kostas123464 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Καλημέρα. Άμα μετατρέψω ένα wu σε frog τα 120' προς όλους δωρεάν για ένα χρόνο τα δικαιούμαι κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 27 minutes ago, kostas123464 said: Καλημέρα. Άμα μετατρέψω ένα wu σε frog τα 120' προς όλους δωρεάν για ένα χρόνο τα δικαιούμαι κανονικά? Πριν λίγους μήνες που έκανα ενα wu σε frog (δεν ειχε κάνει αλλαγή ποτέ ξανά) τα εδωσε τα 120'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 minutes ago, VIPdriver said: Πριν λίγους μήνες που έκανα ενα wu σε frog (δεν ειχε κάνει αλλαγή ποτέ ξανά) τα εδωσε τα 120'. Πώς προκύπτει αυτό? Αναφέρεται πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 hour ago, kostas123464 said: Καλημέρα. Άμα μετατρέψω ένα wu σε frog τα 120' προς όλους δωρεάν για ένα χρόνο τα δικαιούμαι κανονικά? Καλημέρα, το έκανα πριν ένα μήνα, τα δίνει μετά την πρώτη ανανέωση ως frog. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 12 ώρες πριν, panosss567 said: Καλημέρα, το έκανα πριν ένα μήνα, τα δίνει μετά την πρώτη ανανέωση ως frog. Δίνει και το welcome pack για τους 3 πρώτους μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 7 minutes ago, Driver_3 said: Δίνει και το welcome pack για τους 3 πρώτους μήνες; Λογικά ναι, δεν το πρόσεξα γιατί δεν με ενδιέφερε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μια ερωτησούλα σχετικά με online αιτηση φορητοτητας. Συμπλήρωσα την φόρμα (το Μ.Σάββατο) και οταν πατησα υποβολή απλά καθάρισε η φόρμα και τελος. Δεν μου ηρθε καποιο sms η τηλ επικοινωνια ακόμα (ισως ειναι κ λογικο για το τηλεφώνημα λογω των ημερών). Αυτή είναι η νορμαλ διαδικασία η να ξαναπροσπαθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 14 minutes ago, geopapa123 said: Μια ερωτησούλα σχετικά με online αιτηση φορητοτητας. Συμπλήρωσα την φόρμα (το Μ.Σάββατο) και οταν πατησα υποβολή απλά καθάρισε η φόρμα και τελος. Δεν μου ηρθε καποιο sms η τηλ επικοινωνια ακόμα (ισως ειναι κ λογικο για το τηλεφώνημα λογω των ημερών). Αυτή είναι η νορμαλ διαδικασία η να ξαναπροσπαθήσω; Αυτή είναι. Θα επικοινωνήσουν αυτοί με εσένα στο τηλ επικοινωνίας αν όχι Τετάρτη, Πέμπτη το πολύ Παρασκευή γιατί μπορεί να έχουν μαζευτεί πολλές αιτήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 44 minutes ago, geopapa123 said: Μια ερωτησούλα σχετικά με online αιτηση φορητοτητας. Συμπλήρωσα την φόρμα (το Μ.Σάββατο) και οταν πατησα υποβολή απλά καθάρισε η φόρμα και τελος. Δεν μου ηρθε καποιο sms η τηλ επικοινωνια ακόμα (ισως ειναι κ λογικο για το τηλεφώνημα λογω των ημερών). Αυτή είναι η νορμαλ διαδικασία η να ξαναπροσπαθήσω; θα σου έρθει μήνυμα στο κινητό ότι παρέλαβαν την αίτηση σου μόλις την ανοίξουν και μετά θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου πουν λίγο την διαδικασία και τι θα δώσεις στον courier.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Υπενθύμιση: Μέχρι και σήμερα είναι το περιθώριο για ενεργοποίηση του δώρου με τα απεριόριστα mb για όποιον ενδιαφέρεται! 9 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONOUFRIOS1980 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) On 7/5/2024 at 11:45 ΠΜ, geopapa123 said: Μια ερωτησούλα σχετικά με online αιτηση φορητοτητας. Συμπλήρωσα την φόρμα (το Μ.Σάββατο) και οταν πατησα υποβολή απλά καθάρισε η φόρμα και τελος. Δεν μου ηρθε καποιο sms η τηλ επικοινωνια ακόμα (ισως ειναι κ λογικο για το τηλεφώνημα λογω των ημερών). Αυτή είναι η νορμαλ διαδικασία η να ξαναπροσπαθήσω; Εμένα που την έκανα Μ.Δευτέρα, έβγαλε μπανεράκι που έλεγε Επιτυχής Ενέργεια αφού πάτησα το κουμπί Υποβολή. Μ.Τρίτη με πήραν τηλ.για επιβεβαίωση, Μ.Τετάρτη μου ήρθε sms με tracking code του κουριερ, Μ.Πέμπτη ήρθε ο κουριερ, Μ.Παρασκευή ήρθε sms ότι παρέλαβαν τα έγγραφα, και σήμερα sms ότι κατατέθηκε η αίτηση φορητοτητας! Ουφ κουράστηκα! Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο για πληροφορίες 2108006300 Edited 8 Μαΐου by ONOUFRIOS1980 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 15 minutes ago, ONOUFRIOS1980 said: Ουφ κουράστηκα! Ας έγραφες σκέτη τη μέρα χωρίς το Μ. 😉😂😂 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 hour ago, ONOUFRIOS1980 said: Εμένα που την έκανα Μ.Δευτέρα, έβγαλε μπανεράκι που έλεγε Επιτυχής Ενέργεια αφού πάτησα το κουμπί Υποβολή. Μ.Τρίτη με πήραν τηλ.για επιβεβαίωση, Μ.Τετάρτη μου ήρθε sms με tracking code του κουριερ, Μ.Πέμπτη ήρθε ο κουριερ, Μ.Παρασκευή ήρθε sms ότι παρέλαβαν τα έγγραφα, και σήμερα sms ότι κατατέθηκε η αίτηση φορητοτητας! Ουφ κουράστηκα! Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο για πληροφορίες 2108006300 και γω!περίμενε τώρα το απόγευμα να γίνει η διακοπή,αν έχεις δικαρτο βάλε την κάρτα μέσα και περίμενε ...μην κάνεις τίποτα ,ξεκουράσου ! 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 ώρα πριν, ONOUFRIOS1980 said: Εμένα που την έκανα Μ.Δευτέρα, έβγαλε μπανεράκι που έλεγε Επιτυχής Ενέργεια αφού πάτησα το κουμπί Υποβολή. Μ.Τρίτη με πήραν τηλ.για επιβεβαίωση, Μ.Τετάρτη μου ήρθε sms με tracking code του κουριερ, Μ.Πέμπτη ήρθε ο κουριερ, Μ.Παρασκευή ήρθε sms ότι παρέλαβαν τα έγγραφα, και σήμερα sms ότι κατατέθηκε η αίτηση φορητοτητας! Ουφ κουράστηκα! Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο για πληροφορίες 2108006300 Πάντως δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάτε από κατάστημα.. αλλά στην περιοχή μου το κατάστημα Cosmote με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ! Σε 30 ώρες από την αίτηση φορητότητας είμαι στο δίκτυο της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONOUFRIOS1980 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 6 minutes ago, Teiresias_ said: Πάντως δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάτε από κατάστημα.. αλλά στην περιοχή μου το κατάστημα Cosmote με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ! Σε 30 ώρες από την αίτηση φορητότητας είμαι στο δίκτυο της Cosmote. Όχι δεν είναι δύσκολο αλλά όπου πήγα δεν είχαν sim,παρά μόνο για καρτοπρόγραμα.3 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 8 minutes ago, ONOUFRIOS1980 said: Όχι δεν είναι δύσκολο αλλά όπου πήγα δεν είχαν sim,παρά μόνο για καρτοπρόγραμα.3 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας! Έχεις δίκιο. Μάλλον στην Αθήνα δεν έχουν εργατοώρες για χάσιμο σε καρτοκινητές τηλεφωνίες.. Στην περιφέρεια είναι διαφορετικά τα πράγματα.. Κατά τα άλλα η sim είναι ίδια μην νομίζουν κιόλας ότι καταπίνουμε και ό,τι μας λένε! Edited 8 Μαΐου by Teiresias_ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONOUFRIOS1980 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Ολοκλήρωση φορητοτητας ΕΠΙΤΥΧΗΣ!!! Καλώς σας βρήκα αδέλφια!!! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 58 minutes ago, ONOUFRIOS1980 said: Όχι δεν είναι δύσκολο αλλά όπου πήγα δεν είχαν sim,παρά μόνο για καρτοπρόγραμα.3 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας! οταν λες κεντρο, εχεις μεσα και το καταστημα στην Πανεπιστημιου;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONOUFRIOS1980 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 minutes ago, HEO said: οταν λες κεντρο, εχεις μεσα και το καταστημα στην Πανεπιστημιου;;; Φυσικά... Για αλλαγή σε Cosmokarta / What's Up χρεώνει 10€; Ουαουυυυυυυυυυυ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 1 hour ago, Teiresias_ said: Πάντως δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάτε από κατάστημα.. αλλά στην περιοχή μου το κατάστημα Cosmote με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ! Σε 30 ώρες από την αίτηση φορητότητας είμαι στο δίκτυο της Cosmote. και ποιος σου είπε ότι υπάρχουν καταστήματα cosmote όπου βρισκόμαστε ,έχει Γερμανό αλλά το παίζει γνήσιος για φρογκ 😜 Edited 8 Μαΐου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 hour ago, akalos said: και ποιος σου είπε ότι υπάρχουν καταστήματα cosmote όπου βρισκόμαστε ,έχει Γερμανό αλλά το παίζει γνήσιος για φρογκ 😜 Και σε Γερμανό έχω κάνει φορητότητα σε 30 ώρες. Είναι πού θα πέσεις.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 16 ώρες πριν, ONOUFRIOS1980 said: Ολοκλήρωση φορητοτητας ΕΠΙΤΥΧΗΣ!!! Καλώς σας βρήκα αδέλφια!!! Σου έδωσε χρόνο ομιλίας για καλωσόρισμα; Η αυτό παει στην 1η ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 3 minutes ago, geopapa123 said: Σου έδωσε χρόνο ομιλίας για καλωσόρισμα; Η αυτό παει στην 1η ανανέωση; όχι δεν έδωσε σε μένα τουλάχιστον,δεν έχω ανανεώσει δεύτερη φορά ακόμα για να ξέρω Edited 9 Μαΐου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 2 ώρες πριν, geopapa123 said: Σου έδωσε χρόνο ομιλίας για καλωσόρισμα; Η αυτό παει στην 1η ανανέωση; Στην πρώτη ανανέωση ως φρογκ δίνονται τα δώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 34 minutes ago, Natbic said: Στην πρώτη ανανέωση ως φρογκ δίνονται τα δώρα υποθέτω μόνο μέσα από το app του frog η και της cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts