mr_47 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Όπως έχω διαβάσει εδώ είναι μια προσφορά που ήταν να λήξει εδώ και καιρό αλλά ακόμα είναι σε ισχύ Καλό αυτό. Όταν κάποιος την ενεργοποιεί, την έχει για "πάντα" (όσο ισχύει το πακέτο από την εταιρεία) ή είναι προσφορά μιας φοράς; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλό αυτό. Όταν κάποιος την ενεργοποιεί, την έχει για "πάντα" (όσο ισχύει το πακέτο από την εταιρεία) ή είναι προσφορά μιας φοράς; Νομίζω όχι για πάντα. Βασικά δεν ξέρω σίγουρα μιας που σε λίγες μέρες θα μεταβω σε frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Συγγνώμη για την επανάληψη, πως παίρνουμε αυτά τα 2GB? Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει? Sent from my SM-G900FD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 17317 στο 1330, 4.40€ για 2gb Στάλθηκε από το InFocus M808 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Νομίζω όχι για πάντα. Βασικά δεν ξέρω σίγουρα μιας που σε λίγες μέρες θα μεταβω σε frog Θα το δω σε 1 μήνα! :lol: Edit: Και μια ερώτηση. Το πακέτο που έχω ήταν εξαρχής frog. Το μετέτρεψα σε what's up, για να πάρω τη διπλή κάρτα sim (mini και micro). Το μετέτρεψα 2η φορά και τώρα είναι frog, προφανώς. Μπορώ να χρησιμοποιώ κάποιο από τα apps της cosmote, για να ελέγχω υπόλοιπα και πακέτα/προσφορές; Edited June 29, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αν μετατρέψουμε το whats up σε frog το υπόλοιπο χάνεται; Επίσης έχω μια προσφορά στο whats up όπου με κάθε ανανέωση 5€ παίρνω 1,2gb και και 200 πρός όλους (λόγω φορητότητας) αυτό θα παραμείνει λέτε ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αν μετατρέψουμε το whats up σε frog το υπόλοιπο χάνεται; Επίσης έχω μια προσφορά στο whats up όπου με κάθε ανανέωση 5€ παίρνω 1,2gb και και 200 πρός όλους (λόγω φορητότητας) αυτό θα παραμείνει λέτε ή οχι; Το υπόλοιπο δεν χάνεται αλλά αφαιρείται το ποσό των 3 ευρώ Αλλά φίλε μου έχεις παρά πολύ καλή προσφορά που εγώ προσωπικά θα εμένα ως έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Κι εγώ. Ευχαριστώ και για την πληροφορία για τα 2 gb. Ρώτησα το frog στο fb και μου είπαν πως η προσφορά τώρα είναι 1GB για 15 μέρες με 10€ και πάνω που τα παίρνεις αυτόματα με ανανέωση μέσω χρεωστικής ή PayPal. Για τα 2 GB να υποθέσω πως πρέπει να σταλεί το μυνημα ΠΡΙΝ γίνει η ανανέωση, σωστά? Sent from my SM-G900FD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Για τα 2GB στέλνεις το μήνυμα όποτε θελεις εφόσον έχεις υπόλοιπο , μέχρι 2 φορές τον ημερολογιακό μήνα, και δεν σχετίζεται με την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Είναι εύκολο κάποιος να γράψει τα νούμερα ενημέρωσης υπολοίπου, ΜΒ, προσφορών Και γενικά sms π.χ 1χψψ υπόλοιπο χρημάτων 154χχ υπόλοιπο ΜΒ Αποστολή sms xxxyyy στο ψψψψ για τόσα ΜΒ Συνοπτικά. Και Καλό είναι να μπουν στην πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroulis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Για τα υπόλοιπα χρόνου ομιλίας και ενεργοποιημένων πακέτων στέλνεις SMS 'Υ' στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Η ΥΠ στο 1298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Για τα 2GB στέλνεις το μήνυμα όποτε θελεις εφόσον έχεις υπόλοιπο , μέχρι 2 φορές τον ημερολογιακό μήνα, και δεν σχετίζεται με την ανανέωση. Δηλαδή φίλε τη στιγμή που στέλνεις το μύνημα με 17317 γίνεται αγορά πακέτου 2GB. Eφόσον έχει "βάλει μονάδες" και έχει κανείς ας πούμε 10€ υπόλοιπο, μπορεί να αγοράσει 4GB (2+2) με 8.80€ συνολικά και αν πάρει και το 1 GB με την ανανέωση να χρησιμοποιήσει 5GB εντός του μήνα... καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν μπορώ να βρω πότε λήγει το υπόλοιπο των χρημάτων που έχω μέσα. Δεν φαίνεται στην εφαρμογή. Γνωρίζει κάποιος που παίρνω τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 κάλεσε 1314 και πάτησε 2 ή στείλε Υ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Στέλνοντας Υπ ή Yp στο 1330, έρχονται ενημερωτικά μηνύματα για: Χρηματικό υπόλοιπο και την διάρκειά του. Λεπτά προς όλους. Λεπτά προς Frog. Μηνύματα προς όλους. MB internet. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα σας. Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε προλαβαίνω να ψάξω. Αλλαγή από frog σε what's up γίνεται μέσω μηνύματος η θέλει φορητότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Στείλε Alpak ή ΑΛΠΑΚ στο 1314 στα επόμενα 2 λεπτά χωρις να περιμένεις απάντηση στείλε w στο 1314 Κόστος μεταφοράς 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Για κάποιο παιδί που ρώτησε αν υπάρχει εφαρμογή, ειδική εφαρμογή για το Frog δεν υπάρχει. Μέχρι πρότινος η Cosmote είχε μόνο μία εφαρμογή, για το What's up. Πολύ πρόσφατα έβγαλε και μια εφαρμογή cosmote που ισχύει για όλα τα κινητά της. Αν είναι σε δίκαρτο κινητό, πρέπει να είναι η SIM στην 1η θέση. Δείχνει το υπόλοιπο σε €, καθώς και όλα τα υπόλοιπα σε SMS, MB κτλ. Μπορεί να γίνει ανανέωση χρόνου ομιλίας, όχι όμως ενεργοποίηση πακέτων. Το δικό μου Frog το βλέπει ως what's up. Εξυπακούεται πως για widget ούτε λόγος. Απορώ και με την Cosmote και τη Vodafone, τα widgets της Wind δεν τα έχουν δει ποτέ; Edited July 3, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Την εφαρμογή της κοσμοτε την εχω σε αλλη συσκευή με καρτα wind. Δουλεύει κανονικα,χρησιμοποιώντας username και password. Με sim cosmote δουλεύει χωρις login? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Κι έρχομαι κι εγώ να ρωτήσω... Για αρχική εγγραφή του αριθμού μου στο cosmote app, αλλά και στο what's up, πρέπει να πληκτρολογήσω το αφμ μου; Αλήθεια; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν θυμάμαι για αφμ,η εγγραφή στο site της κοσμοτε απαιτει σίγουρα ΑΔΤ. Οπότε θα το ζητάει και στην εφαρμογή της κοσμοτε. Αν τώρα η εφαρμογή δουλεύει απευθείας με την sim της κοσμοτε στο τηλ. δεν το ξέρω,αυτο ρώτησα πιο πανω. Η εφαρμογή του whatsup παντως λειτουργεί μόνο έτσι (και αν δεν κάνω λάθος μόνο με δεδομένα cosmote,ούτε με wifi) οποτε δεν ζητάει ποτε στοιχεία,ούτε αφμ/αδτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σήμερα αναμένεται ο διπλασιασμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν θυμάμαι για αφμ,η εγγραφή στο site της κοσμοτε απαιτει σίγουρα ΑΔΤ. Οπότε θα το ζητάει και στην εφαρμογή της κοσμοτε. Αν τώρα η εφαρμογή δουλεύει απευθείας με την sim της κοσμοτε στο τηλ. δεν το ξέρω,αυτο ρώτησα πιο πανω. Η εφαρμογή του whatsup παντως λειτουργεί μόνο έτσι (και αν δεν κάνω λάθος μόνο με δεδομένα cosmote,ούτε με wifi) οποτε δεν ζητάει ποτε στοιχεία,ούτε αφμ/αδτ. Εννοείται οτί δεν υπάρχει περίπτωση να πληκτρολογήσω κάτι από τα 2, είτε από το smartphone, είτε από το pc. Α, ούτε και με wifi. Πρακτικότατο app... Φεύγει άμεσα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σήμερα αναμένεται ο διπλασιασμος? Δεν μου ηρθε μήνυμα αλλά πηρα τηλεφωνο και ισχυει, λογικα μεχρι τελος της βδομαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts