ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έχω θέμα, δεν μπορώ να βρω πουθενά frog. Πήγα και στον ΟΤΕ και στον Γερμανό και δεν έχουν. Ούτε στα περίπτερα βρίσκω. Τι λύση υπάρχει?, να αγοράσω watshup?, μετά μετατρέπεται σε frog η έχει σταματήσει αυτό?, Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έχω θέμα, δεν μπορώ να βρω πουθενά frog. Πήγα και στον ΟΤΕ και στον Γερμανό και δεν έχουν. Ούτε στα περίπτερα βρίσκω. Τι λύση υπάρχει?, να αγοράσω watshup?, μετά μετατρέπεται σε frog η έχει σταματήσει αυτό?, Μετατροπή με χρέωση 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έχω θέμα, δεν μπορώ να βρω πουθενά frog. Πήγα και στον ΟΤΕ και στον Γερμανό και δεν έχουν. Ούτε στα περίπτερα βρίσκω. Τι λύση υπάρχει?, να αγοράσω watshup?, μετά μετατρέπεται σε frog η έχει σταματήσει αυτό?, Ισχύει, αν βρεις μόνο σε Cosmote Shop. Πρέπει να παίζει τρελή ζήτηση τους τελευταίους μήνες. Αλλιώς μετατροπή από whatsup και 3ευρω χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Βάζοντας 10€ κάρτα σου δίνει δώρο 1gb internet και 100'(3' ελάχιστη χρέωση) Μετά με 3€ βάζεις 60'+60' δώρο (ανα δευτερόλεπτο) αν πέσεις στην εβδομάδα διπλασιασμού Και με 4.4€ βάζεις 4gb internet Αυτό με την εβδομάδα διπλασιασμού δεν το κατάλαβα... Κάθε πότε είναι? Μια φορά τον μήνα πέφτει? Και Πως ξέρουμε πότε είναι? Μας έρχεται μήνυμα στο κινητό ή τυχαία? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Αυτό με την εβδομάδα διπλασιασμού δεν το κατάλαβα... Κάθε πότε είναι? Μια φορά τον μήνα πέφτει? Και Πως ξέρουμε πότε είναι? Μας έρχεται μήνυμα στο κινητό ή τυχαία? Κάθε 14ημερολογιακες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εχουμε 60+60 αυτή την εβδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εχουμε 60+60 αυτή την εβδομάδα? Ναι, από χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έκανα όπως μου είπατε αφού δεν έβρισκα frog αγόρασα watshup, αλλά νιώθω και λίγο κορόιδο και εξηγώ, πλήρωσα 5 ευρώ για το watchup και τώρα το ενεργοποίησα και δεν μου έχουν καθόλου λεφτά μέσα, τα 5 δηλαδή μου τα φάγανε. Και τώρα για να κάνω την αλλαγή σε frog πρέπει να βάλω κάρτα για να μπουν 3 ευρώ μέσα και μετά ξανά 10 ευρώ αφού γίνει frog για να πάρω τα μπόνους.... Δηλαδή χάλασα με μιας όσα έδινα στην wind σε 2 μήνες. Αφού δεν έχουν frog ούτε για δείγμα είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται που ζητάνε 3 ευρώ για την αλλαγή...:mad: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Ζητά τα 3ευρω της μεταφοράς πίσω από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ίσως στα πιστωσουν. Και πες τους φυσικά ότι έψαχνες και δεν εβρισκες πακέτο Edited June 6, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Υπάρχει αριθμός για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση χωρίς χρέωση? Ακόμα και για να μιλήςω μαζί τους πρέπει να πληρωσω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Μπες στο http://www.cosmote.gr και πάτα call back.Είναι κάτω δεξία εκεί που λέει ''χρειάζεσαι βοηθεία''. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Υπάρχει αριθμός για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση χωρίς χρέωση? Ακόμα και για να μιλήςω μαζί τους πρέπει να πληρωσω 13888απο σταθερό ΟΤΕ (δωρεάν) ή ζητα callback από την ιστοσελίδα τους Edited June 6, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εχω την εντύπωση ότι με το που το γυρίζεις frog δίνει απευθείας τα bonus για τον πρώτο μήνα χωρίς να χρειαστεί να βάλεις και επιπλέον 10€.Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν ισχύει αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Και στο Twitter είναι στο @COSMOTE πολύ εξυπηρετικοί. Το προτιμώ γιατί 'τα γραπτά μένουν' και ακόμη και να αλλάξει βάρδια ο υπάλληλος διαβάζει τη συνομιλία και δε χρειάζεται να λες τα ίδια κ τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Τελικά όλα καλά όπως φαίνεται, μου είπαν θα μου πιστόσουν 3 ευρώ για να κάνω την αλλαγή σε frog δωρεάν. Βέβαια τα αρχικά 5 ευρώ που έδωσα για την κάρτα τα χάνω αλλά κάτι είναι και αυτό... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 πανε χρόνια που μοίραζαν δωρεαν Frog πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Άλλη μια ερώτηση, τώρα με τα 10 ευρώ κάρτα μου έδωσε 100 λεπτά με ελάχιστη χρέωση ανά 3". Και μετά αγόρασα με τα 3 ευρώ αλλά 60+60 λεπτά με χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Πρώτα θα καταναλώνει το πακέτο από το δώρο η από την αγορά? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Άλλη μια ερώτηση, τώρα με τα 10 ευρώ κάρτα μου έδωσε 100 λεπτά με ελάχιστη χρέωση ανά 3". Και μετά αγόρασα με τα 3 ευρώ αλλά 60+60 λεπτά με χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Πρώτα θα καταναλώνει το πακέτο από το δώρο η από την αγορά? Οποιο λήγει νωριτερα. Στειλε Υ στο 1330. Για τα 5 ευρω που λες, και Φρογκ να είχε, θα το πλήρωνες ετσι κ αλλιως 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έκανα μια δοκιμαστική κλίση , μίλησα 1:14 δεπτερολεπτα και μετά που κοίταξα το υπόλοιπο από τα 120 λεπτά πήγε στα 118". Άρα δεν χρέωσε από ότι φαίνεται ανα δευτερόλεπτο αλλά για 14 δεπτερολεπτα χρέωσε ολόκληρο το δεύτερο λεπτό... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έκανα μια δοκιμαστική κλίση , μίλησα 1:14 δεπτερολεπτα και μετά που κοίταξα το υπόλοιπο από τα 120 λεπτά πήγε στα 118". Άρα δεν χρέωσε από ότι φαίνεται ανα δευτερόλεπτο αλλά για 14 δεπτερολεπτα χρέωσε ολόκληρο το δεύτερο λεπτό... Aφου η εφαρμογη δεν δειχνεο δευτερολοπτα αλλα ουτε στο. Sms. Για να διαποστωσεις εαν ειναι σωστο πρεπει να κανεις μια κληση πχ 30 δευτερολεπτα και να δεις αμα θα παραμεινει σε 118" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Σωστό και αυτό, θα το τσεκάρω . Το μόνο που μου λείπει είναι ένα φθηνό πακέτο για SMS πχ 1 ευρώ τα 20 SMS , χωρίς προγραμμα αν δεν κανό λάθος η χρέωση είναι 0.10 λεπτά/SMS? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ναι 0.10€ ανα sms.το φθηνοτερο πακετο ειναι 40 sms στα 1.61€ με διαρκεια 7 ημερες.προς frog μονο δινει 300sms για 30 ημερες με 1.01€ και επισης υπαρχει η προσφορα που δινει 1500' και 1500sms προς frog για καθε ΣΚ του 2017 δωρεαν στελνοντας wk στο 1330 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Τελικά όλα καλά όπως φαίνεται, μου είπαν θα μου πιστόσουν 3 ευρώ για να κάνω την αλλαγή σε frog δωρεάν. Βέβαια τα αρχικά 5 ευρώ που έδωσα για την κάρτα τα χάνω αλλά κάτι είναι και αυτό... Δεν ειχε καποιο μικρό υπόλοιπο μέσα? Εχω την εντύπωση οτι μπαινει 1 και κατι ευρω κάθε μήνα τους πρώτους μήνες αφου κάνεις ανανεωση,επι της ουσίας επιστρέφεται σταδιακά το πενταευρω. Ή έχει σταματήσει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Κάθε 14ημερολογιακες. Οχι παντα, μπορει να ειναι πεσει και ανα 21 ημερες οπως την τωρινη. Απλα ειναι πιο σπανιο αυτο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ερώτηση για τα GB ... Μπορώ να ενεργοποιήσω και το GIGA SK και το 4GB μαζί ;; Πως καταναλώνονται ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts