GMF80 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Εκανα φορητοτητα απο CU σε Frog τελος Ιουλιου. Υποτιθεται οτι η προσφορα για την φορητοτητα με αυτα που σου δινει σαν δωρο καθε μηνα θα διαρκουσε 1 χρονο και σημερα μου ηρθε το παρακατω μνμ.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Ναι, αλλά όταν πας να τους ρωτήσεις ποσες ημέρες θα χρειαστούν. Πήγα, "την επόμενη το απόγευμα μου είπαν". 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, GMF80 said: Εκανα φορητοτητα απο CU σε Frog τελος Ιουλιου. Υποτιθεται οτι η προσφορα για την φορητοτητα με αυτα που σου δινει σαν δωρο καθε μηνα θα διαρκουσε 1 χρονο και σημερα μου ηρθε το παρακατω μνμ.... 6 μηνες ελεγε οχι εναν χρονο 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ηταν για ενα χρονο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 ώρα πριν, GMF80 said: Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ηταν για ενα χρονο... Για ένα χρόνο είναι τα 60+60 λεπτά. Το μήνυμα που έλαβες και είναι κακογραμμένο αφορά τα 21,5gb που λαμβάνεις έξτρα με κάθε ενεργοποίηση πακέτου. Αυτό ήταν για 6 μήνες. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλησπέρα και χρόνια πολλά,θελω να ρωτήσω -επιβεβαιώσω το πακέτο ινετρνετ με τα 144 ευρώ,ειναι πραγματικά απεριόριστα,δεν έχει κόφτη σωστά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, gfilip said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά,θελω να ρωτήσω -επιβεβαιώσω το πακέτο ινετρνετ με τα 144 ευρώ,ειναι πραγματικά απεριόριστα,δεν έχει κόφτη σωστά; Ναι φίλε μου. Χρόνια Πολλά! Edited 11 ώρες πριν by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Χρόνια Πολλά σε όλους! Έχω πάρει ένα νούμερο με τα 90€ για Ιντερνετ για ένα χρόνο. Αν του βάλω 10 € θα λήξουν μετά από 2 μήνες ή θα μείνουν για όλο το χρόνο αν δεν τα χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts