που δίδασκες..... Τελικά μου φαίνεται ότι με την οικονομική σου διαχείριση πρέπει να σου τρώνε οι πάροχοι συνολικά πάνω από 50€ τον μήνα.🤌 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 7 minutes ago, Konsta_ntina said: Τι να την κάνεις την καβατζα αφού έχεις voip? Επίσης είναι με 0 ίντερνετ μετά τον πρώτο μήνα. Όσο λιγότερο γίνεται για διατήρηση αριθμού, αν εκεί που είσαι δεν πιάνει η άλλη με τα 8€ ανανέωση. Δάσκαλε που δίδασκες..... Τελικά μου φαίνεται ότι με την οικονομική σου διαχείριση πρέπει να σου τρώνε οι πάροχοι συνολικά πάνω από 50€ τον μήνα.🤌 Το voip (κατα τη γνωμη μου) αξιζει οταν είμαι σε χώρα εκτός ΕΕ. Δεν εχει την σταθερότητα της κλήσης. Π.χ. στο σουπερμάρκετ που παω, στα βαθειά δεν φευγει μηνυμα viber ενώ κλήση μπορώ να κάνω. Εντωμεταξύ το 8€ ανανεωση που λες ειναι της κιού, το οποίο δεν έχει πακέτο ομιλιας με 3,02€. Edited November 7, 2025 by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 15 minutes ago, Konsta_ntina said: Δάσκαλε που δίδασκες..... Τελικά μου φαίνεται ότι με την οικονομική σου διαχείριση πρέπει να σου τρώνε οι πάροχοι συνολικά πάνω από 50€ τον μήνα.🤌 απο που αυτο το συμπερασμα; Edited November 7, 2025 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 On 5/11/2025 at 8:32 ΜΜ, saviano said: Οπως εχει ηδη απαντηθει, αυτο δεν υποδηλωνει οτι δινει εξτρα 60'. Το cosmote app πάντα ετσι το εδειχνε, ειτε εδινε, ειτε οχι. Καταλαβαινω οτι δημιουργει ενα μπερδεμα αλλα δεν ισχυει αυτο οτι το cosmote app αναφερει τον διπλασιασμο. Μονο το frog app τον ειδειχνε βδομαδα παρα βδομαδα. 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 23 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Η ψυχολογία λέει ότι αν κάποιος σου βάζει κάθε πρωί 50€ κάτω από το μαξιλάρι, την ημέρα που θα το σταματήσει δεν θα πει κανένας ευχαριστώ που το έβαζες τόσο καιρό, αλλά γίνεται εχθρός και μόνο θυμός και απογοήτευση κυριαρχούν. Βασικό κυρίως στην πολιτική, αλλά και στις πωλήσεις. Δεν είναι ώρα να εξηγηθεί το αίτιο. Off-topic, αλλά... Truer words have never been spoken. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 16 ώρες πριν, HEO said: δικη μου γνωμη θα αντεξει το πακετο, οπως ειπε και φιλος εχει rollover και με 3 ευρω δεν υπαρχει συναγωνισμος το μεγαλτρερο προβλημα ειναι η καρτα των 13 ευρω, πριν με τα 10 βολευε καλυτερα: 3 μηνες και δεν πεταγες τιποτα, τωρα πετας 3 ευρω 😞 ΥΓ -> ποια ειναι η Αννα;; 😁 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Δόθηκαν κανινικά τα 1500'+1500 SMS προς Frog γι' αυτό το ΣΚ! Ευτυχώς! Ίσως ήταν κάποιο προσωρινό σφάλμα το προηγούμενο ΣΚ. Θα δούμε. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 2 ώρες πριν, yyyy said: Δόθηκαν κανινικά τα 1500'+1500 SMS προς Frog γι' αυτό το ΣΚ! Ευτυχώς! Ίσως ήταν κάποιο προσωρινό σφάλμα το προηγούμενο ΣΚ. Θα δούμε. Αυτά τα 1500 λεπτά και SMS προς frog τα δίνουν αυτόματα κάθε ΣΚ (εφόσον κάποιος στείλει το SMS ενεργοποίησης), ή είναι διαθέσιμα κάτω από το δωρεάν extras μόνο για σένα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 59 minutes ago, oregon said: Αυτά τα 1500 λεπτά και SMS προς frog τα δίνουν αυτόματα κάθε ΣΚ (εφόσον κάποιος στείλει το SMS ενεργοποίησης), ή είναι διαθέσιμα κάτω από το δωρεάν extras μόνο για σένα; Με SMS αποστολή του "WK" στο 1330, οι κάτοχοι frog είχαν 1500' προς frog και 1500 SMS προς frog κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, όποιος δοκιμάσει ας μας πει. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Κανονικά έχει εβδομάδα διπλασιασμού από σήμερα. Τσεκ πριν από λίγο στο 1330 2 5 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) 54 minutes ago, taliban said: Κανονικά έχει εβδομάδα διπλασιασμού από σήμερα. Τσεκ πριν από λίγο στο 1330 Μπράβο την Cosmote που κρατάει τόσο φθηνό πακέτο και κάνει και δώρα. Έτσι φαίνεται στην εφαρμογή του frog. (Αν δεν θέλετε να μπερδεύεστε με τo app της Cosmote.) Edited November 10, 2025 by cu2goup 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) Να δουμε αν θα εχουμε ανεπισημο διπλασιασμο και στις 17/11. Πιστευω πως ναι. Αν θα ισχυει, τοτε καποιο upgrade δεν πηγε καλα την προηγουμενη εβδομαδα. Δεν πεφτω απο τα συννεφα. Edited November 10, 2025 by runner70 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Κάποιος από σας που έχει frog μένει μόνιμα στο εξωτερικό ή έστω να περνάει μεγάλα διαστήματα εκεί; Θέλω να ρωτήσω, κάνει check για το χρονικό διάστημα που μένει το νούμερο εκτός ελλάδας και βάζει περιορισμούς στο roaming σαν τα άλλα καρτοκινητα της cosmote ; Ή είναι σαν την Vodafone που ουδέποτε έχει στείλει μήνυμα για παραμονή μεγάλου χρονικού διαστήματος στο εξωτερικό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pleits Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Ναι μετά τους 4 μήνες παραμονής στην Ιταλία μου ηρθε μηνυμα ότι θα υπάρχει χρέωση πλέον στα data και επίσης όσο χρόνο παραμονής στο εξωτερικό έχεις όταν γυρίσεις Ελλάδα λέει πρέπει να παραμείνεις το ίδιο χρονικό διάστημα καί εδώ στην Ελλάδα πρίν ξαναφύγεις για να ισχύσει νέο τετράμηνο χωρις επιπλέον χρέωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Σε ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Βδομάδες προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή από το κινητό μου, ένα Samsung Note 10, ούτε επανεγκατάσταση, ούτε καθαρισμοί μνήμης τίποτα... Μόνο από άλλη συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 34 minutes ago, andre74 said: Βδομάδες προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή από το κινητό μου, ένα Samsung Note 10, ούτε επανεγκατάσταση, ούτε καθαρισμοί μνήμης τίποτα... Μόνο από άλλη συσκευή. Κατέβασε την εφαρμογή COSMOTE μέχρι να βρεις τι φταίει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Ενημερωτικά, διανύουμε εβδομάδα διπλασιασμού…. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 22 minutes ago, hercoulis said: Ενημερωτικά, διανύουμε εβδομάδα διπλασιασμού…. Επειδή είμαι νέος στη frog τι είναι η εβδομάδα του πολλαπλασιασμού;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 54 minutes ago, georgeapo34 said: Επειδή είμαι νέος στη frog τι είναι η εβδομάδα του πολλαπλασιασμού;; Όταν αγοράζεις το πακέτο ομιλίας με 3,02€, αντί να σου δώσει 60 λεπτά σου δίνει 60+60 λεπτά ομιλίας. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 (edited) Καλημέρα, ηρθα πρόσφατα στη frog, βλεπω υπάρχει ενα πακέτο το national combo xl με 13,5 ευρω που σου δίνει 16 giga αλλά τα τριπλασιάζει και γίνονται 48..Αυτος ο τριπλασιασμός είναι κάποια προσφορά αυτων των ημερών η γενικά ισχύει; Δεν έχω καταλάβει..Αν ισχύει πάντως είναι πολύ καλή προσφορά!! Edited November 15, 2025 by georgeapo34 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Είναι προσφορά μάλλον για αυτές τις μέρες. Αν προσέξεις δίνει περισσότερα ντάτα στα δύο από τα τέσσερα προγράμματα με ομιλία. Στα πιο ακριβά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 10 ώρες πριν, georgeapo34 said: Καλημέρα, ηρθα πρόσφατα στη frog, βλεπω υπάρχει ενα πακέτο το national combo xl με 13,5 ευρω που σου δίνει 16 giga αλλά τα τριπλασιάζει και γίνονται 48..Αυτος ο τριπλασιασμός είναι κάποια προσφορά αυτων των ημερών η γενικά ισχύει; Δεν έχω καταλάβει..Αν ισχύει πάντως είναι πολύ καλή προσφορά!! εδώ και μήνες, από το καλοκαιρι δίνει 16+32 gb 5 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts